The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát 128 ram ma már nem sokmindenre jó, nekem a 320 is kevés... szal nyugodtan vedd meg, csak jobb lesz tõle (nem sokkal de vmivel)

War. War never changes.

Mennyivel jobb a játék 256Mb ram-al mint 128-al?
Sokkal kevesebbet töltöget? Megérne miatta beruházni?
képet hogy tudtál beilleszteni?

War. War never changes.

Hogy tudok eladni 90000 meg 110000 ezret érö kardokat jo áron?Kb 50000 van olyan akinél van ennyi pénz? HOgy tudok lelkeket rakni a lélekkristályokba? Hogy kell enchanted dolgokat kreálni vagy kreáltatni? Kb 100 küldetésen vagyok tul (eltekintve a fö száltol)ugyhogy ha valakinek kell tipp irjon. na hali
Hi
Ki tudja merre találhato a Keening meg a Surrender??A pontos helyet ha lehet elore is koszi!
Roby
Ismet folmerult bennem egy kerdes: a spelleket lehet varialni valahogy onalloan vagy csak npc-k tudjak?
Mert amit ok csinalnak nekem az eleg sok mannat hasznal es a sikeres varazslasa is kisebb mint amit keszen veszek ugyan olyan hatasu spelleknel!!!
Ha jol tudom -egy leirasbol- akkor az egy masik pancel (az csak 30 font)ez meg 60 ha jol emlekszem
a pancelt azert eltettem csak a vasanyaghoz voltam gyenge
vigyázat, asszem az a páncél az egyik imperial legion-os küldetésben kell, és ha eléred a legnagyobb rangot, akkor úgyis elszedheted a legyõzött vezetõtõl a viveci arénában

War. War never changes.

HI
Figyu nem olyan nehéz legyozni azt a vastombot csak kitartás , de akkor nem érdemes probálkozni ha nincs nehéz páncél képzettséged mert ott csak egy jo kis nehéz vért van(a legerosebb nehézmellvért nagyon kemény)!!
By Roby!
Hunnenkoenig
Kerdes: Ha a nehezsegi fokot a legalacsonyabbra rakom, akkor csak a harcok lesznek könnyebbek, vagy a küldetesek szama/minösege is bánja?

Dr.Doom:figyu nem az a lényeg, hogy sebzõdsz nappal lehet ,hogy nagyon minimálisan!!
KI kell probálni és ki is fogom

Bye
HI
Hogyan belépni egy-egy vámpir klánhoz mert engem ez érdekel és tetszik?!
Nekem ezzel csak a damage to sunlight a bajom
FiRe:
A Morrowindi Vampir Clan-ok:

Berne Clan

This clan is led by Raxle Berne found in the dwemer ruins of Galom Daeus (West of Tel Urivith, NorthWest of the Erabenisum camp). Other Berne vampires can be found in the Raviro Ancestral Tomb (West of Molag Mar), the Othrelas Ancestral Tomb (North of Vivec), and the Andrethi Ancestral Tomb (West of Balmora).
Four of the five independant Vampires also of the Berne bloodline and include: Marara in the Drethan Ancestral Tomb (far South of Dagon Fel at the South end of the island), Merta in the Reloth Ancestral Tomb (West of Maar Gan and East/North of Gnisis), Irarak in the Ginith Ancestral Tomb (NorthWest of Gnisis), and Calvario in the Nerano Ancestral Tomb (just West of Balmora).

Aundae Clan

The Aundae clan is led by Dhaunayne Aundae, found in the Ashmelech Tomb (on the medium sized island far SouthWest of Dagon Fel). Other Aundae lairs include the Sarethi Ancestral Tomb (NorthWest of Dagon Fel), the Dulo Ancestral Tomb (West of Tel Uvirith), and the Aralen Ancestral Tomb (South of the Zainab Camp).

Quarra Clan

The Quarra clan is led by Volrine Quarra, found in the Dwemer ruins of Druscashti (East of Khuul). Other Quarra vampires can be found in the Serano Ancestral Tomb (West of Tel Uvirith), and the Hleran Ancestral Tomb (West of Ald'ruhn). The last independant vampire, Mastrius, is of the Quarra bloodline and can be found in the Salvel Ancestral Tomb (a ways NorthWest of the Zainab camp, SouthWest of the Cavern of the Incarnate, just inside the Ghostfence region).

