The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megszereztem a Fighters Guild és a Mage Guild vezetõ posztját is
Az baj ha Sjoring Hard Heartet is legyaktam?

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

láthatatlanság itala?csinálj!!
az alkémia nagyon jó dolog...

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

szerintem a Corprus Disasere gondolsz.Hm?Caius megmondja mit kell csinálni..
Menj Sadrith Morába kérdezd meg azt az emebrt akinek a nevét megadták,õ bejelöli a térképeden Tel Fyrt.Menj oda aztán majd kialakul...

Kurty
"Amúgy a láthatatalanság italnak mi a neve" ezt kicsit elírtam 😛

Kurty
Az tényleg jó lenne, de én még csak a három eleje fele tartok Most /pillanat ott vagyok, mikor megfertõzõdtem és halálos betegségem van. Na most merre menjek? Ki gyógyít meg? Amúgy láthatatlanság ital mi a neve, kinél lehet venni? Elõre is köszöi e hlpet

ki mondja? én lenyúltam stendarr pörölyét 8)

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Hmuda
Készül de még csak tervezési stádiumban van. Annyit tudni, hogy a neve OBLIVION lesz és Summerset szigeten fog játszódni (High Elfek õshazája és kicsit nagyob mint Vvardenfell).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

PiszkosFred
TES3 motort leparkoljak, mar kieget sem nagyon akarnak vele csinalni, viszont belekezdtek a TES4 motorba. Ez volt a "hivatalos pletyka" valamikor nyar vege fele... Azota semmi.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Azoknak nem csak "dolgok" kellenek, ott hires reliceket lehet eladni és utána meg is látogathatod õket 😊 (bár ott is az a szabály, hogy mindent a szemnek 😞 )

Green Ghost
Láttam képeket a tribunalról, s azt hallottam, hogy van múzeum...
Mire yo, ha oda beadok dolgokat?

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

Green Ghost
Hol lehet leszedni gifanimatort???

Green Ghost
Sajna nem, szerintem csak álhírek keringenek...
Pedig be jo lenne...

Green Ghost
www.gamestar.hu/gmiki

Elder Scrolls 4 készül egyeltalán? Tud vki vmit róla?

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

ollie
olyan nincs

Honnan tom letölteni a magyarosítást a Morrowindhez?thx

elcsesztem: black hands dagger.
http://www.gametalk.com/talk/xbox/elder_scrolls_iii_morrowind/59484656.htm

Hmuda
Olyan nincs hogy legjobb mod, mindegyik jó vmire.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

szavazásra bocsátanám a kérdésem:melyik a legeslegjobb mod Morrowindhoz?(bocs a gépelési hibákért)

amúgy mi ez a black nad dagger?

én a Morag Tong mellett vagyok(már csak a fejvadász kazstom miatt is)
minden szerepjátékban(plM.A.G.U.S.) a fejvadászok köztiszteletnek örvendenek...

azt rosszul teszed. a bérgyilkos céh nem csak vvardenfel hagyományaihoz tartozik hozzá, de az igazság-szolgáltatáshoz is. gondolj rájuk úgy, mint olyan bakókra akiket a sértett fél fizet. mivel a legsúlyosabb bûnökért is csak bírságot kell fizetni (max dutyiba vonulni ha nincs pénz), ez a törvényes módja, hogy a sértett (mondjuk egy gyászoló család) valódi elégtételt vegyen. amúgy a kifejezés amit használnak: honourably executed...

PiszkosFred
Kevés Céh marad akkor morrowindben ;]] Talán a vöröskereszt, de még õk is neccesek néha...

Bandew
Hé! Én egy erkölcsös ember vagyok. Én bizony soha nem fogok holmi bérgyilkos céhhez kerülni. Sõt! Elhatároztam, hogy kiírtom mindet! (Ennyit az erkölcsökrõl 😄)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

PiszkosFred
Morag Tong egy igencsak kotott rendszabalyokra epulo szervezet, nem beszelve arrol, hogy talan a legosibb darkelf tarsasag az osszes kozul. Igaz, hogy tagjai tobbnyire gyilkosok, de szigoru szabalyok es hagyomanyok alapjan dolgoznak, es biza' nem tulzas a magasabb rangu tagoknal a "megbecsült és tiszteletreméltó" jelzõt használni.

