27013
-
Passz. szerintem nézd meg a végigjátszásban. -
A tíz propylon mutatót oda adtam a komának Calderában a mage guild-ban, erre adta a fő mutatót. Ezen kívül kell akkor kulcs? - vissza akartam lopni tőle, de nincs nála. Nem "rinyálok", csak, hogy kell plusszba is kulcs, arról mintha nem esett volna sehol sem szó.... most akkor végig kell mennem az erődökön? -
a francbaaaa!!!! - egyik helyről sem hoztam el azt a bizonyos kulcsot - Talesaro-t pl kipucoltam, akkor mégis hol keressem? - mert ezek szerint nem raktam el. Ha bemegyek egy ilyen erődbe, tapasztalatom szerint, mindenki nekem ugrik, én meg nem akartam mészárolni, nehogy később megbánjam, mert féltem, vmi későbbi küldetést teszek vele tönkre.. Ráadásul, ahol voltam, benéztem a propylon terembe is - de nem emlékszem, hogy láttam volna
Szóval - akkor most hol találom az erődökben a kulcsokat? - kérnék egy kis segítséget -
A bűvölő oda adta a fő propylon mutatót, úgyhogy akkor ez lehet az ok. A kulcsokat, már ami megvan, (bár mivel nem figyeltem, nem tudom melyiknek van meg, meg van olyan ahol még nem is voltam) azt szépen elraktam a tornyomban... - visszarakom és kipróbálom -
Jól emlékszel.
Csak ahhoz tudsz utazni, ahová megvan a kulcsa is. -
A tobbi (master + 10 index) megvan egyaltalan? :) Mert csak akkor tudsz gyorsan korbeutazni az allomasokon, es eljutni oda, ahova szeretnel, ha megvannak az allomasok index-ei is. (ha jol emlexem) -
Ha van vkinek tippje, segítsen már. legyen szíves... - akárhova akarok menni a propylon mutatóval, mindig Assarnatamat-ban kötök ki..
Mi lehet az oka? - járt már így vki? -
Az én karakterem is breton. :) -
Egyrészt nem tudom, hogy egyáltalán adna bárki is küldit ezek közül, másrászt meg szerintem, ez az elköszönős móka csak addíg áll, amíg fel nem veszed a fejpénzt. Bár ki tudja, most épp a breton harcimágusommal küszködök, vér és veríték, de marha élvezetes. -
peppino3 #26349 ok most már készen van -
peppino3 #26348 segitsetek balmorában a harcosok céh küldin ammikor 4 orkot kell megölnöm holvan nemtalálom az írásban nem tok tájékozodni valami térképet vagy vídeót mutasatok léci -
Jééé - propylonnal szerettem volna utazni, most először - a célom Indoranyon lett volna, ehelyett a calderai liba Assarnatamat-ba, a Deadra romhoz küldött, nem kis meglepetésemre - ez mindig így lesz? - vagy mire véljem ezt most? - vagy ez egy bug lenne? -
SewerRat #26346 Köszi. Bemásoltam a két cucc data fielsét (mert az nekem üreskevolt) és újra ráraktam...mostmár korrekt. -
A szellemkapu bejárata után.
Bazzeg nem is hiszem el,hogy már a finálé küszöbén vagyok.Holnap kezdtem el két hete. :D
De mondjuk csak idáig 95%-ban a főszálra hajtottam és már itt vagyok. :) -
SaGa #26344 Oscuro's Oblivion Overhaul.
Röviden: kijavítja az Oblivion azon hibáját, hogy a világ veled fejlődik. Azaz mindig olyan ellenfeleket kapsz, akik nagyjából azon a szinten vannak, mint te.
Az OOO-val már az első szinten is lesznek olyan ellenfeleid, akik elől csak elfutni tudsz, de 30. szinten se fog 30. szintű patkány vagy rák szembe jönni, mert bizonyos kreatúrák szintje csak egy bizonyos szintig változhat. Meg még egy halom egyebet. Pl lassabb a szintlépés, átalakította a mágiarendszert, stb...
Részletesebben az Oblivion topikban olvashatsz róla...
