The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja igen! Mióta feltelepitettem a patcheket (Euro + U.S. version), azóta rendszeresen kidobál, úgyhogy már minden lépésem után SAVE!! 😊
Mike --> Ilyenekkel próbálkozz -> www.fantasy.hu
Mike --> Ilyenekkel próbálkozz -> www.fantasy.hu
Kicsit off:
tudna vki nekem mondani egy magyar címet, ahol magyarul olvashatok a fantasy világáról, a szabályokról, meg pl. mi az az 1d4 meg hasonlók?
Köszi!
tudna vki nekem mondani egy magyar címet, ahol magyarul olvashatok a fantasy világáról, a szabályokról, meg pl. mi az az 1d4 meg hasonlók?
Köszi!
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Lantee:
Augusztusi Pc Guru fõszál leírásban benne van mit kell csinálni.
Úgylátszik Ald'ruhn a mumus város nekem a Mage Guild teleport kezelõje tünt el nyomtalanul, oda tudok menni de utána csak a bogártours marad.
Augusztusi Pc Guru fõszál leírásban benne van mit kell csinálni.
Úgylátszik Ald'ruhn a mumus város nekem a Mage Guild teleport kezelõje tünt el nyomtalanul, oda tudok menni de utána csak a bogártours marad.
Nemo me impune!
Hálás köszönet! Igy azért mindjárt más!!! 😊
Apropó! Elvittem az Urshulaku Camp-be a csajnak az elveszett próféciákat, asszongya csináljam ami benne van...elmennék Cassius-hoz, de már nincs a házában! 😞
Más...Tök érdekes, hogy utazgatásaim során, ha netalántán Ald'ruhn-ba tévedek, akkor ott nem áll senki a "távolsági bogár"-nál!!! Ez szerintem bug...
Apropó! Elvittem az Urshulaku Camp-be a csajnak az elveszett próféciákat, asszongya csináljam ami benne van...elmennék Cassius-hoz, de már nincs a házában! 😞
Más...Tök érdekes, hogy utazgatásaim során, ha netalántán Ald'ruhn-ba tévedek, akkor ott nem áll senki a "távolsági bogár"-nál!!! Ez szerintem bug...
Lantee:
Tedd fel a rich_npc plugin-t, így 10x több pénz van minden kereskedõnél, kivéve a Caldera-i Ceeper-t nála marad az 5000. Pl.: Balmora, Fighter guild Eredis-Eye mellet lemész a lépcsõn az ott levõ csókánál 20.000 gp van.
Tedd fel a rich_npc plugin-t, így 10x több pénz van minden kereskedõnél, kivéve a Caldera-i Ceeper-t nála marad az 5000. Pl.: Balmora, Fighter guild Eredis-Eye mellet lemész a lépcsõn az ott levõ csókánál 20.000 gp van.
Nemo me impune!
Wanda:
A szeptemberi PC Guru cd mellékletén van Morrowind szekció, ott meg van a Mage guild küldetései magyarul. A Thieves tudok segiteni azt végig vittem.
A szeptemberi PC Guru cd mellékletén van Morrowind szekció, ott meg van a Mage guild küldetései magyarul. A Thieves tudok segiteni azt végig vittem.
Nemo me impune!
Sziasztok
Hogy müködik ez az Aréna mod?
Honnan tudom letölteni?
Lehet jókat harcolni vagy mi lényege?
??? ?
Segicsetek
Hogy müködik ez az Aréna mod?
Honnan tudom letölteni?
Lehet jókat harcolni vagy mi lényege?
??? ?
Segicsetek
Nyah! Most, hogy kinyirtam a Sixt House Base vezetõjét, kicsit beindultak a dolgok. Már a Corprus-omat is kigyógyitattam, meg ilyenek! 😊
Viszont még mindig van a hátizsákomban kb. 100e pénz értékû cucc, és nem tudom õket hol eladni!
Már rajtam is 35ezres mellvért, 1ezres vállvédõ, meg egyéb okosságok vannak, de van vagy 5-6 10-30e értékû fegyverem! Napi 5e-el meg elmehetek a susnyásba, mert az közel sem elég egy jó bizniszhez!
Viszont még mindig van a hátizsákomban kb. 100e pénz értékû cucc, és nem tudom õket hol eladni!
Már rajtam is 35ezres mellvért, 1ezres vállvédõ, meg egyéb okosságok vannak, de van vagy 5-6 10-30e értékû fegyverem! Napi 5e-el meg elmehetek a susnyásba, mert az közel sem elég egy jó bizniszhez!
