The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Segitsetek legyszives!
Ugy gondoltam, 14. szinten mar elkezdem a foszalat, ezert felkerestem Caius Cosades kemmestert Balmoraban. Felvittem a hozzam valo viszonyat 100%-ra, de hiaba, mert a beszelgetes soran nem veszi el tolem a hozza kuldott titkosirast (package)!
Nem vett be a Blade-be sem, azt szajkozza, hogy neki senki nem adott semmifele "orders"-t.
Most mit csinaljak?
Hmuda
Háát...
Legálisan nekem is csak a nadrágot tudtam megszerezni. Amúgy ott lehet megszerezni a teljes szettet, ahol az utolsó törpe is van (az a, khmm... "szanatórium"). A telep tulaja teljes Deadra vértet visel, és mivel a központi szál része a figura, nem szabad megölni (max a fõ szál teljesítése után).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ron Ragm
a patch kérdésre senki sem tud megoldást?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
ezt magyarosítani...hmm, sok szerencsét annak aki elkezte😊

Scipio_from_HAB
Hmm pontosítanék..vannak kasztok, de nem éri meg azokkal játszani... inkább válogatsd össze a képzettségeket. Amúgy meg a játék közepe felé elmosódnak a "kasztok" közötti képzettségek, bármit tanulhatsz, szal játéktechnikailag nincsenek határok a "kasztok" között.
Mondjuk én a kasztokat úgy értelmezem, hogy ha tolvaj vagy akkor nem lehetsz már óriási hatalmú mágus...de itt ez nem létezik, bármivé fejlõdhetsz. Remélem érthetõ volt.
Ron Ragm
izé
nem azt írja: Failure Opening New File: C:\Gamez\Morrowind\Data Files\RTB12140

Ron Ragm
Help! Amikor fel akarom rakni a patchet akkor amikor elér a morrowind.esm-hez akkor azzal a hibaüzenettel kilép: "Failure Opening File: C:\Gamez\Morrowind\Data Files\RTB12140"
mi a hiba?

Ron Ragm
1. vannak kasztok a játékban
2. ok

Scipio_from_HAB
Nincsenek kasztok a játékban. Ha jó íjjászt akarsz magadnak, akkor indíts wood elf-et, tolvaj képzettségekkel, elsõdleges képzettségnek pedig vedd fel a marksman nevû dolgot. Elsõ szinten kb 50-es íjhasználatot jelent.
Ron Ragm
az íjász kaszt mejik a játékban?

Hmuda
Inkább használj Heavy Armourt, mert ott van az Ebony és a Deadric Armour Set.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Azt nem tudom, én light armort használok, teljes üvegpáncél illetve a csizmán az Apostolok csizmája(30sec levitáció). Meg heavy armor-ra van már 60-as képzettségem.

Nemo me impune!

Hmuda
Lenyomod a shiftet és ráklikkelsz a törölni kívánt varira.

Lacee:
Vivec, Foreign Quarter, Lower Waistwork ez két szintbõl áll, középen leugrasz van két folyosó ami a Canalworks-be vezet. Az egyik folyosón van egy bolt ahol egy "A" betûvel kezdödõ csajszi van akinek a foglakozása flecher. Ez ne zavarjon mert ez egy remek íj bolt, és a falon lóg egy Daedra hosszú íj (60000gp). Én nemes egyszerûséggel elloptam a csajszi meg Ordinátor orra elõl.

Nemo me impune!

A varázslatokat folyton "upgrade-elni" kell.
Spellmakinggal csináltass olyan sebzõ varázslatokat /minimum két különbözõ sebzéstípusból/ aminek a kasztolási esélye a karakterednél 80-90%.
Mekem ez az arány jött be leginkább. Így viszonylag jó esélyed van arra, hogy nem rontod el a varázslatot, de a hatása elég durva legyen.
Pár szintlépés múlva újra csináltass ilyen spellt /most már erõsebb varázslatot fogsz tudni ellõni/, a régit meg töröld a spellbook-ból.
kokas
Ebonheartban vagyok és az ottani fõmuftik sem tudnak már léptetni(mert egyszintüek vagyunk).
Szóval Ebonhearton kívül kéne szerintem a legnagyobb cultos gorénak lennie valahol de hol?

