The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

herczeg
kell valami parfüm is asszem, telvanni bug musk talán...

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Qwerty4
Hát ezt nem hiszem el. 😞
Most vagyok a második Zainab-tábori küldetésnél.
Rabszolgalányt kell vásároljak, azt mondta a kereskedõ, hogy kell egy pompás szoknya, ing, pár cipõ, ezt mind megvettem.Visszatértem Tel Aruhnba és nem történt semmi, mintha nem teljesítettem volna a feladatot, pedig mindent megvettem amit kért. 😞
Mi lehet a hiba?

Qwerty4

Panzerfaust
Asszem alapból az ebony scimitar a tribunalban, de amúgy van egy halom ereklye is. Nehézpáncélból, meg egyértelmûen a daedric, de azt szerintem képtelenség fullszetben hordani olyan rohadt nehéz. Közvetlen utána az ebony jön, és azt nem is olyan nehéz szerezni, mint daedricot.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

tibor16
2 hajó + hajós van, az egyik csak oda visz..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

PLS vki írja már le, hogy hogyan tudok átjutni a Bloodmoon szigetére(Soltesheim v. mi) Mert ugy tudtam Khuul-ból visz hajó, de onnan csak Maar gan-ba, meg Dagon Fel-be enged. PLS heelp...

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Melyik a legjobb egykezes hosszú penge és hol található?A legjobb nehéz páncél hol található mi a neve?

Mr_no_NaMe
Mellesleg õk birtokolják a legjobb közepes páncélt, tehát valahogy hozzá kéne jutnom...és a szettek 30 ezres eladási áráról se feledkezzünk meg.
Mr_no_NaMe
De ha csak 1-2 ordinátort ölök meg, akkor nem támadnak meg csak akkor ha beszélek velük...ha megölök hármat, és ha bekerülök a környezetükbe akkor szó nélkül támadnak. Ilyen jelenségre én nem emlékszem :S
Qwerty4
Igen az volt...

Qwerty4

tibor16
- mer nem vagy szimpi, miután kibeleztél egy párat közülük... 😄 - Ordinátor páncél (indoril) meg csak nekik van, így aztán több mint egyértelmû, hogy szerezhetted...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Mr_no_NaMe
Az miért van, hogy megölök 3-4 ordinátort, egyik páncélt megtartom állandó páncélnak amit hordok a többit pedig eladom, és amikor vivecbe vagyok az összes ordinátor szó nélkül rámtámad? Akár rajtam van az armor, akár nincs, megtámad az ordinátor. Miért van ez? :S
Uh, jee, kösz, minnyá meg is próbálom...

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Panzerfaust
Van sadrith mora, meg ugye ez a rozsomák csarnok, ahol a céhek vannak. rozsomák csarnokba elmész mágusteleporton, de onnan ki is jössz, és átmész egy hídon ott vagy sadrith mora déli csücskiben, elgyalogolsz a kapu fogadóig, amibe nem mész be, hanem ahol van egy nagy kapu, amit ha kinyitsz a víz fele néz, háttal álsz neki, és az egész település közepének a közepén lesz ez bazinagy gombaház, ahol nem a hupikék törpikék laknak, hanem Neloth mester.

Qwerty4
A harmadik próbánál tartok.Kogoruhnba járok.
Van egy olyan feladat, hogy keressem meg az Árnyék pajzsot a Dagoth-ház jelével.Én kaptam egy Árnypajzs nevezetût.És azt írta, hogy a lávaalagutakban van és én valahol ott kaptam...háát sztem az, de itt a magyarítás kicsit tévedett, mindenképp elbizonytalanított ez a dolog.
Na most ez az Árnyékpajzs egyenlõ az Árnypajzsal vajon?

Qwerty4

Üdv all!
PLS vki mondja már el, hogy hogyan jutok el Tel Naga-ba, mert már körbe-karikába bejártam a Sadrith Morai várat, de semmilyen Naga tornyot nem találtam; gondolom én rossz helyen keresem, de merre van????
elõre is kösz a helpet...