Megszereztem Galbedir asztláról a soul gemeket. Enchantelésnél mire jók?
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Mage guild végigjátszás az új PC-GURU-ban.
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Srácok Segitsen aki tud PLEASE!!!
Magyar nyelvü végigjátszás érdekelne Mage Guild és Thief Guild vonalon. Help Meeee
Magyar nyelvü végigjátszás érdekelne Mage Guild és Thief Guild vonalon. Help Meeee
Lopni ugy kell, hogy nyomvatartod kuszas gobmot, megjelnik a zsebtolvajlás ikon balra lent, ekkor space az áldozatra.A lopoikon ne tunjon el, és mikozben ott az ikon, fejlodik a lopakodásképességed is. Alkimiához pedig nem kell sokat visszaolvasni, le van irva szinte minden.
Repatarurgyán
Ott van a calderai Creeper.
Igaz, hogy csak 5000 aranya van, de mindenért max pénzt fizet.Szerintem éppen elég naponta öt papírral gazdagodni.
Igaz, hogy csak 5000 aranya van, de mindenért max pénzt fizet.Szerintem éppen elég naponta öt papírral gazdagodni.
Szerintetek mennyi idõ lehet "átlagosan" végigvinni a történetet? NA csak azért kérdezem, mert kb. két napja, napi 4 órában csak olyan helyet keresek, ahol meg tudok szabadulni a nem kis értékû cuccaimtól! Szépen csinálgatom a küldiket is (Mages Guild, Fighters Guild, Temple, Hlalu, stb.), de a sztori még eléggé az elején tart! Van rá esélyem, hogy még nyugdijazásom elõtt befejezem? 😊
Béke Nektek!!
Tanácsot kérnék: Molag Amur északi részén a Mount Kand-tól is északabra a kráterek tövében találtam egy argó rabszolgát.Olyan mint E.T.->Haza,haza...
A hely körzetében méterenként brutális szörnyek,a kari csak-csak kiverekszi magát,de a gyíkember mindig bekrepa.Hogyan vigyem el Ebonh.-ba?
Tanácsot kérnék: Molag Amur északi részén a Mount Kand-tól is északabra a kráterek tövében találtam egy argó rabszolgát.Olyan mint E.T.->Haza,haza...
A hely körzetében méterenként brutális szörnyek,a kari csak-csak kiverekszi magát,de a gyíkember mindig bekrepa.Hogyan vigyem el Ebonh.-ba?
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Na bazzzzzeeeeg!!! Ez egy ki*aszott NEVERENDING STORY!!!! ÁÁÁÁÁÁ!!!
Hi Fijukák és csajok!
Nem tud véletlen Walaki magyar nyelvü végijátszást a Mage vagy a Thief guild vonalon ?
Segitsetek PLIZZZZ !
Elöre is Kösszike
Nem tud véletlen Walaki magyar nyelvü végijátszást a Mage vagy a Thief guild vonalon ?
Segitsetek PLIZZZZ !
Elöre is Kösszike
Basszus....ott az Urshu(miafaszom) tábor környékén sikerült legyaknom egy pár elég komoly karaktert (Flame Lord, Stone Golem...meg ilyesmik), és tele vagyok 10-20-60k-s cuccokkal!!
Kérdés: - Hol tudok túladni a cuccokon? Egyelõre senkinél nincs több 1-2ezer pénznél! 😞
Kérdés: - Hol tudok túladni a cuccokon? Egyelõre senkinél nincs több 1-2ezer pénznél! 😞
Béke Nektek!!
Árulja el valaki miért van így:
1. Kari bemegy dunmer erõdbe;
2. Lányok,fiúk ácsorognak itt-ott;
3. Beszél velük,hozzáállás 80-100;
4. Dumaparti abbamarad,jön a nagy kérdés(?!?!?!);
5/a. Úr,Úrina szembe veled veszi nagy bökõ,vagy spell és támad (nem szeret engem?)
5/b. Úr,Úrina szembe veled mondja a köv.:"Méltóságod?","Megtisztelsz!","Míly csodálatos!.." (Õ meg szeret?)
6. Kari összezavarva: ki ellenség és ki barát?

Árulja el valaki miért van így:
1. Kari bemegy dunmer erõdbe;
2. Lányok,fiúk ácsorognak itt-ott;
3. Beszél velük,hozzáállás 80-100;
4. Dumaparti abbamarad,jön a nagy kérdés(?!?!?!);
5/a. Úr,Úrina szembe veled veszi nagy bökõ,vagy spell és támad (nem szeret engem?)