Conan
hiba
keszitheto olyan teleport spell vagy barmi, amivel azt nem sajat magunkon hanem egy celszemelyen vegezzuk ?

kokas
Szasz Scipio!

Nem kell feltétlenül ezzel kyinyirnod de egy artifactet amibõl az erejét nyeri csak ezzel tudod meg egy másik blade-el együtt széttörni.Ha nem töröd szét Dagoth ur sebezhetetlen lesz. De ha már széttörted akor gyepálhatod akármilyen fegyverrel, le tudod gyõzni.

CSá
X-boxman:
Ha nem varázsló a karid inkább íjászkodjál, nekem a Flame Antoach egy lövés egy sima acél nyílvesszõvel a többi Antoach is meg van 2-3 lövésbõl, a Golden Saint-nak sincs ideje odaérni hozzám. Most egy Daedra íjam van ez 2-50-ig sebez.

Nemo me impune!

Hmuda
Csináltass magadnak. A balmorai Mages Guild-ben az elf csaj az alagsorban csinál neked spelleket, neked mindössze a paramétereket kell megadnod. Csak legyen meg az alapvari.

Scipio_from_HAB
X-boxman inkább tanulj meg bánni az íjakkal, nyílpuskákkal ... ezek sokkal jobbak mint a varázslatok... ja és egy tûzgolyó elõl simán ki lehet térni...tudod quake 😄
Scipio_from_HAB
Thx kokas!
Amúgy feltétlenül ezzel a varázstárggyal kell kinyírnom? Mivel teljesen más fegyverekre specializálódtam (marksman), ezt nem tudom kellõ hatásfokkal használni...
Hmuda
Az attól függ. Nyilván Flame Antoach ellen nem jön be a tûz, viszont egy Frost Antoach ellen annál inkább. Ráadásul addig turbózhatod õket, hogy felesleges azon filózni, hogy melyik a legerõsebb. Mindegyik jó valami/valaki ellen.

kokas
Kedves Scipio!

sikerült rábukkanod az egyik olyan varázstárgyra amivel a végén Dagoth Ur-t kell kinyirni. Anyira erõs hogy csak egy speciális kesztyûvel tudod megfogni meylnek neve wraithguard, különben azonnal meghalsz.(oké, 4 mp) Szóval ez majd a legvégén kell csak vigyázz rá nehogy elveszitsd!

Hol vannank a imp. cult masterek???

hiba
Egy olyan dolgot kerdeznek ami mar 1000x leragott lehet, de 1.- fingom sincs miszerint keressek ra 2.- nemhogy kedvem de turelmem se lenne az osszes hozzaszolast atbogaraszni, plane azert mert joideje nem neztem ezt a topicot, arrol sincs fogalmam hany hozzaszoalst kene visszanezni, igy aki jobban kepbe van az segithet:
Egy oldalt keresek ahol tomerdek kiegeszito talalhato a morrowindhez.

hiba
ha zavarja majd reinstall 😊
nekem a savegamekre irta hogy nem stimmel valami, de aztan betoltotte.

Hmuda
Nemtudom, mivel én inkább vártam. : )))

Scipio_from_HAB
Üdv!

Nos karakteremmel éppen északon bóklásztam, mikor találtam egy várost (Vemynal). Nagy küzdelmek árán az ott talált nyílvesszõket felhasználva legyõztem a szörnyeket, és találtam náluk két elég figyelemre méltó varázstárgyat.

Az egyik egy amulet, mely a pusztakezes harcosok álma lehet:

Amulet of Heartheal
Fortify strength: 10-20
Fortify Hand-to-hand: 10-20
Shield: 10-20
Levitate: 20
Ezen tulajdonságai 30 sec.-ig érvényesek.
Charge: 900
Value: 20000

A másik varázstárgy nagyon különös, az általam eddig látott legerõsebb fegyver. Gondolom ez is egy küldetéshez kapcsolódik (megszerzése), de nem tudom melyikhez. Ha valaki segítene megköszönném.

