The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquli
Ja es olyan fegyvert/pancelt hasznalj, ami a minor/major skilleid kozott szereplo fegyver/pancel skill kategoriajaba tartozik

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
gyujtsel penzt, aztan a fontosabb skilleket trainerezd--> leptel 5-6 szintet

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

kösz

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Bandew
http://morrowindhq.uw.hu-n minden kérdésre választ kapsz.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Csak 1 egyszerû kérdésem van. Most vettem meg az alapjátékot, és:
Mit, és hogy csináljak? (hogy fejlõdjek gyorsan, hogy szerezzek könnyen sok pénzt)
Dark elf vagyok, shadow csillagjeggyel, és a kasztom archer

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Bandew
Örömmel tettem.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

PiszkosFred
Megneztem, ugyanaz szinte mint a webes html+js alapu, de ez nekem jobban teccik, hogy az egeszet atkonvertaltak futtathatova. Asszem ezt a verziot tesszuk ki az oldalra, nagy koszonet erte neked.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Magas szinten a Daedra romoknál szoktak mászkálni

Szerencsére a Lord's Mail is egyenruhának számít

PiszkosFred
Nem büntetik meg, de csak akkor állnak szóba veled az elöljárók, ha viseled az egyenruhát - ami persze érthetõ is.

Kurty
Ezzzazz : Isoburning

Kurty
Isoburningon, én is onnan juttam hozzá! ott van kitévve a linkje: Warezcenter
Ott menj smswcenterre és fönt lesz a link, vagy próbáld ezt: www.isoburning.hu 😊

Kurty
Ja meg Golden Saintot hol találok? Kéne a lelke

Kurty
Jóvan Thanx! Amúgy nekem is erõs kardocskám van! Amúgy nord vagyok! Akkkor azt mondod elõbb imperal legion és utána fõszáv majd bloodmoon? Na hát akkor így is lesz 😊
Haverom meg azt mondta, hogy ha belép az imperalba akkor mindig viselnie kell a páncéljukat utána meg ha levette megbüntetteék 😊 Na köszike

megkérhetlek?😊
jóccakát.......

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

PiszkosFred
Boltokban lehetet kapni a Morrowind nemtommilyen neven futo kiadvanyat(vagy Gold ez is, vagy Game of the Year, vagy mas), egyutt az alapjatek+2kieg. Letolteni mar nemhiszem hogy le lehet, ahhoz eleg regi hogy warez ftpken meg fennlegyen, de meg kell probalni, ha mas nem megkerni hogy tegyek fel addig. Node en most mentem alvadni, holnap hosszu nap lesz megint...

???

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

még erre várnék választ aztán nem fárasztok tovább

affene ezt a g-t meg y-t mindig összecserélem

tudnák

jójójó nem vagyok anlfabéta
aziránt érdeklõdtem még.hogy én mint eygszerû laikus hohy tunák hozzájutni a tribunalhoz?

azonkívül hogy kell a tribunal a sod-hoz

PiszkosFred
Semmi.

Kezdetben vala a morrowind alapjatek, majd kijott hozza a tribunal kieg (aztan persze a blood is, de az nem fontos). Aztan egy alvatlansagban szenvedo fanatikus emberke elkeszitette a Sea of Destiny modot, mely szep es jo nagy lett, de mivel sok ideje rament kijelentette, hogy kesz a taj, de nem tolti fel npckkel es hozzajuk kapcsolodo kvesztekkel. De a Sea of Destiny-hez - hogy jaccani tudj vele tokeletesen - kell a Tribunal kiegeszito is. Itt kapcsolodik a ketto ossze. Aztan idovel egy masik fanatikus - vagy ugyano, nemtudom - elkeszitette a Gold nevu upgrade-t, amivel a korabbi ures teruleteket feltoltotte immar szereplokkel es kuldetesekkel is. Ennyi a rovid tortenet ;]

???

