The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tibor16
Sziasztok, gondoltam megkérdem, van e a játékhoz újjabb magyarítás, ill fejlõdött e vmit. Az eredetivel kezdtem el jáccani, amikor megjelent, de a srác aki fordította, abbahagyta. Mivel pocsék az angol tudásom, az állandó szótárazás miatt abbahagytam. Szal történt-e fejlõdés az ügyben???, mer szívesen jáccanék vele.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Scynetyc:

"-Stole Mine Documents
Következõ megbízatásom ide szólt Caldera-ba, meg kellett találnom a Caldera-i bányából ellopott dokumentumokat és meg kellett büntetnem a tolvajt. Kisebb kutakodás után két ember marad fenn a rostán Irgola és Elmussa Damori. Irgola megtagadott minden segítséget, Elmussa-val már többre mentem bevallotta, hogy õ a tolvaj és ide adja a doksikat csak ne öljem meg. Beleegyeztem, mert õ is a Thieves Guild-hoz tartozik. Visszavittem Helvi-nek a dokumentumokat és hazudtam neki miszerint a tolvaj is halott."
Dumáld magas szintre (90-100%) ha nem vagy tolvaj akkor megölheted, ha a Thieves Guild-ban is benne vagy akkor ne bátsd.

Nemo me impune!

scynetyc
köszi megoldodott már :o) aki adta akulcsot annak a szobájában van a láda és abban volt.
scynetyc
sikerült is tovább jutnom.:o) Eljutottam Odral Helvihez is, de az õ 2. vagy 3.küldije szivat most. A Caldera Mininngbõl kell neki valami.Támpontul kaptam Irgola-t a pawnbrokert/ Caldera/ Meg Elmussa Damori-t. Irgola semmit nem mond,mig Elmussa adott egy kulcsot amit seholj nem tudok használni.Õ mosnd még valamit Ahanabi Assulinbandról, meg hogy az ucsoházban lakik ha déliakármitõl jövök,persze sehol nem találom.Valamit elkell lopnom vagy tolvajjal kell taliznom,nem tudom. Tudja valaki esetleg?
scynetyc
basszus télleg irtad,de akkkor nem értettem, :o)
én úgy kaptam me ga szavazatát, hogy meg kellett férfikarakterrel csókolnom!

War. War never changes.

scynetyc
Hol találom a szponzorom Odral Helvi-t??
scynetyc
Help valaki!!!

Hlaaluház tag vagyok 4. szintü.Balmorai Nileno Dorvayn küldieit megcsináltam.Azt monta menjek Vivecbe a Hlaalu részre és ott kérjek Edryno Arethitõl vagy Crassius Curiotol.Elmentem Edryno Arethihez és megcsináltam sz összes küldit.Megyek Crassiushoz és nem áll szóba velem .ez van kiirva: Come on,dumpling,don't be shy.Just do this one little favor for Uncle Crassius. És alatta pirossal kivan irva,hogy viszlát.
Mit kell még csinálnom?
scynetyc
Elakadtam Edryno Arethi Viveci Hlaalu Chuncil küldijénél a 4.nél.Odirian for House Hlaalu a küldetés.
Elmentem az Azura's shrinéhez de az tök üres.Elöször voltam ott,tuti nem nyirtam ki senkit. Tudja valaki mi a dolog?
scynetyc
Morrowind kell alapból és arra lehet tenni a Tribunált és bloodmunt.Morrowind nélkül nem megy ,mert ezek kiegészitõlemezek.
hú nekem is volt régen vmelyik másik játéknál ilyen hibaüzenet...lehet, hogy rosszl vannak felrakva, vagy crack...

War. War never changes.

scynetyc
Data Files mappába kell másolni.Inditáskor a Data Files-nál bekell pipálni.
a cameleon és az invisibility között mi a különbség?

War. War never changes.

scynetyc
köszi
Gnome
Van olyan, varázslat hogy Cameleon...70% felett már hatásos...Ha lopkodni akarsz ajánlom még a Telekinesis varázslatot amellyel messzirõl tudsz tárgyakat elemelni....A lopások(zsebbõl)sikeressége nagyrészt a szerencsén múlik..tehát nem árt beszerezni ilyen varázslatot is...

Az elkobzott tárgyakat a tetthelyhez legközelebbi várban a börtönöknél az Evidence ládában találhatod meg...+1 jótanács sose bukj le
CSa'

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

scynetyc
Bementem a Hlaluházba és pofán vágtam a foszert erre kiutasitott a Hlaluházból. Igy gondolom a Telviani házhoz tudok csatlakozni. Van befolyással ez az ominozuseset a játékmenetre?
evyl
Kaptam Almalexiatol egy olyan quest-et, hogy inditsak be neki egy idojaras-gepet, vagy mi a fenet. lementem a dwemer romokba, es ott van egy nagy kotorlasz, ami miatt nem lehet tovabbmenni a folyoson. Use-oltam rajta a dwemer satchels-et, es elkezdett visszaszamolni 5-tol, es utanna nem tortent semmi, pedig ugy tudom, hogy igy kell megcsinalni. help pls!