Sunder
Blunt weapon, one handed
Chop: 10-70
Slash: 10-60
Thrust: 1-4
Condition: 6000
Weight: 40
Constant effects (szal amíg a kezedben van ezek érvényesülnek)
Fortify attack: 30
Fortify strength: 20
Fortify endurance: 20
Fortify luck: 20
Drain fantigue: 1
Value: 400 000

Sajnos, mikor a fegyvert kézbe veszem elszívja az életerõmet (351 hpt durván 4 másodperc alatt "eltüntet" és meghalok), így nem tudom használni...

kokas
Kösz F!

Bár igaz még nem minden küldetést csináltam meg náluk, de már mind vagy alacsonyabb rangúak vagy egyszintüek velem.
Egyébként megvan mind a wilp. mind a pers. minimum bõven, sõt még a guild álltal favorizált skillekbõl is jócskán túlteljesítettem, tehát nem az a baj, hogy nem akarnak elõléptetni hanem nem tudnak mert már nem magasabb szintûek mint én, a akérdés tehát ugyanaz hol a magasabb szintü cult-tag?

Azért kösz!Minden jót!
Kokas aki már Conan (csak nem tudom átirni a nicknevemet itt)
Hmuda
Hibával áll le? Mert ha nem, akkor csak a morrowind.esm-et patch-eli. Márpedig az nem egy kicsi file és sokáig tart mire felpetch-eli.

kokas
SZIASZTOK MEGVAN A SKULLCRUSHER!

Most viszont azt mondjátok meg nekem hogy ki az imperial cult vezetõje, mert már senki nem áll felettem rangban akikkel találkozok pedig még csak invoker (level 8) vagyok. Szóval hol van a Theurgist és hol a primate of the imperial cult?
Hmuda
1: Szivesen. : )))
2: majdnem minden Mage Guild-ban van egyvalaki, akinél lehet Spellmakinget kérni. Legjobb, ha minél több varázslatot bevásárolsz, hogy minél több alapvarid legyen.
2: Mikor alszol, akkor töltõdik, vagy ha feltöltöd egy Soulgem-mel.
3: Valahol ott lesz a közelben. Minden rabszolgánál így van.
4: Ez a következõktõl függ:
a: a sikerességet befolyásolja az, hogy mennyire vagy fáradt.
b: milyen tolvajkészletet használsz. Én pl 50-es Security-vel és egy Master's Lockpick-el már ki birom nyitni a 100-as zárakat is.
c: meg persze a szerencse (Luck) is közrejátszik.

Laza
kirajj... koszi.. 😊

egyebkent Ebonheartban talalkoztam egy "magussal", akinel lehet penzert varazslatot keverni... meg nem jottem ra, hogy mi szerint no-csokken a hatasfok, de majd tesztelem... 😊
ennel a fickonal annyi-de annyi varazslatot lehet venni, hogy besza..as... 😊 nem tudom eldonteni, mejket vegyem, v. hasznaljam...

a varazslatok "charge"-ja hogyan toltodik?
vettem egy lathatatlansag varazslatot, de mindig 0an van a charge, igy nem toom hasznalni...

na, meg egy kerdes.. 😊
Ebonheartban az egyik alagsori alagutban (egy kis viz alatti atjaron at) van egy kis szoba (zart ajtoval) ahol egy rabszolga van, kezen magikus karpereccel... azt mondja, szerezzem meg a kulcsat, mert csak igy lehet szabad... tudja valaki hol a kulcs?

itt is furcsa dolog tortent... a "security"-m 17-es, ez az ajto pedig 25-os volt, megis elokaptam a lockpickemet, majd a 10 probalkozasra kinyilt (eloszor azt irta, hogy bonyolult a zar, utana mar csak azt, hogy failed, majd kinyilt)
ez most hogy van? 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ha vegeztem Gnisisben az Imperial Legion questekkel, a kovetkezoket hol adjak? Talan Balmora vagy Vivec?
kokas
Ez a játék olyan jó, hogy habár már végigcsináltem(kinyirtam DAgoth Urt) a többi mellékquesteket is meg akarom csinálni.
Már master vagyok a fighters guildben és az imperial legionban, de az inperial cult és a Mage guild masterség sincs messze már.

