The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a mod -okkal nincs hiba, valszinleg azért szól, mert nem ehhez a verziószámhoz készült. Ok-zzál oszt mehet. Elvileg többször nem szól (?)

CarajoEsp
Köszönöm, nagyon tetszik ez a játék csak sajna az én angol tudásommal és türelmemmel nem a legjobb. De amint végigvittem majd a Gothicot nekiugrok még1x.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Ch_Slater
Általában minden játék readme-jében benne szokott lenni hogy 1 óra játékra jusson negyed óra pihenõ. Lehet h a Bethesda-s fiuk-lányok voltak olyan kedvesek és beleprogramozták ezt nekünk

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Ch_Slater
A QuickSave-es dolgot az elderscrolls.com forumán olvastam. Ott többen azt irják h ha nem használják akkor nem fagy nekik a játék. Az fps limiteket már tegnap beállítottam, szerintem biztos az is szerepet játszik h eddig jol megy. Kösz a tanácsokat.

ollie
yo tanács.
én rendszeresen használom az ms regclean-t, a jv16 powertools-t, az oleclean-t, avg6 antivirus-t, a zonealarm-ot, a regscrub xp-t, valamint startup cpl-el rendzsersen ellenõrzöm az automatikusan induló programokat (és írtom a nem kívántakat), és a nem kívánt BHO (browser helper object) -kat is kinyírom valami erre alkalmas progival. persze ad-aware is elengedhetetlen.

ollie
miért, nem úgy hívnak?
;DDD

Sipocz
A quick save nem okozhat ilyesmit, használd csak nyugodt lélekkel. Nagyon fontos még az, hogy egy internetes kapcsolatokkal terhelt gépet rendszeresen meg kell szabadítani a pióca aktivx-ektõl. Nagyon melegen ajánlom a freeware Ad-aware progit és futattatását heti rendszereséggel, valamint a Symantec már korántsem freeware Systemworks szervízét hasonló gyakorisággal, elsõsorban a windoctor és a speed disk opciókat.
Az internetes védelemnek pedig az Agnitum Outpost nevü software tûzfala pompás, ez kivételesen shareware cuccos. (bár mindenki a saját lovát favorizálja, de valami mégis csak kell😊)))

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
Az ini-be érdemes lekorlátozni a maxfps-t mert az esetek nagy részében az fps megváltozás terheli túl a rendszert, pl. egy részlet és textura gazdag exteriorból belépsz egy szerény barlangba ekkor (az én beállításaimnál és vasamnál) az fps 15-rõl (ennyi van😞() felugorna akár 50-re is. Én lekorlátoztam 25-re, amit egy nagyon gyenge vas is kibír.

Sipocz
Hi!
(itt a májer!)
Brara Morvayn egy özvegy nõ, az ott neki az udvarháza, de jelenleg bent lakik a Skar alatt a councilhouse egy ideiglenes lakosztályában. Az udvarházát elárasztották az ash dögök és a férjét is ezek ölték meg.

ha érdekel vkit "eredeti"morrowind + tribunal +bloodmoon 8 cd-ért akkor írjon.
[email protected]
miskolc és környéke

Ch_Slater
hehe. király ez a telekinézis...a fickó orra elõl szedtem le a legjobb cuccokat a polcról..
Nah az elõbb mit írtottam. Volt az a küldi amikor a FG-ben megbíznak h Pelegiadtól délkeletre (Mannammuban) nyírjam ki a Verethi banda vezérét (+a bandát is😊). Elõtte elnyomtam egy Adrenalin Rush-t és berontottam. Kb. annyi idõ alatt amíg a hatása tartott (1perc) le is rendeztem az egész bandát (voltak 6-7-en).
Kár hogy nincs visszajátszás😊) Szépen nézhetett ki hogy csapok 4-et aztan rohanok 20métert megin 4 csapás és igy tovább az egész barlangban. Nem láttam a fejem a sisaktól de lehet hogy a szám is habzott😊)

Ch_Slater
na most stabilan futott 1 órán keresztül.ugy léptem ki mer aludni is kéne.lehet h a friss xp install az oka. de azt is olvastam h az is lehet megoldás h nem használjuk a quicksave-et, mer bugos.nem használtam.ez is lehetett az oka. söt.véletlen is lehetett h most nem fagyott 1 órát...

CarajoEsp
Hali. Amikor a három nagy házat kell rávenni ,hogy nevezzenek ki akkor Ald'Ruhn-ban van egy fickó akit Mortyr-nak vagy minek hívnak. neki van egy háza kint jobb oldalt a "Belsõ" rész mellet. De ott csak egy zárt ajtó van kulcs sehol én meg nemtom kinyitni. Hol található meg ez a fickó?

Ch_Slater
OFF
nekem már a fórum is megbolondult😊)
bejelentkeztem a nevemen erre a "Szia mazsa!" felkiáltással fogad a fórum címlapján😊)
ON

WiZZaRD
paraszt magyar kereskedokon ne csodalkozz😞((
en mintha lattam volna az eredetit+meg az elso kiegeszitot a mm-ben 7990-ert a kettot...

