The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sipocz
No, akkor a Mehrunes Razorról:
Morag Tong küldi is szól ide, de a Hlaalu GM-nek igazán csak egy Sanguin item kell belõle és azt bármikor megszerezheted. Ald Velothitól Ny-ra van egy nagy dwemer ruin, ahova egy híd vezet (ide szól az aldruhni GoM intézõ egy anyagbeszerzõ questje is). Hagyd magad mögött a dwemer erõdöt és ballagj tovább Ny-ra át egy folyón/tengerszoroson egy szigetre. A szigeten találsz emberi létezésre vonatkozó nyomokat elhagyott épület formájában és egy picit É-ra néhány eléggé ellenséges ashlandert. Ennek a szigetnek a Ny-i szélén a tengerbe süppedve áll egy daedra ruin. A ruin fix humanoid lakossága ha jól emléxem 2 db. harcosabb egyén, az egyikõjük hordozza a MTGM-nek kellõ Sanguin cuccot. Az oltárszoborra klikkentve kell csocsorászni M.Dagonnal és megbízást ad a Razor visszaszerzésére. A tõr egykori (nyugodjon) hordozója MD szerint méltatlanná vált a használatára és ideje hogy új hordozó kerestessen. A tõr valóban a Molag Amur régió egy sírboltjában szunnyad, amely ráadásul csurig van daedrich egyénekkel. Odaérve némi testgyakorlat után, ha figyelmesen keresgélsz találhatsz egy rozsdás, -1-es daggert, ami veszélyesebbnek tûnik a használójára semmint az ellenfélre. No ezt vidd vissza MD-nek, aki egy picit "igazít" rajta és Neked ajándékozza.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sziasztok!

Elkezdtem nyomni a tribunalt, de sjna a fõküldetésben elakadtam. Megkaptam Amelaxiától azt a küldetést amikor az esõcsináló gépet kell a dwemer ruinban bekapcsolni. A problémám itt van. Nem találom ezt a rohadt gépet. Hol van?
Melyik teremben? Vagy mit kell csinálni? Mikor lemegyek a legalsó szintre egy sziklaomlás zárja el a walker's passage nevû helyet. Meg van itt egy forge egy félkést robottal. Please valaki segítsen!!!

Utálom, ha hülyeséget magyaráznak meg...

gumininja
En speciel szivesen veszem amikor leirod a dolgokat, sokat segit egy-egy tipped, ismertetesed. Ha tulvagyunk az alapkveszteken, akkor lassan belekezdhetunk az egyeb tippekbe, kvesztekbe, ahol nagynagy segitseg egy-egy kommented. Ugyhogy reszemrol csak koszonni tudom az infokat ;]
Sipocz
Biztos, hogy mindent elõre akarsz tudni? Elvész a felfedezés öröme. Már így is sokat spoilerkedek, de ha mindenkép kell akkor jelezd. Annyit elárulok, hogy célszerû a Morad Tong küldiket végignyomni (a Black Hand dagger a nagymester fegyvere magának Mephalanak a kezébõl, M.Dagon shrinéire meg csak ráakadsz valahol). Tel Fyr meg egy tolvaj számára igazi paradicsom, használd a képességeit(és ne öld le a corpus betegeket!!!!)!
Amit írtam az inkább a megnyugtatás kategóriának szántam, arra hogy van megfelelõ cucc minden kari stílusához.

Sipocz
Nagyon függ attól, hogy merre jársz. Amit mondtál az leginkább az Ascádiai szigetekre jellemzõ elõfordulás. Pl. trollok, shalk stalkerek végig megtalálhatók a Westgashon, hárpiák a hegyekben pl. AldRuhn-MarGan között, a daedra ruinoknál gyakoriak a seducerek, ebony és glass gólemek, giant spider szinte mindenütt, az undead bandát leginkább a viveci Foreign alagsorában a temetõben lehet tesztelni, de nagyon prímák a 6.házi barlangok is valamint a hegyláncok a Ghostgate és TelUvirith között, a See Of Ghost teljes hosszában tritonok szuszognak a vízben.

