The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
- Indoril Rohamsisak (Közepes páncél)
- Arany Vállvédõk (Közepes páncél)
- Bal Indoril Páncélkesztyû (Közepes páncél)
- Indoril Csizma (Közepes páncél)
- Ében Mellvért (Nehéz páncél)
- Ében Toronypajzs (Nehéz páncél)
- Daedrikus Lábvédõ (Nehéz páncél)
- Jobb Ében Csuklóvédõ (Nehéz páncél)
http://sacred2.hu/
Evonka cucca is elég durvának néz ki, de azt még megvárom, hogy te milyen karit linkelsz és majd az után fogok bele a 2. nagykariba 😄
Mozgékonyság + blokkolás jó cuccos lehet.
Tessék, itt van
Panzerfaust : Jöhet az "ütõs karakter".
Azt azért vedd figyelembe, hogy nekem ez az elsõ karakterem, és csak annyi
"tapasztalattal" indultam, amennyit a morrowind.HQ-ról összeszedtem.
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Lécci segítsetek. A mágus céh küldetésben megkellene szereznem Sirilowne-tól a Chimarwamidium cimü könyvet, de az nincs a ládában (elötte már voltam ott lehet hogy elloptam és eladtam, de nem biztos).Kérdés: van belöle másik példány? ha van akkor hol található, ha nincs hogy tudnám visszatenni a ládába (konzol)mert emiatt nem tudom a mágus küldiket folytatni.Minden megoldás érdekel, elöre is köszi!
Az RPG-k többsége nem épp sztoriközpontú. Természetesen mindegyikben van fõszál, de azon viszonylag lassan haladsz, mert közben elmész jobbra-balra, csinálsz más küldetéseket is , közben megismered az egészt sztori elõzményét és már csak a legvégén jutsz el a sztori vonalára.
Erre jó példa az összes RPG.
Az igazán sztoriközpontú játék a KotOR I-II, de esetleg a Gothic is, bár ott is van elég mászkálnivaló.
A Morrowind amellett, hogy esélyt ad az RPG-vel ismerkedõknek a játékstílus megismerésére az igen gyors fõszál segítségével, a régebbi RPG-seknek is sokat nyújt a világával.
Másrészt nem kötelezõ folyamatosan a Morrowinddel játszani. Én is évek ota tologatom, mert közben mással is játszok, de mindig elõveszem és el-elmerülök benne.😊
Envoka majd ma a nap foylamán mindjárt belinkelem milyen is egy ütõs karakter: )
Szuni
ha valami egy képességet vagy tulajdonságot erõsít, ami már elérte a százat, akkor mehet száz fölé, de csak tárgyakkal. Ezért van most 140es intem: )
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Tényleg nincs idõm többre, fõszál az érdekel.Tisztába vagyok vele, hogy kihagyok sok mindent, de egyszerûen nem engedhetem meg magamnak, hogy 200-300 órát rászánjak erre a játékra.
envoka:
Nekem nem ilyen a játékstílusom.Biztos, mert FPS, TPS-eken úgymond "nevelkedtem".Sztoricentrikus is vagyok melléje, mindent gyorsan akarok megtudni.De attól még érdemesnek tartom vele játszani.
Qwerty4
A Karakter
Saját készítésû tárgyak
Én speciel most vagyok 38-as szintû, és a fõküldetésnél a 4. feladatot csináltam meg, a harcosok céhénél pedig a 6. küldetésig vagyok kész. Meg pár mellékküldi...Egyenlõre ennyi. Van úgy hogy nem is foglalkozok a küldetésekkel, csak megyek mindenfelé, felderítem a terepet, benézek a barlangokba, stb...
Na majd meglátjuk, hogy lesz.Ha nem lesz elég a karakter tudása akkor majd tényleg komolyabban kell mellékküldetésezeni.
Qwerty4
Qwerty: 5-ös szint ott ahol tarasz, kevés. A játék lényege a felfedezés, ha csak végigrohansz a játékon akkor nem látsz belõle szinte semmit.
