The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van vkinek mage karaktere? ha igen, milyen faj/kaszt és milyen varázslatokat érdems használni/venni?

War. War never changes.

Letöltöttem a Morrowindfiles.com-ról a Moonspawn helyszínt.Nem tudjátok merre van? Lehetõleg egy várostól való irányát adjátok meg.
Ha mod, akkor NPCReplace:
http://thelys.free.fr/motoki.htm

Sipocz
BN!
Népek! csak igy séróból tudja-e valaki hol találok tanulhato Summon Ghost spellt?

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
BN!
hû, a legfontosabb
9 Join_all_houses 1.4 ver (egy élmény a civakodókat egymás ellen kijátszani....)

Sipocz
BN!
Pluginok:
1 Challenge (ellen hp*3, ellen sebzés felsõérték*2, fegyveres fejlõdés üteme/2)
2 Sound enchant
3 Animal realism (már Darwin is megmondta, hogy a kétszer akkora dög kétszer akkorát üt...)
4 GIANTS 2 (kedvencem az ancient vámpír aki midõn fellebegtem tõle utánnam lebegett...)
5 Travelling merchant (nem nagy durr...)
6 Adventurers NPCs (városok nappali népesség, utonállók,...)
7 Marksmanmod (a 2. befejezett karim nagy íjász vala, a Lake Amaya partjáról (ott a csücsökbõl ahol be lehet vágni a Mamaca felé)ki tudta lõni napos idõben a DwemerCentrifuga felett keringõ racert..)
8 nem önálló mod valamilyen gyüjteménybõl való és az idõjárást manipulálja, így már csak 60%-ban esõs az idõ;-)))

Sipocz
BN!
Májerkodás a Telvani mágusfejedelmekrõl:
Gothren->õ az archmagiszter, a ház feje, makacs, a dunmer hagyományokhoz ragaszkodó és abból a legtöbbet ismerõ
Neloth->kapzsi, morcos FSZfej
Terrana->a 'kiskedvencem', egy élmény vele beszélgetni, a fazonja a progi egyik csúcsteljesítménye
Dratha->morcos kis necro, útálja a himnemet, lennék szivesen lakója a tornyának(ennyi aranyos kis bosmer boszi között egymagadban hapsi Húúúúú..)
Baladas Demevani->az "új" nemzedék(noha õ maga is többszáz éves), az utazó-kutató, szabadszellem, nagy haver (a végefelé mondja:A ház már régóta megérett arra, hogy egy ilyen jeles kolléga vegye át az irányítást')
Aryon->a reformer, noha õ maga még a régi pacientura tagja, a mentor, nem 'puházik':elve gyõzd meg vagy gyakd le egyremegy
Fyr->noha nem tagja a tanácsnak õ a leghatalmasabb, óriási FEJ(!!), a tudós(szvsz.Einsteinrõl mintázva), egy dunmer aki egész Morrowindben képes gondolkodni

az elõzõhöz - nem pontos névvel adtam meg 😊))
Varázslótársaim, és egyéb halandók!

Ti milyen mod-okat használtok, amik hasznosak és nem durva csítek?
Gyûjtöm a modokat, szeretném õket felírni egy CD-re az utókor számára. Jó lenne, ha pontos névvel adnátok meg...
Amiket én használok (pontos névvel😊):
hangok; hivatalos modok; mana visszaosztó; Balmora House (nem az, ami mindennel televan); és a Real Signpost.
Mondjuk kéne a balmorai Mage guildben levõ szoba, nem találom, egyszer láttam, aztán nyoma veszett
Sipocz
BN!
Cossades kettõs feladatot ad ki az egyik egy argónián tudósemberre(érdekes, hogy egyébként MT-s bérgyilok;-))) akit az õt gyalázó dunmer-bohócok közül kell kihozni, a másik az emlegetett cicamica.

Sipocz
BN!
Értetlenkedek, tehát a nekem bejött sorrend:
1 Cossades kiadja a küldit
2 a csatornában beszélsz a cicával, mondja hogy csak akkor érdemben ha levakarod róla a zsarut
3 beszélsz a zsaruval és mondod, hogy láttad a cicát elhajókázni
4 beszélsz a cicával (journal updated)

Sipocz
BN!
A rendõr nálam azzal kezdte, hogy keresi a cicát. Namost itt kellene belekapni mondván: láttad a cicát gondolába szállni és elhajózni a szárazföld felé. Ezt valahogy nyugtázza a zsaru, talán azt mondja hogy utánnaered. Ezek után lehet dumálni érdemben a cicával.

Sipocz
BN!
Skoomát meg moon sugart a balmorai piactéren vásárol a cicafiú pawnbroker Ravirr vagy mi a neve, igaz nagy tételben várni kell a 24 órás pénzügyi magáhoztérést mert csak 700-a van, Sadrith-ban ugyancsak korlátozás nélkül a dunmer városrészben eladható az "anyag", de vigyázz!!! Telvani tagnak kell lenned vagy hospitaly papir kell hozzá.
A Telvaniakhoz vezetõ út: Sadrith Mora piactér, ott ahol 3 bosmer adja a cuccost meg itt van a rabszolgapiac is, nézz É-ÉNy irányba a tenger felé, egy kis hidacskán átmenve megérkezel a tanácsházba, bémész a kerek ajtón, bent folyosó amin egy dunmer csajos mászkál, szemben kerek ajtó, bémész, a teremben pódiumokon ácsorognak dunmer pofák, õk a mouth-ok a mágusfejedelmek követei, jobbszélen áll Telvani Aryon (késõbb mentor és atyamester) követe, vele kell beszélgetni. A mágushercegek annyira utálják egymást, hogy csak mouth-okon keresztül táviratilag dumálnak és nem kockáztatják az esetleges találkozásaikból eredhetõ vérfûrdõket;-)), ugyanakkor a ház egésze egy roppant összetartó csapat és itt vannak a legnagyob "fazonok" is!!!

Vigyázat Spoiler:

Bár biztosan sokan tudjátok, de érdemes kinyitni az irodával szemben levõ raktárt, utána kifizetni a bírságot (kb 15 arany). Itt jön a neheze, végi kell kutatni a balra levõ emeleti raktárt, találsz benne skumma(?)-t, meg moon sugart. Még ne add el, hanem amikor elmész Balmorába, teljesítesz egy két küldit Ajirának (egész pontosan -1: virágok; 2: fake soul gem; 3: virágok 4: ceramic bowl; 5: stolen reports), ezzel jó elõre lépsz (Evoker), Ajira viszonya 100 lesz hozzád, és neki el tudod adni az anyagot jó pénzért 😊 - My sugars is yourssss!!! 😊

Ezzel elég csinos induló tõkét össze lehet hozni. Nem vettem eddig semmit -varázslatot sem-. Ha seyda-ban vásárolni akarok, akkor pedig visszaadom a gyûrût, és utána megyek a boltba. Általában nem veszek itt semmit, a gyûrû nagyon jól jön egy szegény szerencsétlen mágustanoncnak.

Sipi öreg barátom, segíts már ki, tök láma kérdés, de hol lehet belépni a telvanni házba? Saidith Morában emlegetnek valami Council hallt, de hol van?

Nálam meg mindenki bérgyilkos cuccban van Balmorában 😊 mikor elõször láttam, nagy élmény volt, eladom a helyi kovácsnak, aztán befejezzük a tranzakciót, és megjelenik egy újabb bérgyilkos, gyorsan levágom (értsd majd belehalok), és csak akkor veszem észre, hogy a bótos vette fel a cuccot 😊
Sipocz
BN!
(ma csak úgy dõl ki belõlem;-))
Alacsonyszinten, kevés életerõ(HP) mellett minden segítség elkél, javaslom az ALMSIVI nevesitett triolythok használatát áldásügyileg, ez 24 órára szóló tuning. pl.:aki Vivec városát használja bázisként vagy a GOM-okon keresztül gyorsan eléri a Templom-körzetben annyi áldást kaphat, hogy a tuningjelzõk alig férnek ki a képernyõ aljára.

