The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hajjaj!
ha tényleg a szíve csücske akkor bezony csak a "minõségi írás" marad...

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

PiszkosFred
Morrowind Terkep (nagy felbontasu)
Leírás:
E kis program segitsegevel barmit megtalalhatsz Morrowind teruleten, legyen az egy banya, egy kisebb falu vagy akar egy bufeskocsi az Azura strandon ;] -
Nagy felbontasu, reszletesebb terkeppel!!

Hm, ez mi? ;] De igaz, reg nélkül télleg nem találod, de most aránylag gyors az uw.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Aquli
reg nelkul nem tudom elerni a terkepet?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

PiszkosFred
Általában azért hamar megjön, reméljük most is.

Aquli
nem talalom a terkepeket

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

PiszkosFred
A Telvanni házat ha esetleg megcsinálod, elõtte Mythos átnézné, nagyon a szíve csücske az a ház ;] Egyébként amelyet nem ír még senki es van kedved hozzá, bármit...

Aquli
Melyik menupontban? A letoltesek kozott? mert nem volt eddig regem, most gyorsan regeltem, de meg nem jott mail.

oh,bocs:Aquli!

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Aqiuli:morrowindhq.uw.hu-n vannak egészen jó kis térképek!

Fred!
tehát akkor mit küldjek hova mikor?

örömmel látom hogy jön fel a temple a szavazáson😊)
ki tudja mi a morro futásához szükséges hivatalos minimum gépigény?csakúgy érdekelne...

PiszkosFred
utolso tartalekokkal, de ja

Aquli
hi!az egyik a sarith morai küldetésben meg kell keresnem egy titkos bányát (talán Pudai Egg mine?), azt mondja, hogy Sheogorad szigetéhez közel van északra sadrith moratol. De nem talalom, Sheogoradot se tudom hogy hol van. Tudnatok segiteni?
Amugy ujabb latogatasom volt Creepernél, 250k aranyat meghaladja végre a vagyonom.
Találtam egy Daedric Katanat, ugyis longswordos vagyok, gondolom ezt a fegyvert mar erdemes lenne enchantolni. Van vagy 5-6 gs lelkem. Szerintetek mit enchantoljak bele?
Elõre is köszi!

nem tom én valahogy nem voltam elájulva az adamantiumtól...
kösz a helpet David2!
valaki leledzik itt e késõi órában???

ollie
Tudsz csináltatni a Westendben 😊)

ollie
kiráj™

Nos, a 3000.-ik hozzászólásomat is ide írom, ahogy a 2000.-et 😊)

War. War never changes.

Két viszonylag könnyen megszerehetõ nehéz unique páncél van az egyik a Dragonbone Cuirass (Mudan Grotto: Ebonheart-tól DNY-ra az egyik kis szigeten) csak néhány dwemer csatlós védi a másik a Lord's Mail egy szökött légiósnál van(Ebonheart alatti Grand Council Chambers)!
PiszkosFred
Pár perc múlva akár tõlünk is. Már a múltkor is fel akartuk tölteni, de elfelejtettük. Kösz hogy szóltál(mégha nem is volt szándékos) ;]

Aquli
Adamantium armor plugint merre lehet letõteni?

még csak 17es vagyok és vmi jo heavy armor kéne, nincs meg a tribunal meg a bloodmoon se.

hol lehet szerezni teljes ebony armor szettet? vagy olyat ami heavy?

na végre megint felélénkült a fórum...
eddig nem tudtam elképzelni, hogy miért kapott annyi szavazatot a Telvanni ház.aztán tegnap elkezdték építeni a saját strongholdomat és már kezdem kapisgálni...

PiszkosFred
Ott van az oldalon egy lista - Khmmmm jovoltabol - valassz egy kardot magadnak es szerezd meg ;]

A botnak ez a neve hogy Wizard's staff és sokáig lehet vele röpködni tehát könnyen le lehet vele írtani a sok peont a földön pár jól irányzott tûzgolyóval😊(vagy más távolsági fegyverrel&varázslattal) Én az elején általában a Chrysamere nevû kardot szoktam eltarháni ami Abanabi-ban található (Sadrith Mora és Tel Fyr közötti kis szigetek valamelyikén). Amúgy a kard kell majd az egyik imperial legion-os küldihez tehát ha légiós akarsz lenni ne süllyeszd el teljesen...
ez az elsö karim😊 milen botot szerezzek meg? minek az? a hq-n voltam, le is szedtem a térképet, még nem néztem meg... vmi király kard nincsen?😊

