The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Morpheus_v2
Hö?
up

War. War never changes.

Morpheus_v2
Hömm! Nem lesz rossz!
Na jo, elismerem, van koze hozza.
Azért ez egy Morrowind topic! Térjünk vissza ehhez a játékhoz!
Gnome
Ez nem olyan Sea Dogs féleség lesz?
Mert nagyon ugy néz ki

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Gnome
Pirate mod??..azmegmi?
CSa'

Morpheus_v2
Az egy kiegészitõ?
zoozoo
Újra éled bennem a remény 😊)
Bár tudnék segíteni, de gondolhatod miért fáj a fogam egy Morrowind fordításra 😊

Morpheus_v2
Új Bethesda mod! Hol?
Morpheus_v2
Én még nem gyártogatam csak páncélt, fegyvert és mestereket! Az én wood elf csávóm 82-es!😊 Szintlépés egyszerû! 100 inteligencia + jó cucc(+ 10 int.) és már vihetted is tovább!
Gnome
miaz, hogy nem gyári?...a modok többségét nem a bethesda csinálta..õk asszem 3-4 modot csináltak..a többbit mind fanok készítették
CSa'

Sipocz
Béke Nektek!
Ez nagyon tetszett ez a magyar file, olyan mint az english állomány;-)))

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
Béke Nektek!
Könnyítés:
http://www.rpgplanet.com/morrowind/mods/mods.asp
http://morrowindfiles.com/modules.php?name=Downloads

Sipocz
Béke Nektek!
Nagyon jó modok vannak világszerte és bátran állítom, hogy ezek illetve ezek továbbfejlesztései a legjobb cuccok. Szét kell tekinteni a dedikált mod site-okon és igencsak fényezik a gamát. Vigyázgatni kell rájuk azért mert pl. a Tribunállal összeakadhatnak, de a Tribu meg csak pajzán ötlet sem volt amikor ezek már javították és helyesbítették a környülállást.

Sipocz
Béke Nektek!
OK.,nyomigálod-nyomigálod van maxiban ugye 740-775 pontnyi nyomigálhatóságod, de a gama lényege hamarabb elfogy minthogy ezt a keretet teljesen és értelmesen ki lehetne dugni! Az pénzért edzõ néniket meg bácsikat soha nem szerettem, szvsz. egy goldennyanyánál vagy deadrothnál jobb edzõpartner meg nincs is. Ráadásul soha nem raktam össze pl. ork varázslót vagy altmer barbárt, tehat a race bónuszok mindig az elsõ 10-est támogattál skillügyileg.

Sipocz
Béke Nektek!
Hogy a "pékbe" lehet elérni 60-as feletti szinteket? Mindig heavy-ben túrtam, edzõ nélkül, GIANT meg Traveller modokkal, a két legsikerültebb karimmal (egy breton máge meg egy dunmer fejvadász) megcsináltam minden küldit, minden céhnek és háznak(mind a 3-nak) primátusai voltak,dolgoztak a "jónépnek is" (kereskedõknek, özvegyeknek,zarándokoknak), addig húztam az orgazmust ameddig csak lehetett, de 40-45. szint tájékán már Dagi is meg Vivi is "hótton vóttak".

Sipocz
Béke Nektek!
Ölni mindig szörnyû;-))! Spec nekem volt egy dunmer fejvadász karim(írtam is egy picivel alant a megérkezésérõl egy töredéket) aki minden ölés után elment a legközelebbi oltárhoz áldozni és imádkozni az elhunyt(ak) lelki üdvéért (meg hálálkodni, hogy túlélte;-))).

Sipocz
Béke Nektek!
A javalt metód:
1. mark a varrós elé lerak
2. CT kigyak->5 pasas megy a boldogmezõkre
3. recall
4. a varróstól kapsz egy dumát, hogy a dolgot a helyi barátaival leixeli.
(good hunting my friend!!)

Sipocz
Béke Nektek!
A látnok azt is mondja, hogy a helyek pontos meghatározásához keress egy dunmer helyismerõt vagy egy dunmer felderítõt. Ezek aztán rendesen vannak majdnem minden harcos céhben a légiótól kezdve a Redorn GH-ig. A lényeg az, hogy dunmer!