scynetyc
kaptam egy angol végigjátszást és az alapján probáltam szótárral stb ,eddig angol tudás nélkül.Aztán valahogy rábukkantam arra a pc-gurura melyben van fõszál végigjátszás. Az informált félre. :o) De ha jol emlékszem a journálom sem emlitette az astral buriel nevet.ebben majdnem biztos vagyok.Most kezdek csak jáccani megint mert visszatallozgattam eddig, már a 63. oldalnál tartok :o) Sajnos nem tudom alt+tabbal letenni a játékot , hogyha a tes mapot akarom nézni. Amikor nemrég elkezdtem a játékot, letettem alttabbal ami alig akart megvalosulni és pár perc után beriasztott a gép hogy tulmelegedett a proci. Paff neki, visszavettem a procin. köv alt tabnál megint beriaszt, megint visszavettem .Már visszatettem az alap 1400-ra és még mindig riaszt. Ekkor esett le,hogy mindig akkor csinálja ha tálcára akarom tenni a gémet. Felhuztam megen a procit és nem tálcázok, azota nincs tulmelegedés.
scynetyc
most olvastam a következõt:
Xamula 2002. aug. 22. 18:07 | Válasz erre | #6687

Urhilaku Camp küldetésben keresgélem az Urhilaku Burial Chamber-t de nem találom. Az eligazitás szerint dél délkelet felé kellene lennie de már minden szir-szar helyet megtaláltam csak ezt a kib*** burial chambert nem.
Valaki meg tudná mondani hogy merre találom?
Nos ez is mutatja azt ,hogy kurvára eltájékoztattak minket,mert valojában a Burial Astralba kellett menni.

Tehát a Tes-map ezért nem adott tájékoztatást,mert ha megnézed abban is csak az astral burial található. :o)
scynetyc
Ami nem tetszik nekem,hogy ha láthatatlanságot teszek magamra ,az abban a pillanatban megszünik,ha ellopok valamit, vagy ütök stb.
Emiatt beszivtam most mert rosszul csináltam a propilonindex eltulajdonitását a Calderai boltosnál és lebuktam.Természetesen menteni szoktam elötte, de most miután elkaptak nem loadoltam,hanem kifizettem a büntetést.Itt kezdödött a gond, mert jáccottam tovább és akkor vettem észre,hogy eltünt az összes lélekkövem a zsebembõl.Ez csak azért gond mert 80 ezresek voltak.Majd észrevettem hogy az eddig megtalált 4 indexbõl csak kettõ van a zsákomban.
Kérdéseim:

1.Létezik hogy a lebukáskor ezeket lefoglalták?
2.olvastam hogy valahol megtalálható a láda amiben a lefoglalt cuccok vannak. Hol????please
3.voltam olyanhelyen ahol asszem alkalmazni lehet ezeket az indexeket. Nagy runák közt cikáznak a fények a helyiségben.Bementem a runákhoz és megfogtam õket,de kiirt valami olyasmit hogy nem használhatom.Lehet ide ment el a 2 eltünt indexem?

Tanácsom a hozzám hasonló kezdõknek:
Én kezdés elött elkezdtem olvasni a forumot a megnyitástól. Tudom ez most 157 oldal. Még csak a 80. oldalig értem vissza,de már is vagy 20 oldal world-doksim van a kitallozott számomra fontosnak tartott részekbõl.Amikor valaki elakadt azt kimásoltam worldbe és alámásoltam a választ.Igy csak olyan kérdéseket teszek fel amit nem láttam visszaolvasva.Beleestem abba a hibába,hogy valamit nem másoltam ki ,mert ugygondoltam: áááá ezt nem felejtem el.De, elfelejtettem.Most is csak a chello-korlát miatt hagytam abba mert csak 6-8 al jön le a cuccos.Jelenleg is töltök, játék közben is és lassan nyilnak meg az oldalak, már ha megnyilnak.
scynetyc
Bravehart! Most olvastam a 80.oldalon található #6240 hozzászolásod,melyben az ég kikapcsolásáról van szó.Tudom ez még tavalyi irás,de érdekelne ez mennyiben befolyásolta a játékélményt és hogy valoban 4x gyorsabb volt-e a játék.Amennyiben igen légyszi mailban küldd el nekem a kodot. Csak ez az egy érdekelne,mert ezt nem tartom csitnek.
scynetyc
A helyzet az hogy a Hlalukok akadtak az utamba elöször,miután eszembe jutott hogy strongholdot akarok magamnak épiteni. Azt olvastam visszafele hogy valamelyik ház tagjának kell lennem ahhoz hogy épithessek.
scynetyc
ok, köszi, Használom a tes-mapot csak én nem azt a nevet kerestem ezért kolbászoltam össze-vissza.nem bántottál meg csak, ne kerülj a közelembe :o) Cak véletlen lettem a Hlalukház tagja. késõbb tudtam meg hogy õk tolvajok, ezért kérdeztem ,hogy kilehet -e lépni tölük.Megnézem, leölök egy-kettõt hátha kitagadnak.
Ch_Slater
gondolom a linkgyártás titkai 😊)

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

mi van meg?

