The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sipocz
BN!
Így van. A 4 törzsnél az ashkanok vagy helyettesük valami ilyen szövegeket mondanak:"Én téged és mindenki e törzsben a törzs védelmezõjének választalak és együtt harcolunk veled amig mi élünk, amig te is élsz és ezt a megbizást vissza nem adod nekünk" (ez csak a lényege, maga a fogadalmi szöveg sokkal szebb) és átad a törzsre jellemzõ vmilyen ajándékot, nagyhatalmu artifikát. A házakban a patrónusokkal való megbeszélés alapján kell elvégezned feladatokat a nagytanács tagjai részére(van amelyiket meg kell ölni, de gondolom ez nem prüci) és aztán a patrónus adja át szintén valami kenetes dumával a hortátor öltözékének darabjait.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

ollie
öregebbnek?
miért hány éves vagy?
😄

mingyá felrakom

Sipocz
BN!
Figyelj ó Atyám! Miért nem hiszel az öregebnek? lásd:10494

ollie
GIANTS: DRAGONS ADD-ON-t honnan lehet leszedni?
Morrowindfilesrõl nem.
Ja csak HTTP link érdekel...

Sipocz
BN!
Juteszembe: Neminda tüchtig kis kokszi csajos, és redgardban nem tudtam ilyet kikeverni. Volt egy fejvadászom (öreg dunmer pofa), az megpróbálta becsajozni, de ezek (a qrva) szerzõk csak az olyan macskapofákkal engedik a románcot mint Ahnassi (aztán meg hogy nézek ki macskaszõrrel elárasztva menjek Vivechez😊))))

ollie
A Giants mod tényleg király?
csak azért hogy érdemes e letölteni azt a huszonvalahány megát...

ollie
már gyûlik (pár napja), de mind a morrowindfiles-rõl van, ill. néhány linkrõl amit ebben a forumban elejtettek...

nademost akkor morro cuccgyüjteményed van valami??

Sipocz
BN!
Nerevarinnak egyesítenie kell a dunmer erõket, ezek 4 törzs és 3 ház. Általános recept,hogy a törzseknél a wisewoman mondja a tutit. A házaknál az egyes patronusok mondják mi a teendõ: Hlaalu->Curio(Vivevben), Redoran->Sarethy(AldRuhnban), Telvani->Aryon(TelVosban). Szvsz. praktikus sorrend az óramutató járása szerint, kezdõpont az Urshilaku törzs a vége a Redoran ház, mivel Sarethy adja át Saryoni és áttételesen Vivec személyre szabott meghívóját.

ollie
yo, kûdjé listát...

én végig a morroról beszéltem 😊

ollie
SC és WC, de a 90% SC...

ez nem valami Warcraft ódal?

ollie
kûdjé listát

ollie
most mire gondolsz?
a Morro vagy az SC cuccokra?

mitszolnál ha kapnál listát? katalogizáló progit használsz?
lehet megvan neked minden amit máshonnan húztam le.

ollie
a hypergyors linkelésrõl: nemtom

itt egy link, melyrõl csak magában több cd-nyi anygot tuCC letölteni:
www.campaigncreations.org

de nézz szét a huncraft.hu letöltéseknél is...

Tesztelte valaki a Helm's Deep-et? Vélemény?

Sipocz
BN!
Hallgassátok áhitattal:
"Én vagyok Vehk, védelmezõtök és védelmezõje a Vöröshegynek az idõk végezetéig, amelynek száma 3333." (Vivec tanításai, 6. szentbeszéd)
(Hé! hányat is írunk ma?)

érdekelne honnan lehet 5 cd-nyi cuccot lehúzni.
aha, egyeleõre jó lenne a link is.
megamillió linket plííz.

csináltam extrán helyet, nyomom fel cuccot. hogy lehet atomgyorsan többszáz fájlt fellinkelni egy ódalra??

Sipocz
BN!
Hallgassátok áhitattal:
"Te hallod e szavakat Hortator, jöjj hát és tárd ki tiszta lelked az ismeretlen felé, légy csendes amig felvírad a holnap és ne sírasd a megolvadt köveket!
És Nerevar megölte a kereskedõk vezetõjét és magáénak tekinté a karavánt." (Vivec tanításai, 5. szentbeszéd)
Hiába imádom Vivecet😊))))

ollie
de ha neked yo, akkor szívesen írok linkeket, ahonnan letölthetsz tonnaszámra. de szívesen küldök cd-t, ha úgy tudod jobb.

ollie
ha kellenek az sc cuccok, szívesen kiírom neked cd-kre azt elküldöm postán.

