The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Bocs, hogy eddig em voltam. Lemaradtam valamirõl?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Köszi :-)
Biztos tudom hogy hívták...
Valamelyik konzol paranccsal vissza lehet hozni...
talan az RA-val (reset actors), mar nem emlexem biztosan.De hatrebb le van irva.
Hát ha ajánlás, akkor én kezdõknek az amulet of shadowst ajánlom. Ez 1200 töltetes, és 80% chameleont ad. Ezzel még egy kétbalkezes tehetségtelen ember is szinte mestertolvaj szinten lopakodik és lop. Helye pedig fent Gnisis és Khuul között egy vízesés/kis tavacska.

Itt találkozunk egy csajjal, aki segítséget kér, hogy beleejtette az ékszerét a tavacskába.
Ha kihozzuk neki õ és az amulettet viselõ társa megtámad minket. Ha lecsapjuk õket jutalmunk az amulet lesz.
Pár ezer hozzászólással ezelõtt valaki említette, hogy a Blamora-i mage guildbõl eltûnt neki az egyik arc (lent balra a könyvespolcnál). Hát az nekem is eltûnt. Pedig elõtte nem lebegett meg semmi. Érdekelne, hogy sikerült-e visszavarázsolni valahogy...Ha nem, akkor megleszek nélküle :-)
Ugynevezett probe-t khasznalj, ugy mint a lockpicket.Thief Guildban mindig lehet kapni valakitol.
Sziasztok! Csapdákat hogy lehet hatástalanitani?
magus
még egy hülye kérdés hogy a ház plugin az hol van?

magus
Tudom hogy most hülyének fogtok nézni,, meg hogy már ezerszer leirták a forumban, de azért elmondaná vki hog belsõ nézetben hogy kell utni a karddal? mert ha a celkeresztet az ellenfelen tartom akkor nem találja el, viszont pl ha alatta van a vcélkereszt akkor elszokta. vki magyarázza el pliz

Ron Ragm
pffffff
minek azt csináltatni?
én bemegyek a házamba(mer ott jó keveset tölt), elmentem a játékállást és a következõket csinálom:
1. Enchanting
2. If sikerül GOTO 5
3. Betöltés
4. GOTO 1
5. Mentés, és élni tovább boldogan

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

MaDFoX
cure blight disease potion tenyleg szinte mindenkinel van, ne varazsloknal meg kereskedoknel keresd, hanem alkimistaknal mages guildban, alkimista boltban vagy templomi alkimistaknal!!

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

SecMan
Ezt én pár hozzászólással ezelõtt közöltem(mármint hogy nincsenek ott, de senki nem szólt semmit)

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

SecMan
Tudnátok mondani hol találok unique cuccokat? (eddig még csak az ebonheart alatti páncélt találtam meg)

SecMan
Nekem csak 25gold meg egy pohár volt 😄

SecMan
Balmora-i Mage Guildsben megmondja az aki a travel-ös csaj mellett van, de csak akkor, ha már Warlock vagy, és megcsináltad neki az összes missiont...

Ha jól emlékszem, akkor találtam egy halott fickót a Caverns közelében, lehet, hogy az volt az. Ha jól emlékszem, dél, délkeletre? Egy domborulat tetején feküdt, elég jól körbebástyázva sziklákkal.

MaDFoX
Jah, de azert nem nagy kunszt O sem...
(25. sz voltam kb akkor, folyamatos regenerate fatiguex4, reg. healthx2, dispell, meg amugy is eleg durvicsek volt a karim, mert elotte elkoszalgattam felfedezni) azota azzal szorakozom hogy megprobalom az eddig talalt unique cuccokhoz megtalalni a kuldetest... van nalam egy rakas csont, meg egy csomo szirszar ami tuti kell valahova/valakinek de meg nem talaltam meg az illetoket... 😛 Allati jo poen amikor vki ad egy kuldetest hogy ez ilyen meg olyan veszelyes en meg belenyulok a zsebembe es odaadom neki a cuccot... 😄DDD