Ezeket kapod ha vámpir leszel:

+20 to Strength, Willpower, and Speed
+30 to Sneak, Athletics, Acrobatics, Hand-to-Hand, Unarmored, Mysticism, Illusion, and Destruction
Immune to Paralysis and Common Disease
+50% Resistance to Normal Weapons
Vampire Touch spell, absorb health
Damage to sunlight
Levitate spell, long lasting, low cost
Berne Clan: +20 to Agility, additional +20 to Sneak, Unarmored, and Hand-to-Hand.
Aundae Clan: +20 to Short Blade, additional +20 to Willpower, Mysticism, and Destruction
Quarra Clan: +20 Blunt Weapon, additional +20 to Strength, Hand-to-Hand, and Heavy Armour

Nemo me impune!

Wanda
Hi!
Megtaláltam az oldalt!
Ime : http://www.euro-morrowind.com/?section=plugins
Böngésszetek, rengeteg jó dolog van, meg rengeteg undoritó "Cheat" szupertáp és hasonlók. Rátok bizom ki mit használ belölük.
Na By
Wanda
Wanda
Köszi Dinnyeboly megtaláltam a kicsikét. Jól elbujt az aljas. Igaz hogy nem használom de a polcon jól mutat a többi Daedrikus cucc mellett.
w.
Wanda
Persze csak akkor ha adsz + egy emilcimet
W.
Wanda
Doki!
Fogalmam sincs hogy honnan töltöttem le ezért inkább küldöm az Emilkét, majd õ elviszi.
W.
Mik ezek a plug-in-ek,amiket emlegettek?
Donnie varázslóval vagy most,ugye? Megosztanád 1-2 tapasztalatodat velem esetleg?

DonnieBrasco
Rengeteg boltos árul gemet, ezért nem is jegyeztem meg õket egyenként, de eddig Balmorában, Suraniban és Sandrith Morában is vettem (Gnaar Mokban nem esküdnék meg rá). Grand soul gemet viszont még nem láttam boltban.

A ti kung-futok nem erős!

Wanda
Ja és gemeket áruló boltossal még nem találkoztam, viszont van egy plugin ami a balmorai Mage Guildba betesz egy kereskedöt aki árulja a három legerösebb Gemet. És a készletei is végtelenek.
W.
Wanda
HI!
Doki ! Én is tudok gyártani bármikor bármilyen bénitó meg egyéb rossztulajdonságokkal rendelkezö fegyvert mert a felruházás képességem 80 körül mozog, de nekem az a bizonyos Holdsarló kell mert abbol csak 1 van az egész játékban, tehák unique cucc. Amellett pedig cool az alakja. Azért kösz !
Wanda

Ebonheartnal nem kell 100-as zarat nyitni, ha kivulrol mesz. Viszont lebegesre mindenkeppen szukseg van.

SPOILER - SPOILER - SPOILER!

Masque of Clavicus sisak a Sorkvild's towerben van, Daedra sisak, +30 Pers Const effect.
Utananezek, hogy a Bareclaw-s sisakot hol talaltam, mert az szerintem jobb. Amit irtam hogy Sheogorat, az hulyeseg (o a spear of bitter mercy-t adja), talan inkabb Molag Bal lesz. Szerintem hetfon meg tudom mondani pontosabban.
ja, tenyleg, vki nem tudja, aundae vampirokmerre lakoznak? es ha mar immunis vagyok a mergezesekre hogy tudok vampirra lenni?
en arra gondoltam, hogy vampirra valtoztatom magam, es vigigcsinalom a kuldiket, majd elkezdet varosokat irtogatni, ugy, hogy ha megolok valakit, ne vegyen eszre senki😊
DonnieBrasco
Vagy pl. most 14-es szintû varázsló lánykával egy szál Dwemer Jinksworddal illetve steel crossbow-val, védõ és támadóvarázslatok és bárminemû _páncél_ nélkül Fire meg Frost Atronarchokat és Bone Lordokat verek le. (közben hipertáp gyógy potionakat nyomom, persze 😊
Szóval kissé gyengék az ellenfelek alapból.

DB

DonnieBrasco
kb 50es szinten már bárkit kinyírhatsz. Ezért is tettek a patchbe nehezítési opciót.
Én pl. 38-es szintû tolvajféleséggel kiirtottam a Vivec felett lebegõ hold teljes helyõrségét. Azok pedig nem gyenge srácok 😊)

DB

Köszönöm, majd holnap kikísérletezem a dolgot.
A játékban tudok olyan szintre fejlõdni,hogy kiírtsak egy egész helyõrséget? Mondjuk a moonmoth helyõrséget? Vagy nem tudok ilyen gonosz ill erõs lenni? Csak érdekelne a határa a szabadságomnak úgymond.

