The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kurty:menj le teljesen Kogoruhn alá addig ameddig csak tucc. Egy idõ után egy föld alatti barlangba jukacc ki, ahonnan red mountain region-ba is ki lehet jutni.ott keresd a shadow shieldet.corprus weepingst meg minden mászkáló zombi után találsz
mivel te amint nézegettem harcos küllemû vagy, s jó vért is kell ajánlom vidd végig a légiós küldiket, mert a végén olyan vértet s kardot kapsz hogy mind a 20 ujjad megnyalod utána!
Fred:kipróbálom!amúgy kész van még eyg rész, már küldöm is!

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Aquli
Jo lenne egy olyan tablazat, ami a kulonbozo pancelok alap mutatoit is leirna, mert a jatek csak azt mutatja meg, ami a skilleddel egyutt jon ki.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Bandew
Csak attól függ, hogy melyik skilled a nagyobb. Light armor vagy Heavy armor?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Kurty
Ja amúgy milyen páncélotok van? Glass Armor? Mert nekem ebonit páncél elég jó amúgy, de a glass armor jobban felruházható? Amúgy barátom azt mondta, hogy jobb de pedig ami nekem van erõsebb! 😊 Na Remélem reggelre akad segítõm, mert mire felkelek utána játszanák szívesen! Amúgy Solstheimbe hanyas szinten érdemes menni? Mert én kijátszom a fõszálat (megölöm DagothUrat) és utána mennék oda, mert nagyon felcsigázta a fantáziámat! 😛 nA császtok, mentem thx

Kurty
Szasztok! Na most ott tartok, hogy: 18. szintû vagyok, harcosok céhének vezetõje és most a Harmadik Próbát kell megcsinálnom, megtaláltam a Dagoth Cupot, de már a Corpus Weepinget és Shadow Shieldet nem. Mondja el valaki lécci hol van mert kellene! Ezt a három varázstárgyat bent a Kogoruhnban kell keresni. Elõre is köszönöm a hlpet! THX

PiszkosFred
Thx

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Bandew
Elküldtem.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

raziel.
Sorry hogy ide kérdezem, de ti már soxor segitettetek:
nya milyen progival kell logot csinálni amilyen nektek van?
vagy hol kell?
😊

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

PiszkosFred
Hm, akkor ez jo lesz pótolni ;] Egyébként [email protected]

Bandew
Nem találtam az oldalon az e-mail címed. Volt egy freemailes, arra küldjem?

SAjna most el kell mennem BP-re, szal majd mikor hazajövök, akjkor átnyomom.

PiszkosFred
Ha van idod, probald mar ki mennyire gyors modemmel, illetve mennyire hasznalhato, plz.

http://morrowindhq.uw.hu/map/mw_map.htm

az tényleg más...

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

PiszkosFred
Az oke, de nem zipben akartuk kirakni, hanem online hasznalatra, ugy meg aztan picit sok keresesenkent 2.3mb. De ki kell probalni, hetvegen felrakom es meglatjuk.. De a letoltheto valtozat mellekelve lesz termeszetesen.

akinek modeme van az 2.3 mb-ot is simán le tud szedni ha akarja..
ezt tapasztalatból mondom😊

PiszkosFred
Cs@nak a balmorai torony modjat hasznaltam egy jo ideig, aztan kiprobaltam ugyanugy tole a HlaOadi hazat, es azota csak azt ;] (mondjuk ha a toronyba belenne rakva az egyik szintre egy rakas oltoztetos babu, akkor visszaternek hozza, de ez mar egy masik tortenet). Ezenkivul csak skin/face (Rhedd skinjei és BetterBodies) modokat hasznalom, semmi mast.

PiszkosFred
Kuldd el azt amire gondoltal.

A 2.3mb-s valtozat jo, sokat hasznaltuk anno, de kicsit tartottunk a modemesek miatt a meretetol. De semeddig nem tart kirakni, artani nem arthat, sot... Kosz a tippet.