Sipocz
Béke Nektek!
A varróember azt is löki, hogy érdeklõdj a rossz palik után városszerte. Innen már csak azt kell kitudni, hogy egy fantasy városban melyik az a céh amelyik a legtöbbet tud az ott folyó eseményekrõl az alábbiak közül:
1. a légió
2. a mágék háza
3. a fighterek háza
4. a birodalmi titkosszolgálat rejtõzködõ ügynöke
5. a tolvajház
6. a templomosok
7. a nemesházak
8. bárki más
9. ???

zoozoo
Hello!
Végülis a gamet fordítjátok, vagy a könyvet? Game-nek nagyon örülnék

Sziyatok az imperial cult küldetésben a skult crussel küldetést merre találom, vagyis merre találom a hal of death helyet????
Amugy egy Dummerral megyek ami 63-as levelü és még nem kezdtem bele a föküldibe mert még beállok egy-két helyre😊!
Már csak az imperial cult van hátra és ez az egy küldi és utána bele tudok kezdeni a föküldikbe!Most lehet hogy hülyének néztek, ded most kezdem ujra 5.jére a játékot és most tökéletes karakterem lesz😊)))😉!!!!
Ez a max levelem, mert már nem tudok többet lépni...!Televanni oldalon viszem át a küldit...
Elöre is kösz a segítséget!!!
Morpheus_v2
Azt mondták hogy kapok kézikönyvet a tribunálhoz!
Én 6 lapot nem neveznék kézikönyvnek!
Gnome
morrowind is fönnt lesz a tribunalis is 😊
Az gépet pedig reggel háromig hagyom benn...az már tényleg elég lesz😊...Vgy marad az ICQ

Gnome
En jaboo neven szoktam bentlenni...Este 6-tol benthagyom a gepet addig amig haza nem jottem...az boven eleg a tribunal letoltesere....
Ja es>elite-hub.no-ip.com

Gnome
Elite hubon nem

Gnome
ha feljönnétek DCre szivesen megosztom a morrowindet és a tribunalt iso-ban...pl bejonnetek egy olyan magyar hubra ahol csak 1GB-ot kell megosztani es kesz...

Sipocz
Béke Nektek!
A megjeleníthetõ kasztok gyakorlatilag be nem látható sokfélesége úgy tûnik ennek a skill alapon szervezõdõ gamának az egyik vonzereje. A félisteneket(vagy tán egészen az;-)) pusztakézzel szétverõ "monk" és a deadrichcsodapáncélban pusztító "mágus" ugyanúgy elõadható. Természetesen a kari fizikai megjelenése, viselkedése és bármilyen értékhalmaza szinte korlátlanul alakítható, de - mint már azt egynehány májerkodásban elõvezettem - mindenkinek javaslom bizonyos önként vállalt szabályrendszer meghatározását. Szvsz. ne a játék folyamán, mindig az adódó csábításnak engedve(lásd még prostitúció) formáld a karit, hanem rögzíts le már a kezdetekben némely alapelvet ilyeneket mint:
1. milyen eszközzel gyilkolsz (vas vagy mágia)
2. miféle védöeszközt használsz
3. kisdobos vagy-e vagy sem (igazat beszélsz vagy csalsz?)
4. tiszteled-e a tulajdonformákat
5. az élet értékes vagy sem
6. hiszel-e és hitednek hol vannak korlátai
7. egyáltalán te vagy "Nerevarin" vagy eljátszod, hogy lehetnél akár az is.
Ha kell, lehet megmosolyogtató én magam megtettem rögzitsd írásban és aztán tartsd is be - másként megcsalhatod önmagad;-)).
(end of moralítás)

Gnome
Te nem Battlemage?
Én Knight egy kisVarázs beütéssel.
Király! 8)

Morpheus_v2
Hát elég erõs, bárkit szétkap! És nem battlemage, hanem Knight Mage! Király!
Sipocz
Béke Nektek!
Ja,mindig megleptek a sorcerorok meg a battlemagek a gamában amikor találkoztam velük. Talpig vasban õrjöngtek, idéztek vmi dögöt esetleg egy kis elemi támadás, aztán elõvettek egy akkora fejszét amekkora néha nagyob volt mint aki forgatja és eléggé idegesek maradtak amikor a mágémnak még csak a frizuráját sem tudták összeborzolni;-))))

nem battlemage?

War. War never changes.

Sipocz
Béke Nektek!
Aztán még hagy ragozzam tovább. Mr.Stacey az egyik legtisztességesebb figura a gama világán, amolyan R.Hood, tehát igancsak ördögi magatartás kell ahhoz, hogy kigyakjad. Maga a Masterthief ranghoz vezetõ út egyfajta "nemesedés", jó cselekedetek sorozata. Ha jól csinálod egy "megható" beszélgetés alkalmával õ maga adja át a helyét és boldogan távozik. (Valszeg hazamegy az unokáihoz, meg még a kertet is rendbe kéne tenni;-))))

Sipocz
Béke Nektek!
Ez a bosmer lovag ez egy izgalmas figura lehet! Mesélhetnél róla hogyan boldogul!