DonnieBrasco
Jaaa tényleg. Szard le, nem kell az a file, az csak az intro video. Amikor indítod a játékot és lejátssza az elsõ videot, nyomsz egy ESC-et és továbblép. Elvileg.
Ha nagyon nem megy, szólj és valahova feltöltöm azt a filet.

A no-cd crackhez át kell másoljam a video mappát, abban van benne ez a fájl, és nem tudja másolni,mert érvénytelen msdos parancs,ha jól emléxem ezt mondta.

DonnieBrasco
Gábor sajna passzolom, én nem emlékszem rá hogy kellett volna külön másolni valamit is. A patchelés elég lassan megy, türelmesen ki kell várni. Érdemes patchelni mert nekem patchelés óta egyszer sem fagyott ki.
Ja és látszik az ellenfelek HP-csíkja 😊

DB

Wanda a doki mellett lévõ ládát nyisd ki(kicsi láda) abba van egy nyaklánk. Azt vedd fel!
Kérdez valami, hogy elmész oda vagy nem , akoor igen, egy daedra szentélybe kerülsz ahol egy daedra csórinál vann a holdsarló! Megölöd aztén a többit meglátod.
Dinnyeboly
Végre sikerült lerántani a morrowindet (thx Donnie), viszont mw_logo.bik nevû fájlt miért nem tudom átmásoni a vincsire? Vkinek volt hasonló problémája? A patch/crack folyamat része.

Wanda
Háj!
Roby légyszi áruld el pontosabban hol találom azt a Holdsarlót, mert én átdurtam már mindent, fent a tornyot, lent a corpus karantént, kinyitottam az összes 100-as ládát de nem találtam meg. Segits kérlek!
Köszi
Wanda
Hi
Köszi a feladatra a válaszodat!
Ebonharttol délre egy sziget oldalában van egy lejárat ott van egy nagyon jo nehéz mellvért (nagyon sok vizben légzés kell, az egész viz alatt van és van 100-as zár is ugyhogy nem árt tolvaj képesség)
Egy jo kis fegyvert lehet találni Tel Fyrben Daedra holdsarlo a neve nem nagy a sebzése de bénit!!találatkor
Na ennyit tudtam tárgyakrol mást nem!
Solomander: Dagon Fel környékén hol található az a sisak?? Elõre is köszi
Bye all
a 60000-est teljes áron sehol nem tudod eladni. Calderában az egyik ház emeletén van egy kis scamp, aki Creeper (Balmorai Mage Guildbõl utazhatsz Calderába), nála van 5000 pénz, ami 24 óránként újratöltõdik, és mindent (amivel foglalkozik: fegyver, páncél, soulgem, italok) megvesz teljes áron (persze csak ha egy fegyvernek/páncélnak 100% a condition-je).

Masik bejarton... esetleg nem latszik rogton, hogy az is oda vezet...
ha találtam egy olyan daedra shrine-t ahol el van torlaszolva a bejárat (kiírja ha ráállok hogy bejárat, de el van torlaszolva) oda hogy tudok bejutni?

Kapasbol par jo nehezet tudok:
Lord's mail Ebonheart kornyeke,
Claius Vile(sp?) sisak Dagon Fel kornyeke,
Extra pajzs az eszeknyugati ashlander tabor kozeleben (kicsit trukkos),
Bareclaw(sp?) sisak - ize, ezt megse tudom kapasbol, az egyik rossz daedra egyik szentelyebol lehet elindulni (talan Sheogorat, es talan ott, ahol a vampirsagot gyogyitjak),
Extra kezvedo (+str, +agil) egy bizonyos kultista helyen, ahol corprust lehet kapni (nagyon kell sasolni a barlangban)
Amennyire emlekszem, csak azert van szukseg a Redoran questhez a rabszolgara, mert megmondja, hol a titkos konvyveles. De a rabszolgak nelkul is meg lehet sejteni, hogy a varosi fokorrump rejtegeti :-).
Viszont Hlaaluknal van valami kuldi, hogy allitsd le a Caldera banyat, azt lehet, hogy zavarja.
Valaki írja meg,hogy mi a legjobb könnyû és nehéz(spéci) felszerelések és hol találhatóak (nagyjából,ha lehet). És ho található egy daedra rövid penge?
Elõre is köszi
dinnyeboly
Annyi gond van csak, hogy ha Aryon-t felkered patron-nak, akkor a mouth-ja leszel, az eredeti mouth pedig eltunik a tanacsbol, ergo nem adhat kuldetest.
Arra kell vigyazni, hogy a mouth mindharom kuldeteset megcsinalja az ember, mielott a "patron" temarol beszel Aryon-nal.