Sipocz
BN!
A mágusok dícsérete:
Az unarmored meg úgy vettem észre nem is lineárisan fejlõdik, 100-as unarmored azonosan fed 100-as acéllal! A gamában igazán elegáns csak mágiahasználó lehet, hideg gondolkodással, türelemmel még a legveszettebb helyzetek is kezelhetõk. Szvsz. egy máge legfontosabb nem máge skillje a sneak, no nem rablásügyileg csak amúgy eltünésre. Van egy plugin amit használok, telenyomja a kültéri részeket humanoid lényekkel (banditák, vámpirok éjszakára, meg egyéb kóbor dögök) és tökbrutál amikor a lesben álló pókra meglepiként a frászt hozom rája. Sajnos az elején a máge talán kicsit költségesebb mint az eszközeit gyakásilag szerzõ harcosnép és így kénytelen lopkodni->javaslat AldRuhn GOM-ban olcsón lehet kapni telekinézist tanulhatóra a bejáratnál lévõ nightbladenál, Balmora GOM-ban a dunmernál opent és utánna el lehet látogatni a Hall of Justic-ba az ordinátor barakkba menázsiért. Persze a cuccost rövidúton add el, nálam Balmora minden kovácsa indoril sisakban feszit, így legalább mindig tudom kikkel állok szemben;-)))))

Sipocz
Béke Nektek!
Attól függ, hogy mennyire nagy és mennyire tudod frissiteni a magicka készletedet. Tehát tudsz-e folyamatosan (a játék idejében 0.5-1 órán keresztül) varázsolni (szvsz. ennyivel egy egész törzset ki lehet gyakni;-)). Ha elég magas az illuzió és altaráció skilled a páncél már adott, magas destrukció és misztika adhatja a gyilkoláshoz szükséges támadót, amihez néhány idézett dög támogatásként elég is. Korábban már irtam a harcmodorról, ami kissé más mint a megszokott fegyvercentrikus megközelítés, itt hasznos az óvatosság, a helyezkedés, légy figyelemmel az ellen rezisztencia jellemzõire. A tiszta máge kari a kivívásokkal teli játékmódban egy további szuperkihívás.

Sipocz
Béke Nektek!
Az ordinátorok sajna ilyenek, a használt indoril sisak miatt elkönyveltek ordinátor-gyilkosnak, amit megerõsített az hogy tényleg öltél ordinátort. Sajnos az ordinátor (szerintem banda, mert én is utálom õket) már elkönyvelt ellenségnek és ezen nem tudom hogyan lehet változtatni. A küldiket így is végig lehet vinni, csak babrás az okvetlen maszkosokat lépten-nyomon hidegretenni. Talán a végsõ leszámolás elõtt, a Vivec-kel történõ találkozón biztosítanak arról, hogy az ordinátorok nem zaklatnak tovább, bár szerintem ez csak arra szól hogy mint Nerevarint nem babrálnak. A Divatos Fyr már kellemetlenebb ügy, valószinü, hogy a torony alatti barlangból való corpusariumban kigyaktál egy beteget, akit õ a paciensének tart. Fyr nagyon fontos szereplõ a fõküldi végrehajtásában, megkerülni nem lehet, legalább is nem csalás nélkül. Azért remélem valaki ad majd neked valami használhatóbb tanácsot, sõt azt hiszem ebben a topikban már volt ilyen. Én is csak azért tudtam elkerülni ezt a kellemetlenséget mert figyelmeztettek rá mások jó elõre!

köszönöm a segítséget.végre normális emberek normálisan válaszoltak egy eszerû kérdésre. sajnos vannak akik sokkal többet írnak arról, hogy milyen hülye vagy hogy ilyeneket kérdezel, meg találd meg magadnak, mintsem leírnák két sorban hogy hol.

