The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morag Tong küldi is szól ide, de a Hlaalu GM-nek igazán csak egy Sanguin item kell belõle és azt bármikor megszerezheted. Ald Velothitól Ny-ra van egy nagy dwemer ruin, ahova egy híd vezet (ide szól az aldruhni GoM intézõ egy anyagbeszerzõ questje is). Hagyd magad mögött a dwemer erõdöt és ballagj tovább Ny-ra át egy folyón/tengerszoroson egy szigetre. A szigeten találsz emberi létezésre vonatkozó nyomokat elhagyott épület formájában és egy picit É-ra néhány eléggé ellenséges ashlandert. Ennek a szigetnek a Ny-i szélén a tengerbe süppedve áll egy daedra ruin. A ruin fix humanoid lakossága ha jól emléxem 2 db. harcosabb egyén, az egyikõjük hordozza a MTGM-nek kellõ Sanguin cuccot. Az oltárszoborra klikkentve kell csocsorászni M.Dagonnal és megbízást ad a Razor visszaszerzésére. A tõr egykori (nyugodjon) hordozója MD szerint méltatlanná vált a használatára és ideje hogy új hordozó kerestessen. A tõr valóban a Molag Amur régió egy sírboltjában szunnyad, amely ráadásul csurig van daedrich egyénekkel. Odaérve némi testgyakorlat után, ha figyelmesen keresgélsz találhatsz egy rozsdás, -1-es daggert, ami veszélyesebbnek tûnik a használójára semmint az ellenfélre. No ezt vidd vissza MD-nek, aki egy picit "igazít" rajta és Neked ajándékozza.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Elkezdtem nyomni a tribunalt, de sjna a fõküldetésben elakadtam. Megkaptam Amelaxiától azt a küldetést amikor az esõcsináló gépet kell a dwemer ruinban bekapcsolni. A problémám itt van. Nem találom ezt a rohadt gépet. Hol van?
Melyik teremben? Vagy mit kell csinálni? Mikor lemegyek a legalsó szintre egy sziklaomlás zárja el a walker's passage nevû helyet. Meg van itt egy forge egy félkést robottal. Please valaki segítsen!!!
Utálom, ha hülyeséget magyaráznak meg...
Amit írtam az inkább a megnyugtatás kategóriának szántam, arra hogy van megfelelõ cucc minden kari stílusához.
A csizma (of blinding speed) lényege, hogy nyom a karira egy "kis" vakítást, ami mint káros mágikus befolyás támadásnak minõsül ami ellen müx. a mágikus rezisztencia. Az absorb spell még nem mágikus rezisztencia, azzal együtt hogy a mágikus szûrõk egyik nagyszerû eleme. Javalt a csizma felhúzása elõtt pár sec-es resist magicka felnyomása self. Breton karik óriási forban😊! Természetesen kocka van a mágikus rezisztencia aktiválására is ami néha ilyen, olykor meg olyan eredményt ad.
fene se érti... lehet hogy bug.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
(szerintem nem lehet azt kiiktatni, ha hordod a papucsot, de ha mégis, akkor majd valaki leirja gondolom hogyan, engem is érdekelne)
War. War never changes.