Vegszukseg eseten talan vissza lehetne csalni konzolrol a mouth-ot.
Sipocz
Béke Nektek!!
Pontosítok:a Telvaniaknál elõször az Aryon mouth-ának küldetéseit csináld,aztán a többi mouth,aztán a mágék sorban(fõleg Aryon)!Saját baromságom az volt,hogy mielõtt kikértem volna Aryon mouth-ának küldetéseit már én voltam Aryon mouth-a,azaz kimaradt 3 küldi.Ez annyi repu ponttól elütött,hogy már nem lehettem magister és így arcmagister sem!!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

DonnieBrasco
NEM mondod... tegnap éjjel léptem be a Telvannikhoz és egybõl elfogadtam az összes küldit 😞((
Bár talán a quicksave-em még elõtte volt.
Miért csak az Aryon-os küldiket szabad elfogadni ? Nonszensznek tûnik 😊
Amúgy nem semmi ráérzéssel idõzítettél 😊)

DB

Sipocz
Béke Nektek!
2 db. dolog amire jó vigyázni:
1.:Telvani ház-kezdj az Aryon mouth-ának küldetéseivel kizárólagosan (nem így tettem ezért lemaradtam az arcmagister rangról).
2.:Bármennyire fáj a szíved miattuk a Caldera bányában ne szabadítsd fel a rabokat csak akkor ha erre küldit adnak. Ha nem (vagy)/(akarsz lenni)Redoran házi persze ez nem fontos! (nem így tettem ezért lemeradtam a Redo nagymester rangról).
Sirdogálni persze nem fogok,csak szép lett volna egész Morro.(legalább is a civilizált rész) felett átvenni a hatalmat(így beérem a camonás nagymájer fokozattal).

Wanda
Hi!
Cike ! Adok egy cimet ha szétnézel a régi hirek között találod meg a magyarositást. Keresd a legfrissebbet.
http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/morrowind/
Ha estleg nem találnád Emil nekem és elküldöm.
By
Wanda
Sh... nagy titkot sugok... ez eleg jol programozott jatek, szoval a guild steward megmondja, hogy mert nem lephetsz, requirement (attrib+skill) vagy kuldi hianyzik. Amikor egy npc-vel beszelsz, ebben a jatekban erdemes elolvasni, hogy mit mond.
Lehet hogy nem csináltál még elég küldetést, szal csinálj meg 1-2-t, aztán próbálkozz szintet lépni.

Sipocz
Béke Nektek!
Szvsz. az egyik legfontosabb küldi,mindenképp csináld meg!A Sergorath regió-ban északon van egy nagyobb sziget,rajta 1 db házikó.Házikóban remete imáit mormolja,meg ne zavard(be se menj!!).A házikó környékén sok-sok deadra.Csapd le mindet-de különosen egy nevesített aranyszentet- és vedd magadhoz Sergorath gyûrûjét(ne használd!!!).Vidd a cuccot Azurához és kesz.Ennyi a akció-a háttér:a két deadra fõrang fogadott az emberi álhatatosságra,Azura remetéje csak kb.100 éve imádkozgat és ez igazolni látszik a hercegnõt,ám a sunyi Sergo zavaró elemeket küld a nyakára,amiket ugye egy outlander hõsnek kell kivédenie.Olyan ez Sergo-tol mint egy spoiler,olyan amilyet épp most írok. 😉)

Nekem van jobb minosegben is...nem az ami a GameCopyWorld on van! -az tenyleg olvashatatlan.
Ezem van kicsit nagy:
梠迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋芵
? The Elder Scrolls III: Morrowind ?
痟 Manual 藩
陶 (c) Bethesda 陶
勛迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋噫
? ?
梠迍迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋迋玵芵
? Supplied..: A Lion Rel.Date..: May 7th ?
? Protection: null Type......: Manual ?
痟 Converted.: A Goat Size......: 3 x 15mb 藩
陶 Tested....: A Serpant Format....: Rar/pdf 陶
陶 url.......: http://www.elderscrolls.com/main.htm 陶

Ha kell jelezd megoldjuk 😊

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/