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

nekem a HANGKÁRTYA miatt ugrott ki állandóan (cmi8738 chip). A hardware gyosrítás miatt. Vissza vettem software-ra, szinte soha nem fagy le. (csak olyankor szokott, ha jó sokszor töltök be állást egymás után, de sima játékkal nem.)

ollie
Amazon.com
Morrowind: 26.99 USD
Tribunal: 19.99 USD
Bloodmoon: nincs

ollie
kérdés, hogy mennyibe kerül külföldön... valaki utána tud nézni valemlyik weboldalon?

Most OFF leszek.
Amikor kijött a Blair Wich széria, akkor kint (ahogy ígérték) 12-20 euro volt darabja, hogy a 3 annyi legyen mint egy játék.
T. magyar forgalmazó meg szemrebbenés nélkül adta 10.990-ért.

Szólni kéne a CD Galaxis-nak, hogy ez KIEGÉSZÍTÕ, nem játék. Plána ha ezen is van vagy 80MB anyag ... 😞

Ch_Slater
állítgattam pár dolgot, eddig nem fagyott. de ami késik nem múlik...
de legalább mostmár kint is 50fps-sel megy elég stabilan 1024ben...már ezért megérte

ollie
jézus!
mit képzelnek ezek magukról?
11 rugó a bloodmoon? röhejes.

na, egyébként a büdös axelerosok még csak fel sem kerestek az ADSL miatt. mi ebben nekik az üzlet?

Amiga
Megérkezett a Bloodmoon a CDGalaxis polcaira... arrrgggghhhh... 10.990 forintért! :-(((

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Ch_Slater
jaja. hibajelzés nélkül. egyik pillanatban játék másik pillanatban (kb.1/4 mp alatt) desktop...

Sipocz
Szvsz: ha hibajelzés nélkül fogsz padlót annak a legtöbbször a video csatolás és a directx beállítás lehet az oka, továbbá az nagyon jó ha a gama közben csak a rendszer van a tárban (tehát nincs codec, viruskukucs, tüzfal, határidõnaplo, meg egyéb ilyen "jó ha van" jellegü lom; ezeket dobáld ki!!).

CarajoEsp
nekem is ez van😄

Ch_Slater
ajjaj.
kezdem már unni hogy állandoan a desktopra kivág.egész nap ezzel jáccanék, de 1 óra alatt legalább 6x vág ki. olyan 10 percenként.ebbõl mondjuk 6 perc nettó játékidõ, mert 4 percig biztos tart amig beizzítom ujra a progit és betöltöm a mentést.még idõm sincs h rendesen beleéljem magam már kinn is vagyok megint...
általában 1óránál elszakad a cérna és abbahagyom...

Ja, ha pénz kell: szintugy csinálhatsz mérhetetlen vagyont...

hú ez nagyon táp.

Akkor inkább csináld meg a szükséges tárgyat konstans effekttel. Sokkal erõsebbet lehet mint a játékban soul gemmel bármikor...

Looserke
Vagy esetleg elmondaná valaki, hogy a Contruction Set-el, hogy tudnék olyan soul gemet csinálni, amiben már benne van a Golden Saint és azt hogy tudnám behelyezni a világba, hogy a karimmal felvegyem...

Looserke
Kellene még egy kis segítség. Úgy néz ki, hogy a Soul gemes dolgot nem sikerült megcsinálni, mert volt egy reinstall és még mindig megmarad a gem értéke, mután beleköltözik a lélek. Tudnátok valami cheatet amivel be lehet hozni egy olyan soul gemet amiben már benne van a Goldes Saint, mert én simán le tudom csapni, csak a Soul gemmel van baj.

ollie
egyszerû uninstall. a save-k megmaradnak.