állljjjjj
miköze a sea of destiny:gold upgrade-nek a tribunalhoz?

PiszkosFred
"Sea of Destiny: Gold Upgrade"

http://unforgottenrealms.net/downloads2/pafiledb.php?action=file&id=1212

PiszkosFred
Ott a link az oldalon amit beirtal.

Tribunal meg persze egy kieg, amely kapcsan a bergyilkosokat kovetve eljutsz Mournholdba, Morrowind fõvárosába. Nomeg a játék nagyrészében 95%ban belsõ térben mászkálsz. Hogy pontosan technikailag mit adott plusszba az alapjatekhoz, az uj helyszineken kivul, nemtudom, talan egy readmet kellene keresni abban tuti bennevan.

???mhgjgh??:hfhtfh

s hogy hogy lehet hozzájutni?

PiszkosFred
Pontositok. Most latom hogy van egy "SoD Gold" nevezetu kis update, ami viszont mar telepakolja kvesztekkel. Az alapverzional emlexem, ki is jelentette anno a keszito, hogy eleg volt, o aztan bele nem rak semmit ;] Igy viszont mar en is leszedem, kivancsi vagyok ra...

kérdeznék valamit:v,ki írna néhány szót a tribunal-ról?hogy mi a pontosan stb?

de hülye vagyok így hajnalfele....

mi ni=nak?

PiszkosFred
ni=nak

PiszkosFred
Asszem az a baj vele, hogy nincsen "belakva", npc meg csakcsak, de kvesztek asszem teljesen hianyozni meg...

Szerinted😊
hogyan szoktál horgászni?(fenekezõ,úszó,villantó) s merre?

http://unforgottenrealms.net/downloads2/pafiledb.php?action=category&id=33&start=100&sortby=name cím alatt található Sea of Destiny mod jó?vagy van ott valami amit kiemelkedõen érdemes megnézni?

Aquli
Tutilevi: valosagban, vagy Morro-ban ? 😄
igen szoktam, bar most nyaron vegig meloztam, kb 3-szor ha voltam... de elotte valo nyaron heti 1.

értelek én csak tesztelgettem

PiszkosFred
Lehetne, de elobb felkellene venni a kapcsolatot a keszitovel, megiscsak az o munkaja. En meg bele nem kezdek egy ujat irni ;]

ok
jó ccakát... akkor nem kérdezek ma többet😊

én nem akartam senkit sem megvádolni csak leírtam a véleményem...

PiszkosFred
Meg nem olvastam bele, majd reggel tiszta fejjel, most kezdek mar nagyon pilledni. Hosszu volt ez a par nap ;]

attól még lehet rajta javítani nem?😊

PiszkosFred
Egy pillanat. A terkepet nem en keszitettem, hanem annakidejen letoltottem valahonnan egy zipben az egeszet. Talan az UESPnrol, mar nem emelexem. Aztan par napja az oldalra jott egy linkajanlat, es a forumon is elojott a tema, igy elokerestem ha mar megvan, es felraktam hogy probaljuk ki menynire muxik. De nem en csinaltam.

s milyen lett az elõzõhöz képest?

Fred !!!
kész a modemes tesztelés!
eredmény:amíg behozta egy 56k-s modemmel:9perc 17s
használhatóság:elég jó mert pl az uccsó Daedric Ruin-t is behozta(azon viszont meglepõdtem hogy Sanctus Shrine-t nem!)
viszont az nem biztos hogy ez alapján a térkép alapján a felhasználó a jatekban is megtalálja a helyet
más:én átszínezném a térképet a föcitérképeken használatos magaságábrázolási színekkel
összevetve:felettébb hasznos de még lehetne rajta mit javítani

PiszkosFred
Igen, most pittyegett a mozilla hogy kapas van. Holnap ki is rakom. Koszi szepen ismetcsak a segitseget.

Aquli te is szoktál horgászni?mert engem speciel érdekel😊

már el is küldtem....
van itt valaki?