Dagoth Ur se semmi, bár õt karinként csak 1x kell kinyírni. A New Game viszont feléleszti... 😛
Na õ aztán tényleg idegesítõ tud lenni, ráadásul halálos is.
MaDFoX
Sztm az ash ghoulok es a dreamerek ugyanilyen szivatosak es raadasul azok is mindig ujratermelodnek...
Nincs naluk semmi meg varazsolnak is... raadasul ugyanolyan benak mint a cliffracerek... szerencse hogy nem jon olyan sok egyszerre mint azokbol... 😉
A racereket meg "ossze kell gyujteni es egy jo kis areaeffect cuccal kiabsorbolni a healthjukat es kesz... potyognak lefele mint az erett korte... 😄D

MaDFoX
Azer illett volna egy BUG CHEAT feliratot odagepelned, hatha mas nem kivancsi a csalasokra!
Allati konnyu a game igy is, mi a francnak cheatelni?! Ehhhh... ! :CCCC

Ron Ragm
jaja, kliffrészer suksz

SecMan
Tudom, beszéltem vele, de nem írt be semmit a journalba, és semmit nem lehet elmondani annak a hülyének...

Cliff racer.
Mar vagyok olyan tapos hogy ne vegyem figyelembe oket, de mindig lelassitanak, igy ki kell irtanom azt az 6-7 darabot ami ott farkal mogottem
Szerintem is az a legidegesítõbb!
Nemtudok úgy eljutni valahova hogy nekössön belém vagy öt. Utánna meg ha elakarom tüntetni õket akkor eggyenkét kell.
Jaja. Minden típusú cliff racer suxxx. Kicsit el lettek túlozva. Ja, és NPCket mér nem támad meg???
Ott van lent a Corpsariumban egy törp, némi gép-póklábbal. Tõle lehet némi infót kapni, én nem ugrottam rá.
Ezt a magyaritást mivel bontottátok ki? ACe, winrar szarakszik vele...
SecMan
Lementem de SEMMIT nem találtam, a csaj mondta, hogy keressem meg a dobját, de azt se találtam meg...
Apropó, a Dwemerek eltûnése quest-et meg lehet csinálni? tudom hogy csak hülyéskedett, de kiváncsi vagyok...

Dagoth Ur környékén kinézetre más szörnyek vannak mint kint, vagy csak erõsebbek?
Ron Ragm
a levelre nézz. ott x/10 van. ha az x elérei a 10-es szintet alul kiír vmit.(nemtom mit, mer nem magyarba jáccok). Akkor gyorsan el kell menni aludni. Ilyen 1ccerû

Szintlépéshez kell valamit csinálni, vagy megy autómatikusan?
Mert játszottam vele vagy 5 órát, loptam-harcoltam-kereskedtem,stb, de még mindig level 1 vagyok, és a százalékmutató is 0/100-on van.
A skillek emelkednek folyamatosan, de a karim szintje nem. Mit rontok el?
Basszus, én direkt vártam az "eset" után jópár napot, de nem látszott rajtam, csak egy szövegbox írta ki, milyen jó is lesz nekem, ha már nem leszek... És a nemlét felé milyen fájdalmas és rögös út visz majd. 😊
Corpsariumba ha van kedved menj le. De csak akkor, ha a 100 as zárak nem okoznak gondot... Akkor lesz ott pár igen kellemes meglepetés. De ne ölj meg senkit, ne is bánts az egész toronykomplexumban. Hidd el, tudni fogod, ha már nem lesz szükséged Tel Fyr urára és szolgáira. 😊))
MaDFoX
Jah, de ha meg nem tartasz ott (azaz nem erzed allatira fontosnak hogy beszelj vele) akkor inkabb csinalj par blades kuldit, hidd el allatira surgos lesz beszelni vele es a corpusarium is fontos lesz, de nagyon... ;DDD
Eljen a blight! ;D

SecMan
Tel Fry-ban van a Corpusarium, ott találtatok valamit? kell errõl beszélni a fõgóréval?