Sipocz
Béke Nektek!
Szvsz. ballagj le az irodájába és konzolról ird be a megfelelõ, azszem vmi. placeatpc xxx,yyy alakú restore parancsot. Javallom patch-old ki a verziódat, mert ezt az öreg -eltünik az NPC- hibát már a korai patchok is megszüntették!

Sipocz
Béke Nektek!
MolagMar NY-i kijáró,út É-felé,É-ÉNY-i irány(tartsd magad az ösvényen),balra barlang(MountKand) hagyd békén menj tovább É-felé,nézd az út jobboldalát, szervizút a hegyoldalban jobbkéztõl kanyarodik K-DK irányban, mássz fel és a barlang bejárata elõtt kondicionáld magad 1000-val, lépj be és adjneki! (levitáció szüks.)

Válasz for Magus

\"Life is around you and in you.\"

Nagyon kezdetleges alig van lefrodítva valami

\"Life is around you and in you.\"

Gnome
Szirob!

Elindítod a TES-t majd Files/data files kijelölöd a morrowindet és OK.
Ráböksz az NPC fülre kikeresed Arara Uvulas-t és nyomsz egy jobb klikket rajta.
A megjelenõ ablakban duplaklikk az info-ra (ezután látod a render vindózban ,hogy hol áll a figura).
Kijelölöd a figurát (ball klikk) majd lenyomod a "CTRL-C" -t majd a "CTRL-V" -t kapsz még egy figurát.
Elhelyezed ahová akarod ("Z"-t nyomvatartva=magasság).
Ez még figurázható azzal ,hogy az eredetit törlöd ? /CSa/
Ezután mented és a data filesben be X-eled.
KB ilyen módszerekkel tudok visszarakni karaktert.
Vagy: konzolba beírod, hogy help..kiír egy csomó mindent megkeresed a reset NPC részt beírod azt a parancsot ami mellé van írva..és láss csodát megjelenik az elveszett NPC..asszem valami RNA..de nememlékszem
CSa'

Bocs hogy már megint thieves guild, de mester akarok lenni. Tehát Gentleman Jim Stacey kiesett a térképrõl, ezert nem látom.Kovethetném valahogy? Pl:varázslat, editor, végsõ esetben valami falon átmenéses kód.Már próbáltam elõtte kinyírni de nem valasztanak meg fõnöknek.
Morpheus_v2
Amúgy nekem wood elfem van!Knight Mage a kasztja!
Morpheus_v2
Ha kell valakinek enchant vagy bármilyen mester az szóljon! Persze csak azoknak csinálok akik betudják rakni a játékba!!!
magus
es az milyen? jatszhato?

Ezt a Staff of Magnus-t hol lehet megszerezni? Ajirának kell a Balmorai Mage Guild-be de nem tudom hol van 😞
Persze, végülis ez nem tragédia, csak néhány embert a leírás (ne bánts nem vagyok láma!!!) szerint ilyen modon kellene megölni. Hogy ne legyen bounty stb. Na mindegy. Béke Neked is és kösz

Utálom, ha hülyeséget magyaráznak meg...

Sipocz
Béke Nektek!
Jut eszembe Aira nem steward, bár mindkét questje igen fitos, fõleg a Magnus staffja igen emberes challange módban, alcime:Betérõ a Négy Vidám Deadrothoz.

Sipocz
Béke Nektek!
Sajnos akkor igazán nemtom, mert az adott stat.értékkel és skill-lel már pénz nélkül is lehet haladni egy kis hizelgéssel és aztán meg "anyázással".

Állandóan 100ra nyomom fel, az alábbi skillekkel nem is csoda. És vagy 20szor sikeresen leviszem 0ra és még ott is tauntolom. De csak elküld Get lost.. és sanyi...

Utálom, ha hülyeséget magyaráznak meg...

Sipocz
Béke Nektek!
A "vadbaromszerû berágás" esete csak akkor fog fenforogni ha megfelelõ mennyiségû hozzáállás megváltozás következik be. Tehát a taunt kevés önmagában. Elõször is fel kell tupírozni a lehetõ legmagasabb szintre a hozzáállást, aztán legalább három sikeres taunt kell úgy, hogy még legyen mibõl leadni.