Errõl jut eszembe tud valaki valmit a skullcrusher nevü artifactrõl??
Állitólag valami beomlott dwemer ruin alatt van de meylik alatt?
Hmuda
Az amcsi peccset rakd föl. Az, hogy tört, nem számít.

Plz help!
Nem tudom letölteni a gamét.
Valaki elvállalná, hogy felírná nekem, patch(ek)-kel együtt?
Sokat jelentene nekem :-)
Cserébe vannak filmek (többet is adok), vagy pénz, esetleg a kettõ kombinációja...
Odamegyek érte, ahova mondod!
Privibe: [email protected]
Köszi!!!!!
Hmuda
A Solugem-ekbe lelkeket lehet zárni. Csak el kell varázsolni az ellenfélre egy Soultrap varázslatot (!!!kizárólag szörnyekre, azokra a fajokra nem mûködik, amikkel a Játékos is lehet!!!). Amikor ez a vari rajta van, és kinyírod, akkor a lelke beleköltözik a neki megfelelõ legkisebb Soulgembe. Ha van töltött Soulgem-ed, akkor csinálhatsz varázstárgyakat, illetve töltheted õket.

Laza
egyebkent ezek a "soulgemek" micsodak? (es mit jelent a master meg grand sg.?)

azok a "kristalyok" amiket az elejen lehet talalni, jok valamire?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Hmuda
Grand Soulgem-eket majd véletlenszerûen fogsz találni. Minél magasabb szintû leszel, annál jobb Soulgem-eket fogsz találni.

Nyomd föl a hozzáállást magasra. Vagy magas speechcraft, vagy pénz, pénz, pénz.

Laza
Hi...

en meg az elejen vagyok (lv5😊, de mar most csatlakozhatnak az Imperial Leginhoz...
kerdesem:
csatlakozhatok akkor is masik "csaladhoz", ha mar valahova elszegodtem? nem akarok igy az elejen lekotodni.. 😊

Scipio_from_HAB
Csacsi thx a választ...meg kell fulladni? Erre sosem gondoltam volna...én Water breathing potion-öket iszogattam 😄
Nimrod: el fog az futni rajta, csak vedd le pld. az arnyokokat, vedd felere a latotavolsagot, meg ilyesmi. Menni fog az!
Scipio_from_HAB
Braveheart a második kérdésedre: full varázslóval (aminek csak magic képzettségei vannak) nem éri meg menni. Viszont itt nincsenek kasztok, szal bárkibõl lehet varázsló az idõk folyamán... én is egy íjász/tolvaj/varázsló vagyok, ha lehet így mondani... szal csak mágiát tanulni szerintem butaság, a lényeges, hogy mindenben jártas legyél.
Scipio_from_HAB
Hmm és nekem is lenne egy nagy kérdésem:
Vivecben a palota alatt van a Puzzle Canal...ennek a harmadik szintjén van egy titkos átjáró, ami a centerbe vezet. Ott van egy erõtérbõl készült fal, amin nem tudok áthatolni...valamelyik profi segíthetne...
Scipio_from_HAB
X-boxman...minden épületet járj be, beszélj mindenkivel és használd a térképet. Egy idõ után már fejbõl is tudni fogod mi hol van...
Scipio_from_HAB
Braveheart mindjárt megnézem, mert én is ott tartok, csak még elõtte elfoglalom a redoran kincstárat vivecben, mert nincs elég pénzem...
Scipio_from_HAB
Egyébként amíg Morrowindeztem, addig nem cséztem...3 hétig...azután meglepõdve tapasztaltam, hogy jobb lettem csében, mint voltam.. Talán a Morrowindes íjász karakteremnek köszönhetem...10 fps-sel lõni, úgy, hogy minden lövés találjon, elég nehéz...
Scipio_from_HAB
Lehet a másodlagosokat is, a lényeg, hogy növeld valamelyiket. PL: harcolsz, azzal nõ a fegyveres képzettséged, az armor képzettséged, esetleg ha pajzsot használsz, akkor a block képzettséged, stb. Ha sok zárat nyitsz ki, akkor a security skill nõ.. Egyébként ha találsz valakit aki hajlandó tanítani és van elegendõ pénzed, akkor ne habozz és használd ki... elõsegíti a szintlépésedet...