The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FAT DAGOTH (remelem utoljara irom be.p)
Na szoval a dungeono legmelyen vol es a titkos szobat orizte a tronjan, fel oraig kuzfottem vele mire leteritettem
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
kb 10-es szintû, nekromanta (fõleg conjuzok ha van potom😊 ) vámpír vs golden saint
Elõször egy Ancrestal Ghost, majd amíg ezzel "küzdött" gyorsan egy scamp, az egybõl megtámadta (ugye mert kb akkor ölte meg a ghostot), majd bonewalker mind2 fajtából, skeleton, még1X scamp
amikor már csak 1 maradt életben, rá egy fire attronachot
ezután igaz kevesebb mint 50%-os, de sikerült egy Dremorát és egy Clannfeart
Csak 4 Restore magicka potot vesztettem (15pts fél percig, saját gyártmány), ráadásul még a lelkét is elfogtam 😊
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
War. War never changes.
Ron Ragm: tudok angolul és a szótárt is tudom használni, de nem minden esetben egyértelmû a dolog. pl. a sanctuary jelentését is tudom de nem sokra megyek vele.
A weakness-ek általában a megkapott sebzést növelik, tehát a weakness from fire 50% azt jelentené, hogy egy 10-20 demage-es burning hand a karin 15-30-at fog sebezni ha betalál. Pocsék dolog, tudom mert altmer az ucsó karim😊). Nagyon jók ellene az un. elementalis shieldek, amelyek -mint Ron Ragm is írta - magából a sebzésbõl szednek le. A tolvaj számára az illúziók mágiaosztály szinte kötelezõ. Raphael-lel teljesen egyetértek, ha nem kell a khajit. Tolvajnak: short blade, marksman, illusion, light armor, sneak, security, alchemy, speechcraft....
Országh László Angol-Megyar kéziszótár
Benne van a szótárban, ezután ki lehet következtetni mire jó (ha nem tudsz angolul szokj hozzá h szótáraznod kell...)
Országh László Angol-Megyar kéziszótár
Benne van a szótárban, ezután ki lehet következtetni mire jó (ha nem tudsz angolul szokj hozzá h szótáraznod kell...)
A sanctuary mire jó és mi a lényege a weekness dolgoknak. pl.: weekness to fire, weekness to frost, stb.
War. War never changes.
Lenne 1-2 kérdésem:
A Tribunal-ban a Mournhold-i katakombáknak egész az elején egy szobában van egy nyilas fickó. Sajnos a nevét nem tudom, de valami olyasmirõl hadovál, hogy teljesítheti a küldetését, azt hogy engem megöl (poor bastard 😊. Harc közben elkezd dumálni. A problémám az, hogy a szöveg folyamatosan fut és le sem lehet állítani, nem tudok kilépni a szövegablakból. Volt valakinek ilyen problémája?
Arra az elhatározásra jutottam, hogy indítok egy új karaktert. Tolvajra gondoltam. Tudnátok tanácsokat adni a faj és a skillek kiválasztásában? Khajit-ot és Argoniant nem nagyon szeretnék.
War. War never changes.
Tehát ha van még egy összetevõ aminek hatása a Vampirism olyan elixírt lehet csinálni, amely ideiglenesen vámpírrá változtat bárkit...
Nincs igazam?

Hagyd a bányát!, nem a fizikai történés a fontos, hanem a quest. Nem lesz benne bányász és a kwamák is blightosak maradtak ha jól emlékszem.
A stronghold:
1. otthon, ahova a "megfáradt" kari hazamehet, az övé, lehet pihenni, alkimit kotyvasztani, a cuccost lerakni
2. státuszjel, a hatalom, a rang, a klántagság kinyílvánítása
3. vesd össze, azzal ahogyan megérkezett a kari (ing+gatya+cipõ+némi(inkább nemi) pénz és menlevél a birodalomtól, tudod a dunmerek "imádják" a birodalmat) és most?-> egy dunmer nemesház tagja, maga is bírtokos nemes.
kész van a strongholdom de a bányában még mindig nincs senki. Egyébként a strongholdnak mi az értelme?