5/b. Úr,Úrina szembe veled mondja a köv.:"Méltóságod?","Megtisztelsz!","Míly csodálatos!.." (Õ meg szeret?)
6. Kari összezavarva: ki ellenség és ki barát?

Az infót még a megjelenés körül bányásztam le valahonnan, sajnos már dunsztom sincs honnan szedtem.
Ha jól emlékszem egy fórumon találtam.
Ha jól emlékszem egy fórumon találtam.
A felbontás szerintem nem nagyon befolyásolja a dolgokat, nekem még gyorsabban is megy 800x600-ban, mint 640x480 alatt... 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Propylon Chamber Index Found At:
Falensarano on top of a scroll, near a corpse, on the highest level of the shrine's Forgotten Galleries
Rotheran in the Command Hut, on the roof, Rols Ienith has it
Telasero in a trough on the stronghold's lowest level - CAUTION (Sixth House base)
Andasreth middle shelf of a bookshelf against the left-hand wall, in stronghold Hlormaren's dome
Berandas Arvs-Drelen (Baladas Demnevanni's home) in Gnisis, top shelf of the bookshelf
Valenvaryon Wise Woman's Hut (Nibani Maesa), Urshilaku Ashlander camp, on the table
Falasmaryon one of the offerings in front of the magic stone, local shrine, in Maar Gan
Hlormaren Irgola: Pawnbroker, in Caldera, on the windowsill
Indoranyon Hall of Fyr, in Tel Fyr, on a table near Divayth Fyr
Marandus lower level storage room, St. Olms Temple, in Vivec, surrounded by crates and rats
Falensarano on top of a scroll, near a corpse, on the highest level of the shrine's Forgotten Galleries
Rotheran in the Command Hut, on the roof, Rols Ienith has it
Telasero in a trough on the stronghold's lowest level - CAUTION (Sixth House base)
Andasreth middle shelf of a bookshelf against the left-hand wall, in stronghold Hlormaren's dome
Berandas Arvs-Drelen (Baladas Demnevanni's home) in Gnisis, top shelf of the bookshelf
Valenvaryon Wise Woman's Hut (Nibani Maesa), Urshilaku Ashlander camp, on the table
Falasmaryon one of the offerings in front of the magic stone, local shrine, in Maar Gan
Hlormaren Irgola: Pawnbroker, in Caldera, on the windowsill
Indoranyon Hall of Fyr, in Tel Fyr, on a table near Divayth Fyr
Marandus lower level storage room, St. Olms Temple, in Vivec, surrounded by crates and rats
Béke Nektek!!
Nemtom csak én érzem úgy,hogy a MoragTong feladatokban fõleg Redoran vagy Telvani népeket kell kigyakni,vagy ez csak merõ véletlen?
A Daggerfall-ban hozzászoktunk a joviális,pocakos,aranyoskodó kocsmárosokhoz,kovácsokhoz,kereskedõ népekhez itt meg csak merõ egy facsart citrom mind?
Téma: mely skill-ek nem hagyhatók el az elsõ 10-bõl? Saját favoritok:misztika,alkimia,illúziók.
Nemtom csak én érzem úgy,hogy a MoragTong feladatokban fõleg Redoran vagy Telvani népeket kell kigyakni,vagy ez csak merõ véletlen?
A Daggerfall-ban hozzászoktunk a joviális,pocakos,aranyoskodó kocsmárosokhoz,kovácsokhoz,kereskedõ népekhez itt meg csak merõ egy facsart citrom mind?
Téma: mely skill-ek nem hagyhatók el az elsõ 10-bõl? Saját favoritok:misztika,alkimia,illúziók.
AKing:
Ghostgate, van egy csóka teljes üvegpáncélban a fején egy daedra sisakkal, ha jó a beszédképességeg hergeld fel aztán... ha túléled meg van a sisakod.😊)
Ghostgate, van egy csóka teljes üvegpáncélban a fején egy daedra sisakkal, ha jó a beszédképességeg hergeld fel aztán... ha túléled meg van a sisakod.😊)
Nemo me impune!
ProSatanos:
Na ja azért egy ha Daedratot varázsol 2-3 méregfelhõt, örülök ha eltudok menekülni, meg a Dremorák sem arról híresek, hogy egybõl neked rontanak egypár tûzlabda égek mint a puszta kánikulában akkor elõ a fegyver és hajrá.
