The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Közben elmentem Ald'Ruhn-ba...

És már a fejemtõl talpamig a 90-es armor ratingû glass cuccokban díszelgek.

Még egy picit növelem a skilljeimet...

És most már mindenki felkészülhet egy kis pickpocketre...

PiszkosFred
David nem irta hogy egyszeru. De ezek szerint megoldhato ;]

Már megtaláltam a kulcsot, csak mindig lebukok...

Ott van Ald-Ruhn-ban ilyen lehetõség? Már megyek oda.

Volt egy cikk a morrowindhq-n, ami szerint a hlaalu házban a treasury-ben vivec-ben találok. Az elsõ treasury kulcs meg is van az alan nevû pacáktól, de a második kulcs nincs ott senkinél! Hiába kerestem az elsõ ketrecen belüli orinatornál sincs semmi!

Kurty
Kösz a tippeket de van pénzem elég 80K arany!
Majd játszok délelõtt! Na csá!

Bandew
Na csak azért!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

PiszkosFred
Most csinalom/probalgatom a letolteseket. Mivel a uw csak 40 mb-ig enged alapban, es meg szeretnek egy galeriat is, valahogy ki kell talalni hogy lehet elferni ;] Vszinu masik hely, stb, ezeket tesztelgetem. Par nap es meglesz, tul hasznos az a prg ahhoz hogy elfelejtsem ;]

Bandew
Hali Fred!
Szomorúan kontstatáltam, hogy az általam küldött map progi, még nincs az oldaladon.
Irgum-burgum!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

PiszkosFred
Kesz, ha barmi van szolj.

PiszkosFred
Igazan nincsmit

PiszkosFred
Joejt

kösz hogy viszontláthatom a karimat!
olyan szép nap ez a számomra😊

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

na akkor jóccakát

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

khmmmm!
ghostgate,vivecen,ald-ruhnon és molag maron kívül máshol nem lehet temple küldit kapni?

nem olyan életbevágó de ha megcsinálnád megköszönném...

tudod mért jók még a megjelenésen kívül cs modjai?mert modemmel is secperc alatt leszedhetõk

PiszkosFred
Hat a butorok nem mozdithatoak, de a babuk igen.

PiszkosFred
Akkor nagyon torz lenne. De kerdezni is akartam, hogy rakok ra egy linket, es akkor bejonne a teljes kep, ugy jo?

amúgy Fred!
sehogy nem lehet úgy összehúzni hogy mind a 3 alak jól láccódjon a képen?vagy akkor már nagyon csumpi lenne?

jaaaa
araa írtam hogy én nem tudtam elmozdítani a hlaoadi rezidencia egyetlen bútorát sem.....(s nem tudom,hogy van e valamilyen mód rá hogy esetleg mégis)

mittet hogy értek?

PiszkosFred
Hogy erted?

félénken megint megkérdem:van itt valaki?

amúgy mintha egyszer valaki azt írta volna be hogy majdnem teljes üvegvértezet van vivecben a hlaalu treasuryben..
amúgy Fred!
én úgy vettem észre hogy nagyon nem mozgathatóak!

na ha már többször végigvitted õket akkor két kérdésem van:viveci 3. küldi(Ald Sothaban)
2:a ghostgatei 5. küldiben megszerzendõ tárgy tényleg dagoth urnál van?s ha én márt õt (a játékidõben) kb 100 nappal ezelõtt legyaktam akkor mivan?szívás?

szerintem neked jól jönne néhány tízezer pénz...
ha daedric ruint találsz okvetlenül menj be,mert ott találhatsz több tízezret érõ daedric cuccokat amiket aztán a calderai creepernél eladhatsz+itt lehet találni még grand soul gemeket is,amelyekbe erõs lelkeket börtönözve szintén néhány tízezreshez juthacc
remélem segítettem😊

Kurty. Redoran:1:szabadítsd ki a csajnak a fiát(ez neked megvan ahogy néztem)
2:utána keresd meg a tanács többi tagját,mindegyik tag ugyanabban a nagy "kalapos" házban vannak Ald-ruhnban,kérdezz rá a hortatorválasztásra,s már õk is rád szavaznak 1 kivétellel:Bols Venym(az õ házából szabadítottad ki a srácot) ha rajta kívül már mindenki szavazata megvan,akkor ha újra meglátogatod ki tudod hívni egy párviadalra, ami a Viveci arenaban lesz.
Készülj fel jól,mert ez lesz az eddig legdurvább csatád(legalábbis nekem az volt) de kapsz utána egy teljes ebony vértezetet+egy daedric dai-katanát

PiszkosFred
Ald-Ruhn Harcosok céhébõl tudsz lopni glass armor darabokat, sisak+mellvert+alsovert ha jol emlexem. A tobbit fejbol nemtudom, majd megnezem ha nem valaszol addig valaki ;]

Csatlakoztam a Morag Tong-hoz, és megcsináltam már 2 embert, de nem tom hogy lehetne eljutni ahoz a japán-féle nevû emberhez (vmi hajóval kell menni, de a hajóknál nincs az a cél...)

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Hogy tudok a legegyszerûbben hozzájutni a glass armorokhoz? Nagyon jól jönnének, de csak 9000 pénzem van. 22. szint amúgy.

Mennyi a max?

