The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Most vagyok a második Zainab-tábori küldetésnél.
Rabszolgalányt kell vásároljak, azt mondta a kereskedõ, hogy kell egy pompás szoknya, ing, pár cipõ, ezt mind megvettem.Visszatértem Tel Aruhnba és nem történt semmi, mintha nem teljesítettem volna a feladatot, pedig mindent megvettem amit kért. 😞
Mi lehet a hiba?
Qwerty4
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Van egy olyan feladat, hogy keressem meg az Árnyék pajzsot a Dagoth-ház jelével.Én kaptam egy Árnypajzs nevezetût.És azt írta, hogy a lávaalagutakban van és én valahol ott kaptam...háát sztem az, de itt a magyarítás kicsit tévedett, mindenképp elbizonytalanított ez a dolog.
Na most ez az Árnyékpajzs egyenlõ az Árnypajzsal vajon?
Qwerty4
PLS vki mondja már el, hogy hogyan jutok el Tel Naga-ba, mert már körbe-karikába bejártam a Sadrith Morai várat, de semmilyen Naga tornyot nem találtam; gondolom én rossz helyen keresem, de merre van????
elõre is kösz a helpet...
Dagoth ereje ha minden igaz fix, mint sok más dolognak, egyedül a szint annyiban számít itt hogy más szörnyek kószálnak a vadonban magasabb szinten (persze a Red Mountainon mindenképp faszrahúznak ha alacsony szinten mászkálsz)
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Ha ez nem elég akkor konzol(0 billentyû) és írd be, hogy tgm. Bár ez a parancs játékélménygyilkos, modokat tesztelni régebben használtam én is.
Qwerty4
A mágus céhet azért viszem, mert szeretnék varázsló lenni. Is😊
Meg a küldetések miatt is😊
A páncélt meg a fegyvert ne nagyon nézzétek, csak azért van rajtam, hogy a heavy armort és az axe skillt növeljem😊
A felsõ sorban láthatjátok az alap tulajdonságokat, plusz alatta a karaktert. A másik kép meg fõtábla a varázscuccokkal növelt tulajdonság, meg a karakter kinézete
Morrowind karakter
Ez meg egy kisérlet eredménye, most van 13 szerencsenövelõ lutyim, amik egyenként hatszáz fölött növelik a tulajdonságomat. Hát igen softcheat, tudom.
Na kiderült, hogy csak én vagyok végtelenül ostoba és elfelejtettem konvertálni ezt a nyomorult képet. Amatõr hiba. Nos mint látjátok még lehetne hova gyúrni szerencsétlent, de mivel mindhárom cég ahova tag lett kivégezve, már csak kovályog összevissza. Ha kijön a Tribunal még magyarul mielött utazom, akkor esetleg azt eelkezdem, de erre halovány az esély.
Amúgy annak a karakternek az a léynege, hogy félig sincs kimaxolva, mégis rohadtkeményre sikerült, igaz az eleje kín és szenvedés volt vele, de angyon megizmosodott. Trainer alig lett használva, csak a beszédkésség, ami beleileszthetõ a karakter háttértörténetébe, a mágikus tudományok olyan 55ösig, ezis simán belefér a sztoriban, és a kovácsolása harcosok céhe miatt.
Amúgy nem töltök annyi idõt morrowindezéssel, meg erre a sok karakterre volt is idõm enyi év alatt, ellenben ami személyes szégyenem, hogy se a tribunalt ne mvittem még végig, igaz valami 2 küldi hiányzott, de utána semmi idõm nem volt a játékra, se a bloodmoont nem sikerült, ott a fõküldit egyszer elkezdtem, de a karakterem hamar gyengének bizonyult, meg a faluépítõs küldit, de at fogalmam nincs miért abbahagytam.
Amúgy most két munkahely között vagyok, ezért tudok picit többet játszani, kell is, emrt utána fél évig semmi nem lesz.
8-as szintre eljuttam a corprus gyógyításáig.És még élek, mellesleg nem is volt nagy gond soha az ellenekkel.Tehát végigvihetõnek, életképes karakternek tûnik ilyen játékstílusban is.
Qwerty4
Régebb is próbálgattam többet is, köztük a MW-et, de mégse volt türelmem ehhez a mûfajhoz.Most már inkább van.És mivel a magyarítás is megjött neki ezért esett a választásom most erre a játékra.
Aztán jött a Witcher, arra nagyon rákattantam.Kiváló sztori, kiváló melékküldetések.Ott csináltam is, mert nagyon változatosak voltak és qrva jól volt tálalva minden ami csak létezhet, dinamikus, õrült egy világ volt a MW-hez képest.Azután Fable jött, de azt egy idõ után abbahgytam, nem adott elég szabdságérzetet és a mentési rendszerét is utáltam.
Qwerty4
Amúgy senki se tudna lebeszélni a MW-zésrõl.Hibái ugyan vannak, de hangulat megvan, nem is néz ki rosszul, mai szemmel nézve is hangulatos grafja van modokkal.Meg kezd egyre érdekesebbé válni a dolog.
Qwerty4
1. beírod hogy player->AddItem "BookSkill_Heavy Armor3" 1 a bookskill dolgo jelöli a tárgyat az 1 a mennyiséget (lehet hogy az egy elé vesszõ kell.. akkor player->AddItem "BookSkill_Heavy Armor3", 1)
vagy
2. Journal
Randal, Qwety4: nekem személy szerint Qwerty játékstílusa még mindig jobban tetszik mint a "legyakok 5 ordinátort lvl4-en lesz hasszázezrem és trénerelek lvlnyócázas karit aztán kifosztok minden romot és lezúzok egy istent anélkül hogy 10%hp-t sebezne". akit maxos kari érdekel az a morrowindhq-n talál párat a karakterlapoknál, de a sok százas attributum miatt én nem látok semmi különbséget a karakterek között