The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaDFoX
A http://www.m0use.net/~uesp/ -n megjelent az interactive Morrowind map Offline is használható változata, mindjárt 2 féle minõségû térképpel...
Szinte kötelezõ anyag, különösen ajánlott, a hires változat! ;D
DE mielõtt végleg a térkép search funkciójához nyúlna vki, érdemes inkább beszélgetni az NPC-kkel... ...valaki mindíg tudja hol az a hely amit keresel... És egy csomó háttérinfó is kiderül közben!

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

MaDFoX
Kicsit kibõvítettem a Morrowind karakterek topicot... ;DDD

MaDFoX
Csak ha be is X-eled õket, DE vigyázz, mert ha kiveszel 1 plugint, a hozzá tartozó dolgok (tárgyak, helyszínek) eltûnnek és ez a mentett állás halálát is okozhatja...

Egyébként a Plug-inek akkor töltõdnek be ha beixelem õket vagy elég ha csak bemásolom abba a könyvtárba ahova kell!?
MaDFoX
Tulajdonképpen a leggyorsabb dolog végignézni azt a 4-5 guildot, mert egymás közt tudnak teleportálni, szóval ha 5 percen belül nem találsz valakit akinél van akkor veled van valami baj... ;DDD
Viszont pl restore fatigue-t nem találtam varázslóknál, csak templomban... (kellett az uj ruhámhoz...) ;DD

Nemtudja valamelyikõtök véletlenül hogy hol lehet olyan spellt venni amivel levitálhatnék? Sok helyet végigjártam de eddig nemtaláltam még.
MaDFoX
Azt hiszem a mentett állás teljesen felülírja a karaktereket és területeket, amikkel kapcsolatba kerültél... és mivel a mod elõbb töltõdik be mint a mentés, felülíródik általa... ...szóval a progi úgy veszi hogy az már eltûnt... ezért kell olyannak adnod, akivel nem kerültél semmilyen kapcsolatba, vagy inkább hogy mindenkinél menjen, kreálni egy +NPC-t aki csak eladja a cuccot és nem érdekli semmi más így nem lehet elcserélni a cuccost, csak megvenni... Esetleg mondhatja hogy nehéz anyagi helyzetbe került így eladja a nagypapa öreg stukkerét... ;DDD
Várom a végeredményt, nagyon kíváncsi lettem, de mondjuk maga a kard annyira nem érdekel... szerintem nem illik ide annyira... ;D

MaDFoX
Nem próbáltam még, de nem lehet editorba betenni a mentett állást?... ;D Ha hazaértem kipróbálom...
Vagy esetleg egy olyan kereskedõt keresni, akinél nem vásárolt eddig senki..
pl a ghostgate-i kereskedõk, vagy 1 NPC a világvégén aki meg akar szabadulni 1 szem tárgytól állati drágán... és eddig nem volt kereskedõ... egy X az egész... csak figyelj hogy Neutral NPC-t változtass kereskedõvé... ...és hogy nem vesz csak elad, hogy ne lehessen vele cserélni... az nem egyenlõ a 0 drake-val be kell külön X-elni... ;DDD

MaDFoX
Pedig anélkül elég durva lenne, megcsinálni...

Tedd be egy üres OffGame dungeonba valahol a világ végén és tegyél mellé pár durvább dögöt +1 halom levelled állatot és már kész is a Zoidberg's quest... ;DDDD

Ron Ragm
sajna nem megy,de lényegtelen, mindenesetre köszi

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
Valaki küldjön nekem mûködõ balmorai ház plugint mer megõrülök hogy 2 közül az 1ik bugos a másikat meg nem találom!

MaDFoX
Sztm a daedric katana... 3-44 a legjobb sebzese 54 a sulya... meg van benne enchant hely is rendesen mert nekem belefert az absorb heal 40-50 igy mar a golden saint is csak 4 utes...

Jah ha vkinek templom kell menjen el a Ghostgate temple-ba, van ott vagy 10-12 oltar es nem kell bemenni a blight teruletre... csak maga a Ghostgate feler egy kozepes varossal smith, enhancer, healer stb is van... ...mar csak egy mages guild vagy stilt rider parkolo hianyzott volna...

Hmuda
Szóval melyik egykezes Daedric kard sebez a legtöbbet?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

A creeper pontosan hol is van?
Bemesz a dwemer ruinba...
Az elso csarnokban van 1 resz kozvetlenul az alatt a szint alatt, ahova bejottel.
Oda kell felugralni, es balra lesz 1 terem. Ott az egyik polcon a cube.

Amugy en is vegigirtottam, es amikor mar kifele jottem, akkor vettem eszre, hogy jeee, ott egy resz.
Nagy kár, hogy nem lehet NPCket soul gembe rakni.

Miután az egyik dunmer erõdben leltem pár Redoran hullát (egyik ráadásul redguard volt), azóta utálom a sötét elfeket, és ha megölök egyet, szivesen eltenném emlékbe... Nem eladni, hanem a strongholdomba trófeának.

Na erre is kéne plugin. 😊
Én egy mágussal taliztam, aki puff, leesett. Volt "benne" egy tekercs arról, hogy a tornyában új fly varázslatot tesztel, és most kilép...
Ron Ragm
Nem, de nálam már leesett elém egy törpe😊

SecMan
Veletek elöfordult már a következõ?:
Lebegek szépen egy város felé, erre nagy sikolyokat hallok, meglátok egy ürgét velem szembe(a levegõbe) és zuhan lefelé, végül becsapódik, mégis mit találnék nála ha nem fortify acrobatics 1200 scrollt 😄DDD

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Lehet a redguard nõ karik hátrányosan megkülönböztetettek??? 😉

Amúgy daedric plate cuccok merre talalhatóak?
Én amikor Tel Fynben jártam kimenteni egyik exRedorian lányát lecsaptan nagy nehezen a fõfõmuftit, akin az volt. Eddig okés is lett volna, de a progi ajnlotta, hogy töltsem vissza a savegame-t, mert sikerult valaki olyant kinyirnom, aki nelkül nem lehet a gamet befejezni. 😞

Mindenesetre a Morrowind karakterek topicban kozlom az eset utáni képem. 😊 Érdemes megnézni.

Kropotkin. Thx, megnezem.
mega thnx.
hogyan lehet valakit kizsebelni?
(zsebtolvajlás vagy ilyesmi)
más... azon niftinshlk vagy milyen helyen ahol egy tekercset (dwermer irást megfejtendõ) kell átadni egy arcnak, akkor megkér, hogy keressem meg valami minkatársát az alsóbb szinten. Igen ám de hol a lower level???????????
Ald ruhnban a varos elejen van valami fogadoban, a faszi, ha jol emlexem az ivo reszben...verses konyv kene neki ajandekba.
Vannak olyan varázslatok amik 180 magic pontba kerülnek. Nekem olyan 60 körüli inteligenciánál összvissz 60 valahány magic pontom van. Soha nem fogja elérni a 180-at. Akkor most mi van? Nem az inteligenciától függ a magicka pontok száma???
Ja, valaki help bladek x. quest.
Ald ruhnban van valami gazdag exashlander trader, de nem lelem meg. Valami Hassan a neve. A tobbi lakostol meg csak ra se lehet kerdezni 😞

Mas. Ugralas. 100 ero, 89 acrobatics, es megse ugrom igazan nagyokat (van meg valami 70 athletics, 97 endurance, 90 agility). Vajon miert?
Igy is tul sokat kapnek erte 😛PPP
Neha jo egy kis antispeechcraft le 35 korulire a kedveltseget, ugy 60% al kevesebbet kapsz a cumoert, ergo kevesebbet kell porgetni.
Masik ami bejott: Ald ruhnban a templomban arulnak egesz jo pajzsokat 3-4-5 darabot 15K/db ert... Igy a dragabb cuccokat tobb kevesbe ertekesre lehet osztani....
MaDFoX
Tenyleg, nem tudom csak en vagyok ilyen, de ha mas is adott zeneket a jatekhoz, akkor kivancsi lennek mi mit valasztott!
En pl maszkalashoz tobbek kozt a Crow Soundtracjat masoltam, --majdnem teljesen--, harchoz meg nagyon bejott egy Crystal Method, Prodigy valogatas... Elkepeszto de eloszor azt hittem, nem lesz jo, de vadallat amikor harc kozben felturbozodik a zene arra a rovid idore NAGYON nagy hangulata van...