War. War never changes.

scynetyc
Beléptem a Hlauluházba. Ha jól értelmezem akkor a szavazatokat kell összeszednem.Elsõnek Crassius Curioét Vivecben.
help! Beszéltem vele 100 a viszonyunk mert lepénzeltem mégsem frissitett a journálom,hogy megkaptam volna a szavazatát.
Hogy kell ezeket a szavazatokat összeszedni?

Ha másik házba akarok belépni,akkor megtudom szüntetni a viszonyom azzal amelyben vagyok?
scynetyc
köszike!!!

Falasmaryont többször körbejártam de nem mentem be mert nem azt a nevet kerestem.
scynetyc
Help!

Elérkeztem az Urshilaku táborba,a fönök megbizott hogy szerezzem meg a varázsnyilat.Irja is megtalálásihelynek a tábortól dél-délkeletre esõ Urhilaku Burial Chambert, amit az istenért nem találok,közel 4 órája.Irt olyasmit is ,hogy ha a tábortól északra indulok és a viznél keletre fordulva eljutok egy köszoborféléhez akkor a vizben találok egy ajtót. Találtam is egyet,de az csak egy vakvágat,szerintem mert semmit nem találtam.Elindultam a tábortol dél felé. Ott eljutottam egy olyan tárnába,ahol páran nekem jöttek és a végefelé van egy harangsor.

kérdésem:

1.hol találom a varázsnyilat?
2.mire jó a harangsor?
scynetyc
engem is kidobál,de a régebbi oldalakra visszaolvasva ,ez nem meglepõ.
scynetyc
köszi, olvastam amit irt,csak akkor nem értettem az elvét.
Ch_Slater
Mást is sûrûn ki szokott vágni a desktopra a game? van rá valami megoldás? (a gyakori mentésen kívül)

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

scynetyc
köszike!! ezeket külön-külön lehet használni,vagy csak ha megvan mind?
scynetyc
Sipocz Mester. Most vagyok Gnisisben de nem találom Arvs Drelent sem.A házát megleltem amiben lent a pincében vannak cellák is. Na meg találtam az egyik szobában ruhákat,nyilván kinyirtam a csávot valamikor és kidobáltam a ruháit.de semmi polcot és propiindexet nem lelek. :o(
scynetyc
Sipocz mester!
A Calderai boltosnál/melyik? trader ,creepers/hol találom az a propiakármi indexet? Vivecben megtaláltam ,most voltam Calderában de nem találom sehol.Néztem a tradernél is és a ceepersnél is.
Még nem próbáltam a teherhordót, de hallottam, hogy van ilyen mod. Igaz, hogy nincs is rá szükségem, én 450 vmit - maradjunk talán az archaikus fontnál - tudok cipelni. Nos és történt velem egy furcsaság. Miután egy almsivi intervencióval megérkeztem Vivecbe azt vettem észre, hogy vagy 200 kg-val többet tudok cipelni. Semmi máshoz nem tudom kötni, mint hogy még korábban betévedtem Mehures Dagon viveci szentélyébe és az ájtatos hívek kicsinálása után hagytam az oltáron öt dwemer coint áldozatnak, biztos ami biztos. Na most vagy ezért kaptam az "adományt" vagy vmi bug. Légyszi valaki csinálja már utánam, had tudjam meg. Csak hagyjon az oltáron öt dwemer coint és késõbb térjen vissza almsivi intervencióval Vivecbe. Csak kíváncsi vagyok nála is mûködik-e...
scynetyc
http://www.extra.hu/gmiki/ csak részleges forditás, a küldik nincsenek forditva.
scynetyc
gmiki oldalárol tudsz letölteni, ismét müködik az oldal.
scynetyc
Beléptem a Hlauluházba. Ha jól értelmezem akkor a szavazatokat kell összeszednem.Elsõnek Crassius Curioét Vivecben.
help! Beszéltem vele 100 a viszonyunk mert lepénzeltem mégsem frissitett a journálom,hogy megkaptam volna a szavazatát.
Hogy kell ezeket a szavazatokat összeszedni?
Köszi a segítséget
lejjebb magyarázta el nekem vki

War. War never changes.

Na nekem nemmegy a belinkeles ugytunik😊
el tudja magyarazni valaki hogy hogy kell?
ez nem jott ossze
Proba:
lwb
ja. kell alchemy skill jó magas, meg a luck is számít. próbáld sokszor és néha sikerül még alacsonyabb szinten is (pl. load game-ek segítségével).
vagy elõtte sok-sok pénzért növeld meg jó magas szintre. 50-60-tól már azért jobb esélyeid lesznek.

Ok. Egyébként még csak mostanában fedeztem föl a Morrowind-ot, de nagyon megtetszett. Lenne egy kérdésem: Találtam egy könyvet, ami mindenféle potion-ok készítését írja le. Beszereztem a kellékeket és a hozzávalókat a készítéshez, de azt írja ki, hogy: Your potion is failed. Ennek az az oka, hogy még nem értem el egy bizonyos skill fejlettségi szintet? Vagy ha nem, akkor mi? Lécci segítsetek. THX😊