The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kösz😊

PiszkosFred
Ebonheart kozpontja mogott van egy ujabb epulet(tornyos erodszeruseg mint maga a varos), melyhez egy hid vezet. Ott kopogtass ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ja, irogatok mint állat! a Grand Council Chambersbe hogyan lehet lejutni?

PiszkosFred
Azert a ket kiegeszito soran picit atlathatobba tettek, de ketsegtelen hogy meg igy is bonyolult a hasznalata. De ezt ellensulyozza a manualis jegyzetelgetes...

Aquli
Ezzel egyetértek

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

eddig probaltam azt alkalmazni, de ez a hournal akkora szar a morrowindben, nem értem miert nem tudtak egy norm feladat táblát csinálni mint más rpgkben!? EZ FELHÁBORITO!!!

PiszkosFred
Igen, ez a céhekre általában igaz. Balmora után célszeru Aldruhn, Sadrith Mora majd Vivec sorrendben haladni, de ez persze felcserélhetõ minden további nélkül. Kveszekre meg ott a journal, de jobb megoldás egy papir+ceruza kombinacioja ;]

ok. el vannak rakva, mar csak a küldetéseimet kéne tudnom, azt sem tudom hogy hol járok! Hlaaluhoz csatlakoztam. ha a balmorai fighter guilban nem kapok több feladatot akkor másik városba kell mennem?

PiszkosFred
Hat elpasszolni nem kell, inkabb rakd le valahova. Mindig van egy-ket kveszt, ahol meg fel a teruletet bejarod mire talalsz beloluk par kilot ;]

Hááát elég rossz az emlékezõtehetségem de asszem nem vagyis nem emlékszem rá😊))
és a sima morrowindben nem lehet? szoval akkor jobban tenném ha elpaszolnám öket.!?

Ha fenn van a tribunal akkor a Godsreach-i kovácsnál tudsz adamantium, ebony és glass páncélokat csináltatni.
kösz mindenkinek! a raw ebony és a raw glass jo vmire? lehet ezekböl vmi fegyvert vagy páncélt késziteni? az ondusi open csak 50-ig nyit télleg.

Miért lenne lehetetlen? Elég zsével bármi elérhetõ😊... Amúgy a master trénerek miután elérted a 100-as szintet utána is tudnak képezni!(nem mindegyik!) Szóval 100 fölé nem megy a képzettség csak xp-t kapsz más trükköt nem tudok rá...
PiszkosFred
Tanulj egy open alapu varazslatot(vedd meg a spellt). Ha melee a karakter, akkor menj az enchanterhez, es megfelelo lelekkel csinalj egy gyurut, amiben van egy 100as open touch. De ha nem akarsz lelekkel kinlodni es/vagy magus feleseg a karaktered, akkor tanuld meg a spellt, majd enchant helyett csinalj magadnak egy varazslatot, szinten 100as open touch. Ha meg tolvaj, es meg tolvajceh tag is, akkor keresd fel a security mastertrainert balmoraban, miutan osszeharacsoltal egy kisebbfajta vagyont a treningre(szukseg is lesz a penzre ha vegig akarod csinalni). Utana mar csak egy jobb fajta alkulcs es csokolom, nincs huzamosabb ideig zart ajto elotted a tovabbiakban ;]

Zeenoo
Szivesen segitettem

Egyébként Akkor is Vivecben van.
Konkrétan a legdélibb szigeten egy piramis kinézetü épület legfelsö szintjén egy 100-az zárral és csapdával védett ajtó mögött találod.

Zeenoo
Vivecben

hogyan lehet könyen kinyitni a 60-nál nagyobb záru ládákat? mert az emberkém nem annyira jártas az eféle dolgokban.

PiszkosFred
http://gumininja.uw.hu/morropic/pmorro_pic1.htm

A regi oldalon meg fennvan par kep fizikailag, nezd meg oket es utana donts. Ha belekezdel, eszre se fogod venni hogy nincs multi ;]

PiszkosFred
Ellenben rengeteg mod es plugin van hozza, tobbek kozott uj varosokkal, uj kalandokkal, stb. Multi nem is lesz egy jo ideig - kar, mert asszem tarolna a piacon. Draganak nem draga, par ezerert mar hozza lehet jutni a nagyobb multikban a Morrowind Gold-hoz (alapjatek + a 2 kieg).

Tom3
2 kerdesem van:
1.ez multis vagy singles game?vagy mind ketto?
2.fizetos vagy nem?

Meg csak hallotam a gamerol de nem tudok semmit csak annyit hogy nagyon draga.
PiszkosFred
Sertegesd es utana usd le. Nem azosszes fog megtamadni, csak a szekta tobbi - a legioba beepult - tagja (3-4 fo talan ott helyben).

Kapcsold ki az árnyékokat (rteal time shadows), mert az eszméletlenl belassít! NEkem is hasoinló gépem van, mint neked, AmdAthlonxp2000+, 512 ddrram, gefFX5600, midnen fullon, kivéve az árnyék, és városon kívül 40-50 fps-t is csinál...

