The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
"Nálunk" is van pár recept, ha érdekel (link lásd lentebb) ;]

Kurty: csak az a kép van amit a honlapra is feltettem, külön galériáról egyelõre letettünk. Ha átköltözünk végre a saját serverünkre (jan.) akkor viszont minden mennyiségben lesznek képek. Illetve a terv ez.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ollie
Juhéé!!!
Rátettem a kezem egy Morrowind GOTY-ra (mármint megvettem)!!!
Áhhh, ha nem lenne a nyakamon vizsgaidõszak, akkor lennék, meg nagyon kialvatlan.

#FireStorm#

Hmuda
Fölös visszamenni, már nem fogsz semmit találni a táborokban.

Csak mellékküldik vannak (kivéve a kiegészítõket).

A MWnek nincs soha vége.

Az élet unalmad DU után, ha nincs meg egyik kiegészítõ lemez se.

Caius soha nem tér már vissza (hatalmas hiba, mert nem lehet fejleszteni a Blades rangot).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Megöltem!Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Miután mind a kettõ megtestesülésével végeztem,visszamentem Vivecbe Vivechez,hátha mond valamit a további létemrõl..
De semmi.Még csak azt sem mondta hogy kösz.Hát ez azért...(kedvem lett volna leölni).Az Urshilaku campban mondanak valamit?Érdemes visszamenni?Most akkor a mellékes küldetések vannak csak?(A Morrowind végigjátszhatatlan???)
Valaki mondja meg milyen az élet Dagoth ur után...
ergo:Caius már sosem tér vissza?(valahol még megtalálható vagy kiradírozták az egész jatekból?).
Elõre is kösz😊

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Kurty
Lehet, azóta nem játszottam, majd ma du. fogok. Te hanyas szintû vagy? Esetleg egy képet rólad be tudsz szúrni?

PiszkosFred
Nem lehet hogy a kocsmaban figyelo harom masik kotott beletek amikor elindultatok, es te veletlenul megutotted az informatort is? Mert nem nagyon tamad, csak visszaut maximum ;]

Bandew
Van egy közeli oszlopon egy kis pöcök. Azzal.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hmuda
Majd a fõszálon megtudod.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

mi az a wraithguard?
ollie
sok szerencsét

igen
igen

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

amúgy a "macska" tutira St.Olms csatornájában van..
Ahhoz hogy beszéljen egy ügynöknek kell hazudni az õ fellelhetõségét illetõen

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

kicsit meglepõdtem mikor Viveccel néztem szembe...
Hát még akkor mikor azt mondta én vagyok az uccsó remény...
De az volt a legdurvább mikor megkaptam Wraithguardot..
Tuti hogy ma fénysebességgel rohanok haza..

bocs
folytathatom-e a játékot?

hi
kívánjatok szerencsét mert ma megyek Dagoth ur hoz
kérdés(szokásosan):ha Dagoth eltávozott még utána folytathatom ajetkot?
2:azokat a táp cuccokat pl:wraithguard meg lehet tartani?

Sipocz
Kogoruhn felsõ részén, ott ahol a többi erõdben a propylon chamber van egy kellemes Dagoth-házi nevesített ascended sleeper társaságában egy apró kis pohárka a Dagoth ház pecsétjével.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

ollie
megtámadott???

Hali!
Honnan lehetne megtudni recepteket az alkímiához?
Találtam egy könyvet, de valami más mód vagy oldal?
Hmuda
Mehra Milo:
Viveci Libary a templomban
A macska:
St. Olms (vagy Delyn) csatornája
A gyík:
Foreign quarters waistworks. Jobasha könyvesboltjának bejáratának a folyosójával szembeni folyosóban lévõ bárban.

