The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Kicsit aggódom, mert túl sok küldit vállaltam be egyszerre, és van olyan amit csak nagy sokára tudok megcsinálni. Ugye itt az idõ nem számít semmi? Vagy fontos, hogy mihamarabb megcsináljam õket?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

látom fred te is itt vagy..
na akkor tovább ajánlkoznék
sajna amiben igazán érdekelt lennék már megvannak(F.G.,M.G,Imperial Legion) de
Templomi küldikhez mit szólsz?azokat éppen most kezdtem el..
akár még a Morag Tongot is elvállalom csak akkor kell egy kis idõ(hónap) mert igaz hogy most vittem végig de túl sok a név....
tehát?

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

végre egy ember éjfél után!!gyorsan válaszolok is neked(jelezz vissza ha még itt vagy)
1:szerintem az a legjobb ütésmód hogy annyiszir csapsz oda ahányszor csak tudsz.ha vársz meghalsz😊
2:az az ember aki a feleségét keresi egy ügynök(vagy adóellenõr?) ha viszed a fõküldiket akkor neki kell majd hazudni a "Khajit csaj" hollétét illetõen...

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Bandew
Igen hosszúkard (egykezes).

Az ütés mértéke függ attól, hogy meddig tartod lenyomva a gombot, de nem kell sokáig nyomva tartani, csak nézned kell, mennyi a max, amennyira a karaktered megemeli a fegyvert, annál tovább már nem kell nyomnod.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

PiszkosFred
Igen szamit. Ha gyorsan klikkelsz, akkor gyorsan utsz es kicsiket sebzel (kevesebb stamina is fogy harc kozben egy-egy utes kovetkezmenyekent), ha hosszan tartod az utest majd utana engeded el, akkor nagyobbakat sebzel de lassabban , es a stamina is jobban fogy. Van egy harmadik is, a szuras, akkor hatralni kell, vagy legalabbis hatrafele kurzort lenyomva harcolsz, az olyan atmenet a ketto kozott.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hmuda
Majd meglátod. Csak beszélj vele.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Beszélj Caiussal. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Green Ghost
Sztem nézz vissza, ott irtam néhányat.

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

Bandew
Bocsi:
Balmorában

Bandew
Baémorában van, a Caius Cosades házától nyugatra lévõ õrtoronyban, a második emeleten, a szekrény tetején. Vigyázz, mert ott van egy õr is, viszont ez egy nagyon jó kard így az elején.

PiszkosFred
Igen. De semmi gond, csak keresd meg az "evidence....stb" feliratu ladat azon a helyorsegen, akik elkaptak, es lopd vissza a kardodat. Minden elkobzott targyat ott tarolnak az orok. Vivecben hogy ez pontosan hol talalhato, nemtudom. Ezt kivedendo egyebkent neha nemart, ha levetkozol meztelenre, majd a cuccaidat is lepakolod a foldre, beszelsz az orrel, kifizeted a birsagot majd feloltozol. Es ezt megcsinalni, mikor mar nemtudod kovetni mi az amit vettel es mi az amit elvettel. Egy ilyen atoltozes+duma utan mar nem veszik el sosem a regi cuccaidat, csak ha vagy olyan figyelmetlen, es olyannak akarod eladni barmelyiket, akitol eppen loptad. Na akkor azonnal kiabalnak az oroknek... Az hogy a tolvajoknal a verdijat lenullazhatod, nem oldja meg azt, hogy a lopott cuccokat elkobozza az or egy beszelgetes utan.

Bandew
😄
De amúgy ezért tûnt el?

ollie
Hehe, a tolvaj azt hiszi igaza van tipikus esete 😊))

Bandew
AMugy szörnyû dolog történt velem! Egyszer csak azt vettem észre, hogy a Fehér Lesujtás Kardja, amit Balmorában loptam az egyik õrtoronyból a szekrény tetejérõl, egyszer csak eltûnt a leltáromból. Aztán eszembe jutott, hogy Vivecben az ordinátorok megbüntettek (hogy miért? higgyétek el fogalmam sincs, nem csináltam semmit), de nem fizettem ki másodjára a pénzbírságot. AZt már Ebonheartban fizettem ki az egyik Imperial Guardnak. Lehet, hogy tudta, hogy lopott a kard és azért tûnt el a leltáromból? Mert akkor ez szemétség! Hisz teljes titokban loptam el.

Bandew
Ez ellen sajna nem tudsz csinálni semmit. Patch se segít rajta, ez mindenkinél elõforduló hiba.

Bandew
Kösz szépen.

ollie
Várj csak, ez mintha azzal kezdõdne, hogy el kell vinni valami gombát az elsõ helyre...

ollie
A kulcs gondolom a Zarándokok Útjában keresendõ.

ollie
Pontosan ezt jelenti:

"Elolvastam a "Zarándokok Útját" és megjelöltem az összes kegyhely helyét a térképemen."

Bandew
A szöveg csak ennyi:
"I have read "The Pilgrim's Path" and marked the location of each shrine on my map."
De ebbõl nem tudtam kiindúlni semerre, mert pár szót nem ismerek.

ollie
Írd be az eredeti szöveget, és lefordítom neked.

Bandew
JÉZUSOM!!!
Én meg azt hittem, valami könnyû kis barlangtisztítás.

El kell zarádokolni egy csomó helyre, és a legtöbbnél valamilyen küldetzést kell megoldani, van pl. olyan hely ahol direkt megkell fulladni, ki kell nyírni egy daedrát...

War. War never changes.