Sipocz
Hi!
A csizma (of blinding speed) lényege, hogy nyom a karira egy "kis" vakítást, ami mint káros mágikus befolyás támadásnak minõsül ami ellen müx. a mágikus rezisztencia. Az absorb spell még nem mágikus rezisztencia, azzal együtt hogy a mágikus szûrõk egyik nagyszerû eleme. Javalt a csizma felhúzása elõtt pár sec-es resist magicka felnyomása self. Breton karik óriási forban😊! Természetesen kocka van a mágikus rezisztencia aktiválására is ami néha ilyen, olykor meg olyan eredményt ad.

Ch_Slater
itt van

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Ch_Slater
ezt én sem értem, mert olyan 5-ös szinten szereztem meg a boots of blinding-ot és nem vakított egyáltalán. pedig nem is volt semmi extra cuccom hozzá. aztán néha volt hogy vak voltam töle, de ha késöbb felvettem akkor megint jó volt (nem vakított)
fene se érti... lehet hogy bug.

gumininja
Fesd be a staffodat fehérre ;]

(szerintem nem lehet azt kiiktatni, ha hordod a papucsot, de ha mégis, akkor majd valaki leirja gondolom hogyan, engem is érdekelne)
CS@
Ja. Õ az alkimista master trainner.

van egy atronarch karim 50es spell absorbbal, ha felveszem a boots of bliding speedet megis teljesen vak maradok. Tud vki segiteni ebben?

ez a daedra herceg merre talalhato? az armort hol keressem tel fyrben? morag tong black hand merre van? kosz mindent

Ch_Slater
ezek közül csak a pack-nixhound, meg a wild vámpír akivel találkozok néha. a többivel még soha. ezért gondoltam hogy lehet hogy nem megfelelöen müködik

Sipocz
Sokat javít a progi "kihívás" szinvonalán. Néhány dolog jópofi, némelyik picit "erõszakolás"-nak tartok, de nem árt semmiképp. Egy, ami igazán nem szép tõle: háttérbe szorítja az alapgame néhány monsztájának elõfordulását. Mindenképpen rakd fel!

Szerintetek jó a Giants 2 mod? Nektek fent van? Hátha én is leszedem.

War. War never changes.

Sipocz
Pack nixhund, ebony, automaton, glass gólem, lich, ancient lich, rogue vampir, wild vámpir, zombie, hárpia........

Sipocz
Hi!
Nem! mostanában csak NWN! A Morro. csak emlékekbõl, nekem ez jelenti "Doberdót", a tegnapi cumókra nem emlékszem, de a régmúlt az más;-))

ollie
Hello! Mostanában hanyagolod az NWN-t?

Sipocz
Hát ez már nem ennyire széles,de:
- Saviures Hide light armor lajbi, Tel Fyr
- fix daedrich longbow: Maelkashiash shrine (ott ahol az AldRuhn-AldVelothi tengely metszi a vízválasztót, Almsivi templom küldi is szól ide hogy könyörületes légy az ellenségeddel is (hehehe😊), a tiltott galéria 3. emeletén egy csonti mellett
- hát nemtom fegyver: én a tolvaj-like pasasnak (egy fejvadászom volt) rövidpengét javallok mindig és nagyon kedveltem az ebony rövidkardot mert jót sebez, viszonylag könnyü és ua. nagy a struktura szilárdsága, jól enchantolható, hogy honnan erre már nem igazán tudnék fix helyet, de a daedrich dögöknél gyakran van, és persze igazi fejvadásznak a Mehrunes Razor magától a daedra hercegtõl, vagy a Morag Tong Black Hand tõre nagyon szép, de a GoM Balmora intézõje is ad egy használható daggert ha megoldottad az összes küldijét
- szvsz. az illúziók mágiaosztály igazán stílszerû egy tolvajnak és hát innen lehet is aránylag jókat enchantolni, sanctuary, chameleon, invisibility, night-eye témakör eléggé használható és persze a when use alapu is nem csak a constant,
- a tolvaj jellegû palik nem igazán elmélyültek a conjuratio mágiákban, de éppen az õ light armor skilljük nagyon alkalmas a boundolt páncélzat viselésére, ha nem megy fejbõl, akkor érdemes esetleg gyûrûben egy when use combo mondjuk 60-120 sec-re benne lajbi, kesztyû, csizma és sisak (persze ide jó egy nagyobb lélek)