Ron Ragm
Mert feltápolták magukat löttyökkel
Dagoth ereje ha minden igaz fix, mint sok más dolognak, egyedül a szint annyiban számít itt hogy más szörnyek kószálnak a vadonban magasabb szinten (persze a Red Mountainon mindenképp faszrahúznak ha alacsony szinten mászkálsz)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Remek, értem, köszi <#puszis>

herczeg
a mark varázslat önmagában semmit sem ér, kell mellé egy racall is itt megtalálod hogy kik árulják. a varázslat meg úgy mûxik hogy valahol magadra castolsz egy markot, és késõbb bárhol ellõsz egy recall spellt visszateleportál oda ahol utoljára markot varázsoltál. magyarba megjelölés és visszahívás

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Valaki tudna segíteni abban, hogy mi az a "mark" varázslat, mire való, és hogyan kell használni, meg hogy hol lelhetõ - tanulható meg? Magyarul jelzés gondolom, de ilyet nem lelek sehol, egy faqban olvastam, hogy egy adott helyszínre való visszatérést könnyítene meg, és bizony jól jönne, ha hirtelen vissza akarnék menni a puszta közepébe vagy egy barlangba a kalandok során az otthagyott cuccokért; fárasztó ez a sok gyaloglás.. Ha persze elértettem a funkcióját, akkor bocsi a kérdésért.<#vigyor5>

Panzerfaust
én ezt egy másik karimmal, úgy csináltam meg, hogy mondom majdnem én vagyok a fõnök a templomnál(1 rang híjja), csak nem kötnek belém. Odamegyek csórikámhoz, hogy szevasz, erre úgy elhajtott a búsba, hogy csak pislogtam. Aszondta nem érdekli mekkora rangom van, takarodjak a vérbe. Ilyenkor vagyok kénytelen elõvenni a 80pontos kaméleont adó amulettemet, és végigsettenkedni(ez lett a fordítása a sneaknek?).

Panzerfaust
Nem hát, de mint mondtam, 500körül ad hozzá a szerencsémhez az a 13 lütyi amit összehoztam, mindegyik oylan 2000 másodpercig hat. Ez arra jó, hogy például így nem kell 60k aranyat kicsengessek egy enchantolásért, és biztos, hogy sikerülni is fog. De mondjuk csinálhatsz egy élettöltõ lütyit ilyen magas intel, és akkor ötször annyit gyógyulsz, mint amennyit sebeznek rajtad, amíg kipucolsz egy brutális ellenfelekkel telelévõ barlangot. De ezeknek nem az a lényege, hogy mekkora isten legyél, hanem ha van elég idõd erre, akkor egy ksi tisztességtelen elõnyhöz juttasd magad bizonyos helyzetekben. Vagy éppen sokhoz: )
Ha ez nem elég akkor konzol(0 billentyû) és írd be, hogy tgm. Bár ez a parancs játékélménygyilkos, modokat tesztelni régebben használtam én is.

Qwerty4
Megvan, lebegési ital és kikerültem õket. 😊

Qwerty4

Qwerty4
Mehra Milo kiszabadításánál vagyok.Fellopakodok a börtönerõdig ahol fogva tartják.De ahogy belépek egybõl észrevesnzek és vagy 5-en rámtámadnak.Nem értem.Láthatatlanként lépjek át az ajtón?

Qwerty4

herczeg
hlaalu.

Randal
Akkor melyik az a ház amelyik névleg elismeri ill. támogatja a birodalmi vallást?

De a hatásuk a lötyiknek nem tart örökké?

Panzerfaust
Minél magasabb az inteligenciád annnál erõsebb lütyiket tudsz összehozni alkimiával. Például inteligencianövelõ lütyit is. És nincs felsõ határa a tulajdonságoknak. Innetõl a fantáziádra bízom, de nyugodtan lesd meg a második képet amit linkeltem.

Panzerfaust
Elvileg nem, csak ugye az imperial cult a birodalmi vallás, aminek a riválsia a templom vallás, aminek fõ támogatói a Redoran ház, bár az indoril adja az ordinátorokat. Vagyis a nagyházad által imádott vallás konkurenciájána tagja vagy. Játéktechnikai értelemben ez semmit ne mejlent, csak ugye a tudat: ) Nálam legalábbis. Bár ebben a játékban pont az a jó, hogy ha akarok, akkor egy altmer barbárral leszek a Hlaau ház nagymestere: )

Mi az alkímiás soft cheat?

