The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Úgy csinald, ahogy van idod ra minden mas mellett. Nem surgos semmi, sz'al emiatt nehogy hatranyod legyen mashol. Ha huzos, akkor huzos, majd ha elkeszul bekuldod. Ha jovo ilyenkor, akkor jovo ilyenkor ;]] Ez csak hobbi es szorakozas, szoval csak lazan. Igy is nagy koszonet amiert ennyit segitesz.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
De termeszetesen, de akkor torzulna. Node megoldjuk valahogy hogy jo legyen, ha más nem, csak egy része lesz a karakterlapon, majd egy link onnan a teljes képre. ;]

Meg is jott az ujabb adag amit irtal, holnap felrakom, koszi szepen.

van itt valaki késõ esti lézengõ?
beküldtem még egy részt Fred..
még kettõ van hátra de azok elég húzósak...
nem tudnátok ti átméretezni a képet? paintshopproval pl. csak egy egyszerû resize..

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

kösz!
magamtól nem jöttem volna rá hogy ott van...
azért kérdem mert ott nem találom mivel Kogoruhn ELÉGGÉ nagy kiterjedésû..
amúgy hulla avagy nem az?
ha hulla akkor a Hall of Phisto-ban van még másik kettõ társaságában?
eléggé sürgõs lenne....
kösz

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Dehát aki adja a küldetést elmondja hogy Kogoruhn-ban van! Amúgy tényleg ott van eddig mind a 6 karakteremmel megtaláltam😊
Vissza a Morrowindre.

Hogy lehet elérni, hogy egy tárgy értéke magasabb legyen az enchant után?

Melyik kardra lehetne jó sok enchantot nyomatni?

Milyen extra sebzést érdemes használni? Olyat lehet, hogy gyógyuljak, ha eltalálok valakit?

Pedig a ti4200 jobb, ez tény, egyetlen ma még nem fontos hiányossága a dx9 támogatás hiánya. Illetve még AA + AF alatt az FX5600 jobb lehet.

PiszkosFred
Hat olvass utana masik topikokban, de sajnos az fxeket sokan szidjak, igaz nem mindegyik szeriat...

Azt nekem nem fogja senki bebeszélni, hogy egy nemrég megjelent videokártya szarabb, mint az 1 évesek...

War. War never changes.

ezt jó érzés hallani...34000ért jó vásár volt...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Tuti nem jobb...

Driverei tényleg csalnak minden tesztprogiban, meg játékban, de az csak fos grafikát eredményez...

Meg picit gyorsabb sebességet. Amúgy ti4200 6* jobb mind a kettõnél.

Nem tudna segíteni valaki az alábbi küldetésben:East Empire Company😄rastic Measures (Carnius adja!) milyen armor és war axe kell? Mert én odahortam egy rakás bear cuirass-t és mindenféle war axe-t de nem hajlandók elfogadni akiknek oda kéne adnom😞 pedig csak annyit mondanak hogy war axe és bear armor kell nekik!
Mindenkinek BUÉK!

War. War never changes.

Érdekes, nálam meg azok nem jelentkeztek, amiket Te írtál le ...

War. War never changes.

Ebbõl kb. az OpenGL rész igaz, a többi kamu.
Összes általam ismert FX tulaj szív a driverekkel non-stop (GeForce3, 4 tulajok meg nem), nem mellékesen az ATI picivel többet tud. AZ 5600 lasabb a 4200-nél, Ultra éppen picit gyorsabb csak, de az drága. Jó FX az az 5900XT most.

Nekem Gef4 Ti 4200-õm van 128 MBvel, és az ár/teljesítmény ranglistán elég jól álja a sarat.

Nekem GefFX5600-am van, és tuti jobb mint az Ati Radeon 9600... a driverei is sokkal jobbak, meg kifinomultabb opengl támogatás...

War. War never changes.

Bandew

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ollie
Miután éjszaka megtámadott egy assassin, beszélned kell egy katonával a témáról, és õ megmondja hova menj.

hi.
Egy kis segítség kéne.
Felraktam a tribunalt de nem találom az uj várost. Valaki meg tudná nekem mondani hogy hogyan lehet eljutni az uj városba?
Elõre is kösz.

ollie
Szerintem jobban járnál egy Radeon 9200 pro-val, esetleg egy 9600-al.

PiszkosFred
Azt nemtom, par napja meg mukodott.

Skilleket kezdetben celszeru par aranyert treningelni, 6osrol 1-2000ert eleg sokaig felviheted, onnan pedig fozessel ugyis fejlodik meg. Vagy ha szert teszel nagyobb osszegre akar...

Elovastam a dolgokat. Jó amúgy az oldal. A magyarítással foglalkozó site nem tudod miért nem jön be?

Kösz a válaszokat!

Ui: Utálom a betegségeket...

Msot még 10. szintû vagyok, de nem igazán harcban edzõdtem, inkább úgy mondanám, hogy loptam, ahol tudtam...

Már elkezdtem alchemy-zni is, csak a baj az, hogy az alchemy skillem 6-os, így master cuccok mellett is igen erõsen pocsékolok...