Elõször keresd meg Master Aryont Tel Vosban utána Mistress Dratha Tel Mora, Mistress Therana Tel Branora, Master Neloth Tel Naga (Sadrith Mora), végül Archmagister Gothren Tel Aruhn-ban õt meg kell ölni a többinek a disposition (hozzád való viszony) kell magasnak lenni. Majd miután mindenki rád szavazott vagy meghalt😊 menj vissza Aryon-hoz!
Kurty
Mikor a házakat kellene egyesíteni, valaki leírná egyszerûen és érthetõen kb. hogy mit kell tenni? Úgy már megvan a Hlaluu ház és a redoran meg a telvanni ház embereit és megtalálási helyeit valaki leírná? Valaki segíjjen rajtam!

Kurty
Mikor a házakat kellene egyesíteni, valaki leírná egyszerûen és érthetõen kb. hogy mit kell tenni? Úgy már megvan a Hlaluu ház és a redoran meg a telvanni ház embereit és megtalálási helyeit valaki leírná? Valaki segíjjen rajtam!

PiszkosFred
Hat ha megtamadnak es ugy akkor nem, akkor ugyis mindegy. Ha meg te tamadsz, akkor a game ugyis jelzi, hogy valaki olyasvalakit oltel le, akit nem kellett volna. Mivel a rakas ceh, nagyhaz es egyeb csoportosulas erdekszferai utkoznek, egy-egy ember halala lehet az egyik oldalon diadal, a masikon megbosszulni valo dolog. Ez menet kozben szinten kiderul.

Tényleg, az nem baj, ha lemészárlom fél Ghostgate-t?

PiszkosFred
Akarmit is talalsz, de ha jo, minosegi dolog, akkor - ha el lehet lopni siman, harc nelkul - ird mar le plz hogyan. ;]

Egyebkent csinalni fegyvert nemnagyon lehet, max ugye enchanttal felturbozod.

Találtam fasza dolgokat, csak még nem tudtam ellopni...

Glass kard, stb..

Ilyeneket nem lehet valahogy csinálni, vagy csináltatni is?

Hmmm én a hatodik karakteremnél tartok olyan 3 nappal ezelött 8-as szintü volt egy kicsit belehúztam mostmár 51-es😊. Mondjuk csak az elsõ négyel vittem végig az alapjátékot, a bloodmoont kétszer a tribunalt egyszer toltam végig ja és Temple, Imperial Cult, Fighters Guild, Imperial Legion, Mages Guild, House Hlaalu, East Empire Company-nál elértem a legmagasabb. A kedvencemnél olyan egy 600-700e lehet+annyi tárgy hogy lassan nem tudom hova rakni😊 ja és beszúrom kedvenc képeimet:

Hát, nekem közel sem...

Aranyam is csak ötezer körül, de soha nem találok semmi normális cuccot, pedig 18. szint.

Bár még küldetést is vagy 4-et csináltam meg...

Kurty
Én már 21. szinû vagyok harcos, 159 a páncélom értéke, nektek? Tudjátok hány aranyam van? Elmentem calderába és túltettem felesleges dolgaimon már 86K arany 😊

Volt egy nõ ald'ruhn bejáratánál, aki azt mondta, hogy vigyem el Ghostgate-hez, hát el is vittem, valami shrine-ba akar eljutni...

De Ghostgate-n belül úgy szétszedik vagy õt, vagy engem a szörnyek, hogy csak nézek... pedig 18. szintû vagyok...

Amúgy mennyi a max. level?

Hol lehetne jó nagy enchantú kardot kapni?

Kurty
Amúgy szerintem ez az ötödik teszt és azt kéne

Kurty
Mikor a házakat kell egyesíteni, valaki leírná egyszerûen és érthetõen kb. úgy félkészen vagyok fizettem 1000 majd 2000 aranyat utána meg kiszabadítottam vki. gyerekét de utána mit kell!? Valaki segíjjen rajtam!

PiszkosFred
Persze, beleirom. A kep jo lenne, csak az a gond vele (ami miatt az emilt is irtam) hogy tul szeles, ha jol emlexem screenshot-szeru 1024x768as, es a karakterlapoknal valami 340x500as kepek vannak. De holnap megoldom, aztan majd ha rabolintasz ugy marad, ha nem jo, akkor kitalalunk valami mast ;]

Amugy a HlaOadi haz kapcsan nemtudom, de szerintem minden mozdithato. A Balm.Tornyot hasznaltam anno sokaig, nekem az volt a kedvencem, de bekoltozes elott kitakaritottam minden felesleges dolgot, majd csak utana pakoltam szet a dolgaimat ;]

Hát ha kell még help én már az összes templomos küldit megcsináltam párszor....😊
lemaradt a beküldött kariról az ismertsége(pedig bele akartam írni),megtennéd hogy még hozzáteszed:69

ja amúgy mi a véleményed az eredeti képrõl Fred?

igen kösz most már meglesz
nem azért húzós mert nincs rá idõm(mostanában szinte idõmilliomos vagyok) hanem mert pl a Vivecit egyáltalán nem tudom befejezni..
megnéztem az újonnan felrakott modokat azokból is a balmorai árusupgradet és a hlaoadi házat
azt a mindenit!!!!!!!!ilyen dolgokra vágytam már régóta!!!!!!!!!!most tuti hogy egy hétig csak a házamat fogom rendezni...(szóval igen jól el vannak találva)
ha pl egy doboz vagy valami ojjektum nekem nem teccõ helyen van azt nem lehet nekem arréb vinnem?

Remélem ez elég kimerítõ válasz: