The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is sötét de én kivilágositom a képernyõt mer anélkül nekem minden weboldal sötét (a monitorom eleve sötét)

Hmuda
Csak enyhén szolva sötét. Olyan nehéz egy képprogival felvilágosítani.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ó és elsõre sikerült 😄

Na most már teljes a gyöjteményem! Ha hiányzik valami szóljatok!

Geforce 4 MX 440 uj driverrel... 8/

Hmuda
Valszeg videokártya. Új driever talán.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
mambo: köszi igazábol csak azt kellett bepipálnom, hogy scroll legyen. 😊

Srácok! Van egy emberke aki naon szeretné kipróbálni a gammát de olyan problémával bírkózik, hogy az ablakok rossz helyen jelennek meg. Pl a fajválasztó ablak az õr mögött he he... kicsit nehézkes így 😊
Van valami ötletetek?

Sipocz
Hi!
Ha Blades questben vagy és corpusos akkor:
- Cossades ad egy dwemer tárgyat, asszem egy coherer, amivel lehet egy kicsit lekenyerezni Fyrt (dicsér is milyen figyelmes vagy😊, én mindig elmodntam neki õszintén hogy be akarom teljesíteni a Nereverin próféciát
- ha a fenti megvan akkor Fyr leküld a Corpusariumba és a törpivel el lehet beszélgetni hosszasan és õ adja a cipõt
- ha van cipõ és visszamentél Fyrhez és vállalod a kisérleti alany szerepét akkor kigyógyit a corpusból (és immunis leszel mindefajta betegségre)

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Hát igen elég muzeális a gépem de sok játék után meg lehet szokni

kösz ron ragm a cumot most suliba vagyok majd otthon megnezem >.<
elkezdtem irni a kuldeteseket magyarul, majd ha hazaerek parat becopízook hogy is fognak kinezni

raziel.
Csum!

TIPP:

Go Vivec Televanniba, ott fel a Plázába, majd onnan be a Towerbe. Ott keresd meg a lejáratot a Telvanni vaultsba (75-ös zár és csapda védi).
Oda belépve szembe találod magad 2 Storm Atronachhal. Öld meg õket, majd menj ki ugyanazon az ajón, ahol bementél: most azonban az ajót nem oda nyílik (!), hanem egy terembe, ahol két Ordinátor és rengeteg pénz, varázstárgy, ebony cucc és még egy Deadric Claymore is.
Ezt azután értdemes amugy megcsinálni, ha van rajtad Indorill vagy Her Hand armor, mert akkor az Ordik rád támadnak és nyugodtan leütheted õket, nem lesz priuszod😊)
de ki is visziethetheted azt az egypár aranyat, tök mind1

amugy meg a fõmufti adatai😊))

Dagot Ur
Level 35 Humanoid Creature
Health: 1000
Spell Points: 1000
Fatigure: 100
Strenght: 100
Int: 100
Willpower: 100
Endurance: 100
Agility: 100
Personality: 100
Luck: 100 (szerencsétlen barom😊)
Speed: 80 (lehetne gyorsabb is😊)

Sebzése:
Attack 1: 50-75
Attack 2: 25-100
Attack 3: 75-75

Használt varázslatai:
Vivec Abilites: Fority Strengt: 100
Forify Attack: 50
Wrath of Dagoth: Damage: Health 1-3
Speed: 1-3
Endurance: 1-3
Agility: 1-3
Willpower: 1-3
Luck: 1-3
sztem azé lelehet verni😊)

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

- leejtés "F" betû

- áteditálsz egy sima papírlapot, lemented új ID névvel és kész is.

Hajrá!!!

hát ollie bácsiiiiiii

ollie
nakivagyok?

ollie
Sziasztok!

PTW
*bocs kihagytam egy szot 10-12 cella

PTW
Brush ... nem eszakon van csak Tel van 8)..
az igazsag az hogy amikor elkezdtem epiteni akkor nem gondoltam arra hogy valaha felrakom netre ezert a sziget amin van kicsit "vicces" helyen van.. de szerintem ez tok mindegy (nem kell a world mapot nezni heheh).
Bandew.. igen szeretnek ceheket majd de meg csak az epitessel foglalkozom, nagyon sok ember lesz hiszen varos.. meretet nezve kb 10-12--> tobb mint tizszer akkora mint balmora.

Hmuda
Nos eddig ennyi van kész a házból. Ez csak a hálószoba viszonylag kész állapotban, már csak egy sarkot kel berendeznem, valszeg egy kandallóval fogom. Viszont az a papiros dolog még mindig baj és a talajhoz igazítás is jol jönne végre:

Hmuda
Melyik is az a gomb amivel automatán szintbe hozhatok tárgyakat a const. kit-ben?

És még annyit, hogy mit kell csinálnom ahhoz, hogy a játékban ne könyv kerettel jelenjen meg a papírlapra írt üzenet, ahnem rendesen paírlapon?

Zeenoo
Hmmm Hmmm
Beltérben 30 fps?
Milyen géped van?

Zeenoo
2 éve?

Zeenoo
Bövebben :
Nem emlékszem rá mert még akkor szereztem mindet amikor a játék megjelent, cirka 1 éve...
Most hogy ujra elkezdtem vele jáccani még nem találtam egyet sem

Zeenoo
Találtam
45

Hmuda
És még annyit, hogy mit kell csinálnom ahhoz, hogy a játékban ne könyv kerettel jelenjen meg a papírlapra írt üzenet, ahnem rendesen paírlapon?

Hmuda
Melyik is az a gomb amivel automatán szintbe hozhatok tárgyakat a const. kit-ben?

hopp, lehagytam egy mappát

Már megint nem megy!!

Az Ebony nekem is teljes:

Nekem is van Daedric páncélzatom de még nem teljes és inkább nem raktam fel róla képet.

Honnam szerezted a Daedric páncélokat?
egyébként hanyas szintû vagy?

Zeenoo
Ilyesmi nekem is van :

Zeenoo
HI !
Gondolom a My Tomb nevezetüre gondoltál, ammit a csontváz választható karival eggyütt rak fel a mod

Szegény aranoszkáimnak nemjutott hely az asztalon. 😄
Azon a hires tárgyak vannak és egyébkent is mini asztal

Múzeumot, riasztó és õr nélkül =)

Bandew
Sebaj! Így legalább olyan Gollamos. 😄

Amugy ez a sok fegyver mind a földön van?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

hát nemigaz nembirom leirni a "csak" szót

Ez jobb ötlet hiszen vannak még itt Ebony és Glass tipusú cuccok meg egy halom hires cucc amiböl cak egy van az egész játékban pl.: a képen a kezemben épp a goldenmittomi van 😄

Ron Ragm
akkor múzeumot😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Dehogy adom el! Ez az ENYIMÉ!! 😄

Szep, nyithatnal egy boltot is lassan =)

ron ragm elkuldod?

Ezaz

Ron Ragm
ne használj szünetet, megfelelõ mûködéshez érdemes betartani a dos-os filenévszabályokat

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

na mibaja van

Na megérte gyüjteni, már cak pár fegyver hiányzik a gyüjteménybõl (mind DAEDRIC 😄 )

.p

Úristen! Tényleg Loading Error van kiirva! Nem jó ez a SG nick rendszer 😄