The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MX Maximus
Nekem adamantánium armorom van. Töltsétek le az official pluginokat! Nagyon király cuccok!
Egyébként milyen szintû kariaitok van nektek?

Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)

Tutilevi!
Hogy lehet a leggyorsabban eljutni ahhoz az Odaidash-hoz (vagy vmi ilyesmi)
Az elsõ 2 küldi közt van.

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Erre amire mots válaszolok, arra valaki válaszoljon már! Így enm tudok továbbmenni, mert nem tehetetek semmi ,amíg valakinek az oath-ja rajtam van...

Morpheus_v2
A Dark elf skinek.
mármint khmmm?

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

ollie
dolgozik 😉

mi van mindenki sziesztázik?

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

beer addig írd be mi az uccsó bejegyzés a naplódba!

beer!még egy kis idõ s megmondom amit kérdeztél..
amúgy miért kéne megölni Vivecet a Wraithguard megszerzéséhez???

maxius!
nekem kedvencem a Morag, végig is vittem.
más:khmmmm!már a végén a négy daedric romot kell meglátogatni (a patriarcha adja) s ott a 4.-ben nem találom azt a kesztyût amit fel kell ajánlani Sheogorath-nak(Ald Daedrothban)
hol van??????

ollie
érdekel, érdekel 😊

PiszkosFred
A skinek nem "nalunk" vannak fenn, csak egy link van a keszitok honlapjara, igy sajnos muszaj valahogy onnan leszedni. Melyikkel van a gond?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Morpheus_v2
Piszkos Fred: Hogy tudom letölteni a honlapodról a skinneket? Probáltam letölteni, de a Gamespy nem engedi. (Pedig már regiszráltam ott magam.)
Bivale Tenervan hol van Ald'Ruhnban? Sehogy nem találom, help, pls. Valamelyik manorban van esetleg?

PiszkosFred
Jo lesz, formaba hozom aztan kirakom vszinu mar csak holnap. Ha vannak kepek majd, azok is johetnek ugyanerre a cimre, es folyamatosan frissitjuk. Thx ;]

PiszkosFred
Nemcsoda, nem konkurencianak keszult, csak egy lehetoseg..

Na jó lesz a cucc?
PiszkosFred
Es termeszetesen thx ;]

PiszkosFred

Hmmm mármint az elérési hely...
Ibar-Dad?😊
Elvileg exquisite shirt, skirt, shoe és Televanni Bug Musk kell másról nem tók nekem már négy karakteremmel sikerült a kombináció😊
Rámentem a privát üzenet küldésére(a listát akartam elküldeni) de nem reagált semmit. Hova küldjem?(egyenlõre csak az elérési helyek+tárgyak képek+adatok majd késöbb)
Ha megölöd Vivec-et és megszerzed tõle a Wraithguard-ot megtanulhatod a használatát Yagrum Bagarn-tól a Kagrenac’s Planbook (Tureynulal) és a Kagrenac’s Journal (Endusal) segítségével😊)))))
Amúgy nincs ötletem minden beszédtémára rámentél?
PiszkosFred
Nem kell a teljes lista, hanem ami most elérhetõ. Aztan majd pótolgatod idõvel. Azért is kérdem, mert pár napja egy kósza indijános dvd után hasonló ötlet nekünk is eszünkbe jutott, hogy kellene egy kincsvadász cimû irás, benne a relikviákkal, képekkel, háttérinfokkal stb. De ha tudsz esetleg ebben segíteni, akkor kár lenne duplán dolgozni az ügyön ;]

Én csatlakoztam de rövid úton kiléptem(visszatöltés😊) mert nem tetszett a dolog! Valahogy nem vonzódom a céltalan gyilkoláshoz...
ÕÕÕ hááát...amint lesz rá idõm összedobom... Ha jól számolom 32 van meg elérési hellyel asszem van olyan amit megtaláltam de már fogalmam sincs hol...
Cstalakozott valaki más is rajtam kívül a Morag Tong-hoz?

PiszkosFred
De érdekelne. Képeket (csak a targyrol, nem egesz screenshot) es adatokat is tudnál adni? ;] Mert akkor kitenném az oldalra, ha beleegyezel.

Amúgy érdekel valakit az általam megtalált unique tárgyak listája természetesen elérési hellyel? Vagy ne strapáljam magam beírni?
A legtöbb erödben van Imperial Cult Altar (hasonló a funkciójuk van mint a shrine-oknak magasabb szinten fizetni sem kell értük mint a templomnál) álló embereknél tudsz csatlakozni! Amúgy a központjuk Ebonheart-ban van ott nyomsz egy divine intervention-t és már a bázisuk bejáratánál vagy!
huhh szerencsére mégis meg tudom csinálni teljesen a végigjátszást...megtaláltam mindent
CULT???

PiszkosFred
Thx ;]

Bandew
Király az oldalad új designja Fred. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

A legjobb guild a Morag Tong.
Imádok ölni, méghozzá legálban, csak a csatlakozás volt 1 picit nehéz...

Cult?

nem szóltam...

melyikre?

ollie
A választ megtalálod a KOTOR fórumban 😉

ja meg még kérdezek egy hülyét:van Temple van Imp Legion
az Imp. Cult az mit csinál?(s hol van)

hovátûnt mostanában galocza es Hmuda?

ollie
Háj és BÚÉK!

Amúgy a karaktereimrõl felraktam pár képet ide: http://kep.tar.hu/khmmmm/index.phtml?aid=27597584
Majd kicsit késöbb ezzel a karakteremmel még nem vittem végig a Tribunal+a Bloodmoont+az alpjátékot... még fejleszteni akarom. A többi karakteremhez képest még nem sokat játszottam vele!
PiszkosFred
A titulusokbol itelve nem egy elveszett karakter ;] Kuldj egy kepet + infot rola, ha gondolod. Mintat talalsz az oldalon.

Hmmm egész jól haladok az új karakteremmel... Igaz még "csak" 54-es de sikerült elérnem a legmagasabb szintet a következõknél:Thieves Guild, Temple, Imperial Cult, Fighters Guild, Imperial Legion, Mage Guild. Hupsz most jut eszembe hogy az East Empire Company-nál is el kéne érnem...
Igen ott.. de az elejétõl ott vannak tehát ha már kifosztottad BUKTÁS FÛLÛ NYUSZI😊)) A szobor mögötti láda ha jól emlékszem...
attól még megtalálhatom a cuccokat hogy elõtte már felforgattam ezen helyeket?s az ereklyéket a game csak akkor adja hozzá az aktuális játékhoz mikor megkapom a küldit vagy azok már az elejétõl fogva ott vannak?

az Endryn Lethanos az!tudnál pontosítani hogy hol s melyik ládában van a cipõ?
s Ghostgate-i ben Dagoth Ur Citadeljeben keressek egy hullát akinél lesz ez az ereklye?

Ki adta az Ald Sotha-i küldetést? Mert amit Edryn Llethan ad abban a Shoes of St. Rilms nevü cucc kell ami valamelyik ládában van. A másikban amit Tholer Saryoni (Patriarch) ad rá kell kattintani a szoborra (lehet hogy kell négy daedra szív erre már nem emlékszem de valamelyik szoborhoz a négy küzül biztosan kell😊
Dagoth Ur-t nem kell nagyon megközelíteni elötte van egy Voruse Bethrimo nevü hulla nála van a cucc!
A küldetés száma alapján nem igazán tudok segíteni inkább írd le a nevét+hogy ki adta!