The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HELLO VAN ITT VKI?
PiszkosFred
Volt vele apro tech. gond, de meg nem volt idom nekiulni es megnezni komolyabban. Picit suru lesz a hetem, igy a frissiteseket is majd Konoko megoldja. Ahogy mukodokepes a szavazas, azonnal visszakapcsolom.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

mivan? nincs szavazás a hq-n?

CarajoEsp
😄DDD Ok😄
Nah most elolvastam a felét. Majd késõbb befejezem.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

ollie
De! Létinfókat! Van 1 órád hogy elolvasd mind a 2000-et. különben meghalsz!

CarajoEsp
Áhhh. Nem ölöm a szemem. Nem hiszem ,hogy létinfókat közöltök😄 Ettõl föggetlenül minden oldalt átfutottam😄

ollie
És már el is olvastad mind a 2000-et? 😛

CarajoEsp
Nah. Asszem nemsokára felteszem újra. Most néztem vissza a topicba ahol 2000új üzi fogadott. Nem mondom szépen termeltetek😄

elég állat.valyon a karakterek már a better bodies-al vannak benne?

MrSpock
Ohh,elolvastam a readme fileokat.:-)

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Tök jók ezek a cuccok!:-)Hol lehet megtalálni majd a játékban?Jelenleg 29-es a karakterem,talán megtudok értük küzdeni:-)

Go Jeff Go!!!!

ollie
David2
Sztem a jó cuccok azért vannak, hogy meg lehessen õket szerezni. Ha mindent meglehetne venni, ki menne el kalandozni? Mindenesetre én inkább túrok fel 10 romot, mint megegyem 50kért, végülis tellene rá.

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

csak az a baj,hogy már legyaktam két õrt meg egy nehéz lovagot,aztán a vértezetbõl még csak a sisakot találtam meg.......remélem beljebb a többi is megvan😊

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

morrowindhq.uw.hu-n van a hivatalos linkje..
a pantheonnak asszem 5 vagy 6 tagjának lovagi vértezete megtalálható
a legszebb vértek😊)))))))(heavyk)

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

ollie
letöltési linket tucc adni?

ez nem megalázó!ez egy kész plugin beszúrása csupán....

igen állat!nem csak a vértet rakja be a jatekba,hanem egy küldetést kell megcsinálni érte...
csak az a gáz,hogy 16.szinten a védõk agyonvertek(valami brutál orkok démonvértezetben)😊

David2
Hát, nem istudom... Én is gondoltam arra, hogy a Contruction Settel berakom egy árushoz. De az olyan megalázó! Mind1 mentem kutakodni!

ollie
nem. milyen?

valaki próbálta már a knights of tamriel kyrian modját?

nem tudom lehet hogy segít...szedd le Fred oldaláról a balmorai árusupgrade-et,majd menj be a fighters guildban megjelenõ ork kovácshoz.na ott vannak daedric dolgok

ollie
Szasztok™!

Köszi! egyébként megoldani biztos meg lehet, csak annak a fránya papírnak a programon belüli neve kellene. Mondjuk Rethan_LandDeed vagy Hlaalu_Land Deed, vagy valami ilyesmi.

Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.

PiszkosFred
2. Minden olyan varosban, amelyet orseg ved - legyen az imperial, hlaalu, temple vagy barmi fajta - van egy laktanyaja, ahol az helyorseg vezetoi, trenerei vannak. Egyszoval egy helyik kirendeltseg. Na ott vannak ezek az Evidence ladak, amelyekben olyan tarygakat tarolnak - mint a neve is mutatja - amelyek terhelo bizonyitekkent funkcionalnak egy-egy emberre nezve. Ide kerulnek a toled elkobzott targyak is ha lopason kap az or, vagy rajon hogy a cuccod lopott.

1. Passz. Biztos hogy meg lehet oldani, de konzolparancsot meg nem hasznaltam. Vagyis egyszer, egy kisebb gepen jaccva kikapcsoltam az eget hogy gyorsabb legyen. Aztan miutan eltunt a nap - vele egyutt a feny is - visszakapcsoltam mert orromig nem lattam ;]

A HQ-n (link 4 cm-re lentebb) levo karakterek kepeinek az adatai megvaltoztak (megnottek), igy a maximalis karakterkep a "nyitolapon" immar 500x6/700 lehet. Aki gondolja es fennvan a karaktere, kuldhet uj kepeket es lecsereljuk. A tobbi ket kisebb kep merete valtozatlan.