Bár mióta meg van a daedra hosszú íjam 4-5 lövés és fekszik a daedratot meg a dremora is.
1.Warlock, Wizard, Master Wizard, Arch-Mage
2.32-es szintû Bosmer tolvaj
3.Még nem léptem egyikbe sem, de a Hlaalu ház lesz a befutó.
Na ja azért egy ha Daedratot varázsol 2-3 méregfelhõt, örülök ha eltudok menekülni, meg a Dremorák sem arról híresek, hogy egybõl neked rontanak egypár tûzlabda égek mint a puszta kánikulában akkor elõ a fegyver és hajrá.
Bár mióta meg van a daedra hosszú íjam 4-5 lövés és fekszik a daedratot meg a dremora is.
1.Warlock, Wizard, Master Wizard, Arch-Mage
2.32-es szintû Bosmer tolvaj
3.Még nem léptem egyikbe sem, de a Hlaalu ház lesz a befutó.
Nemo me impune!
© Ark
Fejefölül nyilazni
(túl könnyû úgy) még így is elég könnyû 😞 csak ha sokan meglepnek egyszeribe akkor vagyok kis gondba a 9-es tagommal(semmi extra mod csak official).
1. Warlocknál van-e? nagyobb rang a mageguildbe?
2. Hányas szintû vagy?
3. Milyen házba vagy?
csákó
Fejefölül nyilazni
(túl könnyû úgy) még így is elég könnyû 😞 csak ha sokan meglepnek egyszeribe akkor vagyok kis gondba a 9-es tagommal(semmi extra mod csak official).
1. Warlocknál van-e? nagyobb rang a mageguildbe?
2. Hányas szintû vagy?
3. Milyen házba vagy?
csákó
Bocs, fölül.
Nemo me impune!
ProSatanos:
Ha megtalálod a boots of Apostole-t akkor próbáld ki, milyen az ellen fejefelöl íjászkodni. 😊))))
Ha megtalálod a boots of Apostole-t akkor próbáld ki, milyen az ellen fejefelöl íjászkodni. 😊))))
Nemo me impune!
ProSatanos:
Próbáltam a Blinded boots of speedet, mivel Bosmer tolvaj 😊)) vagyok nem nagyon jött be csak pénzileg.
A Boots of Apostole Gnisis-tõl délre, egy Berandas nevû dunmer erõdben van. Daedratot, szárnyas alkony meg egyébb daedra finomságok õrzik.
Egy halott kalandozót keress annak a lábán van.
Alkimia: Nekem 60-as de nem használom mivel tolvaj vagyok, a Mage Guild-ban Warlock vagyok és minden varázstudományom kb. 60-as szinten van.
Próbáltam a Blinded boots of speedet, mivel Bosmer tolvaj 😊)) vagyok nem nagyon jött be csak pénzileg.
A Boots of Apostole Gnisis-tõl délre, egy Berandas nevû dunmer erõdben van. Daedratot, szárnyas alkony meg egyébb daedra finomságok õrzik.
Egy halott kalandozót keress annak a lábán van.
Alkimia: Nekem 60-as de nem használom mivel tolvaj vagyok, a Mage Guild-ban Warlock vagyok és minden varázstudományom kb. 60-as szinten van.
Nemo me impune!
Szorzók miatt érdemes misc skilleket is növelni
pl ha nincs medium armorod akkor olcson endurancse szorzót lehet szerezni 😊 .... meg még egy pár ilyen apró trükkel fel lehet elégé keményíteni a tagokat.
A másik kemény kombináció :
Blinded bots of speed(+200speed +100% blind) + nyilazás futás ...
pl ha nincs medium armorod akkor olcson endurancse szorzót lehet szerezni 😊 .... meg még egy pár ilyen apró trükkel fel lehet elégé keményíteni a tagokat.
A másik kemény kombináció :
Blinded bots of speed(+200speed +100% blind) + nyilazás futás ...
© Wanda
Nem láttam a játékba rice(rizs)et 😊 és nem mindig tudom hogy amit én egyféleképpen fordítok, azért nem biztos hogy aki készítette ezt a fordítást(szép munka volt és sokaknak megkönyitette az életét) pont arra gondolt mint én 😊 , ezért nem mindig egyértelmü.
© Ark
Hol lehet megtalálni az a Boots Of Apostole?