Mas vki?

MaDFoX
😄 Igaz... Mindig vasarolj vissza vmit es akkor nem kell annyit tekerni...
Az az ugras mar nagyon szep.... Kozben kiolvashatod az Imperial Legend mind a 13 kotetet... ;DDD

MaDFoX
Allati! Fejlesszetek az Acriobatics skillt!!
Full pancelos Nordom 430-ra tomve stuffal, meg daedric fegyverekkel, most ugrotta at Balmora varosfalat... 😄DD
Ropteben csaptam agyon egy csonti championt, ugy hogy atugrottam es fejbe vagtam... ;DDDD Azt sem tudta mi tortent... Ugy latszik az ero nagy szerepet jatszik az ugrasban... 😄

MaDFoX
Enchanternek add el az #5262 szerint en is igy hoztam ossze sok lovet, vagy ne szarozz, ne nezd a cucc erteket add el es kesz a shrine-okban ugyis tobzodnak a daedra lordok, ha minden cuccot csak 2000-ert adosz el a viveci smithnek, akkor is vegtelen a love... ;D
24 orankent ujra toltodik a boltosok penze... ...raadasul meg is javithatja a lerongyolodott felszerelest...
A creeper-t en csalasnak erzem... :S Meg ha official, akkor is... 😉 Legfeljebb a legelejen erdemes hasznalni...

Ha a speechcraftot vagy a mercantilt felfejleszted, sokkal jobb arat kapsz a stuffert.
Nekem mivel harcos vagyok nem soulgemekbol van penzem, de van nalam vagy 80-100 dragako, darabja 150-200 at er, illetve a nagy erom miat daedric vagy ebony cuccokat ha lelek, viszem magammal, es eladom. Vagy pl. leltem egy 1.8 sulyu glass tort 3-4 fajta magiaval toltve. Az pl. 19000 et er.
Nem az ertek a baj, hanem az, hogy ilyeneket vagy aron alul vagy sehogy nem tudok eladni. 😊
magus
ja és honnan szereztek pénzt az enchantra? nekem 1500nál nincs több soha

és van máár patch?

magus
egy kérdés
vannak ugy a kilometer hosszu szövegek. nem lehet valahol beállítani hogy el is mondják azokat?

MaDFoX
Medium pancelban --nem magikusban, maradok a sajat fejleszteseknel-- van jobb mint az Orcish?
Az uveg milyen, azontul hogy nagyon jol nez ki?! ;D

MaDFoX
Igen de kepzeld csak el, absorb health 50 azaz 50-et sebez rajta rajtam ugyanennyit gyogyit!!!, (majdnem) minden utesnel (valahogy osszefugg valamivel mert neha nem sul el a vari...) erre jon ra neki meg a fegyver sebzese... El is tettem a hazamban egy polcra, mert mar nem volt erdekes igy a game...

Csak mer nekem a Chrysamere-rel, ami 70 ig ut, tkp. szinte minden max. 2 utes.
Tenyleg, a 100 as ero es a 100 as longsword kepzettseg +dam?
MaDFoX
Nekem ez nem jott be, hiaba anyaztam, ugy latszik nem voltam eleg szivhezszolo... ;DD
De a sima agyoncsapasnal mindenkeppen jobb provokalni a tamadast, mert jelentosen kevesebb a bounty, nalam az orra elotti zsebtolvajlas majdnem mindig bejon, ha elsore nem akkor masodikra... ;DD Akkor azonnal neked ugrik, de azert keszulj fel, mert jonnek a tarsai is, raadasul igy azert osszeszedsz ha nem is 10e-t de nekem kb 5000 bounty-m lett belole, de siman eljutottam ennyivel a Varro csavoig...

