The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elnézést, el voltam havazva. de szerencsére van itt rajtam kívül még egy csomó okos és segítõkész ember 8)

a feather: ahány pontos, annyit vesz le a cipelt cuccok súlyából. ha konstanst akarsz, érdemesebb szvsz ffy strenghtre menni, az a csapkodásban is segít, és 5xösét veszi le a súlynak. feather csak akkor jó, ha nagyokat akarsz ugrálni (de valamennyit ebben is segít a +strenght)

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Hmuda
Menj le a canalworksbe (ne a sewresbe!) és ott lesz a könyvesbolt. Hátul van az ajtó, azon menj be és ott lesznek.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

PiszkosFred
Ottvannak meg a divine/almivisi intervention varazslatok is, mely igencsak hasznosak lehetnek a mark-recall paroson kivul is.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hmuda
Magas skillel. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kurty
kössz! Most próbálom ki! De az a baj, hogy Mehra Milo szobájába nem tudok bemenni, mert fel kell törni és van egy minõségi kulcsom,ami 1.10-es minõségû és azzal nem jó, akkor mivel kell?

Bandew
Lenne egy kérdésem. Szal mi a francot csinál az a bizonyos Toll (fordítással) varázslat? Aktiváláskor, semmi különbséget nem tapasztalok.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Green Ghost
Végülis rotherantól eléggé északnyugatra, a sziget nyi csücske közelében

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

Green Ghost
Hi.
Szerintem a Mavon Drenim és Tirer Belvaynról van szó.
Mavont a televanni cantonban van (upperworks) Tirer pedig egy mágus, akit a Shara nevü helyen találod meg.
Fuhh a barlangot nehéz betájolni...
Pudai eggmine tol délre
az orethi ancestral tomb van hozzá a legközelebb
A rotherani erõd 1 fontos dunmer erõd, mellesleg propylon chamber, onnantól kövesd a partot északig, ott megtalálod a dralas a. tombot, onnantol kövesd a partot nyugat felé és ha a partszakasz végére értél, onnan fordulj ujra észak felé, menj egy kicsit arrafelé és aztán fordulj nyugatfelé...
Egy kis öböl közelében talál6od meg...
Sz'tem ennyi

galocza!
a 4. kivégzõcsomagban nem találom azt a faszit aki Dagon fell közelében van.
találtam valami Rethoran v Rotheran vagy valami ilyesmi strongholdot onnan merre??

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

ha nem baj én válaszolok:repülés italt találsz Mehra Milo asztalán a levél mellett
láthatatlanság ital nem kell csak ajánlott mert vérszomjas ordinatorok mellett kell elfutni
teleport tekercset aminek a nev a jatekban:Scroll of Divine Vivecben a Foreign Quarter plazaban tucc venni Milo levelében van rá utalás kinél

az utolsó kérdésed gondolom a mark/recall varázslatpárosra gondosz erre majd a küldi megoldása után kérdezz rá😊
remélem segítettem...

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Kurty
Thx a Tel Fyres küldit, most asszem Mehra Milo kiszabadításánál vagyok és honnan kell venni min. kettõ db:
repülés italt? Meg azt mondta egyik haverom, hogy a lebegõ börtönben kell láthatatlanság italból is kettõ egyik nekem másik Milonak. Na ezeket Vivecben hol lehet megvenni? Mert egy lebegésitalt vettem Balmorában és máshol nemtudok, elmentem Ald-Ruhnba és az alkimikustól nem tudtam venni! Most honnan vegyek? És valami teleport tekercsnek mi a magyar-angol neve? Mert azt is mondták, hogy a Ursilaku Campban is érdemes letenni egyet! Azt honnan szerzek? na elõre is köszi! THX CSá!

kösz galócza
amúgy igen jók ezek a morag tong küldetések....legyakok valami élõlényfélét(egy csapás kell nekik) aztán meg kapok egy ezrest...

ollie
HI!

PiszkosFred
Thx

Green Ghost
Sadust, hajol emléxem a barlang végében talál6od, és néhány bandabeli õrzi...
Egyébként Tel Uvirthtól k-re van, a közelében lévõ barlangok:
-Missir-dadalit eggminetól d-re
-Andas a. tombtól dny-ra
Hogy kell képet beszúrni?
Tudom, hogy fel kell tölteni, de a parancs nem sikerül...

Green Ghost
Happy birthday PiszkosFred!!!!

Hmuda
Magas szinten lehet 6th house bázisokon találni, de inkább ajánlom a Golden Sainteket, azok meg inkább Daedric romok közelében vannak, és még jobb cucc is van náluk.

Bandew
Az zsír. És hol találok ilyen Ascended sleepert?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hmuda
Igen. Constant effect, de csak Golden Saint van Ascended Sleeper lelkekkel.

Bandew
Hogy lehet felruházni egy ruhát úgy, hogy automatikusan töltse fel az életerõmet, anélkül, hogy nekem kéne a varázst aktiválni. Lehet egyáltalán ilyet?

Kurty
Már tovább jutottam nagy faxa 😊 csá!

helló-helló...

