The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hahó

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

PiszkosFred
Csak akkor a mhq forumon a "irasok-cikkek info" topikba ird mar le plz hogy vegulis melyiket valasztottad, csak hogy tudjak a tobbiek is.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ezt speciel én is mástól kérdeztem meg😊
dehát ezért jó hogy vannak ilyen leiratok

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

jó akkor Telvanni
megnézed az oldalt?

PiszkosFred
Okes, telleg csak rajtad all melyik szimpatikus es melyikhez van kedved...

PiszkosFred
Nem vagy egyedul ;]

Fred!mondjuk Telvanni?(bár utálom õket de a Hlaalut jobban)

PiszkosFred
Tutilevi fele Temple leirast csak ajanlani tudom. Mire odaersz, addigra fennlesz a kovetkezo ket adag is (holnap) ;]

hát ha elég jó gépem lenne hozzá asszem most én se itt tölteném az idõt...

Még nem, KotOR elvette az eszem...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

maxius megtaláltad?
Sopi!!nézz csak el a http://morrowindhq.uw.hu oldalra!
amúgy silver longsword kell utána menj az oltárhoz és nyomj egy Space-t!

Nemis alszom

PiszkosFred
Irtam privatba, nincs fel perce, olvasd el plz ;]

s akkor hogyan tovább?

PiszkosFred
Nemnem, ma meg hosszu az ejszaka. Megjott a folytatas, ismet csak nagy koszonet erte! Holnap felrakom ha felkeltem.

megint mindenki alszik😞

Fred ha itt vagy
küldtem 2 részt

ja?
csak gondoltam ha valamit megígértem akkor megcsinálomakkor már nem kezdek bele...

Most kaptunk egy leirást, szinte végig a MT küldetéseivel Kimmuriel jóvoltából. Egy picit kell még pótolgatni, és utána mehet is ki az oldalra. Ha esetleg belekezdtél már a leírásába, akkor beillesztjük azt is a megfelelõ helyre, de ha nem, akkor már ne is kezdj bele.

Köszi!!!!

Remélem megtalálom, csak eddig azt se tudtam, hogy hol keressem!

PiszkosFred
Okes.

Akkor újra elküldöm amint normális netkapcsolathoz jutok😞
PiszkosFred
Megkaptam, a mai nap folyaman ki is rakjuk, koszonet erte ;]

khmmmm: sajnos nem jott az a zip, csak az emil.

Tutilevi: csak nyugodtan, ahogy a szabadidodbe belefer, ne menjen egyeb elfoglaltsagod karara.

Elküldtem az unique listát képekkel de van egy olyan rossz érzésem hogy nem ment át a zip nem néznéd meg?
Ha fenn van a bloodmoont akkor az Imperial Cult Shrine felsõ szintjén találod Carniust akinél beléphetsz.
Molag Mar-tól indulj el egy kicsit nyugatra majd az úton menj É-nak a bot a Mount Kand-i barlang fölötti csontváznál van.
na akkor jóccakát

zûrös napod volt?

PiszkosFred
Ok. Futni nem futok, inkabb lassan megyek vizszintbe

jövõ hét végére nálad lesz a teljes Temple utána rászállok a Moragra

akkor fuss egy kört a házad körül hátha felébredsz😊)

PiszkosFred
Hjam, epphogy de meg mozog ;]

s végül a szokásos kérdés:van fent valaki??

kösz khmmm a segítségeket.sikerült teljesen végigvinni a Temple-t.

kérdésem is lenne rögtön 2:1.hol lehet csatlakozni az Eastern Empire C-hez?(ha lehet)
2:az Ebonheart-ben kapott egyik Cult küldetésben(asszem a 3.) egy botot kell megtalálni Mount Kandban.hol van pontosann???

hát több írásra számítottam...
maxius:most!
ha még kell Odaishah megtalálási helye akkor:menj hajóval Tel Aruhnba,majd ússzál egyenesen NY felé míg el nem éred a szárazföldet.Eztán kövesd a partot(szorosan kövesd) D felé
egészen addig míg egy kiszögellésnél nem találsz egy jurtot(közvetlen a víz mellett egy kisebb dzsumbujban).Na ott van a faszi.

ollie
ehehe, most, hogy mindenkit felizgatott, Morrowinder eltûnt... 😊))

hûha. ne lennék ennyire csóró most...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

bent a manor districtben

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Tutilevi! Mikor?
Szombat késõeste=> szombat 00:00- vagy szombat 23:00-tól? (kb.)

