The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van most fagyott ki a Morrowind😞
ja
remélem holnap hajnalban nem lesz ilyen punnyadás...

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

van még ébren valaki?

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

tisztában vagyok a törpék (majdnem) kihalásának körülményeivel,dehát mégiscsak...
azért kérdeztem meg itt,mert ugyan találtam egy modot,ami jáccható fajként berakja a törpöt(meg a tündét) csak bugos volt s használhatatlan😞

PiszkosFred
Akkor az elõzõ tárgytalan ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Hm. Akkor nemtom. Én teszteltem ezt a modot, igaz trib+blood is fennvan, de nem volt gond. Ilyen felkiáltójeles meg aztán pláne nem. Nem lehet hogy valami másik mod kavar be ami fennvan? Más ötletem nincs..

Mr_no_NaMe
Ok,ok már megy!Köszí!
Mr_no_NaMe
Ja és a Tribulanos változatát még be se engedi X-elni!
Mr_no_NaMe
Én már az alapjáték verzióval kezdtem,szal azt raktam be elsõnek a data filesbe(girlfriend_br2_1)!
David2
Áhh,rácsesztem! Keresek egy romot, Sadrith Mora melletti gondolám jó lesz! Közel vót, és nagy is vót! Írtok mindent, elérkezek egy beomlott ajtóhoz. Nézem nem lehet bemeeni! Hátra nézek látok a messziben egy csontit egy szigeten. Egy Ancestral tomb elõtt állt. Hisz ez az Omaren Ancestral Tomb, amit már egyszer kipucoltam! Ráadásul csak onnan lehet bemenni a Daedric Shrineba! Ilyen az én szerencsém!

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

PiszkosFred
Probald ki csak az alapjatekhoz valo verziot. Ugyanis a mod vagy alapjatek, vagy alapjatek+trib-hez keszult annakidejen. (Bloodmoonnal is megy tokeletesen, de akkoriban meg nem volt)

Mr_no_NaMe
Kössz,de a Bloodmoon visznont fent van!
PiszkosFred
"Alapjáták mellett szükséges minimum a Tribunal kiegészitõ, de ha fennvan a Bloodmoon az sem baj, fut mindkettõ alatt gond nélkül!"

Nem véletlenül írtam oda. Amelyik modról biztosan tudjuk melyik verzio/kieg kell hozzá tutira, azt oda is írjuk. Vsz a trib hianya lesz a baj. Egyebkent a zipben amit letoltesz, ket verzio van (.esp file) Az egyik a trib+bloodmoon verziohoz, a masik a csak alapjatekhoz. Ertelemszeruen celszeru csak az egyiket, a neked megfelelot be "X"-elni a datafilesban.

Mr_no_NaMe
géz=gáz😊
Mr_no_NaMe
Sziasztok!
A Morrowindhq-ról leszedtem a "My girlfriend Laura"-modot.Megy is csak az a gáz hogy Laurán egy akkora felkiáltójel van hogy abba a csaj vagy 5* beleférne,de egyébként megy minden,ott a háza,lehet vele beszélgetni,smacizni,csak aza bazinagy felkiáltójjel van a baj.Csak a tribulan nincs fent,de nemhiszem hogy azlenne a géz mert különben minden megy!
Aki tud az lécci segítsen!

Üdv:Mr_no_NaMe
PiszkosFred
GSektõl szerzem én is általában. Keress valami deadra romot, menj be, és ha találsz GSt üsd le. De ha nincs nála, NE vegyél el tõle semmit - hagyd úgy a hullát ahogy van. Aztán menj ki, aludj egyet majd vissza.

Másik - és egyyszerûbb - megoldás, ha idézel egy GS-t majd addig vered amig ki nem esik belõle egy ;] (1/20hoz az esély hogy lesz nála, elõbb utóbb "dob" egyet)

Outlander
Én golden saintõl szereztem az elsõt..

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

David2
Hol lehet szerezni eyg Daedric TOWER Shieldet? A Golden Saintiknál nincs! Egy kronkét hely kéne, de nem Fyrtõl!

David2
Kössz!

ollie
Mostanában viszont jár az NWN fórumban 😊

Outlander
30% az esélye hogy visszavered az egészet

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

PiszkosFred
Az a helyzet, hogy erre legjobb sipocz tudna valaszolni, de o mostanrag ritkan jar erre..

én!

David2
Van itt egyáltalán valaki?

visszatoltottem, de ugy sem mukodott. szereztem terkepet, de az elso utan mar nem jott elo a tobbi. viszont konzolparanccsal mexereztem a journal entry-t

(journal CO_10 30 ha valakit erdekel)

Ezzel a küldetéssel annak idején sokat szívtam, mert egy kis bug-os… Nem mindegy hogy milyen sorrendben ölöd meg õket elõször a keleti kapunál majd a Sados Relothan háza mögöttit a harmadik a bár mögött jön és végül a negyedik is Sados Relothan háza környékén lesz.
nah.. király.. 30 uj üzenet! szép, kösz mindenkinek hogy feldobta a forumot! föleg Tutilevinek!

David2
Hát a kérdésem...

PiszkosFred
Van egy mod ami berak torpeket a jatekba. Egyebkent nem a veletlen muve vagy a programozok hibaja hogy nincsenek benne ;] (voltak korabban, szep szamban, csak tul sokat akartak es nagyon nem jott be nekik....)

80 Ft-ot?oké
csekkel vagy átutaljam?😊

ollie
Mér mi kell még? Nekem is fizethecc ha akarsz.

csaaak ennyi?

na itthagylak te kisvodkamániás😊

ollie
eeeeez gonosz volt

ollie
vodka

mi kell a VIP-sághoz?

😊)))utálok minden olyan alkoholt ami nem bor vagy sör(s nem is szoktam inni)

ollie
A vodkaivást? Szerintem is jobb ha abbahagyod.

na most már komolyan abbahagyom

ha beteg vagy igyál vodkát,ha nem akkor is,de ha nem történne semmi veled,akkor meg pláne

ollie
már megint??

már megint ez a fránya alkoholista hozzáállás miiiiiiii??????

na abbahagyom a szórakoztatásommm mára

ollie
igyál vodkát szerintem

subidubidúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú

lálláláálálálláá

de azért megpróbálom😊)

így egyedül elég nehéz feldobni a fórumot😞