The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Írjátok ezt a legjobb heavy amort, hogy dragonscale. A dragonscale az nem médium? Van egy Dragonbone páncél a gamában ami valóban heavy és szvsz. is a legjobb.
A light armor skillnél szvsz. nincs tutibb dolog a gamában: 1. illeszkedik a boundolt páncélokhoz, 2. a saviures hide súlyához mérten a legfinomabb páncél.
Kétségtelen, aki szereti a kihívásokat és távol tudja tartani magát a csatafronttól, annak a legelegánsabb az unarmored. A 100-as unarmored skill ha jól láttam fed annyit, mint heavy páncélos kariknál a szimpla acél.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
War. War never changes.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
>.>>><<<.<
Ha betöltöd a TESCSbe és újramented akkor megszûnik.
1. Start TESCS
2. File/DataFiles klikk a MODra majd klikk a Set as Active File –ra és OK
3. Ha betöltödött akkor pedig Save
A Morrobook-ból telepített kiegészítéseknél betöltéskor figyelmeztet a progi, hogy hibák lehetnek futás közben, mert a legutóbbi mentésem óta változtattam a játékon (egyébként most telepítettem újra, így ezt nem is igazán értem). Ez azt is jelenti, hogy lesznek hibák, vagy csak valami sablon szöveg?
ui: sztem a szolgaltatonal halt be vmi, ugyanezen a serveren volt az uesp is, de par hete az sem elerheto.
Amikor rakod össze a cuccost ekkor felírja a maxi enchant kapacitást, asszem ebony staff ->90 (a nem nevesített fegyverek közül talán a legjobb!). Aztán ahogyan rárakod az effektet jelzi egy másik számmal hogy mennyire töltötted ki a kapacitást, nyílván a sikeres enchantáláshoz ennek a maxin belül kell maradnia. Ennek az adatnak a végleges értéke adja meg, hogy mennyi mana fog kirepülni aktivizáláskor. A töltetek elvi száma pedig nem más mint az int(lélek/kapacitás_lekötés). Ha ez Nálad kb. 10 akkor sanszosan golden_saint lélekkel az effektek összes manaértéke 37-40 körül adódhatot. A felírt casting cost valószinüleg az aktiválás során Rád háruló mana biztositék és ez megjelenítési mód szerint mindig min. 1, de igazán tárgyaknál 0 kell legyen.
http://www.m0use.net/%7Exanathar/
A változatosság kedvéért nálam ez sem megy
Csináltam egy ebonystaffot 100fire+100frostal és 360as enchantal készítettem.
Az összerakás alatt azt mondta ,hogy a cast cost :1 ,mivel Sainal csináltam arra jutottam ,hogy ezt 400x tudom elsütni.
De nem ez történik kb a 10ik ütés után kifogy ugyanúgy mintha az enchanter készítette volna.
Úgyhogy azóta ez a cast cost sem teljesen tiszta számomra.
A fene megeszi a http://12.145.63.45/~xanathar/ link olybátûnik már nem jó, legalább is folyamatosan nem jelentkezik. Pedig a google keresõ katalógusban is még így szerepel és nagyforgalmu helynek van minõsítve😞((
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Óriási ez a fordítása ötlet😊, fel-felbukkan, sõt csapat szervezõdik, aztán elhal. Kivált érdekes olyan gamerektõl, akik már ángliusban is végignyomták😊 és nem volt vele így sem értelmezési bajuk😊. Kiváncsi lennék van-é még egy menõ gama amelyiknek az irodalmi része ekkora érdeklõdést váltott volna ki!😊
vagy más ötlet. 1000 gimnáziumba el kell küldeni 17 dialógust, hogy fordítsák le angolórán...
gyorsan megvan😊
de ha 10 ember naponta 20-at, akkor már "csak" 3 hónap

Hello.
Meow.
Die.
...

onnan tudom hogy sql+php párosításban csináltam egy fordítót...leforditani biztos nem fogom, mert 1 embernek télleg sok az a 17000
pár küldit+a generálást le is fordítottam az elején, ami rendesen müködött magyarul...