The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csinálok egy naggyon különleges fajú karaktert az oldalra...

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

hupsz ez kéccer ment....

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

valaki nem tudna olyan modot ami IGAZI törpéket adna hozzá a races listámhoz??hiába,õk a gyengéim a szerepjátékok terén (meg a sámánok de az itt nem valsóítható meg rendesen)😊

valaki nem tudna olyan modot ami IGAZI törpéket adna hozzá a races listámhoz??hiába,õk a gyengéim a szerepjátékok terén (meg a sámánok de az itt nem valsóítható meg rendesen)😊

attól D-re folyik egy lávapatak,amit ha követsz Ny-i irányba,ott lesz Raxle Berne vámpírtanyája,ami Galom Daeus néven fut

Uvirith Grave tudod hol van?

Kurty
A morrowindben hol lehet találni vámpírt? pontosan írja már le valaki!! : köszi elõre is!

tudnatok segiteni egy bloodmoon kerdesben?

east empire egyik questben (vege fele) 4 spriggan kell lenyomni raven rocktol keletre, de csak harmat talalok. probaltam konzolparanccsal behozni oket, de a 3-ra nem tortenik semmi (1. 2. 4. bejon)
hahó, van itt vki? ez nem igaz! élénkitsétek már fel a forumot! 😊

ollie
nem lehet

Sziasztok!
Megint én vagyok. És persze megint a villával kapcsolatban. Lehetséges, hogy kirabolják az embert az NPC-k? Vagy hogy a 'házába' betörnek? Valahova eltünt a papírom, és gõzöm sincs, hova. Lehet, hogy azért nincs meg mert törvénytelenséget követtem el? Pedig kifizettem a lóvét az õrnek, meg a nemesnek. De a land deed nincs meg, és a Hlaalu Treasury-ban sincs...

Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.

mi lesz a köv szavazás? 😊 mivan? senki sincs itt egész nap???

ezt szeretem a hq-ban!!! jönek a karakterek! állat! imádom ha uj karit látok! marha jók! királyak vagytok mindannyian!!!!

ollie
vodkát akarok!

..már mind1...mindjárt vége a hétvégének...
Honnan lehet leszedni noCD cracket?

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

kösz!

David2
Hmmm, a kérdésem?

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

PiszkosFred
Kellemetlen, ellenben egy nocd krekkel nem kell hozza cd, ha korabban mar felraktad persze...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Ebonheartbol indul oda setahajo ;]

...Kölcsön adtam egy barátom a CDmet, hogy próbálja ki, és most éppen Morrowindezni van kedvem...😞

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

jééé csak most veszem észre hogy egy újabb ezrest elhagyott a fórum😊))

PiszkosFred
Nemhiszem. Nemtom mennyire mukodnek egyutt az eredeti fejlesztokkel, de szerintem inkabb valoszinubb egy tobbszaz megas mod/plugin fele valtozat mint egy kieg cd. De persze egy akkora mennyisegnel mar az sem elkepzelhetetlen, hogy egy kis install menut raknak ala es kiadjak cdn. Ennek termeszetesen szerzoi jogi kovetkezmenyei is vannak, de ezt majd ok intezik..

ez úgy fog mûködni mint mondjuk a TRibunal vagy a Bloodmoon hogy kiadnak egy külön kieg. CD-t?

PiszkosFred
Hat mar maga az egy hatalmas plussz, hogy a Tolkieni vilagban lehet (remelhetoleg) jatszani, teljesen szabadon egy egy hatalmas teruleten... Egyeb infokat nemtok mi lesz benne, de nekem ennyi asszem eleg is lenne, ha tenyleg totalkonverzio lesz. De mivel lazasan dolgoznak rajta az emberek, nem is kis ideje, nem is kis reklammal, en bizok benne hogy jo lesz.

mijjen nagyon pluszt ad hozzá a gamehez,hogy mindenki azt várja?(azon kívül hogy középföldét)

PiszkosFred
Azért a morrowindet ne felejtsd madj el teljesen. Ha kijön a middle earth mod, erzem hogy megint nagy lenduletet fog kapni a jatek (habar most sem panaszkodhatunk, még sok jó ember játszik vele) ;]

én még megcsinálom amit vállaltam aztán nyárig a passzivitás posványába süllyedek..

PiszkosFred
Ez fõleg nektek köszönhetõ ;]

látom sok hasznos cuccal bõvült az oldal az elmúlt héten

PiszkosFred
Meg eppen nem, de kozeli a zizeges ;]

mindenki deglik?

utána DNY-ra az egyik szigeten

Sadrith Moraig megvagy?

help! Tel Fyr merre található?

ez az David! csináld tovább a modot! király lesz!

PiszkosFred
Irhatnal egy szoveges reszt is modhoz, amolyan ismertetot, hogy miert csinaltad, mik a tervek, mik valtoztak eddig, es amik valtoztak, miert valtoztak ;] Mert akkor csinalnek neki egy kulon lapot, es azt lehetne frissitgetni ugy ahogy a tobbi modnal. Csak persze ha van idod es kedved.

enyire tellett a kövekböl😊 amugy jol visz, Balmorában 50 ezer lett a büntetésem, annyit irtottam😊 de aztán visszatölöttem egy 5 percel elöbbi állást!😊

David2
1.Hát lehet egy kicsit túl "okos" lett, majd csinálok egy lájtosabb verziót is.
2.Ja egész jó! Nekem is hasonló a menetfelszerelésem! A kard jó mi? Habár több Dameget is tudtál vóna bele tenni.

megyek a creeper-hez! láttad a 28-asomat? jo lett?

David2
Aszt hitted, hogy én egy csitmaker vagyok? Hehe 95ös mercantile szintnél ez még sok is!

David2
Jaja

nem tudjatok hogy hol van az Ebony Mail? amugy David a Sirollus Saccus miert ad 2k-t egy 10k-s kardra? ez nem fer igy😞

hahó David!? 😊

én vagyok!!!

David2
Van itt egyáltalán valaki?

mit szeret a nép annyira Baladasban?

köszönöm az együttérzést,már lábalok kifelé😊
én inkább az õsi alternatív magyar gyógymódban hiszek jobban mint az oroszban:a borban😊
éljen a Temple!!!!!

kösz. hol lehet találni vmi jo ijat?

PiszkosFred
"A varázslat hatására a célt nehezebb lesz eltalálni. Elvileg a támadót megtéveszted vele, és o máshol lát téged, mint ahol valójában vagy. Mondjuk 1-2 méterrel jobbra látja hogy vagy, és oda probál támadni, ami már elég hogy kivédd, és ellentámadj. A magnitude határozza meg, hogy mennyi az esélye a karakternek a támadás kivédésére. Magasabb értékeket összeszedve szinte lehetetlen fizikailag megütni a karaktert."

Mar nem emlexem ki irta ezt le, de az majdnem biztos hogy innen a forumbol kerult fel az oldalra a megfogalmazas annakidejen...

mi az a Sanctuary?