The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquli
Kurty: Ha restoration használsz, akkor annak a hatása nem fog elmúlni, ez biztos. De attól is függ, hogy mitõl csökkent a tulajdonságod. Mert ha drain valami, akkor restoration gyógyítja meg, de ha mondjuk valami disease, akkor templomban egy shrinenál, egy healernél, vagy egy cure disaese potion/spell is helyrehozhatja (mint pont ma nalam). Amugy 13. szintu lettem. 😊

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Kurty
Hol veszek? amúgy szerintem már azt is ittam csak pár órára (mármint játék órára) volt jó! Akkor mit egyek, igyak? Amúgy északi vagyok! 😊

neked nem fortify strenght hanem restore strenght kell. van varázslat ill. lötty.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Kurty
Na PLS valaki segítsen!

Kurty
Már tele van a faxom azokkal az idézett szörnyekkel akik leveszik az erõmet és már unom. Akármilyen minõségi erõ visszaállítóval próbálkoztam csak idõlegesen állították vissza az erõmet. Mit vegyek ami ténylegesen visszaállítja? És Hol?? Lécci segítsetek, mert így sz*r az egész! THX

Bandew
Óóó, köszönöm ezt a sok segítséget.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

PiszkosFred
De ha venni akarsz, akkor itt próbálkozz:
- Balmora, Temple, Llathyno Hlaalu
- Balmora, Nalcarya of White Haven: Fine Alchemist, Nalcarya of White Haven
- Buckmoth Legion Fort, Interior, Dulian
- Holamayan Monastery, Interior, Tivam Sadri
- Sadrith Mora, Anis Seloth: Alchemist, Anis Seloth
- Tel Aruhn, Tower Entry, Brarayni Sarys
- Vivec, Foreign Quarter, Lower Waistworks: Andilu Drothan: Alchemist, Andilu Drothan

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Az Azura part környékén, vagy a Sea of Ghost öböl partjain viszont van egy rakás. Úgy néz ki mint egy nyitott hordó, csak növénybõl. Muckspogne névvel fut a növényvilágban, amit "kiszedsz" belõle az a muck.

PiszkosFred
Nem dehogy ;]

Bandew
Neeeeeeeeee! Ez komoly?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

PiszkosFred
Farmokon a nagy böhöm kétlábú állatok alatt? ;]

Bandew
A muck (trágya) szó le van fordítva a magyarításban? Csak mert azt kell vennem, és nem tom, hogy hol keressem, mert nem biztos hogy trágyának van fordítva. Esetleg vadonba hol találok?

Bandew
Az király, mert én mediumos vagyok. De hát ott van az andmantium (vagy valami ilyesmi 😛)páncél.

Hmuda
A sziget keleti felév van Azura's Coast nevû régió. Legegyszerûbben Molag Martól egyenesen keletre találod meg. A parton keress egy nagy Azura szobrot.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Aquli
hmm. Na most meg mindig nem tom mit csinaljak. Talan trainerrel feltornaszom a light armor skillt.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Hmuda
A meduim armorok sz*rra se jók. Vagy light vagy heavy (nekem heavy merd ott van a daedric

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

PiszkosFred
Armor rating attol is fugg, hogy az adott fajtabol a skilled mennyi. Peldaul egy glass(light) sokkal tobb defet ad, ha 80as a lightarmor skilled, mintha csak 12es.

Soultrap spelleket magusoknal vagy templomban keress, hatha..

Aquli
Hellosztok!
Hol tudok venni soultrapes spellt? Gyurube, vagy mas cuccba is jo lenne. Elore is koszi.
Amugy en is elmentem creeperhez. Egybol jobban erzem magam letisztult invertoryval es 30k arannyal a zsebemben 😊.
2.: Talaltam egy Glass cuirasst, gravest, meg bootsot. Eddig bonemoldot hasznaltam, ugyhogy a medium armor eleg magas, 60 korul, major skill egyebkent. A light armor csak 12, es a mellekes skillek kozott van. Erdemes atvaltanom a glass armorokra? mitol olyan dragak? az armor ratingjuk nem tul jo.
3.: Ash statuekat erdemes gyujteni? Mert azt tudom hogy Ald-ruhnban ketten megtamadtak miattuk,de semmit sem tudtam kideriteni az ugyrol. A lenyeg most csak az, hogy kell-e sok statue, mert most talaltam egy csomot, de ha nem kell, akkor nem fogom cipelni.
Elore is koszi

Green Ghost
milyen pap?
odamentem a fõ-fõ templomoshoz, de csak utasitást adot.

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

Green Ghost
Hol találom Indy Jones tertemét? (lehet, hogy már voltam ott, de nem jut eszembe...)
Egyébként az ork nagyon sújos...😊

Green Ghost
Merry Christmas!
Buon Natale!
Frohe Weihnachten!
Joyeux Noel!
God Jul!
Preittige Kerstdagen!
és Boldog Karácsonyt!

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

War. War never changes.

CarajoEsp
BOLDOG KARÁCSONYT!!!!!!

