The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy elég jópofa karakterem, jelenleg asszem 27. szintû, nagyjából félmilliós-milliós nagyságrendû vagyonnal, és tápos spellekkel felszerelve,aki Archmage, vagyis fõnök a Vivec-i Mage Guild-ben, House Father a Hlaalu-nál, stb..., ugyanakkor a Blades-es küldetéseket még jóformán el sem kezdtem vele. Illetve én elkezdtem volna, de mindjárt a legelsõ feladatnál elbuktam. Eddig kb. hatszor mentem el abba a bizonyos Dwemer "bányába", ahonnan valami dobozkát kellett volna elhoznom, és már mindenkit kinyírtam, mindent összeszedtem, csak azt a ***** ládát nem lelem sehol!!! Remélem képben vagytok, úgyhogy biztos ami biztos, ezt a feladatot közvetve Caius Cosades-tõl kapjuk, rögtön az után, hogy megismerkedtünk vele. Nem konkrétan neki kell a doboz, hanem egy fickónak a balmorai Fighter's Guild-bõl, és tõle kapnánk cserébe azt, ami Caius-nak kell.
Szóval a lényeg: Valaki árulja el nekem, hogy hol lehet rábukkani arra a ********* dobozra, mert enélkül céltalan az életem. Illetve a karakteremé.
Segítsetek, Pls!!!
emlékszik még valaki, hogy a Hlomár nevü festett indiánnal mit kell csinálni? Valami boszit keres, meg egy Cloudclever Axe-t, és jön utánam állandóan. A quest leirása nekem kicsit zavaros
Májerkodás a szintekrõl.
1-5:5*70=350
6-10:5*85=425
1-10 össz.:775
775/10->77 szint.
Néhány hozzászólásban: 80.szint, 100. szint! Hogyan?
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Májerkodás eszközökrõl,enchantokról és "Anyegin"-ról!
A gama kiválóan emulálja a valóvilágot;-)) és arra ösztönzi a jámbor kalandozót, hogy bõven áldozzon a harácsolás szentségének. A lóvé és a "jobb cuccok" megszerzésének hajszolása szvsz. a játékélmény elhalásához vezet! Van ám itt minden: creeper, beszélgetõ rák, kiváló üveg,ebony,deadric anyagú páncél és fegyver, olyan enchantolt cucc,hogy egybe legyak egy szimpla golden saint-et. Én magam sem vagyok mentes ettõl: elsõ karim kinézetre inkább karácsonyfa volt, teleaggatva minde földi jóval(az inventory átlapozása több perc!) sõt lvl 12-en egy csápos elefántember szemtõl-szembe semmiség volt. Az eredmény: adrenalin 0-ra le, ásitás lépten-nyomon. Mostanság 2003.-ban egy karimon 14-es lvl mellett kiváló netchlather cucc csak azért, hogy egy patkány egybe ne harapja szét, ezüst fegyver enchant nélkül mert a skill így fejlõdik igazán,mágiák fejbõl (igaz ehhez kell atronach vagy apperantice csillagzat) hasonló módon itt is csak így fejlõdik a skill, a gamabéli trénerek nálam éhenhalnak. 5000 drakes névérték felett a cuccot fel sem veszem, hacsak nem artifika(megy a gyûjteményes kiállitásra). A szerzett lóvét a nép bribe-olására használom 4-5 eD.-nél több soha nincs nálam. Ami a lényeg: olyan kackiás roham mint a Süsü-sárkány kalandjaiban a Torzonborz hadvezére (lopva-kúszva), 100-as Hp mellett nagy esély a halálra(kb.50%), node izgalmas,veszélyes,nem tûri a felkészületlenséget,egy-egy inzultus akár 2-3 perc(ezalatt elõ lehet adni a magic teljes repertoárját) és a népszerûség egekig ér! Nem mondom, hogy kizárólag a puritanizmus üdvözít de mindenképp izgalmasabb így szegényen-szerényen.
bár az absorb ggealthot még nem próbáltam, de sztem sor fog rá kerülni
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Varázslat-> a célkereszt ALÁ szokott lõni
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Barkivel akarok kereskedni, mind azt mondja, hogy valami Zenithar jegyét hordom, és addig nem áll velem szóba, míg be nem teljesítettem a fogadalmam. Ez mi a f**** (fenét) jelent? Fogalmam sincs, hogy egyáltalán mitõl jött elõ, egész eddig semmi ilyesmi nem volt.
