The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
én rendszeresen használom az ms regclean-t, a jv16 powertools-t, az oleclean-t, avg6 antivirus-t, a zonealarm-ot, a regscrub xp-t, valamint startup cpl-el rendzsersen ellenõrzöm az automatikusan induló programokat (és írtom a nem kívántakat), és a nem kívánt BHO (browser helper object) -kat is kinyírom valami erre alkalmas progival. persze ad-aware is elengedhetetlen.
Az internetes védelemnek pedig az Agnitum Outpost nevü software tûzfala pompás, ez kivételesen shareware cuccos. (bár mindenki a saját lovát favorizálja, de valami mégis csak kell😊)))
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
(itt a májer!)
Brara Morvayn egy özvegy nõ, az ott neki az udvarháza, de jelenleg bent lakik a Skar alatt a councilhouse egy ideiglenes lakosztályában. Az udvarházát elárasztották az ash dögök és a férjét is ezek ölték meg.
[email protected]
miskolc és környéke
Nah az elõbb mit írtottam. Volt az a küldi amikor a FG-ben megbíznak h Pelegiadtól délkeletre (Mannammuban) nyírjam ki a Verethi banda vezérét (+a bandát is😊). Elõtte elnyomtam egy Adrenalin Rush-t és berontottam. Kb. annyi idõ alatt amíg a hatása tartott (1perc) le is rendeztem az egész bandát (voltak 6-7-en).
Kár hogy nincs visszajátszás😊) Szépen nézhetett ki hogy csapok 4-et aztan rohanok 20métert megin 4 csapás és igy tovább az egész barlangban. Nem láttam a fejem a sisaktól de lehet hogy a szám is habzott😊)
nekem már a fórum is megbolondult😊)
bejelentkeztem a nevemen erre a "Szia mazsa!" felkiáltással fogad a fórum címlapján😊)
ON
en mintha lattam volna az eredetit+meg az elso kiegeszitot a mm-ben 7990-ert a kettot...
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Amikor kijött a Blair Wich széria, akkor kint (ahogy ígérték) 12-20 euro volt darabja, hogy a 3 annyi legyen mint egy játék.
T. magyar forgalmazó meg szemrebbenés nélkül adta 10.990-ért.
Szólni kéne a CD Galaxis-nak, hogy ez KIEGÉSZÍTÕ, nem játék. Plána ha ezen is van vagy 80MB anyag ... 😞
de legalább mostmár kint is 50fps-sel megy elég stabilan 1024ben...már ezért megérte
mit képzelnek ezek magukról?
11 rugó a bloodmoon? röhejes.
na, egyébként a büdös axelerosok még csak fel sem kerestek az ADSL miatt. mi ebben nekik az üzlet?
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
kezdem már unni hogy állandoan a desktopra kivág.egész nap ezzel jáccanék, de 1 óra alatt legalább 6x vág ki. olyan 10 percenként.ebbõl mondjuk 6 perc nettó játékidõ, mert 4 percig biztos tart amig beizzítom ujra a progit és betöltöm a mentést.még idõm sincs h rendesen beleéljem magam már kinn is vagyok megint...
általában 1óránál elszakad a cérna és abbahagyom...
Akkor inkább csináld meg a szükséges tárgyat konstans effekttel. Sokkal erõsebbet lehet mint a játékban soul gemmel bármikor...
(itt a májer😊)
Betegség vagy mágikus ráhatás egyformán okozhatja valamelyik stat. érték, Nálad épp az agi. leromlását. Ilyenkor a teendõk: a karid mágia menüjének(az ahol a varázslatai is fel vannak tüntetve) tetején egyenként mutogatsz a kis ikonokra, fõleg a piros szinüekre innen. Innen megtudhatod van-é valamilyen betegséged, ha van meggyógyítod. A gyógyítás lehet alkimia piával, saját varázslattal, vagy valamelyik templom oltáránál. A dunmer sárga háromszög oltárnál a megfelelõ cure és utána az almsivi restoráció, az imp.cult oltáránál(ez hasonlit inkább egy keresztény oltárhoz) szintén így. Mindenfajta gyógyítás elõtt a stat.értéket fixen tuningoló varázscuccost szed le magadról, mert ha nem teszed akkor megcsalod a gyógyítást és stat. érték visszaállítást, a gyógyitás után persze ne felejtsd el visszavenni. A betegségek(common, blight), a méreg és a paralizis gyógyítását célszerü alkimia piával rendezni, ezekbõl tarts magadnál 3-4 egységnyi készletet. A stat.értékek visszaállítására vagy a templom praktikus, vagy saját varázslat. Persze erre is van alkimi, de oly sok a stat.értékek száma, hogy ennyiféle italt már szvsz. nem érdemes cipelni. A spellmakereknél csináltass magadnak minden egyes attributum értékre egy 1 manapontos restort és használd inkább igy. Minden mágiát is felvonultató csata és minden fertõzött döggel való találkozás után ellenõrizd a karid állapotát!! A fortify eszköz nem pótol restore-t és viszont, azaz a baj nem mulik el attól, hogy a sápkóros beteget kifestjük pirosra és hiába gyógyítunk torokgyíkot attól még nem leszünk testépítõk😊))))!!!!
Sajnos lehetséges hogy nem találsz valamilyen hullát a korábbi gyakáshelyeken. Az el nem mozdítható hullákon kívül(ezeket a gama Számodra sem engedi mozgatni és eltüntetni) a dolgok eltünnek ez egyes területekre megadott respawn ciklusokban. Ha ez nem így lenne elegendõ volna minden helyen egyszer végigmenni és teljesen kihalna a vidék, a nevesített NPC így is eltünnek(sajnos😊).
A Morag Tong (általam már sokszor idézett) alapokmánya valami olyasmit ír, hogy a nagymester az "élet vize és a vér tenger között" éldegél. Vivecben csak egy hely van, ahol programszerüen és legálisan folyik a vér akárcsak az ókori Rómában (ahol az ilyen célu épület manapság romjaiban is városi jelkép😊))), ja és az egész város vízre épült(remélem ez nyomra vezet).
War. War never changes.
Ha magas szintû a karid, kaffa sárkányokkal harcolhatsz, és mindig pottyantanak kisebb-nagyobb soul gem-et.
Persze a mostani állást jól mentsd el...
A deadrich melvért meg sem közelíti a dragonbone cuirast, vagy a lordmailt (és ezek nem is sirrablások)😊)))
Ha beleképzeled magad a világba, és igazából játszol, senki nem mondja meg mi fog történni...
Ha a fõküldihez csatlakozik a game szól hogy tölts vissza egy mentést...
Persze ez szerintem erõs tápolás...