The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sipocz
Béke Nektek!
Gondolom már uncsi,hogy állandóan májerkodok de a leendõ játékosoknak jó lecke:a gaméban óriási a szabadságfok,de köv. nélkül nem gyilkolhatsz meg bárkit!Javaslom(a little advice topikban megteszik a játékbeli NPC-k is),hogy sokat dumáljatok a palikkal,azok nagyjából figyelmeztetnek kit lehet gyilok kit nem.A Fyr toronyban a "kislányok" mondják is,hogy ne bántsátok a corpus betegeket,sõt a fõküldiben az idõs bácsika is figyelmeztet erre.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
Béke Nektek!
Bémenve a pasi házába látsz egy cserépedénnyel megrakott asztalt a fal mellett!Lazán mássz fel rá és nézz lefelé!A bödönök között ott a nevesített dwemer csövi.Az elhelyezkedés pontos ismeretében chamelon+lopakodás+1 hírtelen mozdulat és a pali csomigálhatja a magát a kóterba.

A Tribunalban javítottak az elb...tt naplózáson?
Egyedüli negatívumként ezt tudtam csak felhozni anno az eredeti játéknál. Pedig minta volt bõven (Baldurs Gate, Icewind Dale stb)

Nem! Pomt nemrég találtam egy fixet/plugint amit ha betöltesz, mehetsz tovább, nem zavarja ha megölsz egy corpus-beteget! Ha adsz egy e-mail címet szívesen átküldöm.

Hello mindenki! Annál az imperial legionös küldetésnél elakadtam, amit elõször az Imsis the dreamer (Ald-ruhn melletti Buckmoth erõd) Az a feladat, hogy kobozzak el minden dwemer artifactot/tárgyat a lakásából. Na én most odamegyek, de nincs ott semmi, mint rengeteg fazék,pohát, dwemer tátgyat egyet se látok. Hogy kell megcsinálni ezt a küldetést? (nehogy azt higgyétek, hogy béna vagyok, kétszer végigvittem már a játékot, de múltkor valamiért megtámadott ez az illetõ, és lecsaptam-küldetés kész) Kösz

War. War never changes.

Wanda
Van Nem tudom mit kell csinálni
senki nem tudja a kérdésemre a választ? (#7333)

yellowcab
Sziasztok!

Valakinek vannak már élményei a kieggel kapcs.?

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

Amikor installálod fel, kiírja egy ablakban.

A Tribunal, alapból megteszi!!!!Írja is.

NA kérlek! A linkek:
www.morrowindfiles.com
www.morrowind.hu

Miután letöltötted, kicsomizod õket a Data könyvtárba, és amikor inditod a játékot, akkor ott van egy olyan, hogy DATA FILES (vagy valami hasonló). Ott be kell jelölni, hogy melyik modokat akarod használni! ENNYI! 😊
Szerintem pakold fel a RICH NPC modot, menj el barangolni egy kicsit...és annyi pénzed lesz, hogy el sem fogod tudni költeni! 😊

Én már 38-as szintû NORD vagyok, de már nem nagyon van ellenfelem! 😊
Fun Sir:

Kösz a csizma tippet!
Egy 60-as szintû wood elf tolvajom volt de az már Nerevar lett most éppen pihen várja a Tribunal-t. Most egy dark elf-em van, szintén tolvaj 15-ös szint.

Nemo me impune!

Na, remélem, ez nem fog kivágni félpercenként a desktopra. Mármint a Tribunal.

Wanda
Köszi
Sipocz
Béke Nektek!!
Command humanoid😞Legjobb emlékezetem szerint.)
1.scrollban Caldera GoM,
2.amulett a Hlaalu házibuzitól a calderai bányafõnök kóterba juttatásáért,
3.Aryon ajándek kesztyûje a mester szint elérésekor,
4.valamelyik telvani-i toronyban(talán Branora?) egy mágustól mint tanulható spell.

Wanda
Szerintem az is kevés lenne
Meggyõztél, a lelkem mélyén én sem gondoltam komolyan. Csak annyi az új játék, hogy fizetetlen szabit kellene kivenni a következõ 1 évre

Wanda
Tovi!
Más karakterével ugy sem lenne jó a játék, ugyhogy játszd ujra, az lesz a biztos
W.
Szomorú vagyok. Ha valaki adna egy mentést esetleg, megköszönném. (Azért még lehet, hogy rábeszélem magam az újrajátszásra)
Ha megszánnátok, akkor az sg ftp-re pls.
Thx

Wanda
Evilman!
Köszi, de ezen a részen már túl vagyok, túléltem és a további teendöimet nem tudom sajnos. Ehez adj segitséget ha tudsz.
W.
Wanda
Tovi!
Bizony csak egy végigjátszás után lehet továbblépni, legalábbis a hirek szerint a folytatása az eredeti küldetésnek a Tribunál
W.
ÁjjLe BoBBi
Hülye fejemmel a végigjátszás szerint kezdtem el a küldetéseket, mert nem volt kedvem az angollal barmolni ! Aztán azon kaptam magam hogy 1 idióta vagyok 😊 Most ott járok hogy valahol teljesen É-on 1 kis törzshöz mentem, azok utálnak mint a szart,és meg kell szereznem nekik a közeli tombbol vagy mibõl 1 ijjat,és azt írja ez a szar könyv(a végigjátszás)hogy ha megszerzem és odaadom akkor még be is fogadnak a törzsbe és még az ijjat is megtarthtom ! Ezzel szemben nagy nehézségek áran megszerzem azt a szart és még le se szarnak ! EZ MI ??

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

hi.
az a problémám hogy eljutottam a sztoriban addig a részig ahol megkapom a corpust. namost el kell mennem ahhoz a varázslóhoz aki kigyógyít, de a barlangjaiban már jártem egyszer (a történet elején, lehettem vagy 10-es szintû, most meg 25) és megöltem néhány beteget ezért nem akar szóbaállni velem. mots kezdhetem elölrõl az egészet? remélem nem...

Izé kell hozzá az eredeti morrowid?😊

So cry me a fuckin river, bitch!

Fiúk (és Wanda)! A Tribunalhoz végig kell játszani az eredeti játékot, vagy elõrõl is lehet kezdeni?
Sajnos letöröltem a régi mentéseimet...

Idézet egy külföldi forumról:

Hmm anyone know how to get to Mournhold i
dont figured it out yet ?
Go outside in the wilderness and rest a few times... Surprise

Ha valaki nem vágná az angolt: Huzzá ki a szabadba és aludj párszor.
Wanda
Na jó akkor most mi van? Végigjátszottam a MORROWIND-et, felinstaláltam a Tribunalt és most mit kell csinálni? Nem találkoztam semmi ujdonsággal. Valamelyik Angoltudó segitsen ha tud, mi a következö teendö.
Köszike
Wanda
Wanda
Braveheart!
Pangott a fórum ugyhogy kicsit feldobtuk BoBBival, és lám egyböl van forgalon
Egyébként még él a kérdésem :
Kitöl tudom megvásárolni a humanoid irányitás varázslatot?
Aki emlékszik rá az legyszi irja meg!
W.
hmm mióta chat ez a fórum?

War. War never changes.

ÁjjLe BoBBi
GYERE A KALANDORRA !

ÁjjLe BoBBi
nincs hely 😞

ÁjjLe BoBBi
ok megyek

ÁjjLe BoBBi
egyébként kicsit érdekes mert a multkor a MICE-on csináltam 28-2-õt eff:96% acc:68% és még fel sem kerültem, holott senkinek nem volt még ahhoz közeli statja !

Wanda
boBBi gyere az iSoft-ra most ok?
Wanda
GRRRRRRR
ÁjjLe BoBBi
biztos a 16. helyen 😊)

Wanda
nem is tudtam hogy van stat 😊 én vajon hol lehetek rajta
ÁjjLe BoBBi
ja

Wanda
hol? a kalandoron?
ÁjjLe BoBBi
ez bérli már 1 ideje a top15 1. helyét 😛

Wanda
Zeenoo
Wanda
Nekem nincs klánom, nem játszok olyan jól
ÁjjLe BoBBi
Ki a bátyád ? neki milyen klánja van ?

Wanda
Ja aszhiszem átirtad erre is játék közben
ÁjjLe BoBBi
klánod van ?

Wanda
Ötletszerüen Játszom csak, de ma is felmegyek estére. Bár ma este Bátyámnak War-ja van, ugyhogy ha végeznek utánna CS.
ÁjjLe BoBBi
ezzel ismersz ? -=/B2/=- Blade c=[==>

ÁjjLe BoBBi
vagy mikor mész fel ?

ÁjjLe BoBBi
ma is gyere kalandorra ! meddig vagy fel ?