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Boldog Karácsonyt!
Magyarosítás még készül ehhez a játékhoz? Mert az extra.hu/gmiki-s link hardverhiba miatt szünetel.
Kurty
Már faxa! 😊 Még csak 8.as szintû vagyok és most megyek az Ald-Ruhni harcosokhoz, balmorával végeztem már, utána a harcosok céheit átviszem, majd megpróbálom kijátszani a fõvonalat és utána megyek BloodMoon városába 😊 CSÁ!

Bandew
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!

Hmuda
Hát peccset mindig érdemes leszedni. Hátha. :-)

Kurty
Megvan a BloodMoon és Tribunal és elkezdi betölteni és aztán kilép 😞 Most a Patch segít? vagy nem? Mert azt fogom letölteni hátha 😊 Csá!

Hmuda
BOLDOG KARÁCSONYT!

Bandew
Kösz.

Bandew

Pedig még én vagyok a normális, hogy nem vettem be.

és ne is beszéljünk indy jones tetemérõl vagy az orkról aki khaijitnak képzeli magát 8)

hoppáhoppá 8)
VAN a játékban egy khaijit pecabottal és hülyeségeket beszél. és beszélõ rák is 10000 pénzzel. ebbe beleszaladtál attól tartok...

http://www.uhs-hints.com/uhsweb/hints/morrownd/1072.php
itt a 6. számú versenyzõ (sason, egy redguard fickó)

Bandew

a rák komoly. bele is lehet halni.
na jó de tényleg komoly. kb annyira, mintha lenne valahol a játékban egy khaijit pecabottal és hülyeségeket beszélne pl mw multiplayer részrõl 8).

a fiatal pappal le kell battyogni oda (úzközben persze megvédeni) õ elvégzi a rituálét oszt kész (nem elékszem, vissza is kell-e kísérgetni).

a crimson plague más tészta (és nem is emlékszem kitõl lehet megkapni, valszleg valami templomos emberkétõl), szintén a templomos romokban kell kotorni, a temple gardens(?)ben van egy khaijit, õ ad bõvebb infot: egy csúnya monstalícset kell kinyírni (a hozzávezetõ ajtó akkor nyílik amikor rálépsz az elõtte levõ kõre).

na ennyik rémlenek.

Bandew
Ja és valaki plíííz help: #18177

Bandew
Ha hobbi akkor ok. Csak mert nem értettem, miért kell megírni mégegyszer, mikor már van.

PiszkosFred
Igen, a ketto mint mar te is rajottel nem ugyanaz. Mashonnan meg nem akartunk sosem atvenni anyagokat, es nem is fogunk. Egyreszt nem is lenne tisztesseges mas munkajaval szemben, masreszt ez az oldal nem konkurenciaharcra - lekorozni a tobbit minden aron - keszult, hanem hobbi szinten.

PiszkosFred
Ahogy neked megfelel, es betudod utemezni. Mivel nem surget senki es semmi, ahogy munka/csalad/suli/stb mellett van idod, ugy kuldod. Annyi az egyetlen, hogy ha belekezdunk valamibe, akkor azt fejezzuk is be ;]

Bandew
Segítség!
Ald Velothi mellett van egy deadric rom, amiben volt egy csajszi (a nevét nem tom), akit kiszabadítottam, és kér, hogy keressem meg a férjét. De hol?Írt valami Molag Bal-t, de ilyen város nincs.

Bandew
Ja hogy nálatok nincs. Csak mert itt van.

Green Ghost
Okay!
Akkor elvállalom a vámpirokat és ha lehet, akkor leirom a kedvenceim:daedric küldik, tippek...
És hová?
Mert csak jövõre datál6ó , az alapokat tudnám küldeni idén.
Ugy yo?

PiszkosFred
Nálunk nincs, illetve meglepõdnék ha kész lenne, mivel elvileg nekem kellene csinálni ;]

Bandew
Hisz már van Redoran nagyház végigjátszás.

PiszkosFred
Redoran nagyház készülõben, és ha minden igaz a cult is. A többi egyelõre nincs, igy ha bármelyik szimpatikus neked, és van kedved segíteni, minden további nélkül és nagy köszönetek közepette elfogadjuk a segítségedet ;]

Green Ghost
PFred! Az oldalatokon olvastam, hogy szivesen veszitek a segitséget. Úgy láttam, hogy az alábbi leírások még hiányoznak:
Imperial Cult, Vampire Quests, Daedric Szentély küldik, Nagy ház küldik...
Szal én amijóta ismerem a játékot, szeretem, és nem szeretnék kimaradni abból, ahol lehet seggíteni ez ügyben😊
Remélem valamelyiket elvállal6om...

Bandew
Na ige de mint írtam, nem akarok napokat vesztegetni.
Amúgy ez a rák komoly?

Green Ghost
Adamantiumszettet talál6sz a foreign quarter hallban az egyik kovács polcán(persze,csak ha fenn van a mod).
Van 1 rák, akinek 10000 pénze van, de nehéz +találni:A nerve Drunken mudcrab és Azura coastban találod meg, Kre Vivectõl és Dkre Surantól...
Egyébként nem értem, miért nagy a veszteséged=>Pl eladsz neki vmit 10ezerért és veszel tõle vmit 5ezerért, aztán vársz 24 órát, és eladod neki, amit vettél.
Én is igy szereztem 2millát...