Hmuda
El kell menni oda és csinálni vami zarándoklatos dolgot. Pontosan enmtudom, mert én még nem csináltam végig, de egyszer Gnisisben meglátogattam Vivec maszkját és a Journalban azt írta, hogy tiszteletemet tettem ennél a zarándokhelynél is...

Bandew
Ismét kérem a segítségeteket. Csak mondjátok el, hogy mit kell csinálni a The Pilgrim's Path nevû könyv által adott küldetésben. Egyszerûen nem tudtam lefordítani a questbookban leírt szöveget. Azt láttam, hogy megjelent asszem 2 pont a térképen, de ott mit?

PiszkosFred
Koszi a felajanlast, de Konoko elvileg csinálja, és valamikor jan. közepén kész is lesz az egész, ha minden igaz akkor a kiegekkel is. De mivel jelenleg külföldön van, igy abban maradtunk, ha hazajön akkor töltjük fel. Viszont bármely más céh vagy nagyház esetén szívesen elfogadnánk a segítséget, kivéve a Redoran házat, mert azt Zoley már irja jelenleg ;]

ollie
Pedig én fent szoktam, lenni olyankor a neten modemmel pénteken ás szombatom, de mivel most szombaton (tehát ma) solgozom, ezért nem voltam fent.

pedig leírtad, tényleg ezt kell csinálni: lélegezz vizet. nem vicc. komolyan. valóban. tényleg. 8)

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

na ha nincs akkor megyek én is alukálni mert holnap is 7-kor kell kelnem hogy összevagdossam a napi 3 mázsa fejadagomat fából.....(tök poén hogy van távfûtésünk mégis muszáj fával meg szénnel fûteni)

gondolom nincs olyan fanatic modemes netezõ aki most-e fent van.....

aki becsülettel végigrágta magát hosszúra nyúlt soraimon és átall velük foglalkozni annak kiutalványozok egy szóbeli csokit😊

Fred!nem kell segítség a Blade küldik leírásában az 1-5. kívül?ha elküldöd hogy melyikhez kell én szívesen összeütöm neked a hosszú leírást!!!(asszem még emlékszem rájuk😊)

hirtelen felindulásomban elmentem a templomba
na nem imádkozni hanem a vezetõ pozíciót megszerezni
arra gondoltam hogyha én vagyok ugye a nerevarine+én irányítom a harcos a mágus a fejvadász céhet+imperial legion+egyház+redoran ház,akkor én leszek a legnagyobb hatalommal rendelkezõ egyén a kontinensen😊)(három már megvan)

naszóval visszatérve a gonodlatmenetem elejére,megkapta a pilgrimes könyvet,az elsõ három oltárt meg is látogattam..
na de a 4...
lemegyek a puzzle canal 3.szintjére,ott bemegyek az ajtón elsétálok az oltárig,de ott olyan hülyeséget monodgat mindig, hogy lélegezzek vizet azõ dicsõségére és megnyílik az út,azaz út ami valami erõfallal van lezárva az oltárral szemben a bejárat felett.
éles logikával arra gondoltam,hogy akkor biztos a víz alatt van titkos bejárat ami a magicfal mögé visz
de tudjátok mit találtam
hát megmondom én egy nagy kupac vizet meg egy törött oszlopot!!!!
help plízzzz!!!!!!

na akkor hozzászólok a véleményekhez:
1:oké a képpel kapcsolatban igazatok van
2😛iszkos Fred nem tudnál várni az update-tel dec.29-éig?(hú de messze van az még így belegondolva),ugyanis csak akkor tudom beküldeni(amúgy nem vagyok olyan anlfabéta hogy csak egy képet küldenék be)
3:galocza!én megcsináltam az összes kivégzést(5 csomagot kaptam) s az összes special küldit,de érdekes módon azt találta mondani a 3.(asszaem egy olyan gyûrû,amely constans +5 Alchemy) sanguine tárgy visszavivése után hogy nincs több special küldije.....lehet hogy ha magasabb a rangom a céhen belül,csak akkor kapok több küldit???

Hmuda
(a tapasztalataim szerint)

Hmuda
Szerinted a fertõzés mit ad? Csak esténként leszel vérfarkas és a gyûrû pontosan ugyanannyi idõt ad mint a fertõzés.

hogyne lenne: tes editor 8)

Hmuda
(egész pontosan a legvégén. 😄DD)

Hmuda
Szerinted nem egyértelmû, hogy azért mondtam, mert nincs gyorsabb út? Pfff. 😛PP

de azt is a fõszál vége felé lehet megkapni 8)

Bandew
Van valami gyûrû nem? Én nem tom, mert még ott nem vagyok.

Hmuda
Bloodmoon, Solthsteim, fõ szál. :-PP

ollie
vegyél 😊

ollie
Club3D, de mint látod jól meg van húzva, és a proci is 3GHz-n ketyeg...

ollie
Vettem GOTY kiadást a Bloodmoon miatt, ami nem volt meg, és nem kellett a másik kettõ.

raziel.
ollie milyen a radeon kártyád, márkája?
mert nekem is ilyen van ati 9600 pro de nekem nem csinált 31000 pontot az aquamarkon.
sorry hogy nem témához kapcs.

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

ollie
Amúgy én most adtam el eredeti Morrowind+Tribunal-t 2500 Ft-ért.

ollie
Mi volt a másik 2?

ollie
Persze semmi gond, csak már mulatságos, hogy kb hetente kérdezi ezt meg valaki.

ollie
Jól hallottad, én is benne voltam egy magyarosítás csapatban, de hamar rájöttünk, hogy halott dolog.