The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
már 2 hónapja nem jáccok, mert más játékok elvették az eszem (NWN, KOTOR, stb), de én olyan 30 szint körül vagyok jelenleg és épp csak elkezdtem a tribunalt. nemsokára folytatom...

PiszkosFred
Legutobb meg arrol volt szo hogy a lelkesedes toretlen, a munka meg hatalmas, a vege meg tavoli ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Írtam már hogy iszonyú feledékeny vagyok... ööö vagy lehet hogy nem itt írtam😊))))
PiszkosFred
végig=végén

PiszkosFred
1. Szörnyek bárhol megtámadhatnak, úton, útszélen. Végülis mindegy merre mégy, mert ha kiszúrnak nagy valószinûséggel neked rontanak. Ha esetleg a hegyek gerincén utazol, akkor talán egy picivel kevesebb a "földi" lény akibe belebotlasz, viszont fenn már több a "szárnyas" jószág ;]

2. Bármelyik céhbe beléphetsz kezdetben. Késõbb attól függ, melyik céhnek hogy tettél keresztbe - gondolok itt a Harcosok céhének végig ha kiirtottad a Tolvajok vezetését, ott már nem fognak tárt karokkal fogadni. A nagy házak közül csak egybe léphetsz be, egy karakterrel. Ahogy belépsz, onnantól kezdve a másik kettõnél már nincs lehetõséged csatlakozni.

3. Térkép picit szokatlan lehet eleinte, de mivel fix helyzetû, bele lehet rázódni. Észak az "fenn" van midnig, dél pedig "lenn", stb.

4. Ha a mi oldalunkra gonolsz, akkor köszönöm mindenki nevében aki résztvesz(tt) az oldal elkészítésében/fenntartásában.

PiszkosFred
Thx, es hello ;]

Molag Mar Temple 5. küldi:vámpírvadászat!mielõtt elindulunk a küldit megcsinálni,ellátnak minket az instant vámpírvadász felszereléssel, ennek egyik tagja a Veloth's Judgement. amúgy helló

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

PiszkosFred
Illetve ha leírnád egy picit bõvebben itt és most, akkor le is cserélném az infot.

PiszkosFred
Akkor javítom ;]

khmmmm!
a Veloth Judgement-et a Molag Mari Temple uccsó (vámpírvadászatos) küldije elõtt adják

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Jaj, nem úgy értettem persze =) Ez is több mint elég, pár tárgy van ahol csak egy város és égtáj szerepel, ezeket majd idõvel kitöltjük, ha valahol lesz róla szó. De ha így marad sincs vele gond, nagyon jó a lista.

Hát ja... tudtommal a unique könyvbõl csak ezeket nem találtam meg😄enstagmer's Ring, Ring of Khajit,(monjuk ez mintha meg lett volna de nem találom😞), Mehrunes Razor. Hát tényleg nem két perc volt😊 Én írhatok húsz oldalt minden tárgyról de ki fogja elolvasni a mai morrowind téképek korában😊))?
Jó és teljes lett szinte. Grat. =) A képek kivágás biztos nem 2 perc volt, úgyhogy nagy köszönet! Pár helyen ahol majd lehet bõvebben írni a "megszerzésrõl", ott majd menet közben pótolgatjuk, de ez majd a jövõ dolga.

ÓÓÓ látom végre felraktátok az ereklyevadászathoz a tárgyacskáimat😊 Na a 2.0-ás változatról mi a véleményetek?
Zeenoo
😊))))
fogadjunk hogy béna vagyok mert én ott se találom
😊))))

Nemnem, nem vagy béna =) A konkrét karakterlapok alján van. De már dolgozom az ügyön és ujrafogalmazom az egészet, és belerakom oda "kintre" is az emilcimet. Köszönet hogy felhívtad a figyelmet a szükségességére.

Zeenoo
😊
tudom hogy alapból vaksi vagyok de tényleg nem láttam.

Hmmm Hmmm
Most nézem az oldalt de még mindig nem látom 😊

Akarakterképek allatt ott az igény, hogy szeretnétek a képeket de az "ide küld" -öt nem találom

Tsupa béna lennék ???

Pedig karaktereknel ott van az "IDE KULDD" felirat, de akkor kirakok egy jobban eszrevehetot, mert sokan megkerdezik hogy mi az emailcim.

