The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ron Ragm
az eleje:
Nem mocsárban van, sima fa

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
törzs, felemelkedõ peremmel és az elfedi a baltát

SecMan
Az #5572-esre még midnig várom a válaszokat!

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

SecMan
ja a Fxxxxx rejtekghelye(ahova rejti a cuccot), ilyen nagyon kicsi mocsárban van a fatörzs?

Egyébként mit tud a balta?

Ron Ragm
nem barlangban van, kinn a szabadban egy fatörzsben fekszik.

SecMan
ugye nem a hogyhíjjáknak a rejtekhelye?

Ron Ragm
annyit segítek hogy seyda-neenben van, közel egy épülethez, mej utazóknak nyújt segítséget ^_^

SecMan
Kösz

Ron Ragm
pill

SecMan
Ja, valami irányzékot tudnál adni, mert az hogy S.N. közelében elég tág fogalom, és nincs kedvem órákat keresgélni, azt se tudom miért...

SecMan
Kösz, de ez nem sokat segített, de megyek, megkeresem...

Ron Ragm
SPOILER!
Visazont Seyda neen közelében egy fatörzsben van vmilyen balta, érdemes(?) megkeresni

SecMan
Nos, a www.tar.hu/morrowind oldalon olvastam, hogy Sulipund-ban egy zsákban unique kardok találhatóak, ezt én megnéztem de NINCSENEK ott!!
Kétlem, hogy unique kardokat csak úgy random berakott volna zsákokba...

SecMan
Na, közbe nem fogjátok elhinni mi történt! MEgyek Vivec-ben, bemegyek egy házba, mert kerestem valakit akinek a fején vérdíj volt, szóval bementem és ott volt a csaj akit kerestem!!! Úgyhogy nem kellett használnom a consol-t, de köszi szépen a segítségeket!!

Attól függ, hogy két szintlépés között hány olyan skilled fejlõdött és mennyit, ami az adott attribútumhoz tartozik. Pl. ha az erõhöz tartozó skillek növekedésének összege eléri a 10-et, akkor biztos az 5x szorzó. A pontos értékeket nem tudom.

Ron Ragm
ha csak ojat ahsználsz ami az erõt használja (long blade, axe, armorer stb) akikor az erõ kap 5X szorzót.

Ron Ragm
szetm nikább aztat írták hogy könnyû lesz tõle a játék

Eltûnt karakter visszahozására segíthet a következõ konzolparancs:
placeatpc "karakter_neve",1,1,1

Nekem egyszer a ald'ruhni stilt rideres tûnt el. Nagyon zavart, az a kiinduló központom. Visszatettem. Aztán egyszer jöttem gyalogosan, és láttam, hogy az ürge nem tûnt el, csak leesett a magasból. Szóval most a manusból van egy lent, van egy fent (bár már ez is majdnem leesik).

Ez a Mark - Recall dolog mindíg csak 1 helyen mûködik? Nemlehet lerakni pl több Mark-ot és akkor választani hova szeretnék menni?

Azt hiszem azt írtátok valahol hogy az olyan tárgyak amik enchantolva vannak nagyon könnyûek!? (nem biztos csak mintha erre emlékeznék) Szóval ha én enchantolok egy pl 100-as súlyú páncélt akkor annak a súlya lecsökken mondjuk kettõre? Vagy marad ennyi?
Long_Gun
yrkalla, próbálj meg lopni a csajtól úgy hogy észrevegye, aztán gyakjad le nyugodtan mert ez a megoldás is tetszeni fog a munkaadódnak.

SecMan, ha nem megy konzol parancsokkal akkor ments 1 olyan helyen amit könnyen megtalálsz az editorban, rakd ki oda 1 helyre az npc-t aztán mentsd el plug-in-ként. (a hozzá tartozó scriptre figyelj)

SecMan
Kösz Beco,de ha ez nem sikerül akkor hagyom a rákba, de mindent elkövetek, hogy sikerüljön...

SecMan
Elöre is bocs, de tudom, hogy nem sokkal ezelõtti hozzászólásban valaki írta hol lehet találni consol-parancsokat, csak nem találtam meg, valaki legyenszives leírni a hozzászólás számát, vagy az oldal címét, elõre is kösz, és bocs!

Jaja... A szorzók miatt. Így nem volt ritka, hogy 6x os erõ vagy 5x intelligencia szorzó... Harcosként az utóbbi nem is rossz.
SecMan
miután ezt megtettem visszamentem oda ahol volt régen az emberke, de most nem volt ott...

SecMan
a nevet BIZTOS, hogy jól írtam, entert ütöttem erre nem írt ki semmit, hanem újra játékba voltam(vagyis csak el kellett tüntetni a konzolt, de ha entert nyomtam akkor már az inventorít hozta be, pedig a konzol is a képen volt, remélem érthetõ)

SecMan
nem írt ki semmit!! nem a csaj nevét írtam be hanem az apjáét, de tök mind1, mert az is halott...

"név->resurrect" (betûrõl betûre ezt írtam)

SecMan
Bocs, nem Beso hanem Beco!

SecMan
Beso: ez nem mûködött ( resurrect), mit ronthattam el?

Segitsetek pls! Megint meg kell szereznem a game-t.Letöltöttem már majdnem az egészet de a cd1 rar 45 nincs meg ott ahonan töltöm.Esetleg ha tud valaki segiteni azt megköszönöm.
SecMan
Kösz, megyek kipróbálom!