PiszkosFred
1. Minel nagyobb annal jobb.
2. Lenyomod a confingban beallitott sneak gombot, ekkor a karakter elkezd lopakodni (erdekes es kifejezo testtarast felveve) majd ha nem lat senki, akkor megjelenik egy jell jobb alul, hogy hopp most eszrevehetetlen vagy ELVILEG!! es igy lehet lopni, vagy barmi. Figyelj mindig egy-egy ember merre nez, ha eppen feled, akkor eszreveheti a dolgot, akar jelzi a game hogy lopakodsz, akar nem.
3. Hat ez hosszu lenne, van egy kisebb iras "nalunk", olvasd el, hatha segit. Link lentebb 1-2 cm-rel ;]

PiszkosFred
Milyen szinu az enter billentyud? ;]

Amúgy tudnátok segíteni?

1. Az armor rating mikor jó? Ha nagy, vagy ha kicsi?
2. A Sneak Ability-t hogy kell használni?
3. És az Enchantot?

Kurty
Ja amúgy a gépem: AMD 2200+ proci, 256MB DDR400 RAM, videókartyát már tudod, 300W táp, 40GB winyó ugyan mit hagytam ki?? 😊

Kurty
Amúgy GeForce 4 MX/440 128MB. Már lecseréltem volna FX 5600-osra csak nincs a bótba

Bandew
t gombbal. De valahol csak "várni" lehet (pl. városban), de a szabadban lehet aludni, de megtámadhatnak.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Ha harcos vagy akkor Redoran.

Melyik nagyházhoz érdemes csatlakozni? Hlaalu,redoran,telvanni? A karakterem harcos. Mikor lehet házat építeni?
Elõre is THX!

ollie
Mi van gyerekek? Mindenki alszik?

ollie
Milyen videokártyád van? A pixel shadereket gondolom nem támogatja (dx8).

Ha a legkisebb pocsolyába is belelépsz, akkor addig nem tudsz aludni, amíg ki nem kecmeregsz belõle 😊

War. War never changes.

ollie
aha

Bandew
Rajta van az alap, de a második CD-n vannak a tárgyak grafikus megjelenítéseinek fájlai, meg az ikonjai, meg a textúrák, szal minden grafikai szerkeztéshez fontos dolog.
De ezeken kívûl fel tudom tuningolni a tárgyakat...ésatöbbi.

Green Ghost
Ja és ehhez tartozik az azura-küldetés, amivel elég sok baj szokott lenni.
Cavern of the Incarnate=> Valley of the Vind, reggel és este 6kor nyitva várja vendégeit. Már, ha odatalálnak. Érdemes hozzá 1 yo MW térkép.

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

Green Ghost
Dagoth Cup, Corpus Weepings, Shadow Shield...
Dome of Pollock’s Eve-ben talál6od + a kupát, a köralaku terem hátuljában 1 polcon, közel hozzá, a földön pedig sárgállik a corpuskönny.
A pajzsot csak ugy találod meg, ha az egész labirintuson végigmész és a redmountains "alá" érsz, ott lész az egyik áldozati oltáron.
ja és 1 hamuvámpír õrzi....mallesleg yo öve van, érdemes felszedni

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

Kurty
A Kogoruhnban lévõ három tárgyat kell keresni Harmadik Próbában, így már jó?

PiszkosFred
OFF
Megkaptuk a Morrowind HQ-ra kuldott anyagokat, a het masodik feleben mindenkeppen fel lesznek toltve, addig "helyrajzi" okok miatt lehetetlen. Ergo ahogy hazaertem, frissitunk ;] Addig is turelmet kerek mindenkitol, es persze nagy koszonet a bekuldoknek a munkajuk miatt.
ON

Kurty
Amúgy mé morrowind témába írod? Amúgy nem toduk! DE PLS MÁR VALAKI ÍRJON!!!!!!!!! Mer megköszönnémmmmmmmmm!!!

Kurty
NEKEM ménem ír senki már fél óra telt el!!

Kurty
Nem jó! :N
Na ezt :

Kurty
Ezeket a képeket nézzétek meg:

Egyiken lehet aludni a másikon meg nem 😊 jó mi??
Amúgy istennek sem találom õket. Fenn van a magyarítás és ezeket találtam : Dagoth Cup, Arany Pajzs és Kis Karély Corpushús valami ilyesmi corpushúsokat kell találni és azt a pajzst? Amúgy elvittem az Ursilaku Campba és azt mondták keressem a tárgyakat!!! Lécci mondjátok meg merre van!! Nagyon kéne nem bírok továbbmennni!!! Kösztök! csá!

A TES rajta van az 1es CD-n...habár ezt így nem értem teljesen, mert csak 1 CD volt a dobozban, és kézikönyv nuku, csak a CD-n (pedig a dobozon magyar nyelvû volt feltüntetve...)

ollie
ja, közben észrevetted

ollie
MEgjelent nem régen a Gold verziója a Sea of Destinynek, amiben már rengeteg quest meg NPC meg satöbbi van!

ollie
Ill. TES Editor, vagy a kettõ nem ugyanaz?

ollie
De az 1-es CD-n is rajta van a TES Construction Kit, nem?

ollie
háááááá 162 üzenet amióta itt voltam...