Jaan: Legjobb kard? Attol fugg en speciel az egykezes cuccokat szeretem es jobban birom ha en tudom enchantoltatni, mintha gyari magikus lenne szovel a daedric katana eddig tuti, csak kicsit nehez, kb 44-es a max sebzese es 18 hely van benne emi eleg egy 50-60 absorb healthra (ez a legtutibb fegyervari szerintem raadasul 10e gp alatt csinaltam meg a viveci enchanter csajjal a mages guildban (100))...
Ezzel daedra lord kb 2 utes, ha nem csinal shieldet, ha igen akkor 3 es jobb hp-val jovok ki a "kuzdelembol" mint ahogy elkezdtem... 😉

Ha nem te támadsz elõször, akkor nincs vérdíj. Használni kell a tauntot. Elõször bribe segítségével felnyomod a hozzáállás (pénzzel ne törõdj, úgyis visszajön, ha levered). Aztán elkezded tauntolni. Addig csinálod, amíg a hozzáállás lemegy nullára, vagy goodby-t mond. Ha 0 a hozzáállás, megint bribe. Ha goodby, akkor támadni fog, és levered.

Mert egy kicsit messzebb van, mint gondolod. Ald'ruhntól pont nyugatra, de majdnem a tengerparton.

SecMan
Én egyszerüen használtam az amulettemet ami 80%chameleont ad 😊, amitöl az emberek nem vesznek észre, simán a föbejáraton bementem...

DeXoSZ
Én spec vérfürdõ után kirepültem Balmorából vissza a manushoz,aki adta a küldit,az meg levette a bountyt.
SecMan
az tudom mi az a max enchantment, de nem úgy van, hogy nagyobb skillel többet tucc bepakolni ugyanannyi enchanttal? (tehát kevesebb enchantba kerül ugyanaz a sebzés, így ugyanannyi max. enc.-be mégis több fér)

Namost az NEM fugg az enchant skilledtol, hogy mennyit tucc belepakolni, az a fegyver tarolasi kapacitasatol fugg (max enchantment), a te skilledtol fugg az, hogy mennyi esely van arra, hogy a fegyver enchantja sikerul, es hogy mennyit fogaszt egy utes!

SecMan
Nos, a következö problémám merült fel(már megint az enchant):
megnéztem hogy én mennyit tudnék bepakolni(sebzést, paralyze,stb.) a karddba, és kiderült, hogy ugyan annyit mint egy enchantter, pedig nekem csak 43-as a skillem!!
Most akkor mi a rák van?

Jaja, tolvajcéh tagja kell bárhol, bár hülyén hangzik Vivec csatornarendszerében az a szöveg, ami úgy kezdõdik: "Here in Balmora..."
Ja, mi a legjobb kard, és hol van?
A harcos ház x. küldijében kéne help.
Aszongya valami guar pásztorral kéne a banditák ügyében lépni. Ad egy hülye leírást. A városból nyugatra ki, keresztútnál SW, utána azonnal jobbra. Az egész környéket végigjártam semmi, és kezdek bedilizni. 😊
Balmoraban a South Wall tabernában össze kell haverkodni valamelyik thieffel, és a Cammona Tongról vagy bad people kell kérdezni. Erre felsorolja neked a teljes bûnbandát. Irány a Council Club, ott ülnek bent. Én simán a bejáratnál belül álló emberkét megcsaptam (a tolvajcéh egyik questje innen egy kulcs). Erre jött is a többi. A végén köbö 10K vérdíj a fejemen, ami a játék eleje fele nem esett jól. Futottam Forth Moonmothig, utana le az ürgéhez. Õ megdícsér, ad +1 ismertséget, és a vérdíj is megszûnik.