Napi 5000 arany, és nem alkuszik (tehát ami 500-at ér azt 500-ért veszi... jó merc. képességgel többért😄)
VAN még kihívás magas szinten is, csak ritkábban 😊))
(mind a 4 ork talpig orkpáncélban volt, alig tudtam sebezni rajtuk. A Dremora Lord meg a Golden Saint hozzájuk képest kezdõ naposcsibék 😊)
DB
A ti kung-futok nem erős!
Almsivi Intervention - a legközelebbi erõdbe teleportal.
Divine Intervention - a legközelebbi szentélybe teleportal.

"készítettem mondjuk.. " én nagyon nem értem még a játékot.. 😛 Csak azt nem értem,hogy most kb 26-7. szintü az emberem,és nem nagyon van olyan ellen,aki 1-2 lövésnél többet kibírnana,100-as a marksman skill,70-körüli a longblade így pedig 1-2 ütés,akkor mi lessz késöbb? 😊
Ebben a pillanatban találtam rátok,nem gondoltam volna,hogy ennyien nyomják a Morro-t.Csak pár oldalt olvastam víssza,nem nagyon írogattok DAEDRIC fegyverekröl.Csak pár napja játszom a játékkal,de iszonyat jó és nagyon tetszik.Jah,Dren Plantation-t vki kifosztotta már?Jó cuccokat lehet találni,s még 1-2 rabszolgát is felszabadíthatsz,engem jó érzéssel töltött el,így karácsony körül. Még 1 kérdés a skilleket meddig lehet fokozni? A marksman nálam már 96-os mennyi a max?

1. Annyira tetszik, hogy nem akarom abbahagyni.
2. Annyira hatalmas, hogy NEM IS TUDOM 😊)) mert mindig van valami amit nem találtam még meg.. SÕÕT.
BTW az az interaktív map nagyon állat, de szerintem óriási spojler. Max akkor használnám, ha _nagyon_ nem találnék valamit, de akkor is csak legvégsõ esetben.
DB
A ti kung-futok nem erős!
Kábszereseknek rossz hír: az alapkittben nem lehet skoomat fõzni, akit nagyon érdekel esetleg valamelyik mod-site-on lehet fellelni a megfelelõ plugint.
A röviditett gama (mint a teniszben, csak itt semmi értelme mert maga a game vész el!!):
1.:Vivec legyakása, dwemer artifika lenyúlása
2.😄ivatos Firhez el, Corpusariumba be, utolsó dwemer kérésre dwemer artifikát wraitguard kesztyûvé át (1.cucc)
3.:Sunder,Keening megszerez (2.+3.cucc)
4.:3 cuccal Vöröshegybe be Dagoth+Akulakhan kicsinál
5.:öröm, hogy 3-5 óra alatt végignyomott egy gama amit azok a "bénák" 2-3 hónapig is molyolnak.
Köszi én ezt a verziót nem kérem sõt nem ajánlom!!!(maradok õszinte,béna Sipocz)
Amit leirtál nagyban egyezik a vivec-i titkos könyvtár doh.asztalán található Vivec jegyzettel. Ezen kívül a középsõ polcon van egy jegyzet egy rebelis paptól az már egy kicsit más. Megint egy kicsit más az ashlanderek szóbeli hagyománya, amelyet Telvani Gothren és Baladas Demevani ismeretei némileg alátámasztanak. Az utolsó dwemer a Divatos Firnél nekem fordított le dwemer könyveket és a közbeni beszélgetéssel együtt meggyõzött, hogy a fajtája inkább egy alkotó semmint pusztító nép. A Progress of Truth valamint az elveszett próféciák megint csak a Vivec féle verziót támadják. Bár lehet, hogy "õszentségéhez" képest 100.senki vagyok, de gyanus az amikor "ÜZLETET" ajánl (tisztára mint egy camonás Hlaalu). Igazán már csak akkor szeppen meg a pasas amikor kirúgod alóla a sámlit (end of istenség!) és akkor már fogadkozik hogy maradék erejét VALÓBAN a dunmerek helyreállítására fordítja. Mellesleg nálam ez utóbbi kimagyarázkodás mentette meg Vivec nagyúr életét mert szándékom volt azt a nagy lelkét a csillagba zárni és Azura oltárára tenni. Dagoth Ur nálam nem annyira negativ figura, amennyire lehet mint Nerevarin (bár elpusztítottam) magamban õszintén meggyászoltam mint eltévelyedett, de egykor hûséges jóbarátot. Vesd össze Vivec üzletelni akar, Dagoth barátságot (és hát persze szolgaságot) ajánl még az utolsó pillanatban is. Vivec-ellenes érzeményeimet nagyban szították a nevében elkövetett ordinator támadások ellenem.
megyek vissza játszani😊