The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Meg is jott az ujabb adag amit irtal, holnap felrakom, koszi szepen.
beküldtem még egy részt Fred..
még kettõ van hátra de azok elég húzósak...
nem tudnátok ti átméretezni a képet? paintshopproval pl. csak egy egyszerû resize..
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
magamtól nem jöttem volna rá hogy ott van...
azért kérdem mert ott nem találom mivel Kogoruhn ELÉGGÉ nagy kiterjedésû..
amúgy hulla avagy nem az?
ha hulla akkor a Hall of Phisto-ban van még másik kettõ társaságában?
eléggé sürgõs lenne....
kösz
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Hogy lehet elérni, hogy egy tárgy értéke magasabb legyen az enchant után?
Melyik kardra lehetne jó sok enchantot nyomatni?
Milyen extra sebzést érdemes használni? Olyat lehet, hogy gyógyuljak, ha eltalálok valakit?
War. War never changes.
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Driverei tényleg csalnak minden tesztprogiban, meg játékban, de az csak fos grafikát eredményez...
Meg picit gyorsabb sebességet. Amúgy ti4200 6* jobb mind a kettõnél.
War. War never changes.
War. War never changes.
Összes általam ismert FX tulaj szív a driverekkel non-stop (GeForce3, 4 tulajok meg nem), nem mellékesen az ATI picivel többet tud. AZ 5600 lasabb a 4200-nél, Ultra éppen picit gyorsabb csak, de az drága. Jó FX az az 5900XT most.
War. War never changes.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Egy kis segítség kéne.
Felraktam a tribunalt de nem találom az uj várost. Valaki meg tudná nekem mondani hogy hogyan lehet eljutni az uj városba?
Elõre is kösz.
Skilleket kezdetben celszeru par aranyert treningelni, 6osrol 1-2000ert eleg sokaig felviheted, onnan pedig fozessel ugyis fejlodik meg. Vagy ha szert teszel nagyobb osszegre akar...
Kösz a válaszokat!
Ui: Utálom a betegségeket...
Msot még 10. szintû vagyok, de nem igazán harcban edzõdtem, inkább úgy mondanám, hogy loptam, ahol tudtam...
Már elkezdtem alchemy-zni is, csak a baj az, hogy az alchemy skillem 6-os, így master cuccok mellett is igen erõsen pocsékolok...
2. Lenyomod a confingban beallitott sneak gombot, ekkor a karakter elkezd lopakodni (erdekes es kifejezo testtarast felveve) majd ha nem lat senki, akkor megjelenik egy jell jobb alul, hogy hopp most eszrevehetetlen vagy ELVILEG!! es igy lehet lopni, vagy barmi. Figyelj mindig egy-egy ember merre nez, ha eppen feled, akkor eszreveheti a dolgot, akar jelzi a game hogy lopakodsz, akar nem.
3. Hat ez hosszu lenne, van egy kisebb iras "nalunk", olvasd el, hatha segit. Link lentebb 1-2 cm-rel ;]
1. Az armor rating mikor jó? Ha nagy, vagy ha kicsi?
2. A Sneak Ability-t hogy kell használni?
3. És az Enchantot?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Elõre is THX!
War. War never changes.
De ezeken kívûl fel tudom tuningolni a tárgyakat...ésatöbbi.
Cavern of the Incarnate=> Valley of the Vind, reggel és este 6kor nyitva várja vendégeit. Már, ha odatalálnak. Érdemes hozzá 1 yo MW térkép.
Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.
Dome of Pollock’s Eve-ben talál6od + a kupát, a köralaku terem hátuljában 1 polcon, közel hozzá, a földön pedig sárgállik a corpuskönny.
A pajzsot csak ugy találod meg, ha az egész labirintuson végigmész és a redmountains "alá" érsz, ott lész az egyik áldozati oltáron.
ja és 1 hamuvámpír õrzi....mallesleg yo öve van, érdemes felszedni
Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.
Megkaptuk a Morrowind HQ-ra kuldott anyagokat, a het masodik feleben mindenkeppen fel lesznek toltve, addig "helyrajzi" okok miatt lehetetlen. Ergo ahogy hazaertem, frissitunk ;] Addig is turelmet kerek mindenkitol, es persze nagy koszonet a bekuldoknek a munkajuk miatt.
ON

Mer megköszönnémmmmmmmmm!!! 

Egyiken lehet aludni a másikon meg nem 😊 jó mi??
Amúgy istennek sem találom õket. Fenn van a magyarítás és ezeket találtam : Dagoth Cup, Arany Pajzs és Kis Karély Corpushús valami ilyesmi corpushúsokat kell találni és azt a pajzst? Amúgy elvittem az Ursilaku Campba és azt mondták keressem a tárgyakat!!! Lécci mondjátok meg merre van!! Nagyon kéne nem bírok továbbmennni!!! Kösztök! csá!