baratis
A viveci vezért mindenképpen ki kell nyírni, ha a tolvaj küldiket is akarod.
A balmorait meg lehet menteni, ha elhozod neki a cup of bittert (vagy valami ilyesmi).

kösz mindent sipöcz, most tolvajoknak is leirnad a fasza cumokat?~~

Sipocz
Secret nincs alapaban, grandmaster a Valenvarion erõd propylon kamrájában a breton mamitól.

Sipocz
Hi!
Javasolt cumók, fõleg mágus-like kariknak:
- az imp.cult ajándékai kivált alacsony kariszinten: Maran amulett, Stendaran belt, Zenithar right&left hand, Septimus ring......
- quest tárgyak Ajira (GoM Balmora) warlock küldijeibõl: Staff of Magnus, Warlock ring
- Telvani Aryon quest ajándékai: Aryon Helper, Aryon Dominator
- Telvani Magister questekbõl: gyûrû, ami Drathának kell és köpeny, ami Nelosnak kell
- GoF küldibõl Hrundi (Sadrith Mora) adja ki, egy É-i szigeti barlangba szóló fejvadászat mellékeseként Marara ring (vámpír a drága, csak óvatosan)
- Staff of War (vmi ilyesmi), Morag Tong küldi a viveci Telvani tower fõnökeinek kigyakására
- Webspinners, Morag Tong küldi Sanguin tárgyaiért, vannak benne kifejezetten mágusoknak kellemes cumók, átalában Mehrunes Dagon shrinéibõl
- Mentor ring, Destagmer ring : régi mágusfejedelmek sírjaiból Seyda Neen és Gnisis mellett
(és még sokan mások😊

lol

CS@
Tudtommal SecretMatert sehol (kivéve MOD).
Ha jól emlékszem a teljes Grandmaster készletet megveheted az alkimista master trainertõl.
GM Mozsarat tudok Sadith Mora –i toronyban és DrenPlatanionban.

hol talalok secretmaster (vagy ahhoz hasonlo) alembicet, retortot és calcinatort?

Ch_Slater
de azért meggyözhetö vagyok ha több szolgáltatás lesz...

Ch_Slater
nem lehet html-t használni...eddig legalább gondolkozni kellett egy kicsit ha nem akartad elcseszni a linket, képet...butul minden.
nemtetszik na..

nálam is, elég furcsa

War. War never changes.

Ch_Slater
ja oké látom a friss változásokat a fölapon... hülyeség.

Ch_Slater
hogy beszükült a forum szélessége. vagy nem? változások szele?

CS@
Arra tippelnék ,hogy nálad is csak a „verziószámmal” van gond.
Ha így van akkor a #14184 -ban leírt elmulasztja a problémát.

Ch_Slater
27-es szinten milyen lényekkel találkozhatok ami csak a Giants2 modban van benne? mert fenn van a mod, csak nemtom hogy rendesen müködik-e. azért mert mindig amikor inditom a játékot, akkor bejön egy hibaüzenet, hogy egyes pluginek master filejaival valami gond van (vagy valami ilyesmi)...de attol rendesen tudok jáccani csak nemtom hogy jo-e igy a giants2...

