The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Biztos tudom hogy hívták...
talan az RA-val (reset actors), mar nem emlexem biztosan.De hatrebb le van irva.
Itt találkozunk egy csajjal, aki segítséget kér, hogy beleejtette az ékszerét a tavacskába.
Ha kihozzuk neki õ és az amulettet viselõ társa megtámad minket. Ha lecsapjuk õket jutalmunk az amulet lesz.
minek azt csináltatni?
én bemegyek a házamba(mer ott jó keveset tölt), elmentem a játékállást és a következõket csinálom:
1. Enchanting
2. If sikerül GOTO 5
3. Betöltés
4. GOTO 1
5. Mentés, és élni tovább boldogan
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
(25. sz voltam kb akkor, folyamatos regenerate fatiguex4, reg. healthx2, dispell, meg amugy is eleg durvicsek volt a karim, mert elotte elkoszalgattam felfedezni) azota azzal szorakozom hogy megprobalom az eddig talalt unique cuccokhoz megtalalni a kuldetest... van nalam egy rakas csont, meg egy csomo szirszar ami tuti kell valahova/valakinek de meg nem talaltam meg az illetoket... 😛 Allati jo poen amikor vki ad egy kuldetest hogy ez ilyen meg olyan veszelyes en meg belenyulok a zsebembe es odaadom neki a cuccot... 😄DDD
Na õ aztán tényleg idegesítõ tud lenni, ráadásul halálos is.
Nincs naluk semmi meg varazsolnak is... raadasul ugyanolyan benak mint a cliffracerek... szerencse hogy nem jon olyan sok egyszerre mint azokbol... 😉
A racereket meg "ossze kell gyujteni es egy jo kis areaeffect cuccal kiabsorbolni a healthjukat es kesz... potyognak lefele mint az erett korte... 😄D
Allati konnyu a game igy is, mi a francnak cheatelni?! Ehhhh... ! :CCCC
Mar vagyok olyan tapos hogy ne vegyem figyelembe oket, de mindig lelassitanak, igy ki kell irtanom azt az 6-7 darabot ami ott farkal mogottem
Nemtudok úgy eljutni valahova hogy nekössön belém vagy öt. Utánna meg ha elakarom tüntetni õket akkor eggyenkét kell.
Apropó, a Dwemerek eltûnése quest-et meg lehet csinálni? tudom hogy csak hülyéskedett, de kiváncsi vagyok...
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Mert játszottam vele vagy 5 órát, loptam-harcoltam-kereskedtem,stb, de még mindig level 1 vagyok, és a százalékmutató is 0/100-on van.
A skillek emelkednek folyamatosan, de a karim szintje nem. Mit rontok el?
Eljen a blight! ;D
http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/morrowind/
Már összeszavakat a keverem ebben a sok játékban
Zárnyitásnál két lehetséges mód van. Vagy varázslat, vagy lockpick. Amúgy a csapdahatástalanítás és a zárnyitás a security képességhez tartozik.
1. Csont kezdõ karival vagyok, és a bezárt ajtókat hogy lehet kinyitni? Próbáltam minden megoldást, de még a gagyi 1-es zár is kifogott rajtam. Melyik tulajdonságnál lehet megnézni?
2. Néhány cuccnál a tulajdonsága után oda van irva, hogy --varázsló. (magyaritás Rulez)
Most ezeket csak varázslók használhatják, vagy varázstulajdonsággal rendelkeznek?
Bye
Légyszi írjatok rejtett cuccok lelõhelyeirõl, mert én még nem találtam 😞 (hacsak a telvanni vault kirablása nem számít annak😊)
Ron Ragm: légyszi írd le pontosan hol van, mert nem találom, a környék ÖSSZES fáját átnéztem!!
#5572-es hozzászólás!!!