27013
  • Mr_no_NaMe
    Az miért van, hogy megölök 3-4 ordinátort, egyik páncélt megtartom állandó páncélnak amit hordok a többit pedig eladom, és amikor vivecbe vagyok az összes ordinátor szó nélkül rámtámad? Akár rajtam van az armor, akár nincs, megtámad az ordinátor. Miért van ez? :S
  • Dzsí Pí
    Uh, jee, kösz, minnyá meg is próbálom...
  • Panzerfaust
    Van sadrith mora, meg ugye ez a rozsomák csarnok, ahol a céhek vannak. rozsomák csarnokba elmész mágusteleporton, de onnan ki is jössz, és átmész egy hídon ott vagy sadrith mora déli csücskiben, elgyalogolsz a kapu fogadóig, amibe nem mész be, hanem ahol van egy nagy kapu, amit ha kinyitsz a víz fele néz, háttal álsz neki, és az egész település közepének a közepén lesz ez bazinagy gombaház, ahol nem a hupikék törpikék laknak, hanem Neloth mester.
  • Qwerty4
    A harmadik próbánál tartok.Kogoruhnba járok.
    Van egy olyan feladat, hogy keressem meg az Árnyék pajzsot a Dagoth-ház jelével.Én kaptam egy Árnypajzs nevezetűt.És azt írta, hogy a lávaalagutakban van és én valahol ott kaptam...háát sztem az, de itt a magyarítás kicsit tévedett, mindenképp elbizonytalanított ez a dolog.
    Na most ez az Árnyékpajzs egyenlő az Árnypajzsal vajon?
  • Dzsí Pí
    Üdv all!
    PLS vki mondja már el, hogy hogyan jutok el Tel Naga-ba, mert már körbe-karikába bejártam a Sadrith Morai várat, de semmilyen Naga tornyot nem találtam; gondolom én rossz helyen keresem, de merre van????
    előre is kösz a helpet...
  • Ron Ragm
    Mert feltápolták magukat löttyökkel
    Dagoth ereje ha minden igaz fix, mint sok más dolognak, egyedül a szint annyiban számít itt hogy más szörnyek kószálnak a vadonban magasabb szinten (persze a Red Mountainon mindenképp faszrahúznak ha alacsony szinten mászkálsz)
  • Szuni
    Remek, értem, köszi
  • herczeg
    a mark varázslat önmagában semmit sem ér, kell mellé egy racall is itt megtalálod hogy kik árulják. a varázslat meg úgy műxik hogy valahol magadra castolsz egy markot, és később bárhol ellősz egy recall spellt visszateleportál oda ahol utoljára markot varázsoltál. magyarba megjelölés és visszahívás
  • Szuni
    Valaki tudna segíteni abban, hogy mi az a "mark" varázslat, mire való, és hogyan kell használni, meg hogy hol lelhető - tanulható meg? Magyarul jelzés gondolom, de ilyet nem lelek sehol, egy faqban olvastam, hogy egy adott helyszínre való visszatérést könnyítene meg, és bizony jól jönne, ha hirtelen vissza akarnék menni a puszta közepébe vagy egy barlangba a kalandok során az otthagyott cuccokért; fárasztó ez a sok gyaloglás.. Ha persze elértettem a funkcióját, akkor bocsi a kérdésért.
  • Panzerfaust
    én ezt egy másik karimmal, úgy csináltam meg, hogy mondom majdnem én vagyok a főnök a templomnál(1 rang híjja), csak nem kötnek belém. Odamegyek csórikámhoz, hogy szevasz, erre úgy elhajtott a búsba, hogy csak pislogtam. Aszondta nem érdekli mekkora rangom van, takarodjak a vérbe. Ilyenkor vagyok kénytelen elővenni a 80pontos kaméleont adó amulettemet, és végigsettenkedni(ez lett a fordítása a sneaknek?).
  • Panzerfaust
