The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

absorbot nem hasznaltam meg, nem is tudom hol lehetne tanulni, +gondolom nem lehetne 40-90est rakni a kardba..

Ron Ragm
A drain azért nem jó mert ha lejár a duration visszaadja
az absorb a legjobb mert az elvesz + neked adja ezáltal te is gyógyulsz

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

vagy úgy érted hogy a lépcsõ felé? mert úgy is jó de nem sebzõtsz

az az igazsag hogy en csalo/lopo varazslo parti vagyok😛

öö asszem 60ig sebez

ez is jó ötlet de sebzõtsz tõle + nagy szinten már nem 5öt ad

mennyi a sebzése ennek a kardnak?

en drainnel tolom, cast when strikkal

Ron Ragm
drain health sz*rt sem ér, sztem amire gondolsz az az absorb health

SPOILER
rovid leszek:
go balmora, !megcsinalod tolvaj ceh quest 1.öt! + mage guildbe felveszed a divine inter tekercset a ladaban, es ellopod a gemeket. go vivec mageken at, kinyirsz egy ordinatort, lezs penzed, balmmoraba veszel egy amulettet es magnitude 100as opent bele. ha medium/light armors vagy akkor go ald ruhn/fighters guild/lock80as ajtot kinyitod, odabent glass cuccok + orchish armorok. ha longblades vagy akkro go molag mar. tes_hi mapon mrgnezed holvan a maesa shammus banya, ide kell menned. bent idd meg az invisiblye potot amit a tolvaj quest1.ert kaptal, szaladj le a queen termebe, ugorj fel a kovekre akkor meglatsz egy dead herot, nala van egy !!daedric dai katana!!, most divine inter tekercset nyomd el. sadrith moraba vagy. go mage guild, tanuld meg a drain health spellt, es csinalj a gemeddek egy 40-90 vagy hasonlo magnitudos drain healthot a kardodba. ezzel eleg erö9s leszel lvl1en~~

Én is nemrég kaptam meg azért keresem a trainert, mert akiket eddig találtam csak 65-ig birták felvinni plussz találtam egy gyûrût ami +5 constant effectben

Ron Ragm
Nah megvan az Azuras Star most papírokat enhantolok hogy növeljem az enchantomat😊

tipp: gyors akrobatika fejlesztés: keress egy nagy lépcsõt vagy lejtõt és kezdj el menni fel és közben ugrálni igy gyorsakat ugrál egymás után. Ideális lépcsõ a Viveci templom elõtti

A valóságban is ilyenek a tanárok. 😊

Attól hogy profi a szakmájában, nem feltétlen kell még mosolyogva oktatnia is téged vagy bárkit arra arrajár. =)

Bocs, hangos voltam? 😊
Értem hogy megtámad, de azért egy master trainerrõl nem gondoltam volna. (hová lessz a világ 😊?)

Ron Ragm
Mert az AI-nál az Attack-hoz 90 van írva 😛

Ron Ragm
Ne kiabálj
Miért, hogy máshogy tud megtámadni valaki?😊

Várj... nem, még mindig nem.😊 Miért támad meg?

AHA MOST MÁR ÉRTEM!!!

Ron Ragm
úgy hogy megtámad😊

Oké, thx az infokat. Még ma kijavitom a hibákat és pótolom a tippeket. Köszönöm mindenkinek aki eddig tippet adott, vagy fog adni a fáradtságot és ezzel is segit picit =)

CS@: ok, akkor belinkelem õket, kivéve amit mondtál hogy ne. És thx a linkért nálad.

Ollie: csináltam egy nyomtatható verziószerûséget, hátha igy egyszerûbb és kényelmesebb a továbbiakban.

Hogy hogy megtámad?

Hol van az a Stronghold Idoranyon? Az enchant master trainert akarom megkeresni.

én is sorolhatnám a bugokat pl.: balmorában az emberek fördõznek az Odai riverben, átesek a padlón és zuhanok a semmibe és egyszer csak a ház legfelsõ emeletén találom magam szerencsés esetben (van amikor koppan egyet és összeesik), a vizben aza polip csákó izé 3X megkerül majd kiuszik a partra 😊, átesek a hidakon és tereptártyakon.

