The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiga
Khmm, de nem egy 3. szintû harcosnak! :-)))

Teleportokkal... persze, aki csak úgy hányja a pénzt. De én takarékos vagyok :-) (Gnisis-Sheyda-Vivec menetrendszerinti féreg-útvonalon mentem egyébként).

No jó 1 óra nem volt, de 10 perc biztos, másik 10 Vivecben.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Sipocz
None! 1 óra? Teleport, teleporter, intervenciók, a térkép bármalyik részérõl Vivecben vagyok 2 perc alatt, vissza meg recall és kész!;-)

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

ollie
szerintem a Media Marktban már olcsóbb (7-8 ezer a Gold)

Ja, most néztem meg és a Bloodmoon az Amazon.com-on 6000 Ft (25 USD). Hmmmm, hmmmm...
Egy kicsit drága itthon, nemde?

Amiga
Észrevettem! :-)

Káromkodtam is rendesen, hiszen egy órám telt csak az utazással...

Sipocz
Szegény-szegény Neloth bácsikám, akkor most megyek és lenyúlom a Tel Nagat😊)))
Az ash vampirokat csumizom!, add át ha arra jársz úgyis!😊))

Sipocz
Te Eric!
Te meggyilkoltad Neloth atyámfiát a Telvaniakban?

Sipocz
Hi Eric!
Alapozás kész! Itt az ideje a komolyabb lomotolásnak, jönnek a Nerevarin próbák. Irány az urshik tábora, Nibani néni és Matul bácsi. Azaz hogyan lesz a kis máge csajosból világmegváltó hõsnõ😊))

Sipocz
Hi!
Rosszat szóltam! Amivel a High Fane-ban el kell számolni a Rilm cipõje és nem az apostolok csizmája😞((. Innen is látszik, hogy nem erõsségem a divat😊)).

gumininja
Nalam a szokasos menetrend van, morro alap, ra Tribunal, es erre ra a Bloodmoon, majd bloodmoon-ra nocdkrekk es kesz. Minden korabbi mentes muxik, direkt kiprobaltam (annak ellenere hogy uj karaktert kezdtem). Sza'l ha van kis idod, rakd ujra, hatha...
Nem látta valaki a srácot aki 10-e körül el akarta adni a Morrowind+Trubunalt (eredetit), mert bezárták a topicját és nem válaszolt az e-mail-re. 😞

Bandew
Szerintem nem jó 5let, hogy a Bloodmoonra rakja fel a Tribunalt.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Laza
Hi..

Miert van az, hogy nem tudom hasznalni rendesen a Tribunalos mentesem, ha felteszem a BloodMoont?!

Eleve ott egy olyan problem, hogy nem ismeri fel a DarkBrotherhood-os cuccokat, pedig a bergyilkosokbol vagy 4-et megoltem az elozoleg elinditott uj jatekomban... aztan par scriptre is hianyt ir...

valaki?!

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Hát ha megy akkor szerintem nem baj hogy oda rakta.

War. War never changes.

Laza
hello skacok

veletlenul rossz helyre nyomtam fel a BloodMoont, igy egy konyvtarral arrebb hozta letre a fajlokat, viszont ha aregit inditom, akkor is betolti a kieget... jo ez igy, vagy lehet gond belole?!

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

én sem bírom beválalni a szabit.
megint nem tom elkezdeni a gamét õszig......

ja, aki még tizenéves? 😊
szabadságra mikor megyek én? 6 éve nem voltam.

Nah megjöttem a kirándulásból
Ezalatt az 5 nap alatt annyi minden történt velem, mint máskor fél év alatt 😊)
Egy fuldokló kisgyereket kimentettem a tóból, egy óriási jégesõ szétszedte a kocsinkat, mentünk egyet egy versenyautóval egy rallypályán... eszméletlen volt 😊

War. War never changes.

scynetyc
Én is elkezdtem,de sajnos mostanában semmi szabadidõm,igy nem tudom mikor lesz befejezve.
Esetleg találsz némi segitséget: http://members.chello.hu/scynetyc/index.html
Most mit csináljak? Kiszabadítottam Mehra Milot, elmentem a titkos helyre, kaptam egy rakás olvasnivalót, de feladatot semmit. Hogyan tovább a fõszálon?
Egy kis divattanácsadás mágusoknak tõlem is 😊)
Csak olyan riházati tárgyakat írok, amiket bárki negtalálhat.