    Nem hát, de mint mondtam, 500körül ad hozzá a szerencsémhez az a 13 lütyi amit összehoztam, mindegyik oylan 2000 másodpercig hat. Ez arra jó, hogy például így nem kell 60k aranyat kicsengessek egy enchantolásért, és biztos, hogy sikerülni is fog. De mondjuk csinálhatsz egy élettöltő lütyit ilyen magas intel, és akkor ötször annyit gyógyulsz, mint amennyit sebeznek rajtad, amíg kipucolsz egy brutális ellenfelekkel telelévő barlangot. De ezeknek nem az a lényege, hogy mekkora isten legyél, hanem ha van elég időd erre, akkor egy ksi tisztességtelen előnyhöz juttasd magad bizonyos helyzetekben. Vagy éppen sokhoz: )
    Ha ez nem elég akkor konzol(0 billentyű) és írd be, hogy tgm. Bár ez a parancs játékélménygyilkos, modokat tesztelni régebben használtam én is.
  • Qwerty4
    Megvan, lebegési ital és kikerültem őket. :)
  • Qwerty4
    Mehra Milo kiszabadításánál vagyok.Fellopakodok a börtönerődig ahol fogva tartják.De ahogy belépek egyből észrevesnzek és vagy 5-en rámtámadnak.Nem értem.Láthatatlanként lépjek át az ajtón?
  • herczeg
    hlaalu.
  • Randal
    Akkor melyik az a ház amelyik névleg elismeri ill. támogatja a birodalmi vallást?
  • Rundstedt17
    De a hatásuk a lötyiknek nem tart örökké?
  • Panzerfaust
    Minél magasabb az inteligenciád annnál erősebb lütyiket tudsz összehozni alkimiával. Például inteligencianövelő lütyit is. És nincs felső határa a tulajdonságoknak. Innetől a fantáziádra bízom, de nyugodtan lesd meg a második képet amit linkeltem.
  • Panzerfaust
    Elvileg nem, csak ugye az imperial cult a birodalmi vallás, aminek a riválsia a templom vallás, aminek fő támogatói a Redoran ház, bár az indoril adja az ordinátorokat. Vagyis a nagyházad által imádott vallás konkurenciájána tagja vagy. Játéktechnikai értelemben ez semmit ne mejlent, csak ugye a tudat: ) Nálam legalábbis. Bár ebben a játékban pont az a jó, hogy ha akarok, akkor egy altmer barbárral leszek a Hlaau ház nagymestere: )
  • Rundstedt17
    Mi az alkímiás soft cheat?
  • Randal
    Ha jól tudom a Redoran meg az Imperial Cult nem zárja ki egymást, bár már a franc se tudja:)
    A mágus céhet azért viszem, mert szeretnék varázsló lenni. Is:)
    Meg a küldetések miatt is:)
  • Panzerfaust
    Vajon átmenjünk ide, szerencsétlen karakterjeinkel, vagy úgy sincs akkora forgalom?
  • Panzerfaust
    Nem akármi, kicsit megreggelizné szerencsétlen gyíkomat, de ő nem is az a szemtől szembe tipusú karakter. Ellenben ilyen karakterem sosem lenne. Redoran aki birodalmi kultuszos példának okáért, vagy ezekkel a statokkal, hogy viszed a máguscéhet? Nem kötekedésből, csak érdekel. Vagy csak a mágusteleport miatt? Mert azt sosem értettem, a gyíkom a főnök, őt 7-8 aranyért hurcibálják, ellenben az előző táper karakteremet, meg 9ért, pedig nem hogy nem volt belépve a máguscéhbe, de idönként keresztbe is tett nekik.
  • Panzerfaust
    A morrowindhqra az egyiket még én linkeltem, ha jól emlékszem szóva láttam. És mindkettő softcheateket használ. Úgy meg annyira nem jó. Az én istenmagas intem is csak enchanthoz kell: )
  • herczeg
    nem láttad azokat a videókat ahol 7 meg 14 perc alatt viszik végig a morrrowindet? ők bizony első szinten lenyomták dagoth urt (bár a 14 perces az alkímiás softcsítet hsználja szóval kb oolyan erős mint egy lvl 60as kari, a a 7 perces egy sima 1. szintű kari, egy átlagos felszereléssel)
  • Randal
    Ha már mindenki mutogatja a karakterét akkor betszem én is az enyémet.
    A páncélt meg a fegyvert ne nagyon nézzétek, csak azért van rajtam, hogy a heavy armort és az axe skillt növeljem:)

