The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Amúgy ajánlom ezt az oldalt. Sok magyar nyelvû végigjátszás van itt, köztük a mage guild is.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Úgy tudsz képet beszúrni, hogy elõszõr is felnyomod a képet a netre, amit készítettél, majd annak az url-jét benyomod a szövegdoboz alatt található gomb által megnyitott kis ablakba.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Ez hülye kérdés, meg tudod nézni.

Bandew
Elvileg olyan küldit ad, hogy derítsd ki mi történt a dwemerekkel.

Bandew
Treboriusnál rákattintottál az "order"-re? Elvileg akkor ad egy új küldit.

valószínû. de a legtöbb társat le lehet parkolni: megmondod hogy várjon, megtisztítod a terepet, visszamész érte és beviszed. ez a módszer ált. járható.
ja és bocs, a kard valóban 1kezes, de valószínûleg a legtöbb most hozzáférhetõ 2kezesnél jobb.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Bandew
Nem, egykezes. Azokat nem szereted?

vivec arena storage (nem a csatorna), pár patkány + egy lejárat. na ez utóbbi kell neked.

honnan akarsz odautazni? balmorából pl stilt vivecig, ahol leszállsz látod a hajókázós embert, vele közvetlenül el lehet menni ebonheartba.
balmorában van egy elég jó kard (sword of white woe) az ék-i õrtoronyban, kezdõ karakter is meg tudja szerezni kis próbálkozással (szekrény tetején).

kösz Fred.
Morag Tong székházhelyét illetõen is tudsz infót adni?

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

PiszkosFred
A Wolverine Hall-tol elindulva (nem pont a varosbol, Sad.M.-bol) a toronytol delre, delnyugatra van a barlang, kozel, fel perces seta max. A tengeren ami az erod mellett talalhato, gazolj at egyenesen. Nincs messze, a barlang bejaratabol talan meg latszik is a WVHall egyik tornya. (beallitastol fugg persze).

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

gondolkodtam.és arra a következtetésre jutottam hogy 31.szinten és fejvadász kaszttal ideje lenne csatlakozni a Morag Tonghoz.na most jün a de...
nem találom!lemegyek a Viveci arena csatornájába de ott nincsenk.márpedig nekem azt mondták hogy az arena alatt van...help plíz!

u.i.:az Ebonhearti Great Council Hallban kapott 2. küldetésben mikor a paladinkardot kell visszaszerezni egy varázslótól,na õ még Sadrith Mora szigetén található(hol?)?
elõre is kösz...

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

CarajoEsp
Nah azért ez már elég jó.
Nekem is hasonló lesz a közeljövõben. Morrwind persze azon se fog sokkal jobban futni😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Hát nem olyan eget rengetõ (hozzáteszem bõvítve is lesz a közeljövõben), de jobb mint a régi:
AMD Athalon XP 1900+ ~1.6GHZ
256MB RAM
GeForce FX 5600XT

Bandew
Ahhoz minimum ezüstfegyver (vagy annál jobb anyag) kell, vagy bármilyen anyag (vas is), ha van rajta mágia.
Szóval, nagyon sok ilyen fegyver van.

Bandew
😄
De azért te se segítettél. 😄

ollie
ehehe, ez aztán a segítség 😊))

Bandew
Silver? Minek? Van annál jobb is. Amúgy elég sok helyen lehet venni, de konkrétan nem emléxem, bocsi.

ollie
az kérdezte erõd, nem erdõ

ollie
nem

ollie
na, milyen géped van?

Hopp tényleg furcsa szó a nyüjtemény 😄 (gyüjtemény)

ollie
van már ilyen mod, amiben kigfejezetten egy hatalmas csata van, de ne kérdezd melyik, mert nem emléxem

Hmuda
Bakker tényleg. Az gáz, remélem azért az új jelölt se lesz kevésbé elkötelezett az ügy érdekében. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Bandew
Gondolom a felszerelések, amiket gyûjtött. Vagy tévedek?

hen-tes
thx

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

tegye fel a kezét, aki érti 8)

Egyébkén újságoltam már hogy új a gépem?
Viszont ismét átéltem a borzalmat amitõl mindigis féltem... hát... hogy mondjam el... meghalt szegény régészprofesszor és mostmár soha nem mutatja meg a világnak a nyüjteményét ÁÁÁ...

hen-tes
pls, muti egy két képet a vizrõl (pixel shader-esrõ)
thx

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

PiszkosFred
Kettõ van belõle, marmint a helybõl. Egy levitate potion/spell segithet hogy a bejárattól egybõl felfelé repkedve észrevedd a másikat. Gyalogolva kavarogni kell picit mire odaérsz. Benn egybõl észre fogod venni a kockát.

Hmuda
A kezdõ nagy teremben van egy leszakadt szikladarab. Azon fel és ott lesz a megfelelõ ajtó.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Bandew
A remény hal meg utoljára. 😄

ollie
hmmm, a magyarosítás esete megint visszatért

Bandew
Teljes magyarítás nincs. Csak készül. Ami eddig le van fordítva, az a tárgyak, és nagyon kevés párbeszéd. Tehát ez még koránt sem teljes.

Hi ! Segítség ! Felraktam a magyarosítást de az mindent magyarrá tett kivéve a párbeszédek szövegeit, szóval ugyanott vagyok vele mint elõtte. Van normális magyarosítás vagy én csesztem el valamit ? Please Help !!!

Bandew
Te jó ég most jut eszembe! Nem tudja valaki hogy áll a Middle Earth mod project?

ollie
Hát ha nem nagyon értesz angolul, akkor érdekes lesz az a Morrowindezés...

help me!
a legeslegeslegutolsó mágus céhbeli küldetésem Sadrith Morában van!(a legutolsó)
Nem találom a titkos könyvtárt ahonnan el kell hozni a vámpirizmusból kigyógyult ürge iratait...
hol található meg pontosan(annyit tudok hogy a Hall of Justice-ban) de hol??

Kurty
Magyarul? bocsi de nem nagyon értek angolul, amúgy most fogok leülni morrowindezni

PiszkosFred
Meg wakizashi-juk.

Green Ghost
A lát6atlanság italhoz szükségesek:
Bittergreen Petals
Daimond treated bittergreen petals
daimond
Stb...

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

Green Ghost
Hu , én mennyit szenvedtem a corpusos küldivel...
A mukso, akinek neve divayth fyr (vmi lyesmi) azt a feltételt szabja, menj el az uccso törphöz...és hozd el a csizmáját.(Az ott lévõ szekrényekben és ládákban sok hasznos cucc van)
DE!
Még véletlen se ölj le egy corpusos beteget se , akik ma corpusariumban vannak.
Mert akkor nem fog meggyogyitani.
Nekem is volt ilyen bajom.
De van gyógymód: Meg kell bûvölni. Varázslattal kell a barátoddá tenni.

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

Bandew
Az nem gáz.

ollie
aha, de azért draedric

ez asszem st roris köpenye. vmelyik paccsban átjavították, hogy csak cast when used legyen, ne konstans.

a dark brotherhoodos fickóknak tantoja van

elég ritka, keresgélj csak 8)

ha viszed a fõküldit és eljutsz oda hogy a Redora ház fejével kell harcolni Vivec Arénájában na õneki van Daedric Dai-Katna-ja....(azóta is azt használom 30. szinten)

ollie
Daikatana? Asszem ilyenekkel támadtak rám az orgyilkosok éjjelente, ráadásul párban. De soxor találni ilyeneket fire atronach-oknál is, ha sûrûn látogatod a lerobbant szentélyeket.