The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Teleportokkal... persze, aki csak úgy hányja a pénzt. De én takarékos vagyok :-) (Gnisis-Sheyda-Vivec menetrendszerinti féreg-útvonalon mentem egyébként).
No jó 1 óra nem volt, de 10 perc biztos, másik 10 Vivecben.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Ja, most néztem meg és a Bloodmoon az Amazon.com-on 6000 Ft (25 USD). Hmmmm, hmmmm...
Egy kicsit drága itthon, nemde?
Káromkodtam is rendesen, hiszen egy órám telt csak az utazással...
Az ash vampirokat csumizom!, add át ha arra jársz úgyis!😊))
Te meggyilkoltad Neloth atyámfiát a Telvaniakban?
Alapozás kész! Itt az ideje a komolyabb lomotolásnak, jönnek a Nerevarin próbák. Irány az urshik tábora, Nibani néni és Matul bácsi. Azaz hogyan lesz a kis máge csajosból világmegváltó hõsnõ😊))
Rosszat szóltam! Amivel a High Fane-ban el kell számolni a Rilm cipõje és nem az apostolok csizmája😞((. Innen is látszik, hogy nem erõsségem a divat😊)).
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Miert van az, hogy nem tudom hasznalni rendesen a Tribunalos mentesem, ha felteszem a BloodMoont?!
Eleve ott egy olyan problem, hogy nem ismeri fel a DarkBrotherhood-os cuccokat, pedig a bergyilkosokbol vagy 4-et megoltem az elozoleg elinditott uj jatekomban... aztan par scriptre is hianyt ir...
valaki?!
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
War. War never changes.
veletlenul rossz helyre nyomtam fel a BloodMoont, igy egy konyvtarral arrebb hozta letre a fajlokat, viszont ha aregit inditom, akkor is betolti a kieget... jo ez igy, vagy lehet gond belole?!
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
megint nem tom elkezdeni a gamét õszig......
szabadságra mikor megyek én? 6 éve nem voltam.
Ezalatt az 5 nap alatt annyi minden történt velem, mint máskor fél év alatt 😊)
Egy fuldokló kisgyereket kimentettem a tóból, egy óriási jégesõ szétszedte a kocsinkat, mentünk egyet egy versenyautóval egy rallypályán... eszméletlen volt 😊

War. War never changes.
Esetleg találsz némi segitséget: http://members.chello.hu/scynetyc/index.html
Csak olyan riházati tárgyakat írok, amiket bárki negtalálhat.
Minden konstans, amit írok:
Nagyon kellemes viselet melegben is a Robe of Drake's Pride (Fort. Int. 10, Reflect 25%, Resist fire 25%). Egy elegáns nadrág mindig jól jön alá, Tailored Trousers (Fort. Person. 3). Egy cipõ, és már nem is fáj az ember lába a hosszú vándorlás során, Surefect (Fort. Acrob. 6 - bár ez egy varázslónak nem tudom miért jó). Kesztûknek ajánlható a Zenithar termékek kollekciója, Left Hand of Z. (Fort. Luck 5), és a Right hand of Z. (Fort. Pers. 5). Egy hölgy mindig ügyeljen a kiegészítõkre (és a férfiaknak is ajánlott), így ajánlom a gyûrûk és amulett viselését is, konkrétan a Necomancer Amulet (Resist Normal Weapon 25%, Fort Int. 25, Spell Abs. 25, Restore Health 1/1 sec), Mentors Ring (Fort. Int 10), és a Marara's Ring (Resist Norm. Weapon 40%, Reflect 20%, Fort Acrob 10).
Ezzel a divattanács óra véget ért. Akit a ruhák konkrétan érdekelnek, az megrendelheti õket a TVShopon keresztül, a telefonban Morrowind jelszóval 😊)
Köszi! :-)
Életkedvem megjavult, kisüt a Nap is...
Ez Morrowind topik, nem Pub meg hw.
Arra meg senki nem reagált, hogy megtaláltam az Apostol Csizmáját. :-(
tegnap 51 ezer-be került a 400/200-as (húzott nem pro), ma meg ugyanennyibe az igazi pro (400/340) és a másikat (nem igazi pro) levitték 41 ezerre.
nem semmi, mi?
Hehehe. Én annak idején átírtam, hogy a szereplõknek hány árnyéka lehet. 1-rõl 6-ra nyomtam fel, és úgy már elég élethúek voltak az árnyékok, amikor fél tucat fákja között rohangáltak a szereplõk. 😊
Remélem, hogy egy igazi R9600 proval majd jobb lesz. De ha nem, akkor úgy is vezsek a jövõ hónapban p4-et.
elvarázsikolod a varázst, ez tart x ideig, ha ez alatt sikerül leölni az ellent, és a kristály méretileg alkalmas a lélek befogadására, akkor a lélek belekuszik......
csak a "vele foglalkozo oldalnal" en ugy ertettem hogy a morrowinddal magaval foglalkozo magyar oldal van-e? pl tippek, tablazatok ilyesmi. 😊
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Itt van a Morrowind végigjátszás.
Hogy én milyen jó fej vagyok! :-)
Lehet, hogy Te vezeted a tanácsot, de én is ott ülök a magiszterek között (nem ismered meg a fajtársat a sok sötét pofa között?!
És a Templomok?!!?, rég láttalak a gyónásnál Édesfiam, csak betépsz egy kis manáért és semmi más? És a lelki élet, már hogy másfajta életekrõl ne is beszéljünk;-)))?
Hát elvileg Sul Matul a Nerevarin rend protectora, de szvsz. nem sok lomolni való van itt, az ashlander hortator küldik sima üzleti akciók igazán nagy reputációt nem lehet velük szerezni. Mondjuk, ha az ash-khanok szerepét nem is érdemes túlozni, de a wisewomeneknek lehetne néhány küldije éppen az általuk életbentartott anchestor-hit tárgykörében, kihasználva azt a rengeteg anchestral tombot😞(.
http://mw-forge.uw.hu : õk újrakezdték
de õk sem viszik túlzásba a publikációt. elvileg a mi "hanyag" bandánk helyet majd õk megmutatják.
magyar nyelvû végigjátszás: próbálj magyar TES oldalakat keresni, példul az origon.
2. van http://petra.hos.u-szeged.hu/~aking/morrowind_hun/ ,de már régóta nincs frissítve és hallottam, hogy mások is elkezdték
3. van valamelyik pc-s játékmagazinban
Hát így már érthetõ. Ezek szerint az én karim ugrik le a sarki alkimistához, hogy hozzon a Tiednek egy kis sloadsoap-ot vagy muck-ot😊)))!
1. Hol tart a magyarosítása a játéknak?
2. Van-e vele foglalkozó magyar oldal?
3. Van-e magyar nyelvû végigjátszás?
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"