The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na gyerekek.
Ha valaki nem ismerné: Helm's Deep plugin ûber
elérhetõ: mambogame.fw.hu 😊)

ollie
a scooma illegal cucc ezért nem hajlandó kereskedni veled

ollie
a scooma egy cucc az inventorydban. csak tedd le a földre mielött ráböksz a shoposra, aztán a trancakciók után felveheted...

Sipocz
BN!
Altmerrel nehéz, de elég 100-as reziszt. Csinálj rövid (maxi 5 sec) resist spellt és túrbózd meg valami alkimi itallal nem csak a rezisztet hanem a willpowert is, ha már rajtad a csizma nem csekkolja újra meg újra.
Az 50% érzékenység a nem rezisztált támadás hatékonyságát növeli csupán! (ha egyszer elkezdek májerkodni😊))

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
BN!
A GIANT 2-höz:
Sajnos kissé bugos, 2 van ami nagyon bosszantó:
- a troll csak derétól lefelé sebezhetõ, tehát képzeld normál nagyságú pasasnak
- a triton nálam csak egy textura halmaz , megvan mindene de nincs támadási felület deklarálva.
Ckhugyanakkor ez elõholt bagázs vmi eszméletlen és inteligens is!!

esetleg egy nap 😞 A KURVA ÉLETEBE. ROHADT Freeweb

tud valaki gyors inyenes szolgáltatót, ahova érdemes honlapot csinálni?

Sipocz
BN!
Szvsz. e nélkül powergamer nem túrja😊))
Vicc félre, aki már küzdött a Morro.-val és kihívásra vágyik a challengevel együtt rakja fel.
Nekem 2002.11. hótól van fenn mindkettõ és el nem tudnám képzelni nélkülük. Pl.honnan vennék spidersilket a cure blight piához?

legyen még 20 perc. elképesztõ

na az már brutál párosítás lenne 😊

Too many connections (421). faaakkk.
else hiszem. szatyorban élünk!

Sipocz
BN!
A GIANT-ban van egy fajta hal a seedevil komplett horgászok vannak a pocijában botostól-csontostól 😊)))

Sipocz
BN!
Úgy vettem észre igen, mondjuk nemtok itéletet mondani, hamarabb megvolt a challenge.

legyen 20 fakk

ollie
van halad? milyen?
én szeretem a tonhalat...
;D

lassu az fw fakk

ollie
köszi, nekem is megjött!

10 perc mulba innen.
mambogame.fw.hu

A challange kihat a Giant lényeire is?

Sipocz
BN!
Elküldve, aki tudja valahol tegye közkinccsé!!

thx a lot

ollie
köszike!

Sipocz
BN!
OK.

Sipocz
BN!
Elküldve.

ollie
nekem is emil plz!!!

Sipocz
BN!
File méret:273376 byte, zip-ben van.

mekora a file?
emilbe eltod nyomníí??

Sipocz
BN!
Bocsi és ja!

Sipocz
BN!
Spanyolviasz sorozatunkban->a nemcsak a tolvajnak jó a sneak kisangyalom!! tárgykör
Általában a karim mágus vagy máguskind, aki a stílus miatt nem visel páncélt, vagy csak könnyû páncélt hord (ált.akkor sem teljesvért). A védekezésrõl ezen esetekben leginkább a sneak skill használatával és sunnyogással gondoskodik, hiszen egy mágikus védelem felrakásának is van egy kevéske idõszükséglete. Természetesen nem szoktam elhagyni a fegyveres harcot, annál is inkább mert ez esetben a harcos céheknél esélye sem lenne (kedvencem a hosszúkard és a hosszúíj). Node mennyivel egyszerübb az élet ha:1.sneakkel odalopózik,2.paralyze,3.kard skill edzés a combatdumy-n, vagy 1.távolról kiles és íj elõ,2.közelebb caplat,3.felhúzza az íjat rendesen és sokáig,4.szétlövi a kolléga agyát úgy hogy az min. térdre zuhan. Nem szólva arról, hogy kb.80-as sneak felett harc közben is érdemes sneakelni és szépen jönnek be a critical hit-ek. Sneak keverve némi chameleonnal meg egyenesen fenomenális.
Spanyolviasz sorozatunkban->bujocska a kányák elõl cimmel májerkodtunk

ollie
ahhh tudod milyen az, amikor esik az esõ és minden vízcsepp gyûrûzik a víz felszínén? igazi 3d-s gyûrûk és nem textúrák!!!

Sipocz #10451 ??? plííz

Ví=víz

ja a ví látványtól énis lefordultam. még csak a moviekben láttam. 😞

ollie
én ezt ajánlom: Club3D Radeon9100 128M
ennek 250/250(500) MHz van és repül...