írd be a konzolba hogy twf, elég érdekes dolgokat lehet látni néha úgy is 😊 (toggle wire frame, kikapcsolja a textúrákat és átlátunk a tárgyakon 😊) én is láttam már néhány elég durva bugot, pl. a fák törzsébe be lehet látni néha alulról, vagy egy óriási szikla van a föld alatt de csak a legeslegteteje látszik ki, az a pici csücske, csak azért hogy kavicsnak látszódjon... 😊)

War. War never changes.

Látott már valaki repülõ halat a játékba, én már 3X is általában viz közeli hegyeken vannak (Elég durva bug) ott uszkál a levegõben 😊

CS@
Ingyen Restore skill fejlesztés :
Ha már rendelkezel annyi RestoreSkillel ,hogy el tudod varázsolni akkor csináltass magadnak egy ilyen varázslatot :
FortifyMagicka 100 pts 1sec + FortifyIntelligence 100 pts 1sec
és amikor sétálgatsz ,unatkozol STB akkor csak úgy elkezded elsütögetni.
Ettõl nõ a Restore skilled és a magickád is töltõdik.

CS@
Jó hogy ! Sõt nagyon +köszönöm !!!
Az Alkimista&Ruha tuninngot ne rakd ki mert azt a hétvégén eltávolítom(jobb lesz helyette).

ui.: én egy kicsit szemtelenebb leszek és utólag kérdezem meg : a linkekbe én is kiraktam a gumininja –t nem gáz ?

Hm, ha ezek szerint akkor én emlékeztem rosszul. Köszi a kiigazitást, és bocsi mindenkitõl a rossz tipp miatt. Mindig tanul az ember, még akkor is ha azt hiszi tudja mirõl van szó. Elnézést mégegyszer. =)

CS@: köszi a tippeket, beleirom. Minden apró kis trükk és tapasztalatot szivesen fogadunk =)

ui: kérdezni akartam, hogy a használható modok/pluginok közé tehetünk e egy linket a modjaidra, amiket csináltál? Ház, stb.. Engedélyed nélkül nem akartuk, csak ha áldásod adod rá.

nekem is ez rémlik, a burdentõl túl terhelõtsz de még mindig jobb mintha leszednék az erõdet és meg se birsz moccani mert a burden legalább eltünik egy idõ után

CS@
konoko :
Ezt csak azért hátha kell a tippek a kezdéshez -be :

Spoiler !!! :

Kilépsz a Seyda Neeni Office ajtaján majd a Silt Striderrel elmész Suranba és itt Goldyn Belaram Pawnbrokertõl megveszed a glass daggert (mivel majdnem el van törve fillérekért odaadja).
Ezután irány Balmora ,eddigre általában összejön 300arany amibõl meg tudod javítani. A balmorai templom legfelsõ szintjén árulnak 2 DB vacak levitate potiont ezt vedd meg. Most menj Calderába a mageguildon keresztül az ottani guildba rabold ki a tornyot majd menj a Ghorak Manorba és add el Creepernek a tõrt.
Ezután irány Sadith Mora menj a nagy gombaházhoz a város közepén ha felnézel látod ,hogy fent van egy kis „erkély” (este lámpák is világítanak fent) használd a levitate potiont (lehet ,hogy az egyik nem lesz elég ,de ezért vettél 2õt). Ha felértél válaszd a kisebbik gombába nyíló ajtót itt találsz még egy frankó mozsarat.
A teljesség igényével ,kifele egy kis ügyeskedéssel lenyúlhatod a nagy teremben található Grand Gemet is. Ezután amire nincs szükséged eladod.
Általában ez a pénz nekem elegendõ az alapvetõ dolgokra (mark,recc,CurékST😎.

Skillfejlõdés gyorsan és ingyen :
Athletics : Állj meg egy szoba sarkába majd kapcsold be az állandó futást és mehetsz dolgozni (ha nincs peccsedSTB akkor a már ismertetett „hogyan legyünk gazdagok…” -ban írt megoldással csináld).

Szerintem az a burden, de ott pont forditott az ejárás, megnõ a cipelhetõ kilómennyiség függetlenül a karakter statjaitól, viszont a stamina/fatigue is elfogy pillanatok alatt mozgás közben. De az a legtisztább ha kipróbálja valaki mindkettõt és kiderül =)

ollie
ójemitalálat

http://www.vanhiel.com/daniel/creatures.php?monstername=Displacer+Beast

ollie
A properties dologban igazad van, erre nem is gondoltam. De sajnos nem mindenkinek jut eszébe ez, ill. a legtöbben nem is tudnak errõl.

