The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wanda
Op1um néven szoktam legtöbbet játszani
ÁjjLe BoBBi
NEM IGAZ HOGY NEM ISMERED A MICEOT !?!?! AZ A LEGJOBB MAP !!!!

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Wanda
Dust-on nem
ÁjjLe BoBBi
milyen nickkel nyomod ? csak azzé hogy máskor is megismerjelek

Wanda
mi az a MICE ?
ÁjjLe BoBBi
daszton ott voltál ? nagy party volt 😊

ÁjjLe BoBBi
nemtom hogy ott voltam e végig

ÁjjLe BoBBi
ÁÁÁ így beugrik 😊)

Wanda
Bátyám egyik álnevét használtam : Ubul
ÁjjLe BoBBi
ott voltál MICE-on is ?

ÁjjLe BoBBi
NICKET !

ÁjjLe BoBBi
sajna nincs srenem

ÁjjLe BoBBi
nemtom nem emlékszem sajna biztos mögötted lehettem mert a végére a sok tk-zás közepett én is feljöttem 😊

Wanda
Igy beugrik ? Esetleg screenshot?
Wanda
Más volt a nevem. Nekem volt a legjobb eredményem a T-k közül a pálya végére
ÁjjLe BoBBi
mi neved ott ? ja egyébként atálltam 😊

ÁjjLe BoBBi
Mert nem nagyon emlékszem erre a nickre

Wanda
ottnem
ÁjjLe BoBBi
DE CSBEN IS ?

ÁjjLe BoBBi
gihi ez tetszik 😊

Wanda
Wanda
ÁjjLe BoBBi
😊))))) EZ MÓKÁS 😊) TE KIVAGY ???

Wanda
Bobbi ez azért van mert nem áltál át Terrorba a dust2-ön tegnap este W.
ÁjjLe BoBBi
Hülye fejemmel a végigjátszás szerint kezdtem el a küldetéseket, mert nem volt kedvem az angollal barmolni ! Aztán azon kaptam magam hogy 1 idióta vagyok 😊 Most ott járok hogy valahol teljesen É-on 1 kis törzshöz mentem, azok utálnak mint a szart,és meg kell szereznem nekik a közeli tombbol vagy mibõl 1 ijjat,és azt írja ez a szar könyv(a végigjátszás)hogy ha megszerzem és odaadom akkor még be is fogadnak a törzsbe és még az ijjat is megtarthtom ! Ezzel szemben nagy nehézségek áran megszerzem azt a szart és még le se szarnak ! EZ MI ??

ÁjjLe BoBBi
Az a helyzet hogy már fent van az iso a gépemen(mármint a tribunal isoja)de nem akarom feltenni mert még a sima morrowindet sem nyomtam végig 😞 Nemtom kb 15-ös szintû lehetek, de ha majd kérek segítséget akkor adtok ?

ÁjjLe BoBBi
Van persze hogy van !

skorpio7
Miért ? Van olyan ???

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Az , de még milyen !!!

Nézd meg ITT és ITT .

PCDOME
2002. szeptember 30.

Megtörtént az Elder Scrolls III: Tribunal hivatalos bejelentése is az Ubi Soft-tól. A Bethesda Softworks igen sikeres és jó kritikát kapott játéka a Morrowind kap vele méltó folytatást még idén novemberben. A játék új helyszínekkel bõvül, Mournhold Morrowind fõvárosa, Sotha Sil óravárosa és több hatalmas labirintus várja a játékosokat. A történet ott folytatódik, ahol a játék véget ért, a király miután megszerzi a sziget trónját hajtóvadászatot indít a fõhõs után, hogy minden szálat elvarrjon. Persze ez nekünk nem tetszik és innen indul a Tribunal.Új és régi ellenfelek és újítások hatalmas tárháza várja majd a kalandra éhes játékosokat novemberben megjelenõ kiegészítõben . Aki nem angolul szeretne majd a játékkal játszani, az ha vár januárig megszerezheti a játékot német és francia nyelven is.

ÁjjLe BoBBi
Ja vki lökjön már 1 magyrosítást a morrowindhez PLS !

ÁjjLe BoBBi
HI népek !
Most gyütt ki ez a Morrowind Tribunal az milyen ? Vmi kiegészítõ ?

skorpio7
Hát igen ... ez is megvolna , csak azt nem tudom , hogy mikor fogom letölteni azt a sok játékot , ami mostanában jött ki ?!?

ÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
³ Elder Scrolls III: Morrowind Tribunal (C) Bethesda Softworks ³
ÀÂÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÂÙ
³ ³
³ DATE : The 8th November PROTECTION : None ³
³ SIZE : 1 CD GAME TYPE : RPG ³
³ IMAGE FORMAT : BIN/CUE ³
³ ³
ÚÁÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÁ¿
Wanda
Hi Srácok!
Egy hétig nem vagyok Net-közelben és pang a fórum? Milyen dolog ez? Légyszives aktiváljátok Magatokat! Irjatok ötleteket, rejtett helyeket, spéci cuccok helyeit vagy akár kérdéseket legalább.
Lenne nekem is egy kérdésem :
Kitöl tudom megtanulni a humanoid irányitás varázslatot?
Helpet plíz.
Köszike
Wanda
Sipocz
Béke Nektek!!
Eme topic korábbi jegyzéseiben már más kollegákkal tárgyaltuk,hogy az alapgame sajnos nem tartalmaz olyan kieg.-eket amelyek némileg már jártas rpg.-s fan-ok igényeit is ütné.Talán a kiadó-fejlesztõ ezért hagyta nyitva a bõvítés lehetõségét plugin-ok formájában,nem köt.,de mindenkinek ajánlom:
1.challenge mod-az ellen hp.-je 3x max.sebzése 2x a Te fegyveres fejlõdésed sebessége 1/2x
2.GIANT mod-kb. 80 magasszintü szörny lépten nyomon
3.join to all house mod-a válasz a felvetésre, szvsz. nem spoiler mert mindenüt meg kell dolgozni a pénzért
4.imperial ring-kellemes azoknak,akik tagjai a légiónak,de nem kívánják állandóan az uniformist
5.animal realizmus-a kétszer akkora jószág harci értékeiben is kétszer akkora(egy patkány nem ver le félkézzel egy kagutit;-)) és néhány dög(pl.cliff racer)egészséges állapotában nem támad azonnal(egy biz.szint után már úgy sincs csak beteg dög)
6.Marksman mod-csak a nyilas jegyüeknek
7.zörej kieg.mod-hivatalos plugin,csúcs!!
Le is írtam azokat a mod-okat amiket használok, van természetesen még egy rakás a fan site-okon,de csak óvatosan a kompatib. no meg a spoiler miatt!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
Béke Nektek!
Nem érdemes hajszolni a legmagasabb rangok hamari elérését.Szvsz jobb,ha a céh minden küldijét teljesíted elõbb.Trebo bácsit el lehet mozdítani békés úton is.Valszeg minden céhben úgy van,hogy a legnagyobb zsarzsinak már nem adnak ki több feladatot(pl.:én a tribu-templ.ban ezt jól megsz.tam).Korábban véleményeztem a pénhajszát,de talán a minnél több quest teljesítésének hajszolása mégiscsak jobb.Ha jó a skill összeállításod minden frakcióban te lehetsz a csaszi,beleértve a nemes házakat is(mindhármat)csak az idõzítésekre kell ügyelni az ellenérdekû kûldik miatt.Néhány csomópont:Sotilda kódkönyve(tolvaj-harcos),Oldimiran(hlaalu-telvani),Sishi(redoran-telvani),Ald Sotha shrine(tribunal-moragtong),Ordal Helvi és a Calderai bánya(hlaalu-redoran),Ald Deadroth(tribunal-ashlander),tolvaj fõnökök kiírtása-camonás fight.fõnökök kiírtása(értelem szerint a magas szintü céhes küldikben).

Ugyanezt csinalta nekem is,hogy allandoan kilepett, ha felvettem az imperial armort. Megoldas: masfajta imperialt vegyel fel. Van egy ezust armor, arra nekem nem lepett ki.
ProSatanos
Köszi Sipocz, MEGVAN ASSU 😊

Szerintem kicsit nem É-NY-ra van mint közölte velem Ajira 😊 de lényeg hogy megvan.

Akkor most már csak Trebonius korai kiiktatására kell megoldást találjak mert igy nem lehetk ARCH-MAGE 😞 (pedig milyen jól mutatna MasterThief és Arch Mage , meg a többi .))

A pénz tényleg nem egy nagy tétel a játékba, az elején kicsit szükösen vagy, ha nem használsz egy két "Hogyan gazdagodjunk meg gyorsan" -cimû könyvet .) de utánna már nem igazán tudod elkölteni, vagyis nincs sok értelme.
Nekem van olyan cuccom ami 190000 meg összviszz az invemtorimba 700000-re lenne cumo de nincs kinek eladjam, enchant-tal is tulkönnyíthetõ a játék(pl:absorb health when strike) igy a Balmorai Mage Guild egyik Ágyán porosodik egy csomó értékes cucc.