Ja, igen: egy Kallisto nevü egyénnek köszönhetjük.
Magyaritás itt. Kis angol tudásuaknak nagy segitség, ezúton is köszönet a készitõknek:
http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/morrowind/
Köszi a gyors segitséget, azt hittem hogy automatikusan nyitja a képzettség alapján (Á'la Baldur's Gate 2). De akkor ez a Summoner stilusa.
Már összeszavakat a keverem ebben a sok játékban
Felteleportálni = felleviátlni. Bocs ha ezzel megzavartalak volna. 😊
Tudomásom szerint itt nincs kaszthoz kötött tárgy, mert a képzettségek sem kasztfüggõek. Nem ismerem a magyarítást, de az a varázsló valószínûleg a tárgyak mágikus mivoltának jelzõje akar lenni.
Az Ald ruhn-i magus guildet meg jól megszívtam. Valamelyik thief köldetésben innen kéne egy daemon tantot ellopni. Nos amióta megkaptam a feladatot, az a csaj, aki ott van folyamatosan meg akar ölni. 😊
Elõször is kell egy minél jobb lockpick. Elején és kisebb zárakhoz elég apprentice vagy journeyman is. A kezdõ helyen az asztalon lelsz is egyet. Kezedbe rakod, mint fegyvert, és a támadás lesz a próbálkozás (értsd alapállapotban a balklikk). Ugyanígy van ez a csapdáknál. Ahhoz meg probe nevû eszköz kell.

Zárnyitásnál két lehetséges mód van. Vagy varázslat, vagy lockpick. Amúgy a csapdahatástalanítás és a zárnyitás a security képességhez tartozik.
Bemész Tel Fyr tornyába... Ott elvileg van egy csomó hasonló nevû csaj. Valahol ha felnézel, van egy légakna. Ott kell felteleportálni. Az ürgét megleled fent teljes daedric páncélban. Leütni bizonyos ideig nem ér. A bizonyos idõ után rájössz miért nem... 😊 És nem azért, mert túl erõs volna (egy ideig az is).
Most kezdtem a játékot, nagyon tetszik, de van két dolog amit nem értek. Visszaolvastam a fórumot is, de nem találtam megoldást. (biztos bennem van a hiba :-)))
1. Csont kezdõ karival vagyok, és a bezárt ajtókat hogy lehet kinyitni? Próbáltam minden megoldást, de még a gagyi 1-es zár is kifogott rajtam. Melyik tulajdonságnál lehet megnézni?

2. Néhány cuccnál a tulajdonsága után oda van irva, hogy --varázsló. (magyaritás Rulez)
Most ezeket csak varázslók használhatják, vagy varázstulajdonsággal rendelkeznek?
Bye
SecMan
Journalba biztos megemlít valakit, attól kell ellopni...

SecMan
VAGY Asszem Vivec Mage Guild-bõl kell ellopni valakitõl! (ez lesz a jó megoldás)

SecMan
Asszem van utalás, asszem Vivec-ben valakinek Rare Books, bocs, nem emlékszem pontosan, az a lényeg, hogy könyvesbolt

SecMan
a fazont Ebonheart alatt nem olyan nehéz leverni, mondjuk nemárt mondjuk chameleon, vagy ilyesmi, de megéri mert faxa páncélja van!

Légyszi írjatok rejtett cuccok lelõhelyeirõl, mert én még nem találtam 😞 (hacsak a telvanni vault kirablása nem számít annak😊)

Ron Ragm: légyszi írd le pontosan hol van, mert nem találom, a környék ÖSSZES fáját átnéztem!!

SecMan
😊)), na megyek megkeresni!

#5572-es hozzászólás!!!

Ron Ragm
ja és nemtom mit tud