Sziasztok! Lenne 2 kérdésem. 1.: Hogy lehet a console-ban behozni a Rethan Manor Land Deedjét (Magyarul hogy hívják a játékban ezt a papírt, vagy hol nézhetem meg)? 2.: Mi az az Evidence Chest, és hol található? Elõre is kösz!

Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.

*sóhaj*...azt gondoltam....de a légió 1x küldetésében (özvegy földje) az ork rám támad, megölöm, de 1 kwama warrior is odatévedt, sé nem hajlandó továbbállni, pedig jól nyomja...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

PiszkosFred
Ha nem találnak el ;]

A kwama harcosokkal szemben mikor van esélyem?

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

David2
No oszt aztán itt Srine Srineon nem marad! Apuci elindul vadászni

PiszkosFred
Oh, a fene tudja mar hol. Nem sok van belole raktaron, igen az osszes karaktereknel van talan 2db. Mindig lajtarmban "megyek", igy aztan nagyon nem vadasztam daedric cuccokra. Kiveve persze a fegyvereket.

Outlander
valóban, belefér csak nagy a különbség a határ értékek között. (de én sem akarok vitatkozni, szóval ennyi.)

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

David2
Ja, ilyen az élet! Te melyikben találtál?

PiszkosFred
Hm. Akkor marad a Daedra rom és a benne fellelhetõ GSk.

David2
De az a gond, hogy az idézett GSnek nincs hullája...

PiszkosFred
Tulajdonsag noveles jonak tunik, de annyi variacio van hogy csak te tudod melyikre van szukseged.

"Kiesik belole egy"-et ugy ertem, hogy addig olodl e oket, amig a hullajaban talalsz egyet. Van egy masik megoldas is, Fyr bacsitol eroszakkal. Ha mar kigyogyultal, akkor siman leverheted - ha letudod persze, de miert ne. Ha meg elotted a fokveszt azon resze, akkor egy probat meger a kovetkezo. Probald meg hand-to-hand "tamadassal" eszemeletlenig pofozni, majd vedd le rola a pancelt, aztan amennyi toltet csak van spellekben, tekercsekben, azokbol mindbol kezd el varazsolni a charm persont, es minden egyeb szimpatia novelo dolgot. Ha minden jol megy, talan elfelejti hogy lepofoztad. Elotte azert nem art egy mentes, de ezt mondani sem kell. Erdemes kiprobalni, veszteni valod nincs, ha sikerul csak idot takaritasz meg.

David2
Most ezen ne vitatkozzunk, hogy mi fér bele és mi nem! Inkább azt mondjátok meg, hogy mit lenne érdemes belerakni?

PiszkosFred
randomkent belefer.

David2
Egy D Tower Shieldbe 225 pont fér bele. Namost ez constant effekben elegendõ: 1-89 tulj megerõsítéshez VAGY 1-89 Sanctuaryhoz.

Outlander
még egy daedric tower shieldenk sincs akkora ereje, hogy konstans effectként rakj bele ekkora értékeket max 20-30 környékén..

David2
Ja és constant effectben.

David2
Nem-nem, hogy a 3 közül egyet.

Outlander
Ennyi dolgot az istenbe nem tudsz bele enchanzolni! Egyrészt a tárgynak nincs akkora ereje, másrészt rengeteg pont kell a használatához...

David2
Még mindig nem találtam egyet sem!
Fred: hogy érted "kiesik belõle egy"?
Na mindegy, tegyük fe, hogy megvan! De mit enchantoljak bele? Én 3 dologra goldoltam:
-tulajdonság megerõsítés 1-89
-Sanctuary 1-89
-restore health 1-11
Szerintetek melyiket rakjam bele? Vagy eseteleg vmi mást?

PiszkosFred
Még mindig ugyanaz a helyzet, továbbra is csak látszat a duplafegyveres harc.

van már olyan mod amivel teljes értékûen lehet két egykezes fegyvert viselni?mert régebben csak olyan volt, ami a pajzsot alakította fegyver kinézetû tárgygyá.csak a képrõl jutott eszembe

Mr_no_NaMe
Ok köszi!
PiszkosFred
Egy moddal, jelenleg épp a finisben az ismertetõje, ahogy kész az oldal karbantartás, fel is kerül.

Mr_no_NaMe
Nemtudjátok hol lehet ijen jó kis csukjás kabátot találni?
EqUiNoX
Pech.

(ez volt a legelso regelt nikkem, istentudja hogy jutott eszembe a jelszo ma reggel - egyebkent PF vagyok)

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]