Bandew
Tod mi az nem?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Hát crackeld. 😄

nem.

Nem 1 masolt cd kaptam telepitettem es akkor ita ki utanna ezt
Bandew
Crackelted?

Haliho
Most kaptam meg a morrowindet föl is raktam de kéri a cdt.
Honnan lehet letölteni a no-cd cracket hozza.
Segítsetek lécci.
Bandew
"megbecsült és tiszteletreméltó"

Nem túlzás ez egy kicsit? 😄

kezdd csak el. a bérgyilkosság itt nem bûn vagy megvetendõ foglalkozás, sõt inkább megbecsült és tiszteletreméltó foglalkozás: emiatt senki nem fog utálni.
plusz a egy mellékküldetés-sorozat-szerûség díja az egyik leghasznosabb cucc az egész játékban, a black hands dagger.

Nekem jpg és paintel csináltam (bár ez meg is látszik rajta) de majd csinálok valami fajinabbat mert ez már régi

Bandew
Crazyn honlapján találsz fontokat ITT.

Bandew
Beírod a keresõbe, hogy Morrowind fonts. Tuti hogy kiad egy csomót. A névnél az nem flash, hanem gif. Egyszerû gifanimatorral.

Green Ghost
Még vmi:Mivel csináljátok ti a kis név-flash animokat a nickhez?
És a daedricbetüket?
Én is szivesen csinálnék ilyeneket....

Bandew
Na mi az Hmuda? Áttértünk K.O.T.O.R.-ra? 😛

Green Ghost
Ui.: A lövöldözös krapek a bérgyilkosklánt szimbolizálja...

Green Ghost
A morag tong a bérgyilkos klán.
Én inkább hires vagyok vvardenfellben, mint hirhedt...
Szóval belépjek-e vagy ne?

PiszkosFred
De lehet, a camonna-hoz nem lehet.

Hmuda
Asszem ahhoz nem lehet csatlakozni.

Green Ghost
A morrowindbõl még a morag-tongot nem vittem végig.
Azért, mert szerintem, ha én leszek a fõnöke annak is, nem szeretnek majd annyira az emberek...stb
Igazam van? Ha nem, akkor azt is elkezdem...

Green Ghost
Assurnabitashpitol keletre van, de gondolom már rájöttél...
Egyébként meg menj el Ibar-DaD -ba (Assur.-tol dnyra), ez 1 csempészbarlang, de valamelyik részén ha lemész a vizbe, egy rejtett daedric szentélyt találsz.
Van ott minden:Golden saint,daedric cuccok és a game legjobb pajzsa, bejárattal szemben log a falon...(Eleidon's Ward)

ollie
Sziasztok!

Kurty
Már tovább jutottam!Már az Urshilaku Camphoz megyek! Már az Assurnabitashpimnál vagyok, onnan már közel van? Vagy rosszfelémegyek?

Hmuda
A fõteremben van egy csaj. Vele beszélj, ha már megtámadtak az orgyilkosok.

PiszkosFred
Az mindegy, a sztorinpck a jatek vegigjatszasa utan is kenyesek arra ha legyilkolod oket, csakhogy ez esetben mar nem oszt, nem szoroz, max. a megiteleseddel es fogadtatasoddal lesznek gondok egyes helyeken ;]

PiszkosFred
Ezeknek a kocsmaknak van egy idegesito tulajdonsaga Ald-Ruhnban. Megpedig az, hogy van egy olyan termuk, amit hajlamos a karakter nem eszrevenni ha arra jar. Ahogy belepsz, menj fel a barpulthoz, majd jobbkezfelol lesz egy lejarat. Ott keresd.

PiszkosFred
Nem muszaj konyv, penzzel is meg lehet gyozni, de a konyv olcsobb megoldas, ketsegtelen..