Az elsõ teendõ mindig az a küldetéseknél, hogy akihez küldtek, annak a hozzáállását felnyomod magasra (én legalább 85 fölé szoktam). Aztán mindent odaadnak, kifizetnek, elmondanak.

SecMan
Asszem én most hagyom abba a Morrowindet 😞, ugyanis: Redoran council-okat kéne meggyõznöm, hogy supportoljanak, hogy nagyobb rangom legyen a házon belül, csakhogy az egyik mondta, hogy derítsem ki mi történt egy csajjal (Vivec-Redoran Plaza-Sxxx Manor) akit már régóta nem látott, csakhogy korábban a Morang Tong-tól kaptam megbízást, hogy ugyanott öljek meg egy faszit, és közbe többen is rámtámadtak, így most nincs ott a csaj, senki nem tud róla semmit, és a councilnak se tudom elmondani, hogy szorry!

Errõl ennyit!

Farbs: kösz megvan!

Ron Ragm
...e...

Ron Ragm
nézz körül a közeli kereskedõknél
nem emléxel merre mentél amikor betévedtél a barlangba? abba a városba kell lenni...

Ron Ragm
vedd meg...

Köszi, már meg is szakítottam a letöltést 😊

És ha nem használsz közben mást, akkor a tulajdonságaid látják a kárát...
Érdemes minden 10 major/minor skill növelés közben 10 miscet is növelni... Úgy egész komoly alaptulajdonságnövekedésre számíthatsz.
FREAK
eredetileg is 2 CD.........

a másodikon van a "világ" az editorhoz

Riszpekk

Arcok!!!

Mitõl két CD-s a Morrowind??? Nekem egy CD-s van de most láttam hogy kijött egy 2 CD-s...
(Biztos az egy CD-s rip-je )

De komolyan plíz...

Van Balmoralban a Mages Guildben, a fazon aki a könyvespoc mellett áll (amelyik elrepült valakinek). Lehet tõle Restorationt tanulni. Ez rendben is van. Csakhogy... Ha tanulsz tõle 10 szintet, pihensz egyet, akkor már szintet is léptél. Ugyanez Khajiránál a hátsó szobában Alchemy tanuláskor. Ez igy nem szabályos hiszen a képesség használatakor kéne, hogy szintet lépjen nem? Más tréningnél ez nincs csak itten... Nektek nem?
A Senilius nevû fazon egy expedíciót vezet egy nehunlehtfing (vagy mi) nevû városban ahol a dwemer irást akarja megfejteni. Az a fazon akihez az elsõ blade küldi során kell menni, miután megkapta a kockáját ad egy tekercset amit el kell vinni neki. és el is mondja, hogy merre felé van.
egyébként a halálfaszán....
MaDFoX
-*OFF*-

"jzs" kuldj egy mukodo mailcimet, mert erre nem megy el a level... :C Pedig sokat gepeltem miattad 😉

-*ON*-

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Van egy ház Calderában ahonnan kilakoltattam valakit! Kezdetben ez megfelelt de kinõttem az az igazság. Ha kilakoltatnám az orkokat abból a házból amibe a creeper is van akkor õt is megkellene ölnöm mert rámtámad vagy maradhatna velem társbérlõnek!? Esetleg tudtok nekem javasolni valami nagy házat? A plug-inek nemnagyon akarnak mûködni.
Ron Ragm
Nekem is, ha alchemizek mindig kilép szabálytalan mûveletre hivatkozva
az elsõ sorozatot még eltûri, de aztán ha másodszor húzom rá vmelyik alkémis tárgyat az emberkémre és kijelölöm az alapanyagot szabálytalan mûvelet....

Sajna elbsztam a katanat. Probaltam eloszor 50 absorb healthot belerakni, de az nem ment bele. Aztan 25-öt. Az belement, és nem volt kedvem visszatölteni, így maradt annyi, de 165 armor mellett bõven elég. Ráadásul nem is 80K s soult használtam, csak 65öst. De nekem ez elég (volt).

Általában csak a durvább varázslények után használom 2-3 ütésre. Mondjuk akármilyen tápos is vagyok, Dagoth Ur azért 2x kinyirt... 😞
SecMan
Nem tudja hol van Ald'Ruhn és Maar Gan között az az örült faszi akit helyre kéne tenni?
Ald'Ruhn-ban bízott meg Sarethi, a csákó apját kellett felkeresni Ebonhart-ban, aki meg Tel Fry-ba küldött, hogy szabadítsam ki az unokáját, meg tettem, most már csak az õrültet kéne megtalálnom, be jártam az egész utat, út mellett, de nem találom!! (plz help)

U.I.: A Corpusarium-ban talált valaki valamit? (Tel Fry-ban van)

SecMan
valami támpontot biztos adott, ha meg nem akkor menj vissza, és kérdezz rá, valami infót BIZTOS ad, ha meg nem akkor kérdezz körbe kocsmákba, embereknél, csak az a kérdés melyik városban 😄

SecMan
ok, csak nem tudtam, hogy a C. egy fegyver...
a többit meg a katanára értettem(és még mindig fenn áll a kérdés)

(de kössz a helyreigazítást)

Nem mondott semmit. Én is megkaptam annó, de még soha nm találkoztam ezzel a Senilas akárkivel. És még soha nem ajánlotta fel párbeszédkor (legalábbis még nem vettem észre)

A Chrysamere egy kétkezes unique long blade (chop 5-70, slash 5-60, trust 5-40, resist fire 5-20% for 30sec, restore health 5-20, reflect 5-20% for 30 sec). Ebbe egyáltalán nem megy enchant, az a katanába ment, ahogy Jaan írta, két fegyvere van.