helllóóó

kifog kinek cuccot intézni !? 😊

ollie
lehet hogy keveset mondtam

ollie
van már vagy 5cd-nyi...

ollie
ez így van.
én már évek óta gyûjtöm az SC kiegészítõket, campaignokat, és még mindig találok újjakat (még mindig gyártanak egy ilyen régi, bár király játékhoz).

köszi megvan majd megnézem.
Már letöltöttem vagy 2000 plugint. Sose jutotk a végére

Sipocz
adventurers_npcs

Sipocz
BN!
(Tegnap Vick (õ az altmer karim) a templom gyógyítója lett és Tuls Valen az aldruhni s/s mondta, hogy hirdessem az Õ (mármint Vivec) igéjét, hallgassátok áhitattal😊
"És akkor a(z) (föld) Öreg Csont(ja) számtalanszor összehajtotta magát mignem tejjé változott és miután Vivec ezt megitta a királyok királyává lett." (Vivec tanításai, 4.szentbeszéd)😊)))))

notbad. mia neve?

hûha.
majd megprobálom belinkelni az összeset egy html-re

Sipocz
BN!
Namost addig azért el kell valahogy vergõdni😊))

Sipocz
BN!
Látom néhányan rátéptetek egy általam javalt pluginra, most itt egy másiknak a textje:
- Random pilgrims, commoners, warriors, mages, rogues, mostly added to public places like taverns and plazas and temples.
- New Imperial guards and knights.
- Rogue vampires and bandits may attack you in different places. They appear based on your level and time of day, so they shouldn't be too predictable.
- Some NPCs and outside guards "go home" at night, or rather they disappear. So walking the streets of town at night is much different than the daytime.

ollie
egyáltalán nem tudok ftp-zni, mert le van tíltva.
de ne aggódj, lassan letöltök mindent a morrowindfilesrõl. csak a többi kéne...

Sipocz
BN!
4 ingredens van ami támogatja a rest.magickát:
1.commberry (nem erjesztve!!!nyersen), az Ascadiai-szigetek mindennapos termelvénye, vadon is szépen fejlõdik, erjesztett állapotában (greef) a jellegzetes penetráns illatu dunmer brandy alapanyaga,boltban nagyobb tételben Ajira(GOM Balmora) és imp.shrine alkimista SadrithMora
2,3,4.deadra eszenciák->frost salt(frost attronach),void salt(storm attronach,GIANT2 pluginnal hárpiák és impek),deadra hearth(dremora lord,winged twillight,golden saint), hát igen! ki kell ballagni a deadrich ruinokhoz (jó helyek->Bitter-coast Ny.-i szigetek ❤️ ruin nem messze egymástól>, a Westgash oldalán az a vízválasztó ami az Ashland felõl határolja kb. Gnisis magasságában <2 ruin nem messze egymástól>, boltban a legnagyobb tételben én Nalcaryanál láttam Balmorában; igen borsos az ár.
Mágéknak az elején nagyon ajánlatos a guild supply chest folyamatos kinyerése, bár a standard pia nem egy hûha, de jobb mint a semmi!!

Sipocz
BN!
Öreg Donnie! Nem cheat ez csak spoiler, én nem használom ezt a randa netchcsukát, de ha már annyira oda van érte és ráadásul az Õ karija az én karim unokaöccse hát hagy használja!
Cipellõ javaslat unarmored kariknak: exquisite cipõ konstans effekt 3 restore fatique így folyamatosan lehet futni ugyanis a futás 3 pont fatiquet emészt fel a regeneráció felett😊)))

Van egy bug a gaméban, amit a Sword of Fury okoz.
Persze ez csak az Xbox-ra vezsélyes 😊, meg aki nem tribunallal játszik. De legalábbis a 1.2.0722 patch elõtti exe-vel.
Ez okozhat zéró armor skill-t

most a páncél ugott le, vagy a képzettség?

Nem lehet, hogy csak elkopott, és helyre kell kalapálni?
Hali mindenkinek!

Mialatt nem figyeltem ide, egész felpörgött a topic. Látom Sipocz mester osztja az észt ezerrel :-)
Asszem gyakrabban fogok benézni.
esetleg reagálj talán tudok helpelni.

Talán ez okozta: Sword of Fury

ja hogy kb100-ról 3-ra!!!

Xbox-on nyomod?

Lehet hogy levettél valami konstans effektes tulajdonság, ill. képzettség növelõ varázstárgyat.
Indoril: valszinleg medium páncél-ra, vagy endurance -ra ható lehetett.
Talán...
Vagy megszünt egy hosszan tartó varázslat...

Na!!

tucc ftp-zni az extráról??

ollie
majd letöltöm...

ollie
yo pénzé??