Sipocz
Hi!
(itt a májer😊)
Betegség vagy mágikus ráhatás egyformán okozhatja valamelyik stat. érték, Nálad épp az agi. leromlását. Ilyenkor a teendõk: a karid mágia menüjének(az ahol a varázslatai is fel vannak tüntetve) tetején egyenként mutogatsz a kis ikonokra, fõleg a piros szinüekre innen. Innen megtudhatod van-é valamilyen betegséged, ha van meggyógyítod. A gyógyítás lehet alkimia piával, saját varázslattal, vagy valamelyik templom oltáránál. A dunmer sárga háromszög oltárnál a megfelelõ cure és utána az almsivi restoráció, az imp.cult oltáránál(ez hasonlit inkább egy keresztény oltárhoz) szintén így. Mindenfajta gyógyítás elõtt a stat.értéket fixen tuningoló varázscuccost szed le magadról, mert ha nem teszed akkor megcsalod a gyógyítást és stat. érték visszaállítást, a gyógyitás után persze ne felejtsd el visszavenni. A betegségek(common, blight), a méreg és a paralizis gyógyítását célszerü alkimia piával rendezni, ezekbõl tarts magadnál 3-4 egységnyi készletet. A stat.értékek visszaállítására vagy a templom praktikus, vagy saját varázslat. Persze erre is van alkimi, de oly sok a stat.értékek száma, hogy ennyiféle italt már szvsz. nem érdemes cipelni. A spellmakereknél csináltass magadnak minden egyes attributum értékre egy 1 manapontos restort és használd inkább igy. Minden mágiát is felvonultató csata és minden fertõzött döggel való találkozás után ellenõrizd a karid állapotát!! A fortify eszköz nem pótol restore-t és viszont, azaz a baj nem mulik el attól, hogy a sápkóros beteget kifestjük pirosra és hiába gyógyítunk torokgyíkot attól még nem leszünk testépítõk😊))))!!!!
Sajnos lehetséges hogy nem találsz valamilyen hullát a korábbi gyakáshelyeken. Az el nem mozdítható hullákon kívül(ezeket a gama Számodra sem engedi mozgatni és eltüntetni) a dolgok eltünnek ez egyes területekre megadott respawn ciklusokban. Ha ez nem így lenne elegendõ volna minden helyen egyszer végigmenni és teljesen kihalna a vidék, a nevesített NPC így is eltünnek(sajnos😊).
A Morag Tong (általam már sokszor idézett) alapokmánya valami olyasmit ír, hogy a nagymester az "élet vize és a vér tenger között" éldegél. Vivecben csak egy hely van, ahol programszerüen és legálisan folyik a vér akárcsak az ókori Rómában (ahol az ilyen célu épület manapság romjaiban is városi jelkép😊))), ja és az egész város vízre épült(remélem ez nyomra vezet).

CarajoEsp
Az nekem is volt:d Ilyenkor nagyon sok Restore Agylitit kell inni😄 Az a legjobb ha veszel valami gyûrût ami egybõl + ad rá.

CarajoEsp
Ha most szeretném letörölni a gamt ,de szeretném ha a karim megmaradna a Tribunalra és a BloodMoon-ra akkor mit kell kimentenem?

Ch_Slater
Hova tûnt scynetyc??? démon hillt már tudom...

Looserke
Már leszedtem a plugint, és igen lehet enchantolni de az értéke nem változik, csak a lény nevét írja ki a gem mellé.

asszem annál a szellemnél van akit ki kell nyírni

War. War never changes.

Sipocz
Szvsz. a starterban töröld a plugin kapcsolását majd a gama felindítása során néhány helyen lehet hogy ugat de mond neki hogy tovább, valószinû minden baj nélkül sikerülni fog.

Rakd fel a Giant: Dragon addont.

Ha magas szintû a karid, kaffa sárkányokkal harcolhatsz, és mindig pottyantanak kisebb-nagyobb soul gem-et.

szedd le a plugint és tesztelj!

Persze a mostani állást jól mentsd el...

Looserke
Ha esetleg járt így valaki, akkor írja már meg, hogy mit lehet tenni, mert nem akarom újrakezdeni az egészet.

Looserke
Nem az a gáz, hogy idézett. Eddig mûködött pl. hogy idéztem egy csontit legyaktam és az addigi 20 goldos gemembõl lett egy 600 goldos, de most valamiért nem megy. Szerintem a soul gemes plugin baszta el, amivel lehet venni soul gemeket a balmorai Mage guildben.

Sipocz
Node ne Te idézz aranyszentet, hanem cserkéssz be egyet!! Annál is olyan? A haver is meghívod és aztán leütöd vagy hogyan van ez?

Looserke
A soul gemes dologra még mindig nincs megoldás, pedig eddig mûködött. Valamelyik plugin baszta volna el???

Sipocz
A rest.magicka italhoz a legizgalmasabb az alapanyag gyûjtés, úgymint frostsalt, voidsalt, daedra hearth! A növények újratermelõdését leginkább a luck értéke határozza meg😊),de müxik.

Sipocz
Deadric páncél: az Ibar-Dad kavernában, ill. az onnan nyíló elsülyedt ruinban, ami ráadásul egy fõpap sirja. A kaverna nem messze az urshilakuk tábora meletti látható ruintól délre, tulképpen a látható ruin folytatása. Sima hullagyalázás vetkõztetéssel😊))
A deadrich melvért meg sem közelíti a dragonbone cuirast, vagy a lordmailt (és ezek nem is sirrablások)😊)))

Looserke
Huhh, asszem marad a lopás... 😄

A játék majdnem teljesen szabad. Öld le ha akarod... mit számít egy kvest...

Ha beleképzeled magad a világba, és igazából játszol, senki nem mondja meg mi fog történni...

Ha a fõküldihez csatlakozik a game szól hogy tölts vissza egy mentést...

Looserke
Valaki?

próbáld ki több százon a futást, vagy csinálj többezres intelligenciával italokat...

Persze ez szerintem erõs tápolás...