Sipocz
Béke Nektek!
Ma reggel ballagtam be a melóba és közben elmerengtem azon, hogy azért is szeretem a Morro.-t mert bárhol is jársz sehol egy eldobott maztés palack, vagy szétszórt rozsdás fegyverzet esetleg némi nixkutyakaka.....

Steve:
http://www.uhs-hints.com/uhsweb/hints/morrownd/

ne nekem köszönd, hanem donnienak

egyébként meg kérdezz, de szerintem -és ez nagy szó, mert imádom a végigjátszásokat- nem sok szükség van rá. Meg ugye attól is függ, hogy milyen karival indultál...
Sipocz
Béke Nektek!
Tegnap elõször sikerült bounty nélkül kigyaknom a balmorai CamonaTongot, soha nem hittem hogy meg lehet így csinálni noha már olvastam róla! 4-szer futottam neki és aztszem megvan a helyes kivégzési sorrend:1.a kovács fent, 2.a kocsmáros, 3.az ivóban a playboy meg a két rinya (nekem úgy volt, hogy bármelyiket molesztáltam mind a három nekemesett), 4.a tolvaj a hálószobák elõtt.
Az aranyszent a Dagoth-tiszteket nem számítva a legkeményebb ellenfél, feltéve ha 100%-on nyomod a gamát. Igen hasznos is mert ált. van nála jóminõségû fegyver+pajzs és a lelke!-na azt nagyon kedvelem(ez az amikor valakit a lelkéért szeretsz;-))). Készülj arra, hogy folyamatosan dispel a nyanya és a soultrap spellt lehet többször kell rányomni!

hi! valaki tudna mondani egy címet ahonnan letölthetnék egy normális végigjátszást, nem csak amolyan rébuszokba beszélõt!addig nem merek belekezdeni újra.angolul tudok, de sok benne a felesleges duma. amúgy szuper lenne

Bandew
Összetalálkoztam egy arany szenttel! Annyi is volt nekem. Varázs üvegkard volt nála. Ha erõsebb leszek visszamegyek és megszerzem.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sipocz
BN!
Biztosan nem lehet idõzíteni, hacsak valamilyen modban meg nem írják. Elég volna az is ha el tudnál bûvölni egy apró tárgyat(mondjuk soulgem-et(a bezárt lélek adhatná az erõsítést) conjuracioval), így valami olyan jönne létre mint a csapdázott ládák és aztán a megfelelõ idõpontban telekinézis-haddszóljon;-)).

na errõl olvastam -talán itt-, hogyha a ládájából elõszedem a könyveket, akkor megnyílik elõttünk az öreg ork (meg a péntárcája) 😊)

telekinezisrõl jut eszembe: ugye idõre robbanó töltetet nem lehet gyártani? A Fallout2-ben kedvencem volt, amikor ezzel operáltam, odalopakodtam, aztán nem elvettem (elloptam), hanem adtam (odaloptam) egy kis bombácskát 😊

Nem tudom írtam-e, de érdemes jó idõben kipróbálni +100 jump spellt, csak kell a végén egy lassító
Sipocz
BN!
Az idõs orcpofiról a fõküldiben egyébként is kiderül hogy nekró, õ maga vallja be (bár minden eszközzel igyekszik bagatelizálni a tényt;-)). Milyen küldi szól a nekromancia kinyomozására? Mindig meglep az az orc, nagyon jó példa az általam "béna karialkotás"-nak tartott jelenségre (orc máge-jujj!!). Szvsz az altmer önmagában még nem spell absorb, az attronach zodiac teszi azzá!
Nagyon régóta keresek tanulható formában absorb magicka spellt (nem absorb spell spellt!!!,tehát a magickát nyugalmi, gyûjtött állapotában kinyúlni az ellenfélbõl), de eddig csak a Molag-féle maceban találtam ilyen effektet. A telekinezis óriási effekt magam is ezzel lopálok és hatástalanítom a csapdákat!