Most indulok a próbatételre az Urshilaku-táborból, ahonnan valami Sul-mester küldött, hogy szerezzem meg az apja koponyáját vagy mit...
És jó úton járok, hogy idáig sikerült felfejlõdnöm 5-ös szintre?Elegendõ ez a tempó?A karakter fejlõdésének tempójára gondolok.
Qwerty4
Valószínû lehet inkább, hogy az ellenfelednek van valamilyen mágiaellenállása.
Pl. nekem 50-es az intem, igaz volt kevesebb is, és vígan tudok enchantolt tárgyakat használni.
Az Int akkor fontos, ha te sütöd el a varázslatot és nem az enchantolt tárgyból.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Amúgy most hirtelen nem akarok végigtúrni megint egy halom romot, míg nagy nehezen végre dob egyet egy daedra. Fõleg mivel kritikallal, még így is bõven elég, ezért is nem szereztem még meg a kedvenc elmebeteg daedránktól a lándzsáját, csak lusta vagyok állandóan soultrapot catstolni. Bár most megtaláltam azt a lándzsát, aminek az adatait mgé én küldtem be a morrohq kincstárába, és amirõl marhára elfelejtettem, hogy hol volt. Kár, hogy már szart se ér.: )
Minnyá szétnézek a ládában😛
A varázslatoknál figyelj arra, hogy ha neked kell elsütnöd, akkor alapszinten is meg tudod-e csinálni?
De ha gondolod csinálj egy fortify Int-es gyûrût manaregenerálással.
Így amikor elsütöd visszatölti a manádat. Vagy vmi ilyesmi😊
Ja, és légyszi kicsit pontosabban írjál, mert sírni tudnék néha, úgy kell kibogarásznom a hozzászólások értelmét😞
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
BattleTag: zydar#2910
Még egy utolsó kérdés és abbahagyom a vinnyogást: milyen patchek léteznek az egyes részekhez és melyiket érdemes föltenni?
Még valami: a Tribunalt és a Bloodmoont is föl kell tennem(pl magyarosításhoz)? Ezek olyan kiegészítõk, mint az obli-hoz a Knights of the Nine?
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Hú tíz frakció, ez már tetszik! Vámpírklán? Tehát ez is egy céh? Kezd egyre jobban érdekelni a dolog...
Repülés? Kicsit bõvebben? Wow stílus?
Eddig is kösz az infókat!
(anno 1.8-as celeronnal, 512 rammal és radeon 9600-zal is nyomtam)
2x1024MB DDR2 800MHz,eVGA 8800GTS 640MB,250 Gb vinyó" a morrowind ezen kétszer is elmegy mindent maxra húzva, fejlõdési rendszer kicsit más, az ai rosszabb, npck(boltosok, parasztok, katonák) eegyáltalán nem aktívak, csak néhány õr járkál körbe körbe. viszont itt 10 frakció van amihez csatlakozhatsz (oblivionba mennyi van, 4-5?), a vámpírság kicsit más, vannak vámpírklánok amikhez csatlakozhatsz, viszont ami miatt jobban szeretem mint az obliviont, az a teljesen nyitott világ, nincsenek láthatatlan falak, a városba nem csak kapun át tudsz bemenni, át is repülhetsz fölötte (mondjuk legtööbbször nincs is fal), és úgy kb sokkal több felfedezni való van. + nincs benne game over felirat ha nem halsz meg, nincsenek legyõzhetetlen npck (mint az obliba a quest related emberek) és nem csak egyfélekppen lehet végigtolni a fõsztorit szóval nagyonnagyon gonosz karaktereknek is van hely
A gép: AMD 2200+ XP, 512Mb ram, 9600 Radeon.
Egy gépigényt ha írnátok azt megköszönném, mert egy igen korosodó gépen tolnám a gémet.
Köszönöm!