Azért próbáld ki a Blinded boots of speed-et is 😊
(Caldera és aldrun között van Permenie-nél)
Kösz a választ 😊(pénzért már 40-re növeltem a tolvajomnak az alkimiát de minden varász skillje 30 fölött van már, sõt még magician is vagyok a MageGuildbe 😊)
Nem láttam a játékba rice(rizs)et 😊 és nem mindig tudom hogy amit én egyféleképpen fordítok, azért nem biztos hogy aki készítette ezt a fordítást(szép munka volt és sokaknak megkönyitette az életét) pont arra gondolt mint én 😊 , ezért nem mindig egyértelmü.
© Ark
Hol lehet megtalálni az a Boots Of Apostole?
Azért próbáld ki a Blinded boots of speed-et is 😊
(Caldera és aldrun között van Permenie-nél)
Kösz a választ 😊(pénzért már 40-re növeltem a tolvajomnak az alkimiát de minden varász skillje 30 fölött van már, sõt még magician is vagyok a MageGuildbe 😊)
Sziasztok ti Hálátlanok
Nemértem minek kell nektek az angol nyelvû alkimia, nem tudtok MAGYARUL ? vagy mi van ?
Én meg szenvedek itt az angol részekkel Brühühü
Nemértem minek kell nektek az angol nyelvû alkimia, nem tudtok MAGYARUL ? vagy mi van ?
Én meg szenvedek itt az angol részekkel Brühühü
Rizs ? milyen idióta félrefordítás van itt 😊) rizs nincs az egész játékban....
A ti kung-futok nem erős!
Felraktam a rage3d tweak-et ati7500-hoz, és azóta szaggat a Morrowind. Nem tudja valaki, hogy melyik beépített pofile-al menne jobban?
ProSantos:
Inkább a Boots Of Apostole, könnyû csizma 30 sec lebegés, 760-as töltéssel. Ha nem csinálsz House Redorian küldetést akkor a tied marad.
Inkább a Boots Of Apostole, könnyû csizma 30 sec lebegés, 760-as töltéssel. Ha nem csinálsz House Redorian küldetést akkor a tied marad.
Nemo me impune!
ProSantos:
Aminek 4 tulajdonsága van ahhoz kb 60-as alkimia tudás kell.
Aminek 4 tulajdonsága van ahhoz kb 60-as alkimia tudás kell.
Nemo me impune!
#6728-hoz
U.I.: Mindenkinek ajánlom a Boots of blinded speed-et (+200 speed +100%blind (de magic resistel lehet csökkenteni a hatását)). Balmorátol Caldera felé gyalog egy emberkét kéeel elvinni Maar Gan(?) vagy hova de le is gyilkolható vagy csak oda kell csalni egy szörnyikét .) és máris lehet száguldozni (MEGÉRI!!! ha nem hiszed probáld ki.... nem fogon levenni a lábadról ha van legalább 50%magic resisted(Breton alapból) akkor már állat jó).
U.I. vége.
U.I.: Mindenkinek ajánlom a Boots of blinded speed-et (+200 speed +100%blind (de magic resistel lehet csökkenteni a hatását)). Balmorátol Caldera felé gyalog egy emberkét kéeel elvinni Maar Gan(?) vagy hova de le is gyilkolható vagy csak oda kell csalni egy szörnyikét .) és máris lehet száguldozni (MEGÉRI!!! ha nem hiszed probáld ki.... nem fogon levenni a lábadról ha van legalább 50%magic resisted(Breton alapból) akkor már állat jó).
U.I. vége.
#6720 Nem csak pénzszerzésre 😊
én pl. a Winged twiligth-ot beletettem egy ebony short swordba soultrap és fire damage-el(kicsit jol lehet nyirni a népet + ha van gemem akkor felértékeli azt 😊), de álltalába nyillal nyirbálom a jónépet ... csak ha kell a soul akkor hadonászok kardal 😊
Az alkimista tippeket kösz de én inkább angolul kérném 😊 mert nem emlékszek hogy rizset láttam volna 😊
Azért elég egyszerü kitanulni. 2 egyforma hatásúból már lehet is készíteni egy olyan potion-t amilyen a közös hatás. Ennyi a nagy tudomány.
Kérdés:
Hányas alkimiával tünnek el a "?"-ek a hatásoktól?(kiírja hogy mi a hatása és nem ?)
Byez és tanx.
én pl. a Winged twiligth-ot beletettem egy ebony short swordba soultrap és fire damage-el(kicsit jol lehet nyirni a népet + ha van gemem akkor felértékeli azt 😊), de álltalába nyillal nyirbálom a jónépet ... csak ha kell a soul akkor hadonászok kardal 😊
Az alkimista tippeket kösz de én inkább angolul kérném 😊 mert nem emlékszek hogy rizset láttam volna 😊
Azért elég egyszerü kitanulni. 2 egyforma hatásúból már lehet is készíteni egy olyan potion-t amilyen a közös hatás. Ennyi a nagy tudomány.
