The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SecMan
nem mondta el az aki adta a questet? vagy nem mondta hol kérdezõsködj?

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

SecMan
Mi az a Chrysamere? Mennyi absorb health van benne? és hogy fért bele? (már megint...)

Örülnék, ha raknátok fel képeket a teljesen kiépült Telvanni és Hlaalu strongholdokról. Kiváncsi vagyok, hogy néznek ki.

Én a bányába le sem mentem. Beszélgetés közben mondták, hogy az egyik rabszolga a fõgóré, ha õ nincs, leáll az egész bánya. Két kunyhó volt, az egyikba õ volt. A kulcs a közeli toronyban, elengedtem, és kész volt, nekem elfogadták.

Kedvenc város? Hmmm. Balmorában jó, hogy olyan alap, és természetes. Miven Redoran vagyok, Ald Ruhn is bejön persze.... Caldera jó lenne, de tkp. nem tetszik, mert semmi sincs ott, ami tetszene. Asszem Ebonhart a legjobb...

Fegyver meg. Van egy daedric katanam absorb healthhal, és a Chrysamere... Ennyi, és bõven elég is. 😊
Nem kell a párnákat felvenni. A földszinten a hálószobában van 1 patkány. Kiírtod. Kimész a házból, van egy feljárat kívül az emeletre. Ott van a Storage. Kinyitod az ajtód (a kapott kulccsal). Van két patkány. Levered õket. Beszélsz a nõvel, megköszöni. Küldetés kész.

SecMan
Tudtok jó modokat amik nem NAGY cheat-ek? (max. lightcheatek)

SecMan
Inquisitor: hol van az a Camp, és hogy hívják a csákót? (névértéken veszi a cuccot?)

SecMan
Igen? Jó tudni, kösz 😄

Ron Ragm
az editor az 1. CD-n van, a 2. CD-n cuccok, textúrák, modellek stb.- vannak

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

SecMan
A 2. CD-n csak az editor van, azt meg hogy hogy fog futni, majd meglátod 😉

Imremagdi
Oké akkor az iso-t töltöm le! Elkezdtem visszaolvasni az üzeneteket az elsõ 2000 után nem volt erõm folytatni! Azt írták egypáran hogy a 2 cd nem kell,mert csak az editorhoz tartalmaz cuccot ! Ez igaz?

Milyen a játék gépigénye? Nekem egy 1200 Mhz celeron + 256 Mb ram, csak elég gyenge a videókártyám : Tnt2 32MB ram, - Hogy fog futni ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

SecMan
Kösz, de nem kell, már így is van 200k-m 😄

SecMan
Mit raktál a kardba?

Ron Ragm
hát ha nem akarsz editorolni akkoir rip, bár az editorral nagyon sokminden jót lehet csinálni úgyhogy az ISO-t ajánlom.

Ron Ragm
Amikor kiír alul vmi meditate-s szöveget menj el aludni.

Ron Ragm
A fighter guild elsõ küldijében mit kell csinmálni? Mer kapok 1 kulcsot, amit nem tok használni, kinyitom az anjtót, rámtámad egy patkány, legyakom, ott van 1 csomó párna felveszem de az ágy alatt is van 1 amit nem érek el mer elvileg a párnákat kell öszeszedni most akkor mi van?

Imremagdi
Én csak most akarom letölteni a játékot,mivel MODEMES vagyok a RIP verzión gondolkodom install+music+sprecc 300Mb vagy töltsem le az iso? 705Mb ,mivel lassú az internetem nekem számít a 400Mb
Melyiket töltsem le? Nem rosszabb a rip?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

MaDFoX
Pedig van! (10000) 😊 Es ugyanugy (nem) alkudozik mint a creeper raadasul ha lehet meg jobban elut a jatektol... ...reszleteket mailban, ha kell, DE EZ AKKOR IS CSALAS! ;D

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

SecMan
Vivecben nézd meg Telvanni Vaultot 😄, elég jó cuccok vannak ott, és csak csak pár õrt kell megölni...

SecMan
Én még senkinél nem láttam több pénzt mint a creepernél, ez a gáz a gémben....

SecMan
Ja, és milyen modokat használtok? (mármint aki használ, én most szedtem le egy-kettöt, de nem durvákat)

SecMan
😄, ja, ha útközbe ha találok valamit akkor nyilvánvaló, hogy lecsekkolom, de hát nem mindig akad....

Van kedvenc városotok? (nekem Ald'Ruhn)

MaDFoX
😊
Utkozben tisztits meg 1-2 shrine-t es akkor nem unatkozol annyira...
Hobbinak sem rossz ;D Neha csak poenbol odaajandekozok vmi jo dragat egy kereskedonek... 😄

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

SecMan
Kösz 😊, nem tudom ti hogy vagytok vele, de kezdem unni az ide-oda-ide-oda mászkálást; az egyik mondja menjek el a másikhoz, az meg elküld a harmadikhoz, utána vissza a másodikhoz, utána meg vissza az elsõhöz, és e közbe nem történik semmi izgalmas....

