The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És már a fejemtõl talpamig a 90-es armor ratingû glass cuccokban díszelgek.
Még egy picit növelem a skilljeimet...
És most már mindenki felkészülhet egy kis pickpocketre...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Volt egy cikk a morrowindhq-n, ami szerint a hlaalu házban a treasury-ben vivec-ben találok. Az elsõ treasury kulcs meg is van az alan nevû pacáktól, de a második kulcs nincs ott senkinél! Hiába kerestem az elsõ ketrecen belüli orinatornál sincs semmi!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Szomorúan kontstatáltam, hogy az általam küldött map progi, még nincs az oldaladon.
Irgum-burgum!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
olyan szép nap ez a számomra😊
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
ghostgate,vivecen,ald-ruhnon és molag maron kívül máshol nem lehet temple küldit kapni?
sehogy nem lehet úgy összehúzni hogy mind a 3 alak jól láccódjon a képen?vagy akkor már nagyon csumpi lenne?
araa írtam hogy én nem tudtam elmozdítani a hlaoadi rezidencia egyetlen bútorát sem.....(s nem tudom,hogy van e valamilyen mód rá hogy esetleg mégis)
amúgy Fred!
én úgy vettem észre hogy nagyon nem mozgathatóak!
2:a ghostgatei 5. küldiben megszerzendõ tárgy tényleg dagoth urnál van?s ha én márt õt (a játékidõben) kb 100 nappal ezelõtt legyaktam akkor mivan?szívás?
ha daedric ruint találsz okvetlenül menj be,mert ott találhatsz több tízezret érõ daedric cuccokat amiket aztán a calderai creepernél eladhatsz+itt lehet találni még grand soul gemeket is,amelyekbe erõs lelkeket börtönözve szintén néhány tízezreshez juthacc
remélem segítettem😊
2:utána keresd meg a tanács többi tagját,mindegyik tag ugyanabban a nagy "kalapos" házban vannak Ald-ruhnban,kérdezz rá a hortatorválasztásra,s már õk is rád szavaznak 1 kivétellel:Bols Venym(az õ házából szabadítottad ki a srácot) ha rajta kívül már mindenki szavazata megvan,akkor ha újra meglátogatod ki tudod hívni egy párviadalra, ami a Viveci arenaban lesz.
Készülj fel jól,mert ez lesz az eddig legdurvább csatád(legalábbis nekem az volt) de kapsz utána egy teljes ebony vértezetet+egy daedric dai-katanát
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Mennyi a max?
Egyebkent csinalni fegyvert nemnagyon lehet, max ugye enchanttal felturbozod.
Glass kard, stb..
Ilyeneket nem lehet valahogy csinálni, vagy csináltatni is?

Aranyam is csak ötezer körül, de soha nem találok semmi normális cuccot, pedig 18. szint.
Bár még küldetést is vagy 4-et csináltam meg...
De Ghostgate-n belül úgy szétszedik vagy õt, vagy engem a szörnyek, hogy csak nézek... pedig 18. szintû vagyok...
Amúgy mennyi a max. level?
Hol lehetne jó nagy enchantú kardot kapni?
Amugy a HlaOadi haz kapcsan nemtudom, de szerintem minden mozdithato. A Balm.Tornyot hasznaltam anno sokaig, nekem az volt a kedvencem, de bekoltozes elott kitakaritottam minden felesleges dolgot, majd csak utana pakoltam szet a dolgaimat ;]
nem azért húzós mert nincs rá idõm(mostanában szinte idõmilliomos vagyok) hanem mert pl a Vivecit egyáltalán nem tudom befejezni..
megnéztem az újonnan felrakott modokat azokból is a balmorai árusupgradet és a hlaoadi házat
azt a mindenit!!!!!!!!ilyen dolgokra vágytam már régóta!!!!!!!!!!most tuti hogy egy hétig csak a házamat fogom rendezni...(szóval igen jól el vannak találva)
ha pl egy doboz vagy valami ojjektum nekem nem teccõ helyen van azt nem lehet nekem arréb vinnem?