A felső sorban láthatjátok az alap tulajdonságokat, plusz alatta a karaktert. A másik kép meg főtábla a varázscuccokkal növelt tulajdonság, meg a karakter kinézete

Morrowind karakter
  • Panzerfaust
    Bizonyos szörnyek ne mjönnek bizonyos szint alatt. És jól van ez így. PErsze esélytelen legyőznöd mondjuk egy dagothot 5ös szinten, nem úgy mint az obliban hogy bárkit, mert veled azonos szintű, de jól van ez így.
  • Qwerty4
    Én azt olvastam valahol, hogy az Oblivionba van úgy... (bár lehet itt is)
  • Panzerfaust

Ez meg egy kisérlet eredménye, most van 13 szerencsenövelő lutyim, amik egyenként hatszáz fölött növelik a tulajdonságomat. Hát igen softcheat, tudom.
  • Panzerfaust

Na kiderült, hogy csak én vagyok végtelenül ostoba és elfelejtettem konvertálni ezt a nyomorult képet. Amatőr hiba. Nos mint látjátok még lehetne hova gyúrni szerencsétlent, de mivel mindhárom cég ahova tag lett kivégezve, már csak kovályog összevissza. Ha kijön a Tribunal még magyarul mielött utazom, akkor esetleg azt eelkezdem, de erre halovány az esély.
  • Panzerfaust
    Hát így jár aki hamar igérget, nos amíg nem veszek erőt a lustaságomon, és csinálok egy kis szabadidőt amit ezzel töltök egyenlőre nem tudok képet prezentálni jelenlegi kedvenc gyíkomról, de idővel midne kialakul.
    Amúgy annak a karakternek az a léynege, hogy félig sincs kimaxolva, mégis rohadtkeményre sikerült, igaz az eleje kín és szenvedés volt vele, de angyon megizmosodott. Trainer alig lett használva, csak a beszédkésség, ami beleileszthető a karakter háttértörténetébe, a mágikus tudományok olyan 55ösig, ezis simán belefér a sztoriban, és a kovácsolása harcosok céhe miatt.
    Amúgy nem töltök annyi időt morrowindezéssel, meg erre a sok karakterre volt is időm enyi év alatt, ellenben ami személyes szégyenem, hogy se a tribunalt ne mvittem még végig, igaz valami 2 küldi hiányzott, de utána semmi időm nem volt a játékra, se a bloodmoont nem sikerült, ott a főküldit egyszer elkezdtem, de a karakterem hamar gyengének bizonyult, meg a faluépítős küldit, de at fogalmam nincs miért abbahagytam.
    Amúgy most két munkahely között vagyok, ezért tudok picit többet játszani, kell is, emrt utána fél évig semmi nem lesz.
  • herczeg
    az ellenfelek úgy ahogy karakterszinthez vannak igazítva, úgyhogy elvileg az alacsony szint nem lehet gond... (modi seggbe fog rúgni floodért)
  • Qwerty4
    Igen, hát engem nem a maximum karakter érdekel.Nálam a főszál van előnyben.De csak a főszál és néhány mellékküldetéssel is lehet élni.
    8-as szintre eljuttam a corprus gyógyításáig.És még élek, mellesleg nem is volt nagy gond soha az ellenekkel.Tehát végigvihetőnek, életképes karakternek tűnik ilyen játékstílusban is.
  • Qwerty4
    Az is meglesz egyszer támadva. :)De hogy mikor nem tudom.
  • Qwerty4
    Végülis nem ez az első RPG-m, hanem harmadik komolyabban vett szerepjátékom.
