The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Nem dehogy. Amikor jólesik akkor küldöd be. Van sok olyan karakter, amely meg kicsi, de a gazdája beküldte. Semmi ilyen kritérium nincs. Annyi a kérés, hogy a 3db kép az a megadott méretû legyen. Az adatokat meg a többi lapról ki lehet venni, semmi extra. Ezt emailben leirod, a képeket mellékeled, es a legkozelebbi frissítéskor már megy is ki a tobbi koze. Nincs szint limit. Ha fejlõdtél megint a karakterrel játék kozben, akkor majd idõvel megint küldesz képet róla az uj adatokkal, és a már meglévõt frissítjük. De minden levan irva a karakterek listája végén...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

na? izé.. a morrowind.hq-ra csak akkor küldjem el a karimat ha már végigvittem a játékot? vagy mi? és mit kell oda elküldeni? képet + szövegfile-t? vagy ezt nem értem. elég gyök még az emberkém😊

ok asszem elment a mél😊

PiszkosFred
Nem surgos, csak nyugodtan.

ja észrevettem😊

PiszkosFred
Ok. A freemail mostansag elegge lassu, es meg akkor enyhe voltam ;]

bakker, nem lép be a freemailre ez a szar. "a müvelet pár percet igénybevhet, elnézésüket kérjük"😊

jo oda küldöm!

PiszkosFred
Oldalon ott az emailcim, de johet a [email protected] -ra is.

ok minnyá irom hova kell küldeni? meg kell néznem az épület nevét😊 pillanat

PiszkosFred
Ha ezt leirnad emailben is, picit lehetne bovebben (milyen fegyver, melyik epulet) akkor kiraknank a "kezdeti tippek" koze.

egyböl kezdéskor (ha kezdesz egy uj játékot) tudok egy jo fegyvert. asszem vmi üveg. Seyda Neen-> Vivec, innen hajoval-> Tel Branora, ott az elsö csigalépcsön fel és abban a házban még egy csigalépcsön fel, itt balra és le a lépcsön, na itt az asztalban van egy üvegfegyver, de mindig más van. én ha kezdek egy uj játékot Seyda Neen kipucolása után egyböl ide megyek. tud vki jobbat? remélem segitettem vmit😊

kösz !

PiszkosFred
Pedig kijelentettek fel eve, hogy erre a motorra mar nem keszul tobb - hivatalos - kiegeszito. Ha pedig uj motor, az vsz uj sztori+helyszin lesz, talan egyuttal a folytatas. De sok forumon az ev kiegeszito lemeze lett a bloodmoon, nemhiszem hogy annyiba hagyjak egy jol meno dolgot - illetvehat remelem ;]

David2
A Tribunalban hány zsoldos van? Én csak egyet találtam azt is a Court Yardban(elég béna) A többi hol van? Pedig én már bejártam az egész várost.

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

ollie
Gondolom, hogy ugyanabban a világban, de ez nem feltétlen ezt a szigetet jelenti, hiszen az elsõ 2 rész sem ezen a szigeten játszódott.

és valyon az is morrowinden fog játszódni?remélem beleteszik azt a sok újítást és ötletet amit a plugin írók kitaláltak.

ollie
Nem hiszem, azt hallottam, hogy már a következõ részen gondolkodnak.

jön hozzá vmi újabb hivatalos kiegészítõ belátható idõn belül?

kösz!

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

ollie
Mindkettõ kiegészítõ és a Bloodmoon az újabb. Teljesen mindegy a játék szempontjából, hogy melyiket teszed fel. Felteheted mindkettõd, de akár csak az egyiket is. És nem zavar be az eredeti játékodba, ezek újabb területeket és küldetéseket adnak a régihez. Érdemes mindkettõt beszerezni.

ollie
Amúgy lehet ilyen fegyvert is találni, sõt ha jól emléxem nem is ritka, amin alapból rajta van a paralyze on strike. A daedric fegyverekre bármit érdemes rápakolni, ami neked hasznos, én általában fire vagy cold sebzéseket szoktam.

ja és egy deadric kétkezest érdemes beenchantolni egy paralizissel?

ok. és a viz alatti ládákra nem hat a nyito spell? 60-as láda nem akar kinyillani egy 100as nyito spelltöl!?

PiszkosFred
Igen. Igy akkor paralizalod (ha nincs ra immunitasa az ellenfelnek) ha utsz es eltalalod.

milen on strikeban? amikor enchantolom?

PiszkosFred
Ok, akkor rosszul tudtam, elnézést.

PiszkosFred
Csak ha eltalálod és nem immunins rá. Egyébként igen.

ollie
pontosan
legjobb ha on strike-ba rakod a fegyvereden 😊)

kösz szépen, szval ha rarakok egy paralizist az ellenfélre akkor az megbénul?

ollie
nem vehetsz

esetleg valaki más nem tud segíteni?

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

ollie
vetettem

ollie!!!!vess egy pillantást a privátodra

hát ez tragikum😞(

ollie
Az élet nehéz aztán meghalunk.

ollie
Itthon Bloodmoon-t meg csak nagyon drágán (10k körül) lehetett kapni.

hátt ilyen az élet😞(((

ollie
Amúgy peched van, mert épp most adtam el a Tribunalomat 1 rugóért. Bár talán még lehet külön Tribunalt is kapni 3k-ért.

hát az túlzottan nem jó mert nekem a Morro alap megvan s az sok-sok ezer +költség...

ollie
De asszem csak a GOTY verzió van és utoljára 8k-ért láttam.

ollie
Én megveszem neked szívesen ha lehet még kapni, de persze bolti áron (+ postaköltség).

szerény kisvárosomban 1 db nagyobb áruház van,de sajna Morro nélkül..valakivel esetleg nem tudnék üzletelni Tribunal és/vagy Bloodmoon ügyben?
bármilyen ajánlat,megoldás,csere érdekelne...

ollie
Az nem Gold hanem GOTY (Gam of the Year).
A Gold csak az alapot + Tribunalt tartalmazza.

ollie
drágaaa???

3 rugó az alapjáték, de 5-8 rugóért (helytõl függõen) megkapod az összes kiegészítõstûl.

PiszkosFred
Levitate - repülés magyarul. Scroll, spell formájában e cimszó alatt levõ dolgokkal zzzuperment játszhatsz.

Paralyze - paralízis, megbénít ha nem véded ki. Áll mint egy kõszobor, közben a fejedre galambok telepednek, majd a támadók szépen lassan véres kis maszattá vernek ;]

Vagy ha nem ezt kerdezted, akkor nem értem a kérdést...

még egy kérdés😊 mi az a paralizis bonusz meg a levitate vagy vmi ilyesmi?

ohh... kösz

PiszkosFred
Nem benne, hanem alatta ;]

Vagy megkeresed a titkos ajtot ami a katakombakba visz az erod ala, vagy kiugrasz a tengerbe es alulrol a vizbol megy be az alagut masik vege felol

hol van abban a Grand council chambersben az a szökött rab akinek vmi jo pancélja van? nem találok sehol se olyan emberkét.