The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szinte kötelezõ anyag, különösen ajánlott, a hires változat! ;D
DE mielõtt végleg a térkép search funkciójához nyúlna vki, érdemes inkább beszélgetni az NPC-kkel... ...valaki mindíg tudja hol az a hely amit keresel... És egy csomó háttérinfó is kiderül közben!
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
Viszont pl restore fatigue-t nem találtam varázslóknál, csak templomban... (kellett az uj ruhámhoz...) ;DD
Várom a végeredményt, nagyon kíváncsi lettem, de mondjuk maga a kard annyira nem érdekel... szerintem nem illik ide annyira... ;D
Vagy esetleg egy olyan kereskedõt keresni, akinél nem vásárolt eddig senki..
pl a ghostgate-i kereskedõk, vagy 1 NPC a világvégén aki meg akar szabadulni 1 szem tárgytól állati drágán... és eddig nem volt kereskedõ... egy X az egész... csak figyelj hogy Neutral NPC-t változtass kereskedõvé... ...és hogy nem vesz csak elad, hogy ne lehessen vele cserélni... az nem egyenlõ a 0 drake-val be kell külön X-elni... ;DDD
Tedd be egy üres OffGame dungeonba valahol a világ végén és tegyél mellé pár durvább dögöt +1 halom levelled állatot és már kész is a Zoidberg's quest... ;DDDD
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Jah ha vkinek templom kell menjen el a Ghostgate temple-ba, van ott vagy 10-12 oltar es nem kell bemenni a blight teruletre... csak maga a Ghostgate feler egy kozepes varossal smith, enhancer, healer stb is van... ...mar csak egy mages guild vagy stilt rider parkolo hianyzott volna...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Az elso csarnokban van 1 resz kozvetlenul az alatt a szint alatt, ahova bejottel.
Oda kell felugralni, es balra lesz 1 terem. Ott az egyik polcon a cube.
Amugy en is vegigirtottam, es amikor mar kifele jottem, akkor vettem eszre, hogy jeee, ott egy resz.
Miután az egyik dunmer erõdben leltem pár Redoran hullát (egyik ráadásul redguard volt), azóta utálom a sötét elfeket, és ha megölök egyet, szivesen eltenném emlékbe... Nem eladni, hanem a strongholdomba trófeának.
Na erre is kéne plugin. 😊
Lebegek szépen egy város felé, erre nagy sikolyokat hallok, meglátok egy ürgét velem szembe(a levegõbe) és zuhan lefelé, végül becsapódik, mégis mit találnék nála ha nem fortify acrobatics 1200 scrollt 😄DDD
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Amúgy daedric plate cuccok merre talalhatóak?
Én amikor Tel Fynben jártam kimenteni egyik exRedorian lányát lecsaptan nagy nehezen a fõfõmuftit, akin az volt. Eddig okés is lett volna, de a progi ajnlotta, hogy töltsem vissza a savegame-t, mert sikerult valaki olyant kinyirnom, aki nelkül nem lehet a gamet befejezni. 😞
Mindenesetre a Morrowind karakterek topicban kozlom az eset utáni képem. 😊 Érdemes megnézni.
Kropotkin. Thx, megnezem.
(zsebtolvajlás vagy ilyesmi)
Ald ruhnban van valami gazdag exashlander trader, de nem lelem meg. Valami Hassan a neve. A tobbi lakostol meg csak ra se lehet kerdezni 😞
Mas. Ugralas. 100 ero, 89 acrobatics, es megse ugrom igazan nagyokat (van meg valami 70 athletics, 97 endurance, 90 agility). Vajon miert?
Neha jo egy kis antispeechcraft le 35 korulire a kedveltseget, ugy 60% al kevesebbet kapsz a cumoert, ergo kevesebbet kell porgetni.
Masik ami bejott: Ald ruhnban a templomban arulnak egesz jo pajzsokat 3-4-5 darabot 15K/db ert... Igy a dragabb cuccokat tobb kevesbe ertekesre lehet osztani....
En pl maszkalashoz tobbek kozt a Crow Soundtracjat masoltam, --majdnem teljesen--, harchoz meg nagyon bejott egy Crystal Method, Prodigy valogatas... Elkepeszto de eloszor azt hittem, nem lesz jo, de vadallat amikor harc kozben felturbozodik a zene arra a rovid idore NAGYON nagy hangulata van...
Mas vki?
Az az ugras mar nagyon szep.... Kozben kiolvashatod az Imperial Legend mind a 13 kotetet... ;DDD
Full pancelos Nordom 430-ra tomve stuffal, meg daedric fegyverekkel, most ugrotta at Balmora varosfalat... 😄DD
Ropteben csaptam agyon egy csonti championt, ugy hogy atugrottam es fejbe vagtam... ;DDDD Azt sem tudta mi tortent... Ugy latszik az ero nagy szerepet jatszik az ugrasban... 😄
24 orankent ujra toltodik a boltosok penze... ...raadasul meg is javithatja a lerongyolodott felszerelest...
A creeper-t en csalasnak erzem... :S Meg ha official, akkor is... 😉 Legfeljebb a legelejen erdemes hasznalni...
Nem az ertek a baj, hanem az, hogy ilyeneket vagy aron alul vagy sehogy nem tudok eladni. 😊
vannak ugy a kilometer hosszu szövegek. nem lehet valahol beállítani hogy el is mondják azokat?
Az uveg milyen, azontul hogy nagyon jol nez ki?! ;D
Tenyleg, a 100 as ero es a 100 as longsword kepzettseg +dam?
De a sima agyoncsapasnal mindenkeppen jobb provokalni a tamadast, mert jelentosen kevesebb a bounty, nalam az orra elotti zsebtolvajlas majdnem mindig bejon, ha elsore nem akkor masodikra... ;DD Akkor azonnal neked ugrik, de azert keszulj fel, mert jonnek a tarsai is, raadasul igy azert osszeszedsz ha nem is 10e-t de nekem kb 5000 bounty-m lett belole, de siman eljutottam ennyivel a Varro csavoig...
Jaan: Legjobb kard? Attol fugg en speciel az egykezes cuccokat szeretem es jobban birom ha en tudom enchantoltatni, mintha gyari magikus lenne szovel a daedric katana eddig tuti, csak kicsit nehez, kb 44-es a max sebzese es 18 hely van benne emi eleg egy 50-60 absorb healthra (ez a legtutibb fegyervari szerintem raadasul 10e gp alatt csinaltam meg a viveci enchanter csajjal a mages guildban (100))...
Ezzel daedra lord kb 2 utes, ha nem csinal shieldet, ha igen akkor 3 es jobb hp-val jovok ki a "kuzdelembol" mint ahogy elkezdtem... 😉
megnéztem hogy én mennyit tudnék bepakolni(sebzést, paralyze,stb.) a karddba, és kiderült, hogy ugyan annyit mint egy enchantter, pedig nekem csak 43-as a skillem!!
Most akkor mi a rák van?
Aszongya valami guar pásztorral kéne a banditák ügyében lépni. Ad egy hülye leírást. A városból nyugatra ki, keresztútnál SW, utána azonnal jobbra. Az egész környéket végigjártam semmi, és kezdek bedilizni. 😊