SecMan
Na, mostmár ott vagyok, hogy valami Honolulu(Hlallu vagy mi) emberke slanderezett és duelbe le kell gyaknom, szóval haladok 😄

Már 2-es szintû a strongholdom, yippee!

Ron Ragm
jó kezdjük ott nem is ismerem ezt a küldit 😊

SecMan
Kösz szépen!!!!!

Ron Ragm
vágd le az embert, szedd le a kulcsot. Tauntold és bribeld folyamatosan, míg neked nem támad így nem kapsz vérdíjat.

SecMan
De ha tudjátok hol találnék végigjátszást az is jó lenne(nem vagyok csaló, csak nemtom hogy kéne nekiindulnom ennek a quest-nek)

SecMan
Na újabb kérdés:
Redoran House tagja vagyok és kaptam egy questet a Sareth Manor-ban (Alr'Ruhn-Under Skar), hogy a csákó fiát szabadítsam ki, merthogy szerinte ártatlan meg minden. Azt mondta, hogy beszéljek azzal aki bezáratta, csakhogy az nem mond erröl semmit!

Légyszi segítsetek!!

SecMan
Zoid: közs megtaláltam a térképen, már csak a "valóságban" kell megtalálnom...

Ti milyen fegyvert használtok?

Ron Ragm
jó kari, nekem bejött. Többször is vbolt már hogy kifogytam a mannából egy-egy nagyobb csata során, így jól jött a Long Blade skillem is😊

SecMan
Zoid: ezt még a térképen se találtam meg, merre van?

Szerintetek a batlemage az jó kari? Szeretem ha a magusom tud ütni is...
SecMan
Azt tudom, de nincs valami lehetõség, hogy ugyanaz az enchant kevesebb helyet foglaljon?

Zoid: kösz, megyek és felkeresem...

SecMan
ja, és hol van olyan személy aki 100-ig fel tudja nyomni az enchantot?

SecMan
de akkor fegyverbe mi a francot rakjak? alig fér bele valami(18), vagy ti mit raktatok fegyverbe?...

SecMan
Valaki legyen már szives elmagyarázni, hogyan tudok jobbat enchantolni mint egy enchanter!
A Fort.Int. nem csinál semmit(csak felnyomja int.-emet)

Na. Megoltem a fogonoszt, mindenki unnepel...
En meg visszatertem a mar teljesen felepult strongholdomba, atoltoztem pizsibe, es most par hetig alszik majd a karim, hogy kipihenje a faradalmakat. Aztan meg meglatjuk. 😊
HELP!

Az a Hlalu kancellár merre található, akirõl a yellow book azt írja, hogy free trader, és no residence?

Vivecben? Vagy merre?
Az egyik kunyhóban van kulcs a rabszolgákhoz.
Elengeded a 2 rabszolgaházban lévõt, majd lemész magába a Calderai Ebony Mineba, és ott is elengeded az összest. Ennyi.
A legjobb, ha csinálsz "váltóköveket", pl. bonelord vagy bármilyen atronarch common soul gembe. Az 4000 ill. 4200-t ér.

Eladsz egy jópár ilyet darabonként creepernek, utána a drága cuccot rakod be, és visszaveszed a "váltó" soul gemjeid érte, azokat ismét eladod.
Így gyorsan 1-200000 pénzed lehet, ami meg sok is, nem is igen lesz rá szükséged. Az egészben az csak a gáz, hogy sok idõ + wait.
Én úgy vettem észre, hogy mindig a legközelebbi evidence chestbe kerülnek a cuccok. Tehát mindig ott keresd, ahol lekapcsoltak, és nem csak Fortokban van.
Most lettem a Temple elsõ embere, és ez volt az elsõ, ahol nem kellett a végén lenyomni a régi patriarchot, hanem szépen visszavonult nyugdíjba. A fighters guild, imperial legion, redoran esetében mindig az volt a záró lépés, hogy le kellett verjek valakit.

Hmuda
Kivel történt már meg a következõ?

Rajtam van egy Exqusitive Shirt és Pants, illetve a páncélzat. Mivel várnom kellett a Strongholdom felépülésére, elalukáltam Galsa Gindu házában. Viszont amikor felébredtem a Shirt és a Pants szõrén szálán eltünt. Kivel történt már hasonló?

Más: Nem tudja valaki, hogy pontosan melyik Fortban van az a bizonyíték-láda, amelyikben a saját cuccaink vannak?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Nem kell pont fortify int-et venni. Veszel bármilyen fortify-t (az a lényeg, hogy valamelyik fõ tulajdonságot növelje (erõ, willpower, luck, stb.) és spellmakingel megcsináltatod az int-es változatot.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

SecMan
Anglia nyert!!!!!!!! YESSSSSS!

SecMan
Most nemazé de egy mage guildbe se találtam fortify int.-et, sõt, még a telvanninál sem! ugyhogy most nemtom hovatovább...

Egyébként zárakkal nincs gond, kell egy amu ami nyit százast is és annyi...

Ha valakitõl szerzek editort, meg ISO gémet én is fogok vele fgolalkozni... 😊