Sipocz
BN!
Nem igazán ismerem a lovagi virtust, de így már OK. A talált italokkal az a bajom, hogy némelyik dögnehéz és egy "tyúkmellû" mágénál a "versenysúly" erõsen korlátozott. Ha jól láttam akkor a keletkezõ alkimipia súlya a komponensek összsúlya osztva a komponensek számával. pl.:célszerû egy scrapmetal+crabmeat keveréket "kikönyíteni" további pl.:+saltrice+marshmerhow kiegészítõkkel(vagy más ártalmatlan masszával), hogy a lightningshield ne legyen több font súlyu.

lopni én sem szeretek a céhbõl, de van az a küldi, amikor kiderül, hogy a balmorai céhben is van nekromanta... ehhez kéne kiemelni a ládából bizonyítékokat (könyveket)...
Azért próbáld ki ezt a kombót is (nem saját, olvastam), ideális lopás távolról.

A high elfnek alapból van absorbja (magic: 50), azért az nem rossz.
Valszeg elindulok Vivecbe, Balmorában és Suranban senkinek sincs, a hordókban sem találtam.
Sipocz
BN!
Absorb spell, de ez is nagyon drága mûsor fõleg fejbõl nyomva. Az attronach-nál teljes biztonságot csak további 50% absorb adna és a spell megbuktatásához szvsz. jobb az absorb-resist-shield szûrõsor. Stone flower tudtommal csak a Balmora-Pelagiad-Ebonheart-Vivec-Suran határolta vidéken (Ascadiai-szigetek) tenyészik, aztánmeg egyszerû teleportációval meg shrine intervencióval szerintem min. 10-15 alkimistát elérhetsz (mágusházak, templomok, üzletek(Vivec-ben van olyan district ahol egymás mellett sorakoznak)). 5 sec-nél nagy biztonsággal nehéz kinyomni egy másik spellt, javallom inkább a sneak+chameleon kombót. Saját céhtõl lopni meg mégsem, arra ott vannak az ellenfeles céhek meg kedvenceim az ordinátorok!

testvér!
Nem kell rezisztencia 😊, arra van a mágia elnyelés (nem jut eszembe a neve).

Egyébként a sötételf (van ilyen is, õ korábban született) máguskám már annyira fejlett, hogy hagyományos fegyver már nem sok sebzést tesz rajta, mágia sem, kipróbáltam, hogy a Balmorai mágusmûhely milyen erõs, és gyakorlatilag nem tudtak megsebezni, én viszont õket igen... persze vissztöltöttem az állást.

Most csak javítom a viszonyomat a mágusokkal, és már igen magas, csak akkor kezdek vásárlásba.
Volna egy kérdésem is. Csináltam egy varázslatot, 100 kaméleon+telekinézis, és utána próbálok lopkodni egy kicsit. de mindig kiszúrnak a varázslómûhelyben, miért? (Lehet, hogy az 5 másodperc kevés?)

Minden esetre a highelf, még csak nézelõdik. Ja még egy kérdés, Stone flower-t hol lehet szerezni a tavon kívül (ott biztos meghalnék most)? Nagyon undorító kérdés, de a TES-ben hogy lehet ennek utána nézni (pl. melyik kereskedõnél lehet)?

üdv néked 'nrah!
Sipocz
BN!
Szvsz. tuti csak mostmár légy vele nagyon "aranyos", de a végén el ne felejtsd rendesen kirázni a lord mail-jébõl!

Sipocz
BN!
Szvsz. nem nagy cheat ha placeatpc-vel visszarakod a vizibunkót a helyére!