Minden konstans, amit írok:
Nagyon kellemes viselet melegben is a Robe of Drake's Pride (Fort. Int. 10, Reflect 25%, Resist fire 25%). Egy elegáns nadrág mindig jól jön alá, Tailored Trousers (Fort. Person. 3). Egy cipõ, és már nem is fáj az ember lába a hosszú vándorlás során, Surefect (Fort. Acrob. 6 - bár ez egy varázslónak nem tudom miért jó). Kesztûknek ajánlható a Zenithar termékek kollekciója, Left Hand of Z. (Fort. Luck 5), és a Right hand of Z. (Fort. Pers. 5). Egy hölgy mindig ügyeljen a kiegészítõkre (és a férfiaknak is ajánlott), így ajánlom a gyûrûk és amulett viselését is, konkrétan a Necomancer Amulet (Resist Normal Weapon 25%, Fort Int. 25, Spell Abs. 25, Restore Health 1/1 sec), Mentors Ring (Fort. Int 10), és a Marara's Ring (Resist Norm. Weapon 40%, Reflect 20%, Fort Acrob 10).

Ezzel a divattanács óra véget ért. Akit a ruhák konkrétan érdekelnek, az megrendelheti õket a TVShopon keresztül, a telefonban Morrowind jelszóval 😊)
Amiga
Jé, ezt nem vettem észre!

Köszi! :-)

Életkedvem megjavult, kisüt a Nap is...

Amiga
Nem érdekel. Offolsz itten...

Ez Morrowind topik, nem Pub meg hw.

Arra meg senki nem reagált, hogy megtaláltam az Apostol Csizmáját. :-(

ollie
egyébként ma veszek 9600 pro-t.
tegnap 51 ezer-be került a 400/200-as (húzott nem pro), ma meg ugyanennyibe az igazi pro (400/340) és a másikat (nem igazi pro) levitték 41 ezerre.
nem semmi, mi?

ollie
jó, akkor mostantól minden nap megrugdoslak ;D

Amiga
Ez nem igaz, egyetlen 1x ígértem meg, különben is tudhatnád, hogy engem rugdosni kell folyamatosan, hogy csináljak valamit.

ollie
Amiga!
Már hónapok óta ígérgetsz nekem Morro kieg doksi fénymásolatot!

ollie
az NWN-ben alapból ilyenek az árnyékok. nagyon kircsi!

"A városokban alig-alig érezhetõen igen a real time shadow olyan 75 %-on van."
Hehehe. Én annak idején átírtam, hogy a szereplõknek hány árnyéka lehet. 1-rõl 6-ra nyomtam fel, és úgy már elég élethúek voltak az árnyékok, amikor fél tucat fákja között rohangáltak a szereplõk. 😊

ollie
Mea Culpa!

Sipocz
Ne gyalázd! Itt ülök elõtte és most megsértõdött😊))

ollie
És hol lehet leszámolni a Celeron P4-el?

Sipocz
A dunmer templomban el lehet vele számolni a viveci High Fane-ben.

ollie
Hát ez nagyon király. nálam az R9600-on is rohadtul szaggatott a városokban. Ez a p4-es celeron egy nagy szemét!!!

Remélem, hogy egy igazi R9600 proval majd jobb lesz. De ha nem, akkor úgy is vezsek a jövõ hónapban p4-et.

Amiga
A városokban alig-alig érezhetõen igen a real time shadow olyan 75 %-on van.

ollie
a városokban sem? úgy hogy minden maxon van?

Amiga
Szaggat...? Morrowind eddig se szaggatott.

ollie
jó is aza dx8-as víz, nemde? ;D
egyébként kevésbbé szaggat most?

ollie
ésazmennyi euróban???

Amiga
Megtaláltam az Apostolok Csizmáját! Durva cucc, 55.000 aranyat ér...

kell hozzá egy 'soul trap' nevu varázslat. nomeg nyilván a kristály.
elvarázsikolod a varázst, ez tart x ideig, ha ez alatt sikerül leölni az ellent, és a kristály méretileg alkalmas a lélek befogadására, akkor a lélek belekuszik......