Randal
Ha jól tudom a Redoran meg az Imperial Cult nem zárja ki egymást, bár már a franc se tudja😊
A mágus céhet azért viszem, mert szeretnék varázsló lenni. Is😊
Meg a küldetések miatt is😊

Panzerfaust

Panzerfaust
Nem akármi, kicsit megreggelizné szerencsétlen gyíkomat, de õ nem is az a szemtõl szembe tipusú karakter. Ellenben ilyen karakterem sosem lenne. Redoran aki birodalmi kultuszos példának okáért, vagy ezekkel a statokkal, hogy viszed a máguscéhet? Nem kötekedésbõl, csak érdekel. Vagy csak a mágusteleport miatt? Mert azt sosem értettem, a gyíkom a fõnök, õt 7-8 aranyért hurcibálják, ellenben az elõzõ táper karakteremet, meg 9ért, pedig nem hogy nem volt belépve a máguscéhbe, de idönként keresztbe is tett nekik.

Panzerfaust
A morrowindhqra az egyiket még én linkeltem, ha jól emlékszem szóva láttam. És mindkettõ softcheateket használ. Úgy meg annyira nem jó. Az én istenmagas intem is csak enchanthoz kell: )

herczeg
nem láttad azokat a videókat ahol 7 meg 14 perc alatt viszik végig a morrrowindet? õk bizony elsõ szinten lenyomták dagoth urt (bár a 14 perces az alkímiás softcsítet hsználja szóval kb oolyan erõs mint egy lvl 60as kari, a a 7 perces egy sima 1. szintû kari, egy átlagos felszereléssel)

Randal
Ha már mindenki mutogatja a karakterét akkor betszem én is az enyémet.
A páncélt meg a fegyvert ne nagyon nézzétek, csak azért van rajtam, hogy a heavy armort és az axe skillt növeljem😊

A felsõ sorban láthatjátok az alap tulajdonságokat, plusz alatta a karaktert. A másik kép meg fõtábla a varázscuccokkal növelt tulajdonság, meg a karakter kinézete

Morrowind karakter

Panzerfaust
Bizonyos szörnyek ne mjönnek bizonyos szint alatt. És jól van ez így. PErsze esélytelen legyõznöd mondjuk egy dagothot 5ös szinten, nem úgy mint az obliban hogy bárkit, mert veled azonos szintû, de jól van ez így.

Qwerty4
Én azt olvastam valahol, hogy az Oblivionba van úgy... (bár lehet itt is)

Qwerty4

Panzerfaust

Ez meg egy kisérlet eredménye, most van 13 szerencsenövelõ lutyim, amik egyenként hatszáz fölött növelik a tulajdonságomat. Hát igen softcheat, tudom.

Panzerfaust

Na kiderült, hogy csak én vagyok végtelenül ostoba és elfelejtettem konvertálni ezt a nyomorult képet. Amatõr hiba. Nos mint látjátok még lehetne hova gyúrni szerencsétlent, de mivel mindhárom cég ahova tag lett kivégezve, már csak kovályog összevissza. Ha kijön a Tribunal még magyarul mielött utazom, akkor esetleg azt eelkezdem, de erre halovány az esély.

Panzerfaust
Hát így jár aki hamar igérget, nos amíg nem veszek erõt a lustaságomon, és csinálok egy kis szabadidõt amit ezzel töltök egyenlõre nem tudok képet prezentálni jelenlegi kedvenc gyíkomról, de idõvel midne kialakul.
Amúgy annak a karakternek az a léynege, hogy félig sincs kimaxolva, mégis rohadtkeményre sikerült, igaz az eleje kín és szenvedés volt vele, de angyon megizmosodott. Trainer alig lett használva, csak a beszédkésség, ami beleileszthetõ a karakter háttértörténetébe, a mágikus tudományok olyan 55ösig, ezis simán belefér a sztoriban, és a kovácsolása harcosok céhe miatt.
Amúgy nem töltök annyi idõt morrowindezéssel, meg erre a sok karakterre volt is idõm enyi év alatt, ellenben ami személyes szégyenem, hogy se a tribunalt ne mvittem még végig, igaz valami 2 küldi hiányzott, de utána semmi idõm nem volt a játékra, se a bloodmoont nem sikerült, ott a fõküldit egyszer elkezdtem, de a karakterem hamar gyengének bizonyult, meg a faluépítõs küldit, de at fogalmam nincs miért abbahagytam.
Amúgy most két munkahely között vagyok, ezért tudok picit többet játszani, kell is, emrt utána fél évig semmi nem lesz.

herczeg
az ellenfelek úgy ahogy karakterszinthez vannak igazítva, úgyhogy elvileg az alacsony szint nem lehet gond... (modi seggbe fog rúgni floodért)

Qwerty4
Igen, hát engem nem a maximum karakter érdekel.Nálam a fõszál van elõnyben.De csak a fõszál és néhány mellékküldetéssel is lehet élni.
8-as szintre eljuttam a corprus gyógyításáig.És még élek, mellesleg nem is volt nagy gond soha az ellenekkel.Tehát végigvihetõnek, életképes karakternek tûnik ilyen játékstílusban is.