Daedra cuccokat magasabb szinten adnak a dremora, daeadrák(? legalábbis azt hiszem) és véletlenszerûen(persze van ahol mindig ugyanazt adja).

Csá

Sipocz
Béke Nektek!
Sarukin a metód helyes,a kilépkedés nem indokolt.
Jav.:a dögnehéz páncélok helyet valamalyik plugin site-ról töltsd le az imperial ring,vagy imperiál shirt modot.Szvsz a gamában érdektelen a lóvé és ha csak erre tépsz az nem jó!Kb. 15-20-as szintre már a mezeibótosoktól is összejön annyi,hogy akár egy const.efekt cuccos készítésére is elég.A nagyértékû szajrét én mimdig az enchant ellentételezésére használom a köv.proc.szerint:
1.felpakol nyersanyag(lélekkõ,tervezett cucc) és jó sok számomra értéktelen,de drága áru
2.elmegy enchanterhez(jó ha tehetõs pl.:Caldera)
3.beszédbe elegyedik és innen kezdve nem zárja le a párbeszéd ablakot
4.barter és cancel(megnézed hogy van eleresztve a tag)
5.enchantol amit kell(ameddig a takaró ér)
6.barter(a tagnál ott a sok-sok lóvé,amit ez elõbb fizettél a tárgybûvölésért) és rásózni amit csak lehet(a pali kifosztásához oda-vissza lehet csecsbecsézni a kisértékü scrollokkal)
7.üdvözült mosollyal távozik,mert kivánt cucc megvan,felesleges szajré elsütve,cash nem csökkent.

Hello ujabb kérdés illetve segitség kéne.Tagja vagyok az Imperial Legionnak de csak akkor beszélnek velem ha van rajtam uniformis.Na már most az én eddigi mellvértem lazán jobb és váltogatni szoktam de mostanában amikor megprobálom felvenni mindig kilép a játék!Mi tévö legyek? Még egy kérdés van olyan NJK a játékban akinek van 5000 nél több drake-je?Ha van hol Thx😊
Sipocz
Béke Nektek!
Assu: Molag Mar Ny.-i bejárón gyere ki és a stiltstridert kerüld Ny-ról,az É-ra nyíló völgyben haladj É-ra ott ahol kiszélesedik tarts egy picit ÉNy-ra,balkéztõl találsz cavern ez a Mount Kand cavern,menj tovább É--ÉK-re a völgyben és jobbkéztõl egy kis olyanmintaszervízút végén a hegy oldalában Assu,azaz fogadó a Három vidám Deadrothoz!Magnus staffja a game legnagyobb töltésû holmija, egyzseri csattintásra több mint 500 manatöltet szabadul fel(és bökõnek sem utólja)!

Fun Sir!
Alteration: Seryne Relas, Tel Branora
Enchant: Qorwynn, near the exit from stronghold Indoranyon.
Hol találtál Daedra csizmát?

Nemo me impune!

dikki*yysw
Nem is.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

ProSatanos
Sejdefaszagame: Sajnos azt hiszem hogy Load-nál jobbat nem tudok 😞
Ha van kimentett állásod ott ahol még nem is jártál a corpu...sariumba akkor jo hanem ....

Assu-t mondja már meg valaki merre van??? plz

Csá

Nekem akkor is tetszik,mindig is szerttem játék elején megerõsíteni magam,hogy aztán élvezhessem a storyt.

DonnieBrasco
Hát igen, igazából ez cheatnek minõsül: 10 perc klikkelgetés után kõgazdagon, 10. szintûként, alkímista nagymesteri tudománnyal, és a tuti gyógyíto potionok miatt csatában gyakorlatilag legyõzhetetlenül vágsz neki a játéknak....

DB

A ti kung-futok nem erős!

Donnie: a trükk az alkímiával ISZONYAT DURVA! 5 perc alatt annyi pénzem lett,mint eddig a játékban soha (nem sok az a 2000,de tudod, újszülöttnek...), szóval köszönöm,hogy megosztottad a módszert velem!

Sziasztok.
Ez a játék hány CD-s?
miért nem áll veled szóba? a gyógyszert csak akkor adja oda, ha elhozol a "kórházból" neki egy törptõl egy varázscsizmát... ha meg azt mondja hogy menny innét utállak, akkor adj neki pár száz aranyat

War. War never changes.

az azt következõ napokon pedig a vinyómon landol 😊

War. War never changes.

Ha valakinek esetleg kell a térkép:
http://www.tar.hu/zoidberg/Morrowind_map_medium.jpg