-
Oscuro's Obliion Overhaul -
Szuni #26342 Mi az a 'OOO'? (pironkodószmájli) -
Na még egy kérdés:
A 7 hamuvámpírhoz vezető útvonalakhoz honnan juthatok hozzá?
A Vivec isten a palotában nem tájékoztatott erről... :( -
Tetszik ez a hozzállás :). Viszont vannak olyan küldik is mikor nyilvánosan kell kocsmákba megölni embereket, és utána azok akik látták olyanakat mondanak, hogy nem tudom mi bajod volt xy-nal, de nem is érdekel, és hasonlók. Utána meg már csak az elköszönés marad, szal ha esetleg missiont adnak azt nem tudom felvenni, vagy ilyen összeütközés nincs a játékba? -
SaGa #26339 Ted föl az OOO-t, rögtön nem lesz 100% Chameleonod. -
Ó nem, ők, vagyis mi: ), szent küldetést végeznek ezzel, ráadásul teljesen legálisan. Bár a telvaniak még úgyis vannak vele, hogy ha belekötsz valakibe a házadból, és megölöd, akkor neked volt igazad, mert meg tudtad ölni: ) -
Amikor raktam fel a játékot (vagy 3-4 x) akkor a magyarítás mindig rányomta a peccseket is, ezért gondoltam. Talán Bloodmoonban is lehet eltérés? - nem tudom... azért írtam -
mégis mennyit? - mert én is azon gondolkozom, csak előtte fel akarom vinni a skilljeimet. Van egy fegyver és páncél gyűjteményem, végül is az eladható...
Csak van egy visszatartó momentum is, - az Obliviont azért untam el, mert nem volt ellenfelem. A ruháim miatt 100% volt a kaméleonom, volt hozzá fegyóm is. Bárhol, bárkit lecsaphattam. Így nem volt túl izgalmas. Persze mondhatnátok, miért használtam akkor? - mert nem bírtam megállni :D A harcok vége mindig az lett, hogy begyűjtöttem a skalpokat. Na és persze a nyelv - untam a fordítgatást is... -
Tényleg nemtom mi lehet a baja. Én erős gépen és gyenge gépen is próbáltam. Minkettőn friss driverrel és problémamentesen futott.
Valóban próbáld meg azt, hogy leszeded az árnyékot. Mást nem tudok már sajna én se javasolni:( -
SaGa #26334 Az enchant bizony drága játék. A konstans hatás szinte megfizethetetlen, de egy két ház árába minimum bele kerül. Már a 3 másodpercről 10-re növelés is sokszoros pénzeket szokott igényelni... -
SaGa #26333 Ez csak egymagos proci, tunningolni meg nem nagyon akarnám, inkább csere lesz, csak kicsit átkell gondolni hozzá a költségvetésünket...
A 8800-ast szerintem nem nagyon támogatják a régebbi driverek.
Mindegy, megy pihenni a Morrowind. Ha jól emlékszem, anno az Ati kártyákat kedvelte, az Nvidiákkal akkoriban is nyüglődött. Majd megnézem Linux alatt wine-nal, ott olyan verziójú directx-et kaphat, amit csak akar. Esetleg egy vmware-t még kipróbálok.
egyelőre ennyit a hardver sirámaimról... -
SaGa #26332 A bloodmoon felrakása után eleve 1.6.1820-as lett a verzió.
-
Szuni #26331 Van isten. Legalább egy topikban. 
Egyébként volt alkalmam elszórakozgatni az MGE beállításaival, és valaki panaszkodott lejjebb, hogy erős gépén szaggat a játék. Van egy őskövület P3 800-as gépes 384 rammal, GeForce 2-vel, az alap Morrowind gond nélkül megy rajta, persze árnyékok nélkül. A mostani gépemen (X2 4800, Ati 1950, 2G ram) best mge beállításokkal kicsit kitolt látóhatárral tökéletesen fut, egészen addig, míg az árnyékolást be nem kapcsolom. Akkor olyan szinten szaggat, mint az állat. Randallal értek egyet egyébként, öcsém gépén is az volt a tapasztalat, hogy egy régebbi driver megtáltosította a játékot, persze az új játékok megkövetelik a friss meghajtóprogramokat, de a Morrowind nem szereti.