Qwerty4

Qwerty4
Az is meglesz egyszer támadva. 😊De hogy mikor nem tudom.

Qwerty4

Qwerty4
Végülis nem ez az elsõ RPG-m, hanem harmadik komolyabban vett szerepjátékom.
Régebb is próbálgattam többet is, köztük a MW-et, de mégse volt türelmem ehhez a mûfajhoz.Most már inkább van.És mivel a magyarítás is megjött neki ezért esett a választásom most erre a játékra.
Aztán jött a Witcher, arra nagyon rákattantam.Kiváló sztori, kiváló melékküldetések.Ott csináltam is, mert nagyon változatosak voltak és qrva jól volt tálalva minden ami csak létezhet, dinamikus, õrült egy világ volt a MW-hez képest.Azután Fable jött, de azt egy idõ után abbahgytam, nem adott elég szabdságérzetet és a mentési rendszerét is utáltam.

Qwerty4

Qwerty4
Én értem, de úgyse fogom megtenni.Ha lemaradok sok mindenrõl, akkor lemaradok.Ha egy nap 48 órából állna akkor OK lenne, de saját életet is kell élni. 😊
Amúgy senki se tudna lebeszélni a MW-zésrõl.Hibái ugyan vannak, de hangulat megvan, nem is néz ki rosszul, mai szemmel nézve is hangulatos grafja van modokkal.Meg kezd egyre érdekesebbé válni a dolog.

Qwerty4

Qwerty4
Nem semmi.Mennyi idõt töltöttél el Morrowindezéssel az életedbõl?

Qwerty4

tibor16
Nem rossz 😊)), alighanem én is bevetem a módszert... aztán sápítozhatnak nyugodtan...

A hasonló helyzeteket én úgy oldottam meg, némi furfanggal, hogy két küldit is gyilkossággal teljesítettem. Természetesen a bûntényem jelentésre került, az adott szobában rögtön bugyira vetkõztem <#vigyor2>, minden mást is ledobáltam a földre, csak pénzt hagytam magamnál. Ezután kiszaladtam a legközelebbi õr vagy ordinátor elé, és magam jelentkeztem, mindkét esetben kemény 36 aranyba <#nevetes1> került a bûntettem, holott két gyilkosság volt a rovásomon.. Mást nem is tudtak elvenni tõlem, persze beszóltak, hogy viselkedhetek így ruha nélkül, de ennyi. Visszasétáltam, felöltöztem, teljesen kifosztottam mindent, és ennyi. Az egyik esetben meg is rótt mondjuk a küldetést adó egyén, hogy nem igazán így gondolta a feladat teljesítését, de ugyanúgy kifizetett, s adta a következõ küldit.

herczeg
ha inder áron kódozni akarsz két lehetõséged van

1. beírod hogy player->AddItem "BookSkill_Heavy Armor3" 1 a bookskill dolgo jelöli a tárgyat az 1 a mennyiséget (lehet hogy az egy elé vesszõ kell.. akkor player->AddItem "BookSkill_Heavy Armor3", 1)

vagy

2. Journal kódot használsz de amíg a questID-t kerestem eszembe jutott hogy a könyv majd kell még késõbb úgyhogy inkább az additemet használd

Randal, Qwety4: nekem személy szerint Qwerty játékstílusa még mindig jobban tetszik mint a "legyakok 5 ordinátort lvl4-en lesz hasszázezrem és trénerelek lvlnyócázas karit aztán kifosztok minden romot és lezúzok egy istent anélkül hogy 10%hp-t sebezne". akit maxos kari érdekel az a morrowindhq-n talál párat a karakterlapoknál, de a sok százas attributum miatt én nem látok semmi különbséget a karakterek között

A Boetiah küldit csinálta valaki, mert nem lelem a szobrot.Tudom hogy ENY-ra van a daedra rom-tól a tenger fenekén mégse lelem.Na nem baj tovább próbálkozom azt mondják "próba szemcsere"😄