    Régebb is próbálgattam többet is, köztük a MW-et, de mégse volt türelmem ehhez a műfajhoz.Most már inkább van.És mivel a magyarítás is megjött neki ezért esett a választásom most erre a játékra.
    Aztán jött a Witcher, arra nagyon rákattantam.Kiváló sztori, kiváló melékküldetések.Ott csináltam is, mert nagyon változatosak voltak és qrva jól volt tálalva minden ami csak létezhet, dinamikus, őrült egy világ volt a MW-hez képest.Azután Fable jött, de azt egy idő után abbahgytam, nem adott elég szabdságérzetet és a mentési rendszerét is utáltam.
  • Qwerty4
    Én értem, de úgyse fogom megtenni.Ha lemaradok sok mindenről, akkor lemaradok.Ha egy nap 48 órából állna akkor OK lenne, de saját életet is kell élni. :)
    Amúgy senki se tudna lebeszélni a MW-zésről.Hibái ugyan vannak, de hangulat megvan, nem is néz ki rosszul, mai szemmel nézve is hangulatos grafja van modokkal.Meg kezd egyre érdekesebbé válni a dolog.
  • Qwerty4
    Nem semmi.Mennyi időt töltöttél el Morrowindezéssel az életedből?
  • tibor16
    Nem rossz :))), alighanem én is bevetem a módszert... aztán sápítozhatnak nyugodtan...
  • Szuni
    A hasonló helyzeteket én úgy oldottam meg, némi furfanggal, hogy két küldit is gyilkossággal teljesítettem. Természetesen a bűntényem jelentésre került, az adott szobában rögtön bugyira vetkőztem , minden mást is ledobáltam a földre, csak pénzt hagytam magamnál. Ezután kiszaladtam a legközelebbi őr vagy ordinátor elé, és magam jelentkeztem, mindkét esetben kemény 36 aranyba került a bűntettem, holott két gyilkosság volt a rovásomon.. Mást nem is tudtak elvenni tőlem, persze beszóltak, hogy viselkedhetek így ruha nélkül, de ennyi. Visszasétáltam, felöltöztem, teljesen kifosztottam mindent, és ennyi. Az egyik esetben meg is rótt mondjuk a küldetést adó egyén, hogy nem igazán így gondolta a feladat teljesítését, de ugyanúgy kifizetett, s adta a következő küldit.
  • herczeg
    ha inder áron kódozni akarsz két lehetőséged van

1. beírod hogy player->AddItem "BookSkill_Heavy Armor3" 1 a bookskill dolgo jelöli a tárgyat az 1 a mennyiséget (lehet hogy az egy elé vessző kell.. akkor player->AddItem "BookSkill_Heavy Armor3", 1)

vagy

2. Journal [QuestID] [QuestStage] kódot használsz de amíg a questID-t kerestem eszembe jutott hogy a könyv majd kell még később úgyhogy inkább az additemet használd

Randal, Qwety4: nekem személy szerint Qwerty játékstílusa még mindig jobban tetszik mint a "legyakok 5 ordinátort lvl4-en lesz hasszázezrem és trénerelek lvlnyócázas karit aztán kifosztok minden romot és lezúzok egy istent anélkül hogy 10%hp-t sebezne". akit maxos kari érdekel az a morrowindhq-n talál párat a karakterlapoknál, de a sok százas attributum miatt én nem látok semmi különbséget a karakterek között
  • apa7320
    A Boetiah küldit csinálta valaki, mert nem lelem a szobrot.Tudom hogy ENY-ra van a daedra rom-tól a tenger fenekén mégse lelem.Na nem baj tovább próbálkozom azt mondják "próba szemcsere":D