Sipocz
BN!
OH, EGY SZELLEMTESTVÉR!!
Így van, ahogyan szólsz! Azért javaslom, hogy ha már máge a kari lásd el mindenfajta mágiával bõven, mert ez számára létérdek. Mindenkinek aki csak most ismerkedik a máguslét gyötrelmeivel és nem akar sokat szenvedni nagyon ajánlom a breton-attronach párosítást, ami vmi brutális rezisztanciát is magába foglal, igaz kevesebb manaért mint egy altmer-attronach esetében. Azt nyugiban lehet deklarálni, hogy 15-20 szint felett, mint egyébként minden fantasy világban itt is a máge az "übermanus", mindössze annyi a fontos, hogy csak "megfontoltan" nyomulni(lásd.:sneak) mert a mágiabevetés ideje kissé meghaladja a hosszúkardét. Tapasztalatom, hogy a premade spellek jobbak mint az összerakottak fõleg a destrukcio és a misztika területén noha fontos, hogy körültekintõen válogass. Részemrõl a fagy és a méreg a favor pusztításban és nagyon kedvelem az absorb csapatot is. Restoracioban nem túl erõs a kari ezt a részt inkább alkimiából pótolja. A harcos-lovag karik nyílván páncélra, fegyverre meg enchantra költik a lóvét a mágék meg spellekre, scrollokra, ritka alikimi anyagokra. Az elfre visszatérve én túrom fel magamra az elementális shieldeket és a kari néha úgy csillog-villog mint a Salamoné;-))),de sajna az a fránya mágiarezisztencia egy rohadt drága spell és alkimizálni sem tudom mert csak egy massza viseli a resist magicka jellemzõt. A vigasztaló csak az, hogy van a pályán jónéhány rezisztet adó artifika.

gyurci: a hozzád való viszonya biztos alacsony. Valahogy javítani kell rajta (nekem mágiával sikerült). Utána már ment a dolog, lehet hogy a haverjaival kell beszélni.
Hát biza, egy high elf mágussal nyomulok éppen, tele van szegény nagyon hátrányos helyzetû, minden sebzi, mint állat, manaregeneráció nulla, viszont 270 manával indul.

Két patkány támadt rám egyszerre, alig éltem túl, Seyda-ba is csak "négykézláb" vánszorogtam el.
Varázslatot még nem veszek, mert megvárom míg elismernek, szóval nem egyszerû a varázsló lét.
Viszont késõbb el sem tudom képzelni, hogy egy harcos ellenfele tud lenni egy ilyen varázslónak, pajzsokkal (6. barrier), meg életelszívással szerintem a közelembe se tud érni.
Sipocz
BN!
Az imperiális sárkánylovag(inkább lóvag) elvileg csak akkor hívhat el arénázni ha már Te vagy a "rózsfûzér lovagja" és megszerezted neki a "crysamert"(remélem jól írom egy jónagy pallos) meg a "lord mail" nevü lajbit. Mi sem jellemzi jobban a palit mithogy ezeket õ maga hagyta szétszóródni, így szvsz. meg sem érdemli a rangját!

Sipocz
BN!
A Spartacus feladatokkal nekem is néha ki van a! Uvirith-tel szemben a mabrigash-ok felé áll egy szakadt argonian, volt kari hogy egyszerûen feladta a szabadítást, mert mire a kikötõbe értünk volna mindig lehalt. Akkor még van sansz ha lehet neki szólni, hogy vájon meg itt aztán elõrefutsz, kigyakod a kányákat az úton a cellahatárig és visszafutsz érte, de sajna a következõ cellánál kezdõdik az egész elõlrõl.

Sipocz
Béke Nektek!
Nemtom nyomultál-é már puremage vagy fõleg máge karival? Az én tapasztalataim szerint feltétlen kell hozzá az apperantice vagy az attronach zodiac, én az attronach-ot favorizálom mert a másik 50%-os érzékenysége kombinálva pl. egy altmer ugyanezen "elõnyével" tutikampec. Ha elsõdlegesen mágiával akarsz ölni az alkimiát szvsz. nem hagyhatod el, sõt talán ez elsõ ötben a helye(bár gyorsan fejlõdik mint skill) merthogy gyõznöd kell rest.magicka italozással. Az elsõ hatékonyabb elementalista pusztitás min. 7-10 mana a méreg vagy a puremagicka alapu 10-15 mana és ha a csuszkát felnyomod 100-ra hát bizony van életerõ amit le kell küzdeni bõven. Ráadásul az alkimia kombinálva security-vel aránylag gyorsan és maxiban nyomja fel az int.-et amire egy mágénak óriási szüksége van, sajnos a conjuratio nagyon lassan nõ és nem mindenki szereti a lábatlankodó summont(bár mit mondjak, volt barlang amit ezekkel írtottam ki;-)).