Aquli
loptam egy 60k-s (winged twilightos) soul gemet Balmoraban 😄D.
Ti hasznaltok haz modot? Es ha igen akkor milyet? En most toltom az Abu Manor v.2-t. Csak kar hogy Ald'Ruhnban van. Jobb lenne Balmoraban.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Bandew
Jaaaaaa! De miért, ez nem jó?

PiszkosFred
Szépjóestét Tutilevi!

Bandew: amire en gondoltam, 2.3mb, es ez csak maga a terkep jpgben, +130k a html+javascript.

helló fred!

Bandew
462 KB az mitõl sok?

Bandew
Nem, mert sajna nekem csak az 1-es Cd van meg.

PiszkosFred
Linkek koze ki van rakva (kb egy napja ;]) de mar korabban gondolkodtunk rajta hogy ki kellene az oldalra is. De mivel maga a terkep eleg nagy amit a script hasznal - tobb mb - igy egyelore elvetettuk az otletet. De most hogy egyre surubben fordul elo kerdes a mithogyanmerretalalhatok dolog kapcsan, asszem ideje kirakni azt is.

járatos vagy a TES construction set magasfokú használatában Bandew?

naaaaa
karácsony van😊

Bandew
Itten-e vagyok én-e! 😄

Bandew
Hahó Fred!
Miért nem teszitek fel az oldalra azt a spéci TES_map-ot, ami mindent megkeres a térképen. Biztos sokan örülnének neki. Ha nincs meg neked, elküldöm.

szokásos kérdésem:van itten-e valaki??

olyan szép pillanatok ezek számomra...
hogy a nevem viszontláthatom az oldalon..
Brühühü😊

PiszkosFred
Koszonom a tobbiek neveben is. Az aprocska hibakat meg ha gondolod, egy emil kereteben elmondhatnad, es ha megoldhato akkor kijavitanank. Tokeletes sosem lesz, de azert torekedni ra nem art ;]

PiszkosFred
Valahol a varos hataraban, par nagyobbacska ko kozott.

PiszkosFred
Nem kell mindent szó szerint venni. ;] A világítótorony csak azért fontos, mert ottvan az adóbeszedõ asszonya/özvegye, és mert a tetejébõl tudod kilesni Fargoth barátunkat.

Nekem nagyon tetszene a játék, de angolul nagyon keveset tudok, a SW:kotorral épphogy boldogulok😞 . Nem tudjátok van hozzá végigjátszás(ok) vagy magyarosítás?(itt komolyabb magyarosításra gondoltam, egy már megvolt de valami probléma volt,mert nem tudták tovább belerakni a magyar szöveget)
ha bírod pénzzel/cuccal szvsz érdemes bespendírozni egy varázsgyûrûbe amely visszaállítja az összes statot x értékkel (restore str/int/luck stb). nem kell cipelni a löttyöket vagy visszacaplatni szentélyhez.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Ki hány Easter egget ismer a játékból? 😊

War. War never changes.

Kurty
Thx, már jó😄

PiszkosFred
már=meg

PiszkosFred
A harcosok céhével vigyázz, fõleg a viveci küldetésekkel. Lesz egy pont, ahol majd döntened kell melyik oldalra állsz a céhen belül, és ez nagyban befolyásolja a késõbbi, esetleges más céheken belüli karrieredet. (gondolok itt tolvajokra pl.)

Egy jótanács a harcosokhoz, spoiler nélkül: minden egyes küldetés elõtt járd körbe a dolgot, kérdezz már pár fontosabb embert, figyeld a pletykákat a városban, hallgasd meg a postásokat, stb, hogy õk mit szólnak hozzá vagy mit hallottak a dologról..

