The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scipio_from_HAB
zzzz a drága cumókat úgy tudod eladni, hogy sok kisebbre cseréled és pénzre. A sok kicsit utána újra eladod a csákónak 1 nap után. Nyomj egy 24 órás wait-et és akkor újratermelõdik a pénze. Szal sok kis darabra fel kell aprítani a dolgokat. Sokáig tart, de csak ez az 1 módja van a pénzcsinálásnak ...
kokas
Togeza!

Hagyd már a francba azt a koponyát. Nem kell fõszálhoz, érted?
Inkább koncentrálj a többi questre!
Sok sikert!
Scipio_from_HAB
X-boxman: Xpt úgy szerezhetsz, ha növeled a képzettségeidet. A fõ képzettségek növelésekor kapsz legtöbb xpt, utána jönnek a másodlagos képzettségek, végül pedig azok, amelyekre nem fektetsz hangsúlyt. Minél többször fejleszted a képzettséget, annál nagyobb szorzót kapsz szintlépéskor a tulajdonság növelésénél.
Ha van itt olyan, aki járatos az editor használatában, az nézze meg nekem adriano koponyájának kódnevét plííííz!
Gáz az, hogy valahol eldobtam a játék elején, és nem tudok a fõszállal továbbmenni.
thx
Felmentél a raktárba is? az emeletre kivülröl kell felmenni, ott van sok patkány
kokas
Ez a játék volt nekem hosszú hosszú évek óta ami már-már Amigás õrülettel szegezett a monitor elé.
Ezt vártam. Brilliáns.
kokas
Togeza!

Ne izgulj az elvesztett koponya miatt a fõszálhoz nem kell, ugyhogy nyomulj tovább és vigyázz a cuccaiadra!

Szasz
Frank99
hát nem...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Scipio_from_HAB
Laza: ezek a cuccok kb 25. szinten jönnek 😄
Mondjuk én 40. szintre vittem fel eddig a karaktert 100-as fokozaton, de még csak Vivec-et próbálom feltérképezni...szal rengeteg lehetõség van a világon...és nem kell minden küldetést elvállalni, mert anélkül is sok szintet lehet lépni.
Laza
na, majd csak boldogulok valahogy.. 😊

en meg csak lv5-on vagyok (sajnos csak hetvegen van idom nyomulni, sok a melo😊... most az eddig latott medium pancelok kozul a "csont" cuccosok a legjobbak (Pelagiad-ban az arusnal😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
az Xes nem szaggat...
a tipikus "PC betegsege" persze ennek is megvan... 😊 tehat neha toltogetesnel meg-megakad... de semmi huzos szaggatas... (persze a nagyobb, mozgalmasabb varossokban neha leesik a framerate)
new gamenel felpakol a vinyora, aztan alltalaban onnan tolt.. 😊
de egyebkent semmi gaz, ahhoz kepest hogy fullon megy (megneztem GF4en PCn, semmi kulonbseget nem lattam, persze a felbontason kivul, ja, es hogy Xen DD5.1 a hang😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Szasz mindenki !
Tegnap próbáltam ki (rip ver.) és mondhatom :gyönyörû. Na, jó ez már nem újság .Az azonban, hogy 633@790,gef2mx200,256ram,w98se és alapból 1024x768 -on indult 32 biten !!!!!
A nyílt tereken tényleg meg-meg akadt de jóval a játszható kategóriában marad. De jó gépem van ??!
Légyszives Valaki válaszoljon a 6036 beírásra, mert semmi kedvem újra kezdeni a játékot!
Kösz
Scipio_from_HAB
Nyomd fel mindhárom armor skilledet és akkor jó lesz 😄
Mondjuk én glass vértet használok és hozzá egy ebony helmet-et, így 5-rõl felnyomtam a heavy armort kb 70-re.