CS@
Gyorsan trainning nélkül szerintem sehogy.
Elmész Mournholdba és veszel egy csomó gemet készítesz valami tárgyat amivel valami olyan lényt tudsz megidézni ami a vett gemekbe belefér.
Megidézed ,bezárod majd feltöltöd az idézõ tárgyadat azzal a lélekkel amit éppen elfogtál és így tovább … (Azura Staral olcsóbban is megoldható).
Nekiállhatsz enchantolni értéktelenebb amuletteket és egyéb tárgyakat.
De ezek nem gyorsak !
Esetleg Ron Ragm -nak vannak jobb 5letei (õ még papír lappal is kísérletezett).

Hogyan vigyen fel gyorsan az enchantot 100ra training nelkul?

Hmuda
Márpedig ott kell lennie. Az ork fickó melett van gey ajtó. amögött van.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ch_Slater
elvileg az alagsorban van, nem?

engem erdekelne temple kuldesek leirasa ha vki rendelkezik ilyennel, - legjobb lenne ha magyar de angol is jo - az szoljon pls vagy adjon linket~~
>.>>.<<.<

Hmuda
Hát a viveci fighters guildben. Kérdezz körbe.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Mondjuk páncélba lehetne rakni a restore-t és a fegyverbe az absorbe-ot, úgy a legjobb. 😄

gumininja
Van. 0-100ig terjedo ertekkel tudsz venni/gyartani olyan spellt. Enchantba nemtom, de sztem lehet. Amde csataban talan az absorb health a kifizetodobb es hatasosabb.
Hmuda
Télleg, van restore health vari? És lehet folyamatos enchantot csinálni vele cuccokra?

gumininja
Magus ceh utanpotlas dobozaibol egy-egy kuldetes elott felpakolhatsz beloluk. Vagy gyarts magad Restore Magic potionokat, (Alchemy skill). Venni par olyan npcnel tudsz, akik alapjaban is magikus cuccokat, osszetevoket arulnak. De a legbiztosabb ha vegignezel minden boltost egy-egy nagy varosban, valahol csak van.
Zeenoo
HI!
Segitsetek ha tudtok!
Hol lehet venni restore magic varázslatot?

thx mindent sipöcz, esetleg tudnal meg mondani par ilyen helyet ahol varazslonak lenne par jo kis cumo. Engem nem untatna

nálam sohasem volt még ilyen

War. War never changes.

Valaki másnál is elõfordult már hogy a medium armor folyton váltja magát heavy és medium között? (egy durva és idegesitõ bug)

Sipocz
Bár lehet, hogy már nagyon unalmas vagyok, merthogy sokszor írtam errõl is: nem a legjobb politika egy adott céh küldetéseit végignyomni és aztán kezdeni bele egy másikba. Sokkal praktikusabb az érdeklõdési körbe tartozó összes céhnél körbe-körbe questelni és nagyjából azonos zsarzsit tartani. Olyan érdekes lesz amikor a birodalom sárkánylovagját leküldik a sarokra egy félvekni muckért😊), mert az hogy a másik céhben mit értél el a questadókat abszolúte nem érdekli!

Sipocz
Ja! még: A gama egyik legnevesebb ebony staffja Tel Branoraban van a fõenchanternél, ez is töltött és része egy tolvajházi questnek.

Sipocz
Ha töltetlen staff kellene azt tényleg csak a kalandozgatással vagy a nemesházak kincstárának kirámolásával tudod megszerezni.
Ha jó egyelõre a híres(bár nem egyedi) "varázslók staffja" ,ami töltött de ebony akkor abból tudok kettõt. Az egyik a Buckmooth erõdtõl délre a daedra ruinban a nord fiuknál, a másik Dagonfelltõl Ny-ra majdnem a Sanctus shrinénél egy barlangban ami É-ra néz a tengerparton a két boszi egyikénél(vigyázz igen jó "társasággal" bírnak, a csontik nyila paralizál!!).