Bandew
SZASZ!!!

ollie

http://www.uhs-hints.com/uhsweb/hints/morrownd/1470.php
itt a 26os
amúgy javasolt oldal, én is innen vagyok olyan okos 8)

ismerem az esetet Green Ghost,én is pont így jártam.
más.Morag Tong 2 "csomag"(mármint a kivégzendõké).Sarayn Sadius-t nagyon nem találom.azt mondják hogy ény-ra vam erabinemsun camptól meg hogy egy steampittõl északra.elindultam ény-ra aztán egymás után 3-at is találtam de egyiktõl északra sem leltem meg Zaintirarit(itt van ).DE hol van??Urivith's Grave-tõl merre?

ollie
szasztok!

csak épp tel fyr nincs rajta 8)

Kurty
Na hát ennek a képnek jónak kell lennie 😊

Kurty
Mi a mail címed?

Kurty
ha írok mailt a képpel akkor visszaküldöd most bejelölve a térképet? elõre is köszi küldöm!

Green Ghost
Vagy nem elég magas a dispositionod?
Vagy elõször más magesgulidtaggasl kell beszélned?
Vagy nincs lehetõség?
Vagy vmilyen ajándék kell neki?

Green Ghost
Ezzel a trebivel állandoan csak baj van...
Nálam pl miután kihivott párbajra és legyõztem, elöléptem master wizzardá.Miután az összes küldit +csináltam, skink in tree shade(smora)azt mondta, juttassak el 1 lemondatolevelet trebinek...😊Pedig már rég halott volt...
Sztem itt is ilyen bug lehet, szedj le hozza mondjuk az rpgplanetrõl "patchet" , ha van...
Vagy lehet , hogy nem vagy elég magas rangon? (mi a rangod?)

Green Ghost
Küldd át e-mailen :-)

Hmuda
Megnézted, hogy nincs-e a válaszok között make ammends véletlenül (ott a jobb oldalon)?

thx, te is kapsz diótortát 8)

a legegyszerûbb, ha elteleportálódsz vmelyik mágus céhbõl a vivecibe. lecsattogsz a lépcsõn és találsz egy lilaköpenyes, szakállas bamba imperialt. õ lesz az.

Green Ghost
Ja és happy birthday galocza.

Green Ghost
Szasztok!
Véégre +szereztem a tribunalt és a bloodmoont.
Eszem faszom megáll tõlük.
Csak aza a mouzrnholdi sok barlang nem tetszik.
A makrók-ra kattintva lel7ed meg a képbeszúrást.
Mellesleg a corpusos küldirõl +van a véleményem...
De sztem lentebb irtam már.
Vagy szedjél le morrowindtérképet...nekem is az van:
(http://www.rolemancer.com, http://www.crpg.ru)
(http://www.m0use.net/~uesp/)

Végre feltöltöttem a galériát de most meg nincs mirõl képet csinálni 😞

Amint látod nem 😊
Töltsd fel ultraweb-re vagy tar-ra

Kurty
Hát ezt én is tudtam, találtam egy vmi. shirnét ahol kettõ õr volt, de nem az amit keresek. Lécci írd le a képbeszúrást, úgy jobb lenne! 😊 amúgy egy freemailes képet akarok beszúrni, mert oda töltöttem fel az úgy nem jó?

Hmuda
Sadrith Moratol dél-nyugatra van Tel Fyr. Oda kell menni.

Kurty
Hm hát nem jó, mit kell akkor csinálni?

Kurty
Na én elakadtam, vagy nem 😊 most az van, hogy mikor Corpust kapunk utána elmegyek Sadrith Morába és pár szigetet bejártam, de nem találom, pontos leírást tudtok adni? vagy az is jó ha az alábbi képrõl bekarikázzátok a szigetet ahol van. (hozzáteszem elõször szúrok be képet nem biztos, hogy jó lesz, akkor írjátok már le hogy kell beszúrni)Ez a kép amit bejártam:

van az a szint ahonnan le lehet menni a csatornába a csapóajtókon. na ott rendes ajtók is vannak, ha az egyiken bemész, találsz egy rakás ládát és 3 patkányt. ott lesz egy csapóajtó lefele, azt keresed. a csatorna fölötti szint egyes kantonokban 2 részbõl áll és nem mindegy melyik oldalról mész le. lehet hogy az arenával is ez a helyzet.

PiszkosFred
Ahogy galocza is irta, valami miatt nagyon megorroltak rad a cehben. Olyannyira, hogy fel is fuggesztettek miatta. Altalaban leirjak, mi a modja hogy bunbocsanatot nyerj. Mivel nem tamadnak meg egybol es tudsz veluk beszelni, igy nem lehet nagy gaz.

a csatorna fölötti szinten. de azért ne vicceljünk: nem olyan nagy az az arena...

mért nem nézed meg a tulajdonságaikat? fejbõl amúgy se tudja senki szvsz...

kirúgtak, mert rossz voltál (céhtagot öltél/attól loptál, ilyesmi). kell legyen olyan, hogy make amends vagy hasonló, jóvátételt kell fizetned. megjegyzem, nyilván nem az elsõ alkalom, különben a városi vezetõknél is lehet jóvátételt fizetni...