PiszkosFred
Ha így folytatod ahogy eddig, az tökéletes lesz. Úgy értettem a dolgot, hogy ha bármi ami picit is kapcsolatos a kveszttel és segíthet a játékoson, azt még nyugodtan beleirhatod ha akarod, nemgond hogy kevés köze van az adott kveszthez. Gondolok itt az olyan dolgokra, amikor esetleg kérdezõsködsz egy-egy feladat iránt a pórnéptõl, és hallod a pletykákat. De ezek olyan dolgok, hogy mi is anno csak azokat irtuk le, amely infokba véletlenül beleakadtunk. ;] Egyszómintszáz, ahogy eddig csinaltad az nagyon jó, egy negativ szavunk nem lehet...

Kurty
Hát jó én még csak most kezdtem játszogatni pár napja! 😊 Amúgy néha belekukkantok a végigjátszásba, mert nem minden megy csak úgy, mármint a nehezebbek 😛

régi szép idõk, mikor még csak 10. szintes voltam...

nincs valahol magyar nyelvû leírás a TES construction sethez? valami részletesre lennék kíváncsi, amleyben példák leírások stb vannak..
van ilyen?

na
most akkor valaki megmondaná hogy hol tehetem rá a kezem jobbféle modokra?

Kurty miért van olyam érzésem hogy végigjátszásból viszed?
nem baj csak ahogy nézem az írásod belekavart egy kicsit...

Green Ghost
Nem sok szerepük van, (asszem 1 küldiben).
De azért sztem tökyol néznek ki, fel is diszitettem vele a manorom 1ik szobáját 😉
Suran közelében a hegyekben van 1 ork, aki harcban akar +halni...Segits nek, mire tied lesz a kardja, amiben soultrap varázslat van.
Masalinie Merian-nál a balmorai m guildban pedig vbehetsz, majd utána fel lehet turbózni 😊

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

egész jól haldok Fred csak közbejött egy kis gikszer...
Ald-ruhnból 4,Molag Marból 2 és Vivecbõl is 2 küldi már kész
csak az abjom hogy Viveci templom 3. küldijét és értelemszerûen az attól nagyobbakat már nem tudom leírni mert:Ald Sotaba kell menni,csak én azt a helyet korábban már felforgattam egy Morag Tong küldi miatt, s ha most lemegyek, már nincs ott az a cucc ami kell
amúgy mire gondolsz? nem írtam bele elég személyes észrevételt?

u.i.:ha jól megy még idén küldök 2 részt...

Kurty
<- akkor kösztök elõre is ! 😊 ez kimaradt

Kurty
Kösztök, már túl vagyok rajta és most 10.szinû vagyok és most az Ald-Ruhni harcosoknál az van, hogy Eydis Fire-Eyet és a Viveci harcosok vezetõjét likvidálnom kell. Hiába odamegyek Eydishez és semmi, amúgy aldruhni vezetõ azt mondja menjek Sadrith Morába és akkor elõbb Sadrith Morai küldetések, viveciek és utána Ald-Ruhn végigvitele lesz??? Szerintem így valahogy jó lesz, amúgy vki. reggel 5-6 órafelé legyen már itt, mert kérdezgetnék elég szívesem! A

Aquli
Nah. Par irassal elorreb kerdeztem par dolgot az ash statuekkal kapcsolatban. Valaki tudja a valaszt?
Amugy vegre talaltam soultrap varazslatot, bar igazi valami charges cuccal, mondjuk gyuruvel lenne, mert nagyon kicsi a chance, mert harcossal vagyok, igy szar, de azert egy frost atronarchot mar elkaptam 😉.

ui.: Milyen az uj logom? 😊

PiszkosFred
Restore STR ital/spell kell neked ahogy galocza is irta. De lehetoleg minel tobb belole (szerencsere lehet venni/talalni oket sokfele), igy celszeru ha viszel magaddal mindig egy jopar adagnyit. Aztan ha ilyen tortenik, igyal annyit meg, amennyi feltornazza a STR addig, hogy egy templomig vagy oltarig eltudsz vanszorogni. Ott meg imadkozz egyet.

A fortify STR az csak megnoveli egy adott ideig az erteket, ami aztan hopp elszall/elmulik. Tuneti kezelesre jo, de a betegseget nem oldja meg.