Aquli
Koszi a valaszokat!
csak a "vele foglalkozo oldalnal" en ugy ertettem hogy a morrowinddal magaval foglalkozo magyar oldal van-e? pl tippek, tablazatok ilyesmi. 😊

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Sipocz
Némileg változott a viselt cuccos követve a vardenfell-i vezetõ irányzatokat. Cipõ-benne 3 pont restore fatique, nadrág-12 pont fortify luck, ing-12 pont fortify willpower(mondanom sem kell talán ezek konstansban és exquisite-ben), Saviures Hide bõrmellény(az öreg Fyr nem figyelt jól😊), Aryon Helper kesztyûje, köpeny-20 pontnyi idõleges absorb spell mintázattal, üveg pajzs-töltetlen (és savanyú), Mentors Ring, Destagmer Ring, Goldbrand, Molag Bal mace, Mehrunes Dagon Razor, bonemold swift longbow, elektromos nyílveszõk(hiába, az elektronika itt is tért nyert). Könnyed viseletü modellünket bátran ajánlhatom minden kedves vásárlónknak, természetesen a kiegészítõk(a fegyverek benne a legnehezebbek, mindegyik daedrich súlyu[mondjuk egy daedra herceg mi a fenemást adhatott volna😊))!) elhagyhatók, vagy mással kombinálhatók.

Amiga
http://www.hardwired.hu/morrowind.hw

Itt van a Morrowind végigjátszás.

Hogy én milyen jó fej vagyok! :-)

Sipocz
CCCCC!!!
Lehet, hogy Te vezeted a tanácsot, de én is ott ülök a magiszterek között (nem ismered meg a fajtársat a sok sötét pofa között?!) és a GOM-ban velem megosztva vagy nagyfõnök(ezt meg azért nem veheted észre mert nem szeretem a nagyvárosi levegõt és mindig vidéken vagyok kiszállásban!). Gothrent még nem tettem hidegre, de ami késik az csak a menterendszerû járat😊)).
És a Templomok?!!?, rég láttalak a gyónásnál Édesfiam, csak betépsz egy kis manáért és semmi más? És a lelki élet, már hogy másfajta életekrõl ne is beszéljünk;-)))?
Hát elvileg Sul Matul a Nerevarin rend protectora, de szvsz. nem sok lomolni való van itt, az ashlander hortator küldik sima üzleti akciók igazán nagy reputációt nem lehet velük szerezni. Mondjuk, ha az ash-khanok szerepét nem is érdemes túlozni, de a wisewomeneknek lehetne néhány küldije éppen az általuk életbentartott anchestor-hit tárgykörében, kihasználva azt a rengeteg anchestral tombot😞(.

Mindenmellett én még folytattgatom, ha van idõm, de ez nem rendezett, nomeg egyedûl sose lesz belõle semmi......

A mi csapatunk elvileg befejezte, a munka méretére, "értelmetlenségére", idõigényességére való tekintettel. vagy akármilyen okokból....

http://mw-forge.uw.hu : õk újrakezdték
de õk sem viszik túlzásba a publikációt. elvileg a mi "hanyag" bandánk helyet majd õk megmutatják.

magyar nyelvû végigjátszás: próbálj magyar TES oldalakat keresni, példul az origon.

ollie
1. sehogy
2. van http://petra.hos.u-szeged.hu/~aking/morrowind_hun/ ,de már régóta nincs frissítve és hallottam, hogy mások is elkezdték
3. van valamelyik pc-s játékmagazinban

Sipocz
Hi!
Hát így már érthetõ. Ezek szerint az én karim ugrik le a sarki alkimistához, hogy hozzon a Tiednek egy kis sloadsoap-ot vagy muck-ot😊)))!

Aquli
3 kerdesem lenne, lehet mar voltak sokszor, de nem volt idom visszaolvasni:
1. Hol tart a magyarosítása a játéknak?
2. Van-e vele foglalkozó magyar oldal?
3. Van-e magyar nyelvû végigjátszás?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Sipocz
Nomeg az is igaz, hogy amikor az alapgamát elkezdték árúsítani közel és távol is, akkor valszeg a Tribunál munkálatai már elkezdõdtek és nyílván az a tapasztalat-halmaz (szvsz. akár ez a fórum topic is benne a sok-sok nyügös hozzászólással😊) még korántsem állt rendelkezésre ami a Blood Moon estében már meg volt. Lehetnek a teszterek a világ legjobbjai, hidd el egy játékot igazán az tud "megfeszíteni" aki a legmazsolább módon minden elõtanulmány nélkül esik neki.