The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zeenoo
Qsssssss

Tuvok
Ne tedd az okost, nem áll jól!

Zeenoo
Üdvöz légy Recruit FAN!

Megpróbálom leirni, nem bonyolult csak ugy hangzik.
Indulj el Seyda Neen-böl nyugat felé a kis hidon át de ne az uton menj hanem térj le balra és kövesd a part vonalát, kb 2-szeres látótávolságra a városkátol egy sziklákkal körülvett helyen találod meg a hullát egy pár agressziv "bogár" társaságában.
Ha nem találod irj ujra és készitek térképet!
Sok sikert!

Bandew
Õ is aszonta. 😄

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Kurty
Sziasztok! Most kezdtem Morrowindezni, most ott vagyok, hogy seholsem találom az adóbeszedõ hulláját! Már Seyda Neent körbejártam Peligradig és még attól is messzebbre. Valaki mondja el pls. merre kell menni, az se baj ha a térképet elküldi ahol van a hulla. Elég béna vagyok, de nem találom 😊

Hmuda
Nem. Ha megfigyeled van egy párpeszédopció ahhol erõsen leugatod szerencsétlent. Érdekes módon szórakoztatónak fogja találni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

mi az hogy ugassam le?persuade/intimade?

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Hmuda
Ugasd le és akkor viccesnek fogja hionni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

helló emberek!!!a Telvanni ház azon nõnemû vezetõjét,aki elalszik a megkezdett mondat közben,s nem épp épeszû,hogy gyõzöm meg hogy szavazzon rám a Hortator választáson?

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

SOS A Better Bodies plugin nem mûxik! Patchek és kiegészítõk nélküli frissen instalált Morrowinden lefagy!

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

ollie
nekem a dungeon siege meg a age of mythology jött közbe, de már nem sokáig 😊

Nekem meg a T3:War of the machines me ga Spellforce.

War. War never changes.

Hmuda
Nekem a kotor meg a nfsu vágott közbe. :-(((

PiszkosFred
Masnal sem nagyon, ha felrakja egymasra a kiegeszitoket. De egy egyszeru space/enter/yes stb es megy is tovabb...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Zeenoo
Hmmm Hmmm
Sziasztok
Valaki el tudná küldeni számomra a következö file-t :
"mv_logo.bik" Ez az alap MORROWIND cd-n található a video mappába. Röpke 6 mega 😊 Sajna megsérült a cd-m és ez a fájl nem olvasható.
Elõre is THX

PiszkosFred
Ha tudsz várni max. egy hetet, akkor "nálunk" lassan kész lesz, már csak pár apró finomitás, pontosítás, ellenõrzés, stb van hátra.

PiszkosFred
Akárcsak diablo esetében, a legujabb "olcsó" változatban 2 dvdtok, egyikben 1 cd a helyen, 2 mellette a tokban papirban, a kieg kulontokban 1 cdvel. Erdekes amikor kinyitod es "omlik" ki belole a papirtokos cd ;]

ollie
ehehe

www.morrowalker.sux.us

Ollie, mi ez a sponzor logo?😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Ezt a jatekot a vegigjatszas szerint vegigjaccani a legnagyobb bun a vilagon😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Hmuda
lol 😄DD

ollie
www.morrowindvegigjatszasleirasa.hu

ollie
Amúgy érthetetlen, hiszen hitelkártyával fizet az ember, nekik csak rá kell írniuk a borítékra a címemet, és a postás kihozza...

ollie
Évekkel ezelõtt...
Az elmúlt 2-3 hónapban többször próbáltam tõlük rendelni (többek között a Morrowind GOTY-t, NWN: SoU-t), és mindig az jött ki, hogy Magyarországra nem szállítanak, adjak meg egy másik címet...

PiszkosFred
Amazonrol szerintem lehet rendelni MO-ra. Kollegam evekkel ezelott toluk rendelt egy Sting albumot, es megkapta. Hogy ok postaztak e, vagy kell e valaki harmadikat bevonni, nemtudom.

CarajoEsp
Nem mo-ra rendeltem. És valóban 30.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

ollie
szerintem is 30, hiszen a Bethesda is annyiért adja

egyébként nekem már megvan! 😊))

ollie
de õk nem szállítanak Magyarországra

Hát nem tudom, de szerintem $29.99-be kerul az Amazon-on.
+szállítási költség(ezt nem néztem meg mennyi)

#FireStorm#

CarajoEsp
ÉN amazon.comról rendeltem meg 20$-ért.
Asszem ott még rendes dobozba is van.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

ollie
háááááááááááá

Hmuda
A gyanusított házában az egyik ágyon van egy cetli a párna alatt. Én is órákat szenvedtem, mire észrevettem.

ziana mod.balmorában a varázsló céhben jelenik meg

Randal
Sziasztok!

Hol lehet Grand Soul Gemet venni?

Mert ezek a Lichek meg kis mocskos goblinbok elég sokat érnek.