Nem! mostanában csak NWN! A Morro. csak emlékekbõl, nekem ez jelenti "Doberdót", a tegnapi cumókra nem emlékszem, de a régmúlt az más;-))
- Saviures Hide light armor lajbi, Tel Fyr
- fix daedrich longbow: Maelkashiash shrine (ott ahol az AldRuhn-AldVelothi tengely metszi a vízválasztót, Almsivi templom küldi is szól ide hogy könyörületes légy az ellenségeddel is (hehehe😊), a tiltott galéria 3. emeletén egy csonti mellett
- hát nemtom fegyver: én a tolvaj-like pasasnak (egy fejvadászom volt) rövidpengét javallok mindig és nagyon kedveltem az ebony rövidkardot mert jót sebez, viszonylag könnyü és ua. nagy a struktura szilárdsága, jól enchantolható, hogy honnan erre már nem igazán tudnék fix helyet, de a daedrich dögöknél gyakran van, és persze igazi fejvadásznak a Mehrunes Razor magától a daedra hercegtõl, vagy a Morag Tong Black Hand tõre nagyon szép, de a GoM Balmora intézõje is ad egy használható daggert ha megoldottad az összes küldijét
- szvsz. az illúziók mágiaosztály igazán stílszerû egy tolvajnak és hát innen lehet is aránylag jókat enchantolni, sanctuary, chameleon, invisibility, night-eye témakör eléggé használható és persze a when use alapu is nem csak a constant,
- a tolvaj jellegû palik nem igazán elmélyültek a conjuratio mágiákban, de éppen az õ light armor skilljük nagyon alkalmas a boundolt páncélzat viselésére, ha nem megy fejbõl, akkor érdemes esetleg gyûrûben egy when use combo mondjuk 60-120 sec-re benne lajbi, kesztyû, csizma és sisak (persze ide jó egy nagyobb lélek)
A balmorait meg lehet menteni, ha elhozod neki a cup of bittert (vagy valami ilyesmi).
Javasolt cumók, fõleg mágus-like kariknak:
- az imp.cult ajándékai kivált alacsony kariszinten: Maran amulett, Stendaran belt, Zenithar right&left hand, Septimus ring......
- quest tárgyak Ajira (GoM Balmora) warlock küldijeibõl: Staff of Magnus, Warlock ring
- Telvani Aryon quest ajándékai: Aryon Helper, Aryon Dominator
- Telvani Magister questekbõl: gyûrû, ami Drathának kell és köpeny, ami Nelosnak kell
- GoF küldibõl Hrundi (Sadrith Mora) adja ki, egy É-i szigeti barlangba szóló fejvadászat mellékeseként Marara ring (vámpír a drága, csak óvatosan)
- Staff of War (vmi ilyesmi), Morag Tong küldi a viveci Telvani tower fõnökeinek kigyakására
- Webspinners, Morag Tong küldi Sanguin tárgyaiért, vannak benne kifejezetten mágusoknak kellemes cumók, átalában Mehrunes Dagon shrinéibõl
- Mentor ring, Destagmer ring : régi mágusfejedelmek sírjaiból Seyda Neen és Gnisis mellett
(és még sokan mások😊
Ha jól emlékszem a teljes Grandmaster készletet megveheted az alkimista master trainertõl.
GM Mozsarat tudok Sadith Mora –i toronyban és DrenPlatanionban.

nemtetszik na..
War. War never changes.
Ha így van akkor a #14184 -ban leírt elmulasztja a problémát.
Elmész Mournholdba és veszel egy csomó gemet készítesz valami tárgyat amivel valami olyan lényt tudsz megidézni ami a vett gemekbe belefér.
Megidézed ,bezárod majd feltöltöd az idézõ tárgyadat azzal a lélekkel amit éppen elfogtál és így tovább … (Azura Staral olcsóbban is megoldható).
Nekiállhatsz enchantolni értéktelenebb amuletteket és egyéb tárgyakat.
De ezek nem gyorsak !
Esetleg Ron Ragm -nak vannak jobb 5letei (õ még papír lappal is kísérletezett).
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
>.>>.<<.<
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

War. War never changes.
Ha jó egyelõre a híres(bár nem egyedi) "varázslók staffja" ,ami töltött de ebony akkor abból tudok kettõt. Az egyik a Buckmooth erõdtõl délre a daedra ruinban a nord fiuknál, a másik Dagonfelltõl Ny-ra majdnem a Sanctus shrinénél egy barlangban ami É-ra néz a tengerparton a két boszi egyikénél(vigyázz igen jó "társasággal" bírnak, a csontik nyila paralizál!!).