The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

David2
Mijaz senki se talált D. nyilakat

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Isten egyik legnagyobb ajándéka a szerénység....

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

David2
Amúgy kinézetre szerintem Imperial fõleg harcos-ügynök, másik a High elf. A leghasznosabb: Breton
Mage: High el
Mage-fighter: Breton
Fighter-mage:szinte mindegyik
Thief: Khajiit...

ollie
én vagyok 😊)

szerintetek melyik a legjobb faj?

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

David2
Allah ajándéka...

ollie
"A könnyû páncél skillem 12000 arany segítségével tökéletes."

Akkor ez miért írtad? 😊)))

David2
"Tökéletes csak Allah lehet" -Mohamed

David2
Daedric arrows? Most megyek szerezni egy Daedric íjjat, és szeretném használni. A Marxman skillem kemény nyolcas, de azt pénzbõ megoldom.
Volt már ilyen esetem, Apostol csízmáját azért szereztem meg, mert csak 10font. A könnyû páncél skillem 12000 arany segítségével tökéletes.

és különben is a bölcsesség határa a csillagos ég......

semmi sem tökéletes😊)))

ollie
Túl bölcs.

na elég bölcs volt?

bölcs gondolat:szeresd felebarátaidat,szeresd az ellenségeidet,szeresd a szeretteidet,de imádd a Morrowindot!

PiszkosFred
Gondolom az egyik (volt) karaktere ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ollie
Ki az az I. Maxius?

Hunnenkoenig
Ja, csak olvasd el az alatta levö nehany bejegyzeset is!

PiszkosFred
Egy-egy bolcs gondolat nem kizarolog csak egy csethez kotheto, forumon is elofordul szokoevenkent egyketto ;] (es most az van, sosem lehet tudni mi jon)

Hunnenkoenig
Ez nem chat!
Ha csak dumcsizni akarsz, menj a forum föoldalara a csatiba, vagy keress egy chat-oldalt :-)

David2
Nincs valakinek egy BÖLCS gondolata amit megoszthatna velünk?

*sóhaj* mióta I.Maxius elveszett a bitek között, nincs nagy kedvem Morrowindezni...😞

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

David2
Na végre!!!

én

David2
Van itt valaki

David2
Mi van? Mindenki b@ssza a rezet??!

David2
Van itt valaki?

ollie
Nem, mert már dec eleje óta nem Morrowindezek, de valszeg nemsokára megint rákattanok.

na kipróbáltad a knights of tamrielt ollie?

ollie
Nincs és csodálkoznék ha lenne az elkövetkezõ 2 évben.

ollie
hopp megelõztél 😊

David2
A Morrowind Konfigurációs beállításoknak így kell kinézniük. Magyarul a Screen Shot Enable = 1 kell beszúrnad!

Screen Shot Enable = 1
;Test TES 0=morrowind.esm

;Starting Cell=Pelagiad
;Starting Grid X=0
;Starting Grid Y=0

ollie
Ghost Recon megvan még? Amúgy rendes ürge vagy, ha így felajánlod.

van teljes forditás a gémszhez ? mondjatok cimet ahonnan letõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõthetném
MrSpock
Lenne egy kérdésem!Mivel lehet a játékból képeket lopni,ha persze egyáltalán lehetséges,vagyis gondolom..na szóval mivel,és hogyan?Elõre is köszike!:-)

Go Jeff Go!!!!

Hunnenkoenig
hehe
Latod, latod!

Hunnenkoenig
Ja, az üreset ugy ertem, hogy a taj volt üres. Tul sokat kellett gyalogolni, mig eljutottal valahova es szamomra tul keves volt a harc. Legalabbis az elejen :-)

A hatizsakom annal tömöttebb volt, ami nem tetszett :-)

Szoval igy ertettem azt az ellentmondasos dolgot, hogy üres es lelketlen de megis tul sok minden van benne.

teljesen igazad van, énis gothic 2-vel nyomtam oylan 5 percet azt del iso-stul midnenestül... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Hunnenkoenig
En inkabb a Gothic tipus vagyok :-)

A morrowindet jatszottam 2-3 napot, de tul nagynak, üresnek es leketlennek talaltam.

Annyi minden volt benne, hogy azt sem tudtam mi micsoda es ket nap utan annyi küldetesem volt, hogy azt sem tudtam hova menjek elöször.

Amit meg hianyoltam, az a sztori fö vonala volt. Tul elaproztak szerintem.

En az a tipus vagyok, aki szeret barangolni es minden fa möge benezni, de azert szeretem tudni, hogy mit kell következönek tennem es szeretem, ha a fejlödesemmel parhuzamosan kapom a jobb cuccokat, nem pedig egyböl tele van a batyum 30 fele itallal meg 50 fele varazstekerccsel, amit azt sem tudom mire jo es hasznalni sem tudom.

Egyszoval tul komplex volt es tul nagy volt benne a szabadsag.

A grafika az meg mindig kiraly, elismerem, de a hangulat hianyzott belöle. Legalabbis nekem.

De hat ezek az altalanos ervek az ellenzeki oldalrol. Ezeket a Morrowind-Gothic vitakat szinte minden forumon meg lehet talalni.
Ez mar csak ilyen. Aki szereti a Morrowindet, altalaban nem kedveli a Gothicot es vica versa.

Szoval nem is gyarapitom a szot :-)

insp
De még mennyire!

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

végülis..., amugy morrowind mért nem érdekel ? nagyon nagy game 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Hunnenkoenig
Mert kutogattam a cd-im között es megtalaltam öket.
Es mivel annak idejen a videokartyamhoz adtak, igy tulajdonkeppen ingyer volt, engem meg nem erdekelnek.

Eladni nem tudom, mert ha kapnek 10 eurot erte, akkor mar verhetnem a seggem a földhöz, azert meg nem eri meg ide oda rohangalni.

Igy meg legalabb valaki örül neki :-)

amugy honnét jött ez hogy elajándékozod õket? (fõleg morrowindet...)

ehh az már mingyár más, akkor azt inkább meghagyom a többi versenyzõnek 😊

Hunnenkoenig
Ja, bocs nem Forever hanem Manhatten Project! :-))
Sose telepitettem, szoval nemtom...

duke nukem foreverbõl melyik verzio? mert nekem csak 13.kiadás a jo a többi már megvan ;P

Hunnenkoenig
Morrowind elkelt! Insp a nyertes!

DVD-t nem kerek, mert nincs dvd-irom :-)

A Ghost Recon es a Duke Nukem meg megvan! :-)

insp
Mail ment!

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

PiszkosFred
Nemhogy egy markasabb dvdt kernel, inkabb kifizetodne ;]

Hunnenkoenig
Kell valakinek egy original Morrowind?
Elajandekozom, mert en nem jatszok vele.
Egyszer lett telepitve.

Akit erdekel, irjon az [email protected] cimre!
Az elsö, aki cimmel es nevvel jelentkezik, az kapja.

Azonkivül van meg egy Ghost Recon es egy Duke Nukem Forever is!

Cserebe csak egy markasabb irhato CD-t kerek! (csak, hogy megterüljön a postaköltsegem)

PiszkosFred
Ezek csak pancelok, a BB modot rakd fel kulon. Ezek - kiveve a noi ruhakat - nem nagyon valtoztatnak a karakter testfelepitesen.