Eladók:
Caldera - a Creeper vagy ki

A tribunal Kiegben: a Bazárban a csajszi(10e),igaz õ alkudós fajta, meg a Godsreachbe az eladó csávó (8e)

Amúgy ezekrõl a házakról írjatok már valamit, mert asszem én már összevissza csinálom a küldetéseket.😞((

Sipocz
Hi!
"Kedves (csak😊)harcos testvéreim a Morrowinben, óh kik úgy fikázzátok a sunyi mágusokat és azt a nyamvadt Telvani házat (5 fps! ez a Telvani építészet legújabb mértékegysége😊))! A mágia nélkül a Morrowind és egyáltalán a Tamerielen játszódó fantasy nem egyéb mint közönséges, doom-szerü kommandós gama. Ha nem kívánod megismerni a mágia természetét és használatának módját, ha nem értesz hozzá hogyan kell fegyveres hadonászás nélkül "eredményeket elérni" legalább ne szóld le. A Telvani tornyok e világ természeti csodái, mindössze két "lélekkel turbózott" kristály kell hozzájuk és a labirintusuk a tudáshoz vezetõ olykor nagyon nehéz utat is szimbolizálják, ha problémás az eligazodás az nem biztos hogy a torony baja. Az én mágus karaktereim a gama végére választott fegyvereiket(tõr, staff, íj) ált. 60-80 skillpontra ismerve forgatták úgy hogy ismereteik elmélyítésére nem használtak fizetett kiképzõt, ugyan melyik (csak és kizárólag)harcos karakter használta ugyanezen a szinvonalon fizetett tréning nélkül bármelyik mágiaosztályt?!"
(egy szegény-szegény lefikázott és sunyi mágus érzelmi kitöréseibõl ollózta Sipöcz😊)))

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Hmuda
Star Wars - Knights of the Old Republic.
SW RPG, nagyon király.

kösz helló

KOTOR?

Hmuda
A fórum fõoldalán vagy egy olyan menüpont, hogy beállítások és ot tudsz logót feltölteni, aláítást beírni, stb. Most megyek aludni, mert egész nap KOTOR-oztam és fáradt vagyok. :-)

az is igaz hogy elõször még Delagiadnak nézetm...

itt vagy?ok.Csak azért kérdem mert az az én olvasatomban Pelagiad volt,Bár eléggé cikornyás betûkkel van ezek megírva...

u.i.:a hozzászólás aljára hogy tudsz ilyen idézeteket beszúrni?

Hmuda
Igen. Annak a közelében volt.

Kösz a segítséget Hmuda.A "Pleglaid" azt a várost jelenti amely közelében volt a 2. Blade küldetés?(a kriptás)

Hmuda
Huh, akkor szépen szorban fogok válaszolni. :-)))

1: a Redoran ház fejének cuccai a "nagyon jó cucc" kategóriába esik. A fegyvere a legjobb nem-egyedi kard a játékban és a páncéljánál csak egy jobb van. Persze ezek csak a nem-egyedi dolgokra vonatkoznak, az egyedi dolgok ezeknél mérföldekkel erõsebbek.
2: Caldera, Ghorak manor, Emelet, Creeper. :-)
3: Igazábol ez az amit neked kell eldöntened. Mindig olyan tárgyakat kell készíteni, ami elõreláthatólag bizotsan kelleni fog. Erre nincs általánosítható jótanács.
4: na ezzel én is szívtam kicsit. A legegyszerûbben úgy találod meg, ha Surant és Pleglaidet összekötöd egy vonallal és a felétõl számítva kicsit Plegalidhez közelebb van. Sajna ennél jobban nem tudom elmagyarázni. Elvileg be kelett vlna raknia egy mapmarkot a térképre, de sajna vannak hibák a játékban. Ha megtalálod tuti feilsmered, nagy kolóniszerûség ráadásul még a zóna neve is egyedi (Dren Plantation :-))) ).

Na mivel én voltam az elsõ mondom hogy köszi de ne küldj semmiféle SW játékot. Nem azért csináltam. Egyenlõre úgyis leköt a Knights of the Old Republic szóval SW játék van nekem elég. :-)))
Ha tudok és eszembe jut, akkor maradhatok holnak (ma) hajnalban, attól függ, hogy hogyan telik a napom.

Csak én vagyok ilyen fanatic hogy modemmel hajnalban netezek és ezt a fórumot látogatmo?Valaki más nincsen itt?

Elõre is köszönök minden hozzászólást.s tekintettel a vágyott tudás mennyiségére,a hasznos dolgokért küldök valamit e-mailben.(ha meghagyjátok a címeteket).Kivételesen nem Morrowinddal kapcsolatban,hanem megajándékozom az illetõ(ke)t egy jó kis SW jatekkal.Lehet hogy ismeritek is.Kösz a fáradságotok.Viszlát!Holnap hajnalban nem maradna valaki a fórumon?Akkor megint benézek!

4:4. és egyben uccsó kérdésem pont az aktuális témához tartozik.Hlaalu házi Hortator választásnál már 3 szavazatom megvan(de utálom ezt a kereskedõmentalitást:megkenlek egy ezressel asztán már rám is szavaznak,brrr),az uccsó kettõhöz viszont hiányzik Orvas Dren!!!Mondják nekem egy netch ranchon van az Ascandian Isles-ben.Bejártam kábé az egész régiót(nem vicc),de netch-eket csak a Vivec Telvanni mellett lévõ szigeten látttam,ahol van a zsebben tartott képviselõ.Az õ házában nincs,az ezen a szigeten lévõ barlangban nincs,és máshol sincs(pedig még Dwemer barlangba is bementem).Ez gondolom nem okozhat gondot a magatokfajta tapasztalt jatekosoknak.Elõre is köszi!

3:Én mint tapasztalatlan enchantoló kérdezném 3.ként:mit ajánlanátok,mit csináljak egy grand soul gembe befogott Dreugh-gal(15.000-et ér)?Mit érdemes vele kezdeni?