Kurty
sziasztok! Még nagyon az elején vagyok, Caius Cosades azt a küldit adta, hogy mennyek el Vivecbe és dumáljak emberekkel, valaki letudná írni hol vannak, mert megtaláltam a második embert oszt megtámadott! 😞
Valaki segítsen nekem, esetleg magyar nyelvû végigjátszást tud valaki? Köszi elõre is

Hmuda
Márpedig ütni kell addig míg el nem megy. Ha nem elég magas a Hand-to-Hand skilled akkor menj el valahova fejleszteni és azután próbálkozz.

"nem állnék az útjába..."

ja, és visszajöttem, sziasztok.

én nem nagyon lopakodtam, ezt csak olvastam valahol, de ha sneak-kel akarsz fejlõdni, itt egy legál csalás: állj egy egy helyben toporgó fickóhoz közel (persze más ne járjon arra), támaszd ki a lopakodást (olyan távra hogy fix jó legyen, sose vegyen észre) és menj el aludni...

Ron Ragm
csak a mágusok hajlandók beszélni, CSAK beszélni (minden service-t elfelejthetsz normál emberektõl), valamit ha megcsinálod a klántagoknak azt a kevéske küldetést, hajlandók kereskedni/javítani neked.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ti nem érzitek könnyûnek a játékot.
Igazából a legtáposabb játék a földkeregségen, és ha valaki alkimiával foglalatoskodik... én nem állnák az utjába 😊
MIndenesetre lenne egy kérdésem, mert nem kérdés, hogy normál karival könnyû végig vinni(csak fáraszó, mondta egy amatõr barátom), szóval ha vámpírrá változok akkor mindenki utálni fog, tudni fogják rólam?
És utána még lehetek vérfarkas? -

Köszönettel a tolvajok királya (ez a legjobb kari, nehezen fejlõdik a snaek miatt és néha nehéz vele harcolni)
Bandew
Ezt nem én írtam. Én csak bemásoltam.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Azért még gondolkodj egy kicsit azon amit írtál. Az alapötlet jó, de ennyi még nem elég. Szeretnék segíteni valamennyit én is.

Szerintem játszuk azt, hogy alakítunk két csoportot.

Az egyik felállít megoldásokat arra, hogyan lehetne a fordítást tökéletesen, és rugalamasan megoldani.

A másik csoport folyamatosan fikázná, belekötve az élõ fába is, persze pozitív célzattal.
Anno sokat vitáztunk, mégsem alakult ki szerintem is klaffa megoldás. Ha majd mindenki egyetért, talán elindulhat a jó úton a dolog. Higyétek el rengeteg a buktató......

Hát....... kitartást a fordításhoz.

Ja bakker elõfordul. Több helyen is. Ilynekor jól jön egy kis repülésvarázs. Nekem szinte mindig bejött......

A legelsõ barlangban (nem tudom milyen burial) ki lehet egy helyen jutni az interiorból, és lehet egy jót úszni a végtelen tengerben!

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

ollie
Éljenek a Radeonok😊

éljenek a Redoranok😊

amúgy kösz Hmuda helpet de másképp is rám szavaz:Ha 70 80% körül kedvel alapból rám szavaz

LS bocs hogy megkérdem de hogyhogy nem jutott eszedbe 37. szintig elkezdeni a fõ küldiket?

Zeenoo

ollie
hoppá, mik vannak...

Bandew
Infok a mwhun.ini.hu-ról, a fordítás ügyében:

"Helyzet

Elõször is, a játék szerelmeseinek van egy(egyben egyetlen) jó hírem: van gyógyszer a scriptelési problémára, azonban az ebbõl következõ rossz hír az, hogy elõdeim valószínûleg elb…, öhm, elbaltázták a sorrendet. A script ID és a címszó átírást kellett volna elõször megejteni, és csak utána lehetett volna belenyúlni a fõfájlba. És innen következnek a rossz hírek: ez azt jelenti, hogy ugyan egy programozó segítségével hathatósan megoldható az a probléma, amivel szegény Callisto annyit szenvedett, de az eddig elvégzett munka mehet a szemétbe. Ezért elkezdjük a könyvek, tekercsek, tárgyak, helyek és minden olyan dolog fordítását, amikben nincs script, közben remélhetõleg elkészül az a program, ami script ID-t rendel a módosított címszavakhoz. (Ez azért muszáj, mert a módosított címszóhoz hozzárendelt scriptet már nem jegyzi a program, ezért nekünk kellene manuálisan kiírni a játékból, hogy milyen alakban és hol fordul elõ. Gondolom nem kell taglalnom, ez mennyi ideig tartana, arról nem is beszélve, hogy mennyire volna pontos.) Ezért a decemberi hónapban effektíve ugyan elindul a munka, de csak minimális létszámmal. Igen-igen, és itt is lennénk a (szerintem) legnagyobb problémánál. Csak 1 ember jelzett vissza a régi csapatból(Gipszjakab), a többiek arra nem vették a fáradtságot, hogy legalább annyit írjanak, hogy bocs, nem tudok most ezzel foglalkozni. De nem baj. Én szívügyemnek tekintem, és akkor is végigviszem a projektet, ha itt fogok megõszülni a monitor elõtt és már úgy fogok festeni, mint az avatárom. És teljesen függetlenül attól, hogy segítetek-e. Azokkal a magyar játékosokkal babráltok ki, akiknek az angoltudása nem elégséges ennek a nagyszerû játéknak az élvezetéhez. Mostantól, akik jelentkezni akarnak fordítónak, egy próbafordítást kapnak, és ennek eredményétõl függõen kerülhetnek be a csapatba. Ja, és nem lesz köszönjük a segítséget lista sem, mert a költözködés közben elveszett a névsor. Köszönet illeti azonban Callistót a szívélyes segítségért és támogatásért, Gipszjakabot és Leon Silvert, a két fordítónkat és PengeMestert, aki idejét nem kímélve a pontos és lelkiismeretes értékelésekkel látott el. Tehát, munkára fel!"

PiszkosFred
Sokszor elhangzott mar, de hogy ne kelljen visszaolvasnod, roviden: keress vampir barlangot, es harcolj veluk. Lehetoleg ne verd le oket elso lenduletbol, hagyd hogy megussenek parszor. Elobb utobb irja majd a gamma, hoyg megfertozodtel(hemophylia). Na ekkor mar csapd le oket, majd aludj 3!! napot. Aztan johet a kitaszitottak elete, este, bujkalva, kozutalatnak kiteve ;]

Dagoth-hoz nem lehet csatlakozni, igaz megkerdezi hogy miert nem allunk az oldalara, de sajnos nincs ra lehetoseg. Van valami plugin amiben van valami probalkozas, de asszem nem volt nagy elete annak sem.

Igen, a Juno Butialban van, a neve: Wraith of Sul-Senipul (egy Ancestral Ghost).

PiszkosFred
Igen, ez igaz, nagyban fugg a latotavolsagtol a dolog. De ha kicsi, akkor jobban kell figyelni.

Van a barlangba egy magas terem ami teli van vízesésekkel, ott bemész a legfelsõ ajtón, ott lesz egy szellem, lecsapod és nála van az íj.

Zeenoo
Igen igen
Persze ez attól is függ kinek mekkora a látótávolság

Visszatértem! Helló mindenki! Nem mondom, elég unalmas 3 hét volt az útóbbi.

PiszkosFred
Nem kell elmenni olyan messzire. A város határában van, egy nagyobb pocsolya környékén, nem messze a repülõzseni becsapódási helyétõl.

Tuvok
Nem láma az, csak TE vagy az hozzá

Zeenoo
Pedig mintha valami olyasmit olvastam volna valami láma topicba hogy házigizda Tuvok
ELNÉZÉST A TÖBBI BF-ESTÖL

Tuvok
nincs saját topikom, ide is írok, oda is, amoda is...

Zeenoo

Zeenoo
Takarodj a saját topicodba és ne szolj bele a nagyok dolgába