The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv mindenkinek! Meglehetõsen különleges problémára keresem a választ, de miután akad itt olyan, aki már befejezte a fõküldetést, így valószínûleg tudtok nekem segíteni.

Van egy elég jópofa karakterem, jelenleg asszem 27. szintû, nagyjából félmilliós-milliós nagyságrendû vagyonnal, és tápos spellekkel felszerelve,aki Archmage, vagyis fõnök a Vivec-i Mage Guild-ben, House Father a Hlaalu-nál, stb..., ugyanakkor a Blades-es küldetéseket még jóformán el sem kezdtem vele. Illetve én elkezdtem volna, de mindjárt a legelsõ feladatnál elbuktam. Eddig kb. hatszor mentem el abba a bizonyos Dwemer "bányába", ahonnan valami dobozkát kellett volna elhoznom, és már mindenkit kinyírtam, mindent összeszedtem, csak azt a ***** ládát nem lelem sehol!!! Remélem képben vagytok, úgyhogy biztos ami biztos, ezt a feladatot közvetve Caius Cosades-tõl kapjuk, rögtön az után, hogy megismerkedtünk vele. Nem konkrétan neki kell a doboz, hanem egy fickónak a balmorai Fighter's Guild-bõl, és tõle kapnánk cserébe azt, ami Caius-nak kell.

Szóval a lényeg: Valaki árulja el nekem, hogy hol lehet rábukkani arra a ********* dobozra, mert enélkül céltalan az életem. Illetve a karakteremé.

Segítsetek, Pls!!!
Köszi, megkeresem. Remélem, közel van, mert már unom, hogy követ mindenhová. Még a végén lehentelem...

See Jasztok!

emlékszik még valaki, hogy a Hlomár nevü festett indiánnal mit kell csinálni? Valami boszit keres, meg egy Cloudclever Axe-t, és jön utánam állandóan. A quest leirása nekem kicsit zavaros

Igen, nekem már segítettek ennél a rásznél. Fulladj bele a vízbe ami ott van a shrine körül.

Ron Ragm
mi?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Sipocz
Béke Nektek!
Májerkodás a szintekrõl.
1-5:5*70=350
6-10:5*85=425
1-10 össz.:775
775/10->77 szint.
Néhány hozzászólásban: 80.szint, 100. szint! Hogyan?

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Galoczaberugik: sajna nekem az EU verzióhoz kellen a NOCD. itt meg csak az US-hez van😞 De azért köszönöm a segítségedet
Hmm... 😄
Sipocz
Béke Nektek!
Májerkodás eszközökrõl,enchantokról és "Anyegin"-ról!
A gama kiválóan emulálja a valóvilágot;-)) és arra ösztönzi a jámbor kalandozót, hogy bõven áldozzon a harácsolás szentségének. A lóvé és a "jobb cuccok" megszerzésének hajszolása szvsz. a játékélmény elhalásához vezet! Van ám itt minden: creeper, beszélgetõ rák, kiváló üveg,ebony,deadric anyagú páncél és fegyver, olyan enchantolt cucc,hogy egybe legyak egy szimpla golden saint-et. Én magam sem vagyok mentes ettõl: elsõ karim kinézetre inkább karácsonyfa volt, teleaggatva minde földi jóval(az inventory átlapozása több perc!) sõt lvl 12-en egy csápos elefántember szemtõl-szembe semmiség volt. Az eredmény: adrenalin 0-ra le, ásitás lépten-nyomon. Mostanság 2003.-ban egy karimon 14-es lvl mellett kiváló netchlather cucc csak azért, hogy egy patkány egybe ne harapja szét, ezüst fegyver enchant nélkül mert a skill így fejlõdik igazán,mágiák fejbõl (igaz ehhez kell atronach vagy apperantice csillagzat) hasonló módon itt is csak így fejlõdik a skill, a gamabéli trénerek nálam éhenhalnak. 5000 drakes névérték felett a cuccot fel sem veszem, hacsak nem artifika(megy a gyûjteményes kiállitásra). A szerzett lóvét a nép bribe-olására használom 4-5 eD.-nél több soha nincs nálam. Ami a lényeg: olyan kackiás roham mint a Süsü-sárkány kalandjaiban a Torzonborz hadvezére (lopva-kúszva), 100-as Hp mellett nagy esély a halálra(kb.50%), node izgalmas,veszélyes,nem tûri a felkészületlenséget,egy-egy inzultus akár 2-3 perc(ezalatt elõ lehet adni a magic teljes repertoárját) és a népszerûség egekig ér! Nem mondom, hogy kizárólag a puritanizmus üdvözít de mindenképp izgalmasabb így szegényen-szerényen.

