The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Akkor esetleg ajánlom, hogy rakj fel egy házat és kard ki dísznek. Én is azt csináltam ano. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Bandew
Ecsém!!! A calderai creeperen kívûl nincs más boltos, akinek sok pénze van? Van egy egész ében szettem, de nincs rá szükségem, mivel medium armoros vagyok. Ha ezt eladom a creepernek, akkor hatalmas lesz a veszteségem, mert neki csak 5000 aranya van. Tökölni meg nem akarok napokig, hogy ide-oda vásárolgatok. Vagy esetleg nincs valahol olyan boltos, akinél van adamantium szett?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Green Ghost
Meg tudná vki mondani, hogy a tribunalban a Shrine of the dead küdiben mit kellene csinálni? Mert vmi ilyet hallottam, hogy más küldetés is kapcsolodik z ott lévõ barlanghoz. Vmi crimson plague-rõl hallottam

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

Green Ghost
Sajna a játékban nincs secretmaster cucc, csak nagymester.
Kóddal elõ lehet hívni, de ha az érdekel:
player-> additem, "apparatus_sm_alembic_01", 1
ezt kell beirni, ezzel a secretmaster alembicet kapod.EZT calcinator-al, mortar-al és retort-al lehet helyettesiteni, ugy azokat kapod.

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

Hmuda
Hát Restore Strenght potionnel vagy Spellel. Ha nincs, akkor hazsnálj valamilyen intervention spell-t és ott dobálj le mindent, kuráld ki magad és utána visszaszedheted a cuccokat.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Aquli
Nah. Lementem Vasba, de valamelyik szorny teljesen leszivta a strengthemet nullara. Hogy lehet visszaallitani?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

koszi

udv emberek egy rego morrowindesnek kene segitseg😊
kellene par link
a terkepprogira
az npc replayer modra
texture replacer modra
meg ha barmi jo kis modot tudtok ami nem sokat valtoztat a gamen
koszi

PiszkosFred
Most olvastam at amit kuldtel. Ha igy folytatod a tovabbiakban akkor az tokeletes lesz. Annyi keres lenne esetleg, hogy ahol van ra mod ott egy picit bovebben ird le a dolgokat (par helyseggel kapcsolat megjegyzes, plussz info innen-onnan, szemelyes tapasztalat/eszrevetel a kveszttel kapcsolatban, stb.) De egyebkent a stilus es a felepites jo lesz. Koszonom neked is a segitseget!

ui: holnap feltoltok mindent amiket az elmult idokben kaptunk, irasokat, leirasokat, kiegesziteseket. Koszonet mindenkinek aki kuldott vagy kuldeni fog anyagot ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Fred!
most küldtem el a temple elsõ részét
ez a minka kicsit tovább fog tartani mint hittem(elég sok helyen adnak küldiket) úgyhogy lehet hogy elõbb az mtongot fejezem be
örülnék ha véleményeznéd az elküldött cuccot😊

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Bandew
Valaki tudja hogy áll a Middle Earth mod?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

PiszkosFred
Igen, most néztem, nagyon jó lett. Holnap már nem dolgozok, így lesz idõm felrakni az oldalra. Köszönöm a segítséget!

CarajoEsp
Hehe. Egyébként énis csak kb:20óra után vettem észre. Ugyanis van egy beállítás ami ez: "Mindíg a legjobb ütést használni" -értlemeszerûen ez az adott tárgyra vonatkozik😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

ollie
Komoly 😊

CarajoEsp
Ezt most komolyan mondod ,vagy csak viccelsz?😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

ollie
Basszus ezt nem is tudtam hogy többfajta ütés van! 😊)

Aquli
Most akartam csinalni az Ashlandson levo varos, (Ash'dun talan?) fighter guildjanak elso kuldeteset, megolni Vasban a nekromantákat, de nem találtam el oda, viszont annyi madarat gyilkoltam, hogy leptem 3 szintet, es tropara ment a lopott kard 😊. Meg egy tombot is kifosztottam, felszabaditottam egy foglyot, meg bementem egy banyaba, lecsaptam egy impet, aztan egy tuzleny megolt :/. Hat ezek tortentek most 😊).

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Hmuda
Rengeted Daedic tõrt fogsz még találni, nyugodtan add el.

Aquli
de egyebkent nem voltak olyan erosek, mert egyik helyen sem utnek ram nagyot. egy csomo ideig birom.

Aquli
Kettõ volt. Az egyik elõtt egy ork támadott meg egy wooden staff of warral, a masikon meg egy kardos-pajzsos ficko, akit csak egy scrollos skeleton megidezesevel tudtam leverni. Amugy valahol talaltam egy daedric daggert. 10000-et ér. Mire lesz majd jó? vagy ha találok olyan helyet, akkor nyugodtan vásároljam le?

Hmuda
Véletlen nem a Daedra szentélyekbe akartál bemenni alacsony szinten? 😄DD

Aquli
Nah egy exclusive invisibilityvel sikerült ellopni a kardot, gyakok is vele 😊. Mondjuk furcsa, hogy vivecben az underworksokben, ket helyen is ahol bemegyek egy terembe, levernek, pedig kb 150-200 sebzest raverek a tamadora amíg meghalok lazán. És nem fekszik ki.

igen. látom csak nem hittél nekem...8(
addig menj el kávézni.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Aquli
koszi a gyors helpet.
joejt mindenkinek.