PiszkosFred
Merre? Tesco, metro, mediamarkt, egyeb? ;]

ollie
ilyen occsó már? én még 8k-ért vettem 1 hónapja...

ollie
Én 8-ért tudom, de amúgy már 1 hónapja megjelent itthon a boltokban.

kösz khmmm!ott ahol a scamp van?

amúgy néhány hét(vagy hónap) s fent lesz a Morag végigjátzsása Fred oldalán

Fred😊
maxius!szombat éjjel netezek otthonról, akkor be tudom írni

Az Ald-Ruhn-i Manor District-ben az egyik üzlet!
Egy másik fórumon ezt a választ kaptam erre a kérdésre:

Useful Armour

Daedric:
Boots: Galom Daeus, Dwemer vampire lair, far N of Suran, in the volcanic region.
Cuirass Telvanni Quest, Mistress Therana, Tel Branora, but enchanted with 50 pt feather.
Helm: Face of Inspiration: Ibar-Dad, W of Urshilaku Camp.
Mamaea, W of Berandas.
Galdal Omayn, Tower of Dusk, Ghostgate
Face of God: Sepulcher, Tukushapal, Marvani Ancestral Tomb, S tip of Molag Mar peninsular.
Face of Terror: Enar Dralor in Lower Level of Tower of Dusk, Ghostgate
Forge of Hilbongard, Forgotten Vaults of Anudnabia, Omaren Ancestral Tomb, island E of Sadrith Mora

Greaves: Dren Plantation, on a shelf behind Orvas Dren.
Druscashti, W of Khuul, over the mountains.
Telvanni Quest, Mistress Therana, Tel Branora, but enchanted with 50 pt feather.

Pauldrons: None available, but see full set below.
Gauntlets: Actually bracers, Kogoruhn, unnamed Dunmer Stronghold, Bleeding Heart area

Shields: Galom Daeus, Observatory (see boots)
Galos Farethi, Dren's Villa, Dren Plantation
As random loot on Golden Saints. This is also the only way to obtain a daedric tower shield.
Azura's Servant, an enchanted daedric shield, in the NE tower, Tel Vos
.
Full Set Minus Helm: Divayth Fyr, at the top of his tower in Tel Fyr (levitate required), has a full set of daedric armour, apart from a helm, including the pauldrons which are unavailable elsewhere. There are two/three ways to get his armour:

1😊 Just kill him for them. Wait until you have completed the cure corpus section of the main quest before doing so, or you'll never be able to complete the game.
2😊 This method requires that you have not installed the second patch, and also works on X-Box. You need a disintegrate armour spell, a charm spell, a calm spell, and a very good hand to hand skill. Disintegrate armour and run away until he is naked. Now pound him with fists until he is unconscious. Take armour. Wait until conscious, then calm and charm until he is friendly again Without the patch, you can use this to strip anybody of their unequipped items.
3😊 This works with the patch. As above, but after disintegrating the armour, simply pickpocket it from him. Okay, it's not 'simple', but it works if your skills are up to it.

Azzal én is sokat szívtam... Ald Daedroth-ban a shrine belsejében Hlireni Indavel közelében lévõ ágyak valamelyikén a párna alatt!
Vivec-et akkor kell megölni ha nincs kedved egyesíteni a törzseket házakat stb... akkor kell azt csinálni amit írtam!
18475-re válaszoljon már valaki!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Zanithustra(?) oath miatt nem tudok beszélni senkivel, mert elõbb el kell vinnem a dolgokat az 18475-ben látható helyre. Nem tanulhatok így és nem vásárolhatok!!!

PiszkosFred
Munka van nappal, valamibol el kell tartani a csaladot eheh ;]