Galoczaberugik: köszi😊 én a T betûnél meg az E betûnél kerestem mint: The elder scrolls
Ron Ragm
ggealthot=healthot

Ron Ragm
sztem a paralizáció jobb😊
bár az absorb ggealthot még nem próbáltam, de sztem sor fog rá kerülni

Ha már enchantoltatod a fegyvert, szerintem tûzsebzés helyett inkább healt absorb-ot (életerõ elszívást) érdemes beletetetni! Sokkal hasznosabb, ha az ellenfél gyengülése közben te erõsödsz 😊)
Galoczaberugik: köszi a tippet, de itt nincs hozzá crack 😞
Lacee
Kösz a megelõlegezett bizalmat az odafigyelésnél, de NEM vállaltam el semmi ilyen questet, pont ez a gondom. Egyébként úgy tûnik, magától megoldódott, sz'al bug lehetett.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

nem tud valaki morrowind 1.2 NOCD ügyben segíteni?
Ron Ragm
nos passz😊

Ron Ragm
És olyan Ismervitilion vagy mi a rák (amibõl 2 van) hol vannak? templomokban?

"Napi 5000 arany," az nem sok,ha 120000-at ér a cucc adjam oda 5-ért? Azért köszönöm a segítséget,thx. ;o)
Ron Ragm
nyíl-> gravitáció
Varázslat-> a célkereszt ALÁ szokott lõni

Abba lett hagyva sajnos. Technikai problémák merültek fel, és iszonyú sokat kellett volna lefordítani

Bandew
Ha nyílazok, vagy varázsolok (pl.:tûzlabdát) Akkor sosem oda lövi ahol a célkereszt van. Ezt nem lehet megoldani? Amugy miért baj a -100-as difficult?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bivale Tenerannak az Ald'ruhn Manor District-be add le a cuccot amit bevállaltál Rashanak és utána már nem lesz gondod.
Bandew
Ezért nem szabad csak úgy kattingatni.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Lacee
no, tipp? senki?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
Van egy kis problémám...

Barkivel akarok kereskedni, mind azt mondja, hogy valami Zenithar jegyét hordom, és addig nem áll velem szóba, míg be nem teljesítettem a fogadalmam. Ez mi a f**** (fenét) jelent? Fogalmam sincs, hogy egyáltalán mitõl jött elõ, egész eddig semmi ilyesmi nem volt.

Ron Ragm
köc

CS@
Balmora templom alsó szintjén árulnak Mark-ot meg Recall-t is.

Ron Ragm
Caldera, Ghorak Manor emelet, Creeper
Napi 5000 arany, és nem alkuszik (tehát ami 500-at ér azt 500-ért veszi... jó merc. képességgel többért😄)

helló,vki help pls,melyik városban van olyan kovács,akinél komolyan mennyiségü lóvé van?Eddig Ebonhart-ban volt a legtöbb kp,de az is csak 3500,hol tudom elpasszolni az olyan tárgyakat,amik tobb 10k-t érnek? Fél Balmora dobozai tele vannak az összeharácsolt tárgyakkal,pl:Glass meg ilyenek... :o)
Ron Ragm
Hol tudok venni Mark spellt?

Ron Ragm
Töltet? Nem az enchantról beszélsz?

Elõzöben: "esély az elsütésre"

A spelleknek nincs töltete... Amire te gondolsz az szerintem az esélyes az elsütésre, és ha több magickát igényel, mint amid van akkor az bizony 0. Fejleszd az intelligenciád, akkor több magickád lesz.

DonnieBrasco
ERh, izé. 34-es szintû varázslólányomat (100-as unarmored+sanguine öv +5= 71-es armor pucéran) aki egy felturbózott (+35 tûzsebzés) dadric wakizashival hadonászik (60-as short blade) olyan seperc alatt lerendezte fent Dagon Fel környékén egy oltárnál 4 ork, hogy csak lestem. Fel kellett libegnem a légbe és onnan is nagynagy nehézségek és egy rakás ebony meg glass (!!!) arrowval, a szuper Bow of Shadows-zel (42,000 pénzt ér, 4-40 sebzés, majdnem Bound cucc erõsségû) tudtam csak legyakni õket.
VAN még kihívás magas szinten is, csak ritkábban 😊))

(mind a 4 ork talpig orkpáncélban volt, alig tudtam sebezni rajtuk. A Dremora Lord meg a Golden Saint hozzájuk képest kezdõ naposcsibék 😊)

DB

A ti kung-futok nem erős!

Lazarus
A 2. pont telibetalált kisapám
mad mind
Mark és Recall - a Recallal a Markkal megjelölt helyre teleportalsz.
Almsivi Intervention - a legközelebbi erõdbe teleportal.
Divine Intervention - a legközelebbi szentélybe teleportal.

Ron Ragm
Milyen varázslatok vannak amikkel teleportálnni lehet, hogy mûködnek és hol lehet beszerezni õket?

Azt nem mondom hogy nagyon. De azért elég sokat játszottam már vele. :-)

rutilus,te nagyon kened már a játékot? 😊
100?
Én még Celeron 500-on kezdtem játszani, és legalább 1 hónapig azon játszottam vele. Most ahogy így visszagondolok szörnyû volt. :-)

"1.rohadt jó" ehez én is csatlakozom... ;o)
"készítettem mondjuk.. " én nagyon nem értem még a játékot.. 😛 Csak azt nem értem,hogy most kb 26-7. szintü az emberem,és nem nagyon van olyan ellen,aki 1-2 lövésnél többet kibírnana,100-as a marksman skill,70-körüli a longblade így pedig 1-2 ütés,akkor mi lessz késöbb? 😊
Sziasztok,elöxör is boldog újévet mindenkinek.:o)
Ebben a pillanatban találtam rátok,nem gondoltam volna,hogy ennyien nyomják a Morro-t.Csak pár oldalt olvastam víssza,nem nagyon írogattok DAEDRIC fegyverekröl.Csak pár napja játszom a játékkal,de iszonyat jó és nagyon tetszik.Jah,Dren Plantation-t vki kifosztotta már?Jó cuccokat lehet találni,s még 1-2 rabszolgát is felszabadíthatsz,engem jó érzéssel töltött el,így karácsony körül. Még 1 kérdés a skilleket meddig lehet fokozni? A marksman nálam már 96-os mennyi a max?
DonnieBrasco
Az a Morrowind csodája, hogy :
1. Annyira tetszik, hogy nem akarom abbahagyni.
2. Annyira hatalmas, hogy NEM IS TUDOM 😊)) mert mindig van valami amit nem találtam még meg.. SÕÕT.

BTW az az interaktív map nagyon állat, de szerintem óriási spojler. Max akkor használnám, ha _nagyon_ nem találnék valamit, de akkor is csak legvégsõ esetben.

DB

A ti kung-futok nem erős!

Sipocz
Béke Nektek!
Kábszereseknek rossz hír: az alapkittben nem lehet skoomat fõzni, akit nagyon érdekel esetleg valamelyik mod-site-on lehet fellelni a megfelelõ plugint.
A röviditett gama (mint a teniszben, csak itt semmi értelme mert maga a game vész el!!):
1.:Vivec legyakása, dwemer artifika lenyúlása
2.😄ivatos Firhez el, Corpusariumba be, utolsó dwemer kérésre dwemer artifikát wraitguard kesztyûvé át (1.cucc)
3.:Sunder,Keening megszerez (2.+3.cucc)
4.:3 cuccal Vöröshegybe be Dagoth+Akulakhan kicsinál
5.:öröm, hogy 3-5 óra alatt végignyomott egy gama amit azok a "bénák" 2-3 hónapig is molyolnak.
Köszi én ezt a verziót nem kérem sõt nem ajánlom!!!(maradok õszinte,béna Sipocz)

Ron Ragm
És még hülyén is néz ki (mármint Vivec😊) )

Ron Ragm
Lehet hogy nem szokásos eszközökkel... a másik karimmal egyszer találtam egy Skooma Pipét, lehet azzal kell?

Sipocz
Béke Nektek!
Amit leirtál nagyban egyezik a vivec-i titkos könyvtár doh.asztalán található Vivec jegyzettel. Ezen kívül a középsõ polcon van egy jegyzet egy rebelis paptól az már egy kicsit más. Megint egy kicsit más az ashlanderek szóbeli hagyománya, amelyet Telvani Gothren és Baladas Demevani ismeretei némileg alátámasztanak. Az utolsó dwemer a Divatos Firnél nekem fordított le dwemer könyveket és a közbeni beszélgetéssel együtt meggyõzött, hogy a fajtája inkább egy alkotó semmint pusztító nép. A Progress of Truth valamint az elveszett próféciák megint csak a Vivec féle verziót támadják. Bár lehet, hogy "õszentségéhez" képest 100.senki vagyok, de gyanus az amikor "ÜZLETET" ajánl (tisztára mint egy camonás Hlaalu). Igazán már csak akkor szeppen meg a pasas amikor kirúgod alóla a sámlit (end of istenség!) és akkor már fogadkozik hogy maradék erejét VALÓBAN a dunmerek helyreállítására fordítja. Mellesleg nálam ez utóbbi kimagyarázkodás mentette meg Vivec nagyúr életét mert szándékom volt azt a nagy lelkét a csillagba zárni és Azura oltárára tenni. Dagoth Ur nálam nem annyira negativ figura, amennyire lehet mint Nerevarin (bár elpusztítottam) magamban õszintén meggyászoltam mint eltévelyedett, de egykor hûséges jóbarátot. Vesd össze Vivec üzletelni akar, Dagoth barátságot (és hát persze szolgaságot) ajánl még az utolsó pillanatban is. Vivec-ellenes érzeményeimet nagyban szították a nevében elkövetett ordinator támadások ellenem.

müködik😊)
megyek vissza játszani😊