PiszkosFred
joéjt

oké
kösz
akkor majd írok meg küldök e-amil-t
jóccakát

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

aha
mert ha tudnád hogy hogy jutok át az erõfalon akkó má holnap küldenék egy részt(nem tehetek róla amióta megláttam ezt a jatekot tisztára fanatic lettem)

PiszkosFred
Sajnos passz... Ha lenne rá mód telefonálnék egyet, de mivel a felezõ mellett a telefon is kilõve, talán majd holnap a közönség... ;]

PiszkosFred
Kirakni az oldalra

ja és ha már itt vagy nem tudod-é véletlenül hogy a puzzle canalban teljesen meg kell fulladni hogy átjussak az erõfalon?

feldolgozni?ez alatt mit értesz?

PiszkosFred
Semmi gond, folyamatosan korrigalunk mindent ha valaki szol hogy hibaztunk, emiatt ne aggodj ;]

[email protected] johet akar egeszben, de akar reszenkent is, ahoyg neked megfelel. Ha reszenkent, akkor annyira azert legyen egyseges, hgoy egy adott varos/szemely kvesztjei egyszerre legyen, mert akkor azt mar lehet is feldolgozni.

vagy még??

a történetbeli leírásokban el-elvétett hiábim biztos lesznek mert nem olyanrég tanulok angolt(de legalább jó vagyok belõle😊)

a Templomot talán még idén befejezem de a Morag Tong már tuti jövõr tolódik át..

ok
hova küldjem majd?
részletekben is küldhetem vagy csak egészben?

PiszkosFred
Hat olyan nagyon sokminden részünkrõl nem nagyon van, annyit szoktunk kérni, hogy ha egy mód van rá, a történetet is írjuk bele, hogy lehessen tudni a miérteket, ne csak egy "menjide-teddazt-gyerevissza" stilus legyen az egész. Fõ köldetésnél próbál(t/j)uk az egész párbeszédet lefordítani ami a játékban a kvesztek alatt elhangzik, de céhek és nagyházak esetén ez nem fontos annyira, elég olyan szinten hogy lehessen tudni mégis miért és mirõl van szó. Bármilyen saját vélemény vagy észrevétel egy-egy megoldáshoz vagy bármihet jöhet nyugodtan. De ha olvastad a már elkészült ismertetõket (gondolom egy-kettõt már igen) akkor a stílus nagyjából érthetõ, hogy mire gondoltunk amikor belekezdtünk. Helységek neveit néha lefordítottuk, de az angol megfelelõjét is feltüntettük, hogy ne legyen kavarás véletlenül. Egyelõre más nem jut az eszembe, a lényeg hogy hasonló stilusa és felépitése legyen mint a már meglevõek, ha ez megoldható. Bármi egyéb kérdés van, emilben vagy akár itt is jöhet, annak függvényében mennyire zavarja ez a kis "párbeszéd" a többieket ;]

ne máááááááá!
pedig már kezdtem örülni hogy éjfél után is ennyien vagyunk!!!!

na ugye maradt itt még valaki?

amúgy az email címem:[email protected]

akár most is megbeszélhetjük

amúgy tök jó már 4 szervezetnél én vagyok a vezetõ😊
apropó a Puzzle Canalban ahhoz hogy tovább mehessek teljesen meg kell fulladnom?(296 hp val elég sokáig tartana..)
amúgy nincs teljesen igazad Fred:ha felrepülök aztán Dwarven Crossbowból 60 ezüst(vagy mágikus) nyíllal megsorozom az is ugyanolyan hasznos(pláne ha mellé mint nekem 91-es Marksman+asse hátrány ha elf az emberfia😊

PiszkosFred
Ok. Az esetleges kérdéses dolgokat majd emilben megbeszéljük. Köszi a segítséget.

PiszkosFred
Nem, azok nem.

akkor ezennel ünnepélyesen:ellválalom!merjünk nagyot álmodni:mind a kettõt.(meddig érek rá velük mert mostanában egy jó ideig el vagyok havazva fizikai munkával)

Bandew
Fighter Guild
Imperial Legion
Great Redorian House

Ezek nem gásszosak egymásnak tudtommal, ugye?

PiszkosFred
Nem számit, de arra vigyázz, hogy ne legyen keresztbeverés egy-egy céh vagy küldetés kapcsán. Mert ami az egyik oldalnak megváltás, az a másiknak maga a pokol, és ez egykét személy esetén elõjöhet.

PiszkosFred
Oké, templom és a MTong még nincs senkinek sem "kiadva", így ha gondolod szivesen vennénk.

PiszkosFred
Ha birja a karakter az utest (melee kari sok hpval vagy jo deffel barki) akkor lehet gyorsabb a lassabb, szelesebb mozdulattal veghezvitt utesek, nagyobb sebzesekkel.

Persze a hagyomanyos B-52es - cons.levitate + ranged tamado spell a monszt orcajaba - kombot nem mulja felul egyik sem ;]