Sipocz
BN!
Sneak minden határon túl (100-nál azért úgyis leáll)!!!

ollie
gf4mx440 nagyon király!
nekem egy Abit Siluro Gf4MX-8X -em volt 64M ram, tv out, dvi, 275/512MHz és gyors volt mint állat.
De ez még cska DX7-es kártya, bár elég gyors, ezért ha igazán elõre akarsz lépni, akkor vegyél egy DX8-ast, ami vagy GF4Ti, vagy Radeon 8500/9000/9100. Én 9100-t vettem és az is nagyon állat. Nem sokkal került többe a GF4MX-be, gyorsabb és DX8-at tud (pixel shader rulez!). Így a morrowindben a víz nem csak texturázott, hanem igazából hullámzik! Sokkal nagyobb élmény így játszani. Mikor elõszõr láttam, órákig csak a vizet bámultam.

mindkettõm van, az error is mindkettõ alatt jelentkezett.

Emberek. Rossz tapasztalatokra lennék kíváncsi gf4 mx440, illetve radeonokkal kapcsolatban. Érdemes e venni.

ollie
janem, neked 98-ad van

ollie
nem mondok semmit. de neked is xp van nem?
azt amúgy furcsáltam, hogy a Radeonom 10-15%-al gyorsabb lett XP alatt, mint akár 98 vagy Me alatt. ja egyébként kevesebb gondom volt a GF4MX-emmel mint a mostani Radeonommal.

asszondod kell a friss oprendszer?

ollie
aha, nekem soxor voltak kompatibilitási problémák.
hasonló szaggatásokat tapasztaltam, mikor kicseréltem a kareszomat egy gyorsabbra (tök mindegy volt mekkora az fps, lehetett akár 100 is). és ezen csak az javított, amikor felnyomtam az XP-t. ja ez nem morro specifikus, mindenre igaz volt.

mi ez a hangkártya sztori? hátha tudok helpelni.

Grafikus kártya tapasztalat.
Hátha valakinek segít.

Volt egy Manli gf2 mx400-am 32MB SD. kellet a tv out, cimborával cseréltem(rendes faszi), adott gf2 mx400-at 64MB DDR-el(picovel magasabb proci orajel). happység tartott kevés ideig.
xp-t használok. A game állandóan szaggat. Pontosabban olyan mintha meg-meg állna, ha bizonyos irányba megyek. különösen beltérben(interior). Talán nagyobb poligonszám van egyik irányban, bár, egy ajtó nemtom több-e mint egy köcsögökkel teki szekrény...
Egyébként az fps sem olyan mint a régivel.
nembaj->restart->win98->szaggat(akadozik). Fakk.
uj driver->restart->szaggat->fakk.
restart->bios>nincsötlet->fakk.
aztán átírtam a morrowind.ini-ben: max fps:25.

Láss csodát alakul. már nem akadozik. A sebesség úgytünik még mindig nem az igazi.
Ha valakinek van jobb módszere, bökje má ki.

A régi, elviéleg picit gyengébb kártyámmal nem volt gond, hozta a tõle elvárható szintet.

ollie
a pci slot csere nem tûnik rossz ötletnek. nekem volt egyszer, hogy egy pci-s modem az egyik slotban nem volt hajlandó mûködni, holott semmi más pci egységem nem volt. hátha bejön ha átteszed máshová...

Hú szerintem az íj nagyon kaffa. Nem is használok nyílpuskát. A legjobb: bound bow -> daedric ij.
Nyílván távolsági fegyver. Csináld azt amit a rád támadó íjjászok. Lõj és hátrálj!

Húha.
Nemtod véletlenûl mekkora file?
ha csinálok egy reget feltudnád nyomni mondjuk a freewebre?

ollie
hogy a rákba tudom hasznossá tenni az íjakat?
íjászként indultam, de eddig nem sok értelmét láttam. mire egyet lõnék az ellenfél már a nyakamon van.

sajna nem.

Sipocz
BN!
Sajnos nem, a rezisztanciák külön-külön élnek. A resist magicka kizárólag a nyersen használt manatámadásokra, a mentális és asztrális befolyásolásra, a statisztikai és skill értékek mágikus rombolása ellen jó, elementális támadás ellen nem. A mágiaelméleti alapja az, hogy az elementális támadáskor a varázsló nem közvetlen használja fel és formázza a magickát, hanem magicka segytségével idéz õselemet, aztán ezt az õselemet formázza.

Sipocz
BN!
A challenge 1.1 modot használom, valahogy keress rá, én ugyanis úgy emlékszem hogy egy cseh site-ról jött. Alant a textje:
-Triple hitpoints all monsters (from version 1.0)
-All monsters do up to double damage. *Only* max damage was increased, not minimum damage, this reflects the fact that the creature
may strike a critical hit against you, but won't hit for double on every swing. (1 monster wasn't edited due to attacks being quite powerful already)
-All Vampire NPCs have been greatly boosted in hitpoints and stats. The Clan Elders are as powerful as you'd expect now but still killable with some effort.
-The following combat skill advancement rates have been halved. (Axe, Blunt, Hand to Hand, Long Blade, Marksmen, Short Blade, and Spear)