Zeenoo
Igen azt már megtettem csak a cimet nem találtam sehol.

Kösz

A technikai részét (képek mérete) lécci olvasd át elõtte a karaktereknél =)

Zeenoo
Hi
Én is be szeretném küldeni a karimat, ha lehetséges.
Egész pontosan milyen cimre is küldjem?

Megkaptuk, és ki is raktam az oldalra, köszi szépen =)

aki komolyabban jáccik már egy ideje a karijával az néhány hónap alatt 40-50-60 szint körül lesz (itt szerintem sokan esnek ebbe a kategóriába)
itt vagy Fred?amúgy kész vagyok!!!

csak ugy.... na hányasak vagytok??

Készülget, de a szöveg mennyisége miatt meg csak gyerekcipõben járnak. Minden elismerésem az övéké =)

Sziasztok! Van a játékhoz teljes magyarosítás?
Mert tetszik a game, de az angol nyelv az nem.

ollie
felsõ határ? minek?

ollie
felsõ határ? minek?

hányas szintü a karitok? csak hogy vmi felsö határt kitüzzek magam elé!!

Hát igen mióta megjelent a játék azóta én csak bolyongok bolyongok..... és lassan nem lesz olyan küldetés amit nem csináltam meg vagy ötször😊))
Úgy kellett volna visszamenned az erõdbe hogy az õrök ne vegyenek észre! Legegyszerübb ha ledobsz egy Mark-ot Moonmoth-nál majd miután végeztél Recall vagy magas szintü chameleon-t használj...
csak most elölröl akarom kezdeni.

akkor örültem igazán amikor rájöttem h hogyan kell szintet lépni, elvittem 17-es szintig!! yeahhhh..ez már rekord volt

PiszkosFred
Azt ne akard megtudni mert csak megijed az ember a szamtol. Maradjunk annyiban, hogy ha komolyan elkezdel jatszani vele, akkor meg tavasszal is ott fogsz valahol bolyongani Morrowindben ;]

thx..annyira nem tok angolul, ezé kértem a segitségeteket. kössz szépen, egyébként hány ora kb a játékidö?

PiszkosFred
Õ is ezért halt meg. Feltalálta a "repülést", ám hamarabb kipróbálta magán, minthogy elgondolkozzon a landolás technikáján ;]]

melyik házhoz érdemes csatlakozni? most kezdem és egy faxa harcost szeretnék csinálni, melyik faj, melyik csillagjegy a legjobb erre? és melyik tulajdonságokat kell a legjobbakra rakni? ja, és melyik páncélra jo gyurni?

Azt a fakkot én is megtaláltam, de a megoldás az, hogy növeld az acrobatics skilledet

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

ollie
Én nem a Morrowindrõl beszéltem a 20-30 óra kapcsán. A leesés ellen csakannayit tudsz tenni, hogy nem szálsz nagyon magasan, vagy késõbb csináltatsz egy olyan tárgyat, ami állandó repülést ad.

kösz

ollie
Eh, annyi idõ alatt - sajnos - már a legtöbb mai játékot végig lehet nyomni...

PiszkosFred
Nincsmit, habar en csak ideztem ;]

Pontosan mintha én írtam volna😊 Magával a várossal egy szinten indulj el keletre ott egy szigeten lesz a bejáró az Omaren Ancestral Tomb-hoz onnan lesz egy átjáró Anudnabia-ba a barlang mélyén a levegõben pedig lesz egy láda abban lesz a cuccen!
Szerencsére nem sokat, csak 20-30 órát...

PiszkosFred
Sadrith Mora, Imperial Cult - Mythos pont ma emlitette a forumon, kapora jott ;]

PiszkosFred
Omaren Ancestral Sandrith Mora-tól K-re (khmmmm ismeretoje alapjan)

Cultban járatos emberek
hol található a skull crusher?annyit tudok hogy Anudnubiat(vmi ilyesmi) meg halls of deadet kell keresni Sadrit Mora környékén,de pontosan hol taLÁLHATÓ?

ollie
Mennyit jáccottál™ eddig?

Bameg! Elveszett az összes szévem! Kezdhetem elõrõl!!!!