War. War never changes.

hogyan lehet elérni a 120. szintet?mert szerény fejszámításaim alapján nem lehet...

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

hát már 4 éve kitart😊)

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

PiszkosFred
Az jo, remeljuk kitart ez a velemeny sokaig.

ellent kell hogy mondjak neked Fred!
PII-es 366Mhz-es géppel tolom,s meg vagyok elégedve vele!

PiszkosFred
Egesz jo, legalabb az ordinatorok itt is figyelnek ;]

Bandew
Na nyomattam egy bannert, had legyen mán itten is. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

kár hogy nem lehet multiban jáccani, nem csinálnak vmi multis modot? vagy vmi elder scrolls 4-et?

eddig 2-3 ebony cuccosom van hehe.. király

PiszkosFred
Kezdeti idokre gondoltam, kesobb ugyis megtalalja mindenki a sajat kedvenc pancelzatat, de eleinte azzal kell beerni amit talalsz vagy lopsz. Ezt meg siman megveheted. Mindenesetre nem ez a medium megvaltasa, az ketsegtelen ;]

akko oké fiuk, nem baj, heavyre gyurtam idáig mert azt mondtak hogy abban vannak a legjobb cuccok

PiszkosFred
Olyan armor mint a glass, vagy deadric, vagy ebony, vagy barmilyen. Egy plussz - megveheto - armorfajta, amit a gamet is keszito bethesda adott kozre korabban. Gondolom ellensulyozva a light es heavy elonyet a mediummal szemben.

szoval az egy medium armor?

ok. kösz és akkor arra is lehet gyurni, mint a mediumra vagy a heavyre?

PiszkosFred
Igen, egy uj, megvasarolhato pancelfajtat tesz be a jatekba. Hivatalos plugin.

amugy mire jo aaaz adamantium armor? még nem töltöttem le. az most egy uj fajta? vagy mi?

PiszkosFred
Ok ussenek eloszor. Celszeru sertegetni oket, vagy minimalis erteku dolgot ellopni toluk ugy, hogy eszrevegyek. Akkor a verdij pici lesz, es a varosoroknel csak mint gyanus elem leszel nyilvantartva, nem lesz azonnali elfogato parancs, vagy helyben kivegzes. De a serteges jobb, viszont lassabb.

Aquli
Hi! Kaptam a kuldetest Vivecben, hogy gyilkoljam le a thief guildok vezetoit, megtettem Balmoraban, utana Ald'Ruhnban, es ezutan az orok elkezdtek engem tamadni. Hogy lehet a vezetoket ugy legyilkolni, hogy ne tamadjanak meg az orok? Elore is koszi.!

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

PiszkosFred
Sot, epp hogy most indultak be. A gamestar forumon keresd a "morrowind forditas" topikot, benne is pepike-t, ugy latom o koordinalja a dolgokat.

PiszkosFred
Mind a kettõ kell. Bõvebben ha érdekel a téma, Marques írt anno egy ismertetõt az enchantról, az MHQ-n megtalálod. (link 2cm-re lejjebb)

PiszkosFred
Ebbõl az igaz, hogy elindul kisebb gépen, de ahhoz, hogy ideig-oráig normálisan játszon az ember, kell egy 900as proci, 512mem es egy gef2mx minimum. Akkor mar jatszhat vele az ember 1-2 orat restart nelkul, ha nem jarja vegig a nagyobb varosokat zaros idon belul...

kösz!!!
most már biztosra tudom...

PiszkosFred
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows ME/98 128 MB RAM; Windows XP/2000 256 MB RAM; 500 MHz Intel Pentium III, Celeron, or AMD Athlon processor; 8x CD/DVD-ROM Drive; 1 GB free hard disk space; Windows swapfile; DirectX 8.1 (included); 32MB Direct3D Compatible video card and DirectX 8.1 compatible driver; DirectX 8.1 compatible sound card; Keyboard; Mouse

RECOMMENDED:
800 MHz or faster Intel Pentium III or AMD Athlon processor; 256 MB RAM; NVIDIA GeForce2 GTS, or ATI Radeon 7500 or faster video card.

SUPPORTED VIDEO CARD CHIPSETS*:
NVIDIA GeForce4; NVIDIA GeForce3; NVIDIA GeForce2; NVIDIA GeForce 256; NVIDIA TNT2; ATI Radeon 8500; ATI Radeon 7500; ATI Radeon 7200; ATI Radeon; ATI Rage 128; Matrox G550; Matrox G450; Matrox G400

proci vagy videókariteljesítményt is írnak?

PiszkosFred
Minimum CPU Class Required - Pentium III
Minimum OS Class Required - Windows 98
Minimum RAM required - 128 megabytes
Minimum CD/DVD Speed Required - 8X
Input Devices Supported - Keyboard, Mouse
Drivers/APIs Supported - DirectX 8.1
3D Accelerator Required

PiszkosFred
Na latom megoldodott. Igy akkor nem kell manualisan.

valaki tudja akkor a min.gépigényt?