Pedig tenyleg attol fugg, hogy milyen armor skilled a legjobb. Olyan tipusu legyen fenn lehetoleg, amiben a legjobb vagy. Minel inkabb fejlodik mondjuk a medium armor skilled, annal tobbet fog vedeni a MEDIUM cuccos.
Laza
en nem dobalok el semmit... minden varosban megpakolok egy ladat... 😊)))))
annyi fuvet meg ilyesmit raktarozok, hogy eletem vegeig nem hasznalom el... 😊)))

Hali!
szerintem elrontottam a fõszálat. A balmorai Mage Guild-bõl egy tag megbízott Andrano koponyájának megszerzésével, de sajnos azt én még a játék elején felvettem, egy darabig cipeltem, majd edobtam valahol. Hogy lehetne ezt helyrehozni? Esetleg egy kódot tudna valaki, amivel megkaphatnám ezt a bizonyos koponyát?
Laza
hello all.. 😊

az Armort (ami a karakter alatt lathato) hogyan szamolja a progi?

mar nem tudom eldonteni, hogy mit aggassak magamra... vagy valtozik, vagy nem.. 😊 (mediumban vagyok a legjobb, de van, hogy felteszek egy jobb medium pajzsot, megsem valtozik az armor)

Nem értetted félre a cipõ arra kell, hogy a bizalmába fogadjon utána megkapod a vámpír ölös feladatot, utána meg a menyasszony szerzést.

Nemo me impune!

Frank99
6990+posta a CD-Galaxisnál.
Ennyit ez a játék megér.
Du 2-kor megrendeltem, másnap 1/2 10-kor itt volt.
200 km-re Pesttõl...

Sziasztok!
Hol tülthetném le az ISO-kat?
Átrágtam 2 óra alatt a topicot, de a linkek nem mennek!
Kou

So cry me a fuckin river, bitch!

MaDFoX
A hardwired.hu-n az a naploszeru vegigjatszas is nagyon baba...

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Frank99
nem vagy te Kenéz fõtörzs (bocs hadnagy) Hódmezõvásárhelyrõl????

ZzzZ-nek es mindenkinek aki nem talal valamit a foszalon: megjelent a PC Guruban valami vegigjatszas-fele! Nem is rossz!
Kandurex
Jacky: Hát ja....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

A pénzszerzést még kiegésziteném egy apró trükkel.A pénz "megtartásával".A gépemen nincs fent a patch, mivel mostanában NWN-ezek, amit itt leírok az a patch ELÖTT mûködött.Azt, hogy most is mûxik-e nem tudom, de egy próbát megér.
A sok pénzt mindenki az enchanternél költi el.
Ha úgy kezdesz, hogy eladsz neki valami apróságot és utánna enchantoltatsz, majd azonnal visszmész a barter menübe, akkor az elkölött pénzed megjelenik nála /legalábbis patch elött így volt.
Ha elõzõleg a daedric/ebony cuccokra nyomtál valami gagyi enchantot/pl +1 tûzsebzés/, akkor azok mágikusnak minõsülnek és az enchanter megveszi...
Igy az enchantra elköltött pénzed árát visszaszerezheted.
Meglepõ, hogy meglepõdsz 😊
Gondolj csak az Etherlordsra, vagy a Rage of Mages-re....és akkor még a Seadogs-ról nem is beszéltünk.
Egyébként, ha "mi" is tudtunk olyan játékot csinálni mint az Imperium, akkor én már semmin sem lepõdök meg.
Bocs, Ordinator

Nemo me impune!

Szedd le a Rich_npc plugint az 10x-i a kereskedõk pénzét.
Gazdagabb kereskedõk:
-Ababael Timsar-Dadisun 9000 Trader Service Zainab Camp, Ababael Timsar-Dadisun`s Yurt

-Creep 5000 General Caldera, Mardok Manor, 2nd floor

-Lorbumol gro-Aglakh 4000 Smith Vivec, Guild of Fighters

-Daynali Dren 3999 Alchemist Service Tel Mora, Lower Tower

Én még találtam egy ijász boltot a Foreign Quarter Lower Waistwork alsó szintje 8000 gp-je van. Itt a falon lóg egy Daedra hosszú íj (60000gp). Hivatalosan el van lopva a csajszi meg az Orninator õr szeme láttára.