Más kérdés, ha már: én szeretnék túl durva enchant cuccokat, vagy elrontok valamit? Szerettem volna csináltatni magamnak egy kaméleon és egy lebegés nyakláncot, jó hatásfokkal, de olyan összeget írt ki a bűvölő az árra, ami sztem a világon nincs..
-
A Witcher nem jó kis, hanem a legjobb játék. :D (szvsz) -
Ízlések és pofonok:D
SaGa: Az árnyékokat vedd le vagy teljesen kapcsold ki, mert az valóban nyírja a gépet.
-
Nem, nem érdemli meg. -
Jut is eszembe - tudom ez nem ide való, azért teszem spoilerbe - de sztem megérdemli azt a kis figyelmet
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Witcher egy jó kis játék, aki még nem játszott vele, ne hagyja ki...
Ooooopsz - azér most remélem nem veszitek a fejem - de ami jár az jár...
-
A Witcherben, ha nem is tudták, elég volt sejteniük. Ha hosszútávon gonoszkodtál, annak híre ment és asszerint viselkedett veled a nép. Sztem ez normális, ez az életben is van így - tudják, hogy benne voltál a bicigli lopásban, csak azt nem, hogy a tiéd volt a bringa :D (hehe) -
a Bloodmoon-nak van pecse, ez pedig a Bloodmoon_v1.6.1820.exe, és ha nincs a bloodmoon csomagban (ezt igazándibol nem tudom) akkor kell a tribunal_v1.4.1313.exe is, a bloodmoon előtt. De vannak itt okosabbak is ebben a témában - szvsz pecs az kell (csak nem vagyok biztos benne melyik, ezért én a magyarításra bíztam magam, az felrak mindent, ha kijelölöd neki) -
Ez engem is érdekelne, mert a következő karakterem egy bérgyilkos lesz.
De szerintem, ha nem voltak a szemtanúi a gyilkosságnak, akkor nem tudják kivagy te, és akkor nyugodtan jelentkezhetsz hozzájuk. Ha mégsem, akkor is elég a főküldetés, a Morag Tong, meg még mellé 1-2 (pl. harcos vagy tolvaj céh) ahová be tudsz lépni. -
lacpac #26323 Szia!
Nálam X2 3600+@2600mhz, 2 giga ram, x1900gt és minden maxon 1024×768-on(textúrapack fent van)driverben minden magas minőségen, AF és AA maxon, 30-35 fps alá nem megy sehol.
Szerintem VGA driverből semmiképp sem a legújjabat kell feltenni, elvégre nem ehez a játékokhoz van optimalizálva. Főleg ha NV van, mert ők aztán nem veszik egyáltalán figyelemba a réggebbi játékok, (és kártyák) követelményeit.
Szerintem a legrégebbi driverrel próbálkozz, ami támogatja a kártyád.
AZ MGE-t is próbáltam, nem volt vele semmi gondom, csak a víz lett nagyon mű, a játék eredeti látványa sokkal jobb, és mindenképp lecserélte a víz textúráit. Mennie kellet. nem baj ha nem látom be az egész teret.
Valami nagyon nem kerek a rendszeredben, ja a játék csak egy magot használ, told föl a proci órajelét, 2400-2600-on már jó lenne. -
"önjelölt hülyegyerekek kitörölgessék a hozzászólásaimat"
(Az önjelölt hülyegyerek ismét törölte drága totya barátunk kommentjét, és mindaddig ez meg fog történni, amíg vagy abba nem hagyja ezt a fajta kommunikációt, vagy valamelyik moderátor el nem küldi pihenni kis időre.)
Kérnék mindenkit, hogy ezentúl ne reagáljon totya kommentjeire, amennyiben feltételezhető, hogy a tartalma miatt törlésre van itélve. Mintha ott sem lenne, folytassuk az eszmecserét nélküle. Köszönöm. -
Elkezdtem csinálgatni a Morag Tong küldijeit, viszont elég sok nagy ház tagot kell eltenni láb alól, nem lesz ebből később bajom, hogyha majd jelentkezni akarok valamelyikbe? -
Gondoltam valamit a grafikai motoron is javít.De ha nem akkor nem... :) -
SaGa #26319 Nem. Az két új küldetéssorozat, új területekkel. A motor marad ugyanaz, a régebbi texturák sem változnak...