Igen, igazad van. Belegondolva még a maguscéhben is megtámadott egyszer alvás közben =) Köszi szépen.

A javascriptel megnyiló ablakokon ha nyomj egy propertiest/tulajdonságokat akkor kiirja konkrétan a html pontos nevét, amit utána már egy sima "fullos" ieablakban le is lehet menteni. De semeddig nem tart csinálni egy ilyen menthetõ/nyomtatható verziót végülis mindegyikbõl.

ollie
Pont ez a gond, hogy nem lehet lementeni, mert javascriptel egy külön ablakban jelennek meg, sõt az explorer menü nélkül, így csak a szöveget kijelölbe lehet lementeni txt-be, de ez nem az igazi a táblázatok esetében.

Van egy helyreigazításom, ha lehet:

Elolvastam az "Egy új hõs születik" cikket. Ezt írja: "...elobb utóbb megtámad pár bérgyilkos(Dark Brotherhood tagok) amikor a szabadban alszol..."
A bérgyilkosok akkor is megjelenhetnek, amikor egy zárt területen (akár házban) alszol. Nálam pl így volt, amikor legelõszõr tettem fel a Tribunal-t, még Seyda Neen-ben egy kis házikóban aludtam és akkor támadott meg egy bérgyilkos.

Nemtom, direkt nincs benne sok formázás sem kép, hogy bárki akit érdekel le tudja menteni és ki tudja esetleg nyomtatni immár fehér háttérrel mondjuk.. De majd utánakérdezek, hogy van e ilyen terv (én nem hallottam róla)

ollie
Nem akartok letölthetõ változatokat csinálni ezekbõl a cikkekbõl?

ollie
(bocsi az off-ért, de nem tudtam megálni 😉
DISPLACER BEAST

Climate/Terrain - Temperate mountains
Frequency - Very rare
Organization - Pack
Activity Cycle - Any
Diet - Carnivorous
Intelligence - Semi (2-4)
Treasure - (D)
Alignment - Lawful Evil
No. Appearing - 2-5 (2d4+1)
Armor Class - 4
Movement - 15
Hit Dice - 6
THAC0 - 15
No. of Attacks - 2
Damage/Attacks - 2-8 (2d4)/2-8 (2d4)
Special Attacks - Nil
Special Defences - -2 on opponent's attack roll
Magic Resistance - Nil
Size - L (8'-12' long)
Morale - Elite (13-14)
XP Value - 975

ollie
ez király!

Köszi a bátyám nevében is. Tervben van az, hogy minden karaktert, amivel játszunk bemutatjuk teljesen, adataitól kezdve a felszereléseken át egy esetleges fotógalériáig. Meg egy kisebb ismertetõt, hogy mi alapján lett az a karakter, ami. Aztán persze hogy ez segit e valakinek, vagy nem, más kérdés. Mert hogy egyik karakter sem maga a tökéletesség, sõt... =) De ahogy Pelikán is megmondtaa a narancsnak álcázott citrom kapcsán, "kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk"...

ollie
displacement beast... ez volt ;D

Jó Gumininja oldala de néhány karakter kép kéne, például én szeretem nézni mások karaktereit.

Thx

Hatása alatt lassabban fogy a fatigue, ha esetleg tele vagy minden limlommal. Ugy veszi, mintha szinte semmi súly nem lenne nálad és kecsesen, légiesen mozognál. Nem a sulyt csökkenti, szóval több cuccot nem tudsz vinni, egyszerûen csak a stamina fogy lassabban.

http://gumininja.uw.hu/pgames_morro.htm -en ottvannak a spellek rövid ismertetése, ami alapján talán lehet tudni mi mire jó. Folyamatosan dolgozzuk át, ha új infokat találunk egyrõl. De alapszinten a lényeg ottvan. Ha gondolod nezd meg, hátha segit valamit. =)

egyébként mire jó fether varázslat?

Úgyértem invisible, chameleon...(több nem jut eszembe😊)

Ron Ragm
Magadat😉

álcázÓ? egy tolvajjal mit lehet álcázni?