Nemo me impune!

Igen, Candela-tól keletre (ha jól emlékszem) a hegyek között egy barlangban van. 1 óra hoszzatt kerestem mire meglett.

Nemo me impune!

Scipio_from_HAB
Üdv!

Leírok egy-két szót a 100-as (legnehezebb) fokozatról azoknak akik még nem próbálták.
Nos nagyon sokat szenvedtem míg 26.szintre felvittem a karakteremet. Úgy érzem mintha olyan lenne mint Kránban a sötét elfek , nincs ellenfelem a napok és holdak alatt 😄
Szinte minden lövésem halálos, de most ellenfelemre akadtam.
213 életerõm van, 90-es armor védettségem, 30-as védõvarázslat körülöttem, 90-es harci tulajdonságértékek. A srác akibe belekötöttem a vértje miatt 1 (!) ütésbõl kivégez. Egyet csap és meghaltam...nagyon demoralizáló. Szal próbáljátok ki a 100-as módot 😄 ha nagyon erõsnek érzitek magatokat. Csak ennyi 😄
Még van egy lehetõség, hogy több pénz legyen a kereskedõknél: letöltöd a netrõl azt a modot (kiegészítõt), ami megtízszerezi a kereskedõknél lévõ pénzt. Na így már könnyebb lesz.

Kandurex: próbáld meg esetleg a 29.42-es drivert. Bár, azt hiszem rajtad ez sem fog segíteni. Gyengébb gépem van mint a tiéd és simán megy rajta a Morrowind, igaz neha akadozik, de mar megszoktam.
uff tudjatok milyen szarmazasu ez a jatek? en nagyon meglepodtem...

\'danja

Kandurex
Ménem megy 800x600ba? 😞(

Kandurex
HELP! Volt már valakinek olyan problémja, hogy 1024xxx és felett tökszár de ez alatt folyton, már betöltéskor fagy mint a disznó! Gép: AMD Duron 1000 398MB 133mhz Geforce3 Ti200 Inno DX8.1 Nvidia21.83 (gyári) 28.32-vel is xar 😞 1.6x patch feltéve azzal is😞 Brühühüü hlp..please

helo!
a morrowindnak van valahol magyar oldala?
gjoecrow
Ja, még a hullákat lerusholja!
kokas
Hogyan szerezzek pénzt?

Kb 300.000 pénzt érõ cucc van nálam, de egyik kereskedõnek sincs több pénze pár száz jobb esetben pár ezer petáknál. Kinek tudom eladni a cuccaimat aki meg is tudja venni?
Köszi!
A koponya Adrano koponyája, a Balmorai Mage Guildban csak akkor adnak infot ha a koponyát visszaviszed.

Nemo me impune!

Balmorábol megy bogár járat.

Nemo me impune!

Timber
na mar megint a sirrablas ... ezert nem lehet teged hatrahagyni HUNTon se ... ^.^

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Vidam
amugy azmi aza 6th kalapacs, meg aza hat harangsor?

mas: valami sribol elhoztam egy faszi koponyajat...azzal kell valamit csinalni? meg valami mogul szivet...😊
Vidam

Tel Aruhn

ide szeretnek eljutni! ez hol van?

meg mindig....
Hát most /pill én nem tudok neked mondani egyet sem...😞((

Szerintem szar a rip...:/

Nyutassatok meg ,hogy ez csak feltörési hiba..Már azon agyaltam ,hogy megveszem de ha az eredeti is ezt csinálná azt nem élném tul.
Csatlakozom az elöttem szólóhoz.Ugyan ez a bajom a haveromnak is ez a baja.Konfig 1800+ xp gf3
G. Joe
Elakadtál kis genya? Elveszett a cheat listád he? 😛

http://deathfellows.hu/

Scipio_from_HAB
Túl jó a géped , biztos az a baja... rakjál fel másik detonátort esetleg...
Vidam
Tel Aruhn

ide szeretnek eljutni! ez hol van?