Miért nem kapod el Vivec-et az Azura's Star-al öt millát ér az õ lelkével a cuccen😊))
Én 17-es szinten már daedric shrine-okat szoktam írtani😊(mondjuk már alacsonyabb szinten is sikerült😊)) Általában tele vannak "jó" cuccokkal de azért lötyiket vigyél magaddal! Ha még nagyon gyenge vagy akkor szerezd meg a Wizard's staff-ot(öt van belõle én általában a Ramimilk shrine-nál lévõt szoktam becserkészni) és a levegõböl gyilkolj... Remélem nem akarod velem felsoroltatni a shrine-okat arra ott vannak a térképek a Morrowind HQ-n...
17-es szinten jonak számitanak az ebony cuccok? vagyis mar elöbb megvoltak. hol vannak jo cuccok ahol lehet is irtani 17-es szintel?

Aquli
30-40 ora játékidõ alatt 2-t? Én eddig 7-et találtam, abból 5ot "megtöltöttem" 😊 golden sainttel, 2-t meg winged twilightal. Csak most belebotlottam megint gs-ekbe, és nem akarom õket elpazarolni, úgyhogy inkább elõször pár soul gem kéne. Na majd csak találok ( egy barlangban most is találtam egyet.)
Egyébként 25. szintu vagyok.

az azura coast+balmorától délre+vivec körüli csempész/rablóbarlangokban találtam a legtöbbet asszem. tribunalban ha igaz venni is lehet.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

PiszkosFred
Keleten a part menti barlangokban a ladakban, hordokban a jatek motorja random teszi a dolgokat("kincseket") es ott nagyobb a vszinusege hogy talalsz grandot. Vagy csinald meg az azura kuldetest, es ott a legjobb - ujrafelhasznalhato eu kompatibilis - soulgem ;]

ollie
Gyorsan szerintem sehol egyszerre 5-öt. Én eddig asszem csak 2-õt találtam az eddigi 30-40 óra játékidõben, és persze nem eccerre.

Aquli
Hellosztok? Hol tudnek talalni gyorsan par grand soul gemet? vagy 5 db jo lenne legalabb. Elore is koszi!

PiszkosFred
Mindenkeppen constant effekt (mi mas ;]), azon belul is talan STR attrib novelo, vagy egy superman jelmez es akkor egy levitate, esetleg egy restore health, de mivel pia mindig van eleg, kerdeses. Esetleg valami resist, egy absorb variacio, talan egy reflect....es meg sorohatnank ;] Az az igazsag, hogy nagyon nehez eldonteni mit is akar az ember ha vegre szerez egy gs lelket.

Aquli
Sikerült szerezni 2 Golden Saintes gemet. Szerintetek mi lenne a legjobb felhasználási mód, egy long swordos harcosnak?
Elõre is köszi!

ollie
Menj templomba, ott meggyógyítanak.

ollie
khmmmm de rendes vagy 😊)

Szedd össze a propylon index-eket!(mivel baromi rendes vagyok beírom a listámat😊)
Lelõhelyek:
Andasreth: Hlomaren Dome
Berandas: Gnisis, Arvs-Drelen
Falasmaryon: Maar Gan, Shrine
Falensarano: Maelkashishi, Shrine, Forgotten Galleries
Hlomaren: Caldera, Irgola😛awnbroker
Indoranyon: Tower of Tel Fyr, Hall of Fyr
Marandus: Vivec, St.Olms Temple
Rotheran: Rotheran, Communal Hut: Rols Ienith
Telasero: Telasero, Lower Level
Valenvaryon: Urshilaku Camp, Wise Woman's Yurt
Marandus: Vivec, St.Olms Temple
Rotheran: Rotheran, Communal Hut: Rols Ienith
Telasero: Telasero, Lower Level
Valenvaryon: Urshilaku Camp, Wise Woman's Yurt
nem.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

ollie
Céheket akartam írni. Van harcos, tolvaj, mágus, öööööö

milyen kisházak vannak?

ollie
nem tudom

de az lehetséges hogy kirugatom magam az egyik nagy házból s utána belépek egy másikba?

ollie
Kis házak közül is csak max 3-nak szerintem.

PiszkosFred
Bármelyik CÉH-hez csatlakozhatsz, ha korábban nem tettél olyat ami miatt ez lehetetlen lenne (nem írtottad a tagjait, fõnökségét, stb.) Nagy házak közül viszont csak egynek lehetsz tagja, egy adott karakterrel.

óh a francba😊)
de honnan???????

ollie
én tudtam 😊)

rólam meg például tudtátok hogy génmanipulált vagyok?😊)))

ollie
ja persze, meg már feltalálták az idõutazást is