Sipocz
Béke Nektek!
A jelenlegi kari-karrierjeim vmelyest eltérnek az eddigiektõl, alacsony szinten beszálltam az Imp.Cult-ba. Hol tudnék divine intervention-t tanulhatóban venni, mert az ebonheart-i oracle-rinya nem áll velem szóba eladásügyileg (túlzottan álácsonynak tart, pedig altmer a kari)?

Sipocz
Béke Nektek!
Ja, óriási a magyarítási láz! Kb. 2 hónapra elcsábultam Neverwinterni, de most visszatérve és már nem ügyelve a számolgatásra meg a helyezgetésre vmi nagy érzés gamálkodni a Morro.-val. Próbák alatt vannak olyan extrémitásaim mint az altmer-attronach-mágus meg az argónián-lady-pusztakezes(de frankón csak pusztakéz) harcos, hát "nedudki😊)" ennyi loadgamém még nem volt;-))), igaz belekötök mindenbe és mindenkibe aki csak mozog és nem haver,békés humanoid vagy céhtag!

DonnieBrasco
Gyerekek !

Nem semmi, végre kipróbáltam, hogy mindenféle zenéket teszek be a music/explore könyvtárba. Kezdésnek a Braveheart teljes albumot, a fél Conan a barbár albumot, pár számot Vangelis 1492-jébõl, illetve néhány Orchestral Game Concert zenét tettem be - az eredmény zseniális !!!
Bár nem válogattam szét, hogy a húzósabb zenék (pl. Conan fõcímzene) a csaták alatt legyenek, a "mélázóbb" zenék pedig kalandozás közben, azért nem volt semmi, egybõl kezdésnek a Braveheartból a fõcímzene egyik lassú változata a mage guildben, amikor kiléptem Balmorába, akkor meg Vangelistõl a City of Isabel 😊) vagy lementem egy kísértetjárta pincébe, ott meg valami monoton, lassú dobolós zene jött (asszem Conanból).
Szóval nagyon be tud jönni !
Ki milyen zenét tesz/tenne be ? Szerintem a fentiek nagyon tutik, be fogom még tenni az utolsó mohikán zenéjét, illetve gondolkodom még pár másik beszerzésén (Gyûrûk Ura ??)
Tippeket örömmel látok !

DB

A ti kung-futok nem erős!

Sipocz: küldtem mailt.

Bandew
Amugy csak rá kell kattintani a nevemre, és megjelenik a mail cím.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

javaslom a morrwind.com-ot mint indulást, onnan a plugin-eknél vannak linkek, azok között érdemes szörfözni, én mindent megtaláltam eddig, pl az interaktív map-et is.
ollie
http://12.145.63.45/~uesp/morrow/files/morfiles.shtml

Innen nagyon hasznos cuccokat lehet letölteni a Morrowindhez.

ollie
http://lechmarch.mailru.com/

Innen lehet letölteni a térképes programot.
Közben megtaláltam. ;DDD

ollie
Honnan lehet letölteni?
Az email címedet meg nem tudom.

Bandew
Nekem van egy térkép progim, amibe csak kijelölöd a hely nevét és megkeresi. Nagyon hasznos akkor amikor már mindenütt kerestél egy helyet de sehol nem találtad. És még az utazási vonalakat is megmutatja (bolha, teleport, hajó).
Ha valakinek kell, szóljon e-mailbe.

ollie
http://frduflot.free.fr/morrowind/HighRes/bgimage.jpg

Itt van egy full térkép.