Kérdés:
Hányas alkimiával tünnek el a "?"-ek a hatásoktól?(kiírja hogy mi a hatása és nem ?)
Byez és tanx.
Lehet hogy már sokan találkoztatok vele, de aki még nem, annak most elmondom! Találtam egy igazi "kincsesbányát"!!!
Hla'Oad felõl ahogy mész Balmorába, az egyik keresztezõdésnél egy elhagyott INKA romnak tûnõ valami van. Na ott bent lesz egy csomó bandita, de mindegyiket hamar ki lehet végezni. Annyi cucc van ott, hogy már háromszor fordultam velük! 😊
De nagyon komolyak, mert pl. a 60-at érõ páncélokat ott is hagytam! 😊
Jó bogarászást mindenkinek!
Hla'Oad felõl ahogy mész Balmorába, az egyik keresztezõdésnél egy elhagyott INKA romnak tûnõ valami van. Na ott bent lesz egy csomó bandita, de mindegyiket hamar ki lehet végezni. Annyi cucc van ott, hogy már háromszor fordultam velük! 😊
De nagyon komolyak, mert pl. a 60-at érõ páncélokat ott is hagytam! 😊
Jó bogarászást mindenkinek!
Jóreggelt mindenkinek!
ha valakit érdekel 1 pár alkimista recept akkor íme:
VIZEN JÁRÁS = pikkely + lila coprinus
vagy :fiolagubó + lila coprinus
ÉLETERÕ HELYREÁLLITÁS = rizs + buzakalász
vagy :rizs + fehér mályva
ÉLÉNKSÉG HELYREÁLLITÁS = rizs + folytógyom
vagy :rizs + hackle-ho levél
vagy :rizs + bármilyen kwama tojás
vagy :rizs + rákhus
vagy :rizs + szén
MÉRGEZÉS GYÓGYÍTÁS = patkányhús + scrib zselé
Egyenlõre ennyi. Figyelitek a rizs milyen népszerü? Lehet hogy kinaiak fejlesztették a gamét? rizs, patkányhus, rákhus, tisztára mint egy kinai étterem étlapja
finom
na by
ha valakit érdekel 1 pár alkimista recept akkor íme:
VIZEN JÁRÁS = pikkely + lila coprinus
vagy :fiolagubó + lila coprinus
ÉLETERÕ HELYREÁLLITÁS = rizs + buzakalász
vagy :rizs + fehér mályva
ÉLÉNKSÉG HELYREÁLLITÁS = rizs + folytógyom
vagy :rizs + hackle-ho levél
vagy :rizs + bármilyen kwama tojás
vagy :rizs + rákhus
vagy :rizs + szén
MÉRGEZÉS GYÓGYÍTÁS = patkányhús + scrib zselé
Egyenlõre ennyi. Figyelitek a rizs milyen népszerü? Lehet hogy kinaiak fejlesztették a gamét? rizs, patkányhus, rákhus, tisztára mint egy kinai étterem étlapja
finom
na by
#6715 Lehet szedelözködni.
Szomorú következtetés:
A plug-in(mod) ok miatt fagy le oránként 😞
Tegnap tettem fel az official modokat s azota oránkét kidob, vagy behülyül. 😞
Tipp:
Érdemes Tolvaj Breton (Varázslóval kezdeni s nyilazni 😊 bound longbow s csak a nyilveszökrõl kell gondoskodni 😊
(igy tegja vagyok a thief, a mage, guildnek és a house hllalu nak is 😊
Csak egy két észrevétel ....
Szomorú következtetés:
A plug-in(mod) ok miatt fagy le oránként 😞
Tegnap tettem fel az official modokat s azota oránkét kidob, vagy behülyül. 😞
Tipp:
Érdemes Tolvaj Breton (Varázslóval kezdeni s nyilazni 😊 bound longbow s csak a nyilveszökrõl kell gondoskodni 😊
(igy tegja vagyok a thief, a mage, guildnek és a house hllalu nak is 😊
Csak egy két észrevétel ....
Galbedir asztalán lehet matatni, de a hír igaz, megnéztem, valóban Winged twilight. Azért pénzszerzésnek még mindíg jó.

Igy olcsóbb (nekem)
megvan juppiiiiii