The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Mage: High el
Mage-fighter: Breton
Fighter-mage:szinte mindegyik
Thief: Khajiit...
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Volt már ilyen esetem, Apostol csízmáját azért szereztem meg, mert csak 10font. A könnyû páncél skillem 12000 arany segítségével tökéletes.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha csak dumcsizni akarsz, menj a forum föoldalara a csatiba, vagy keress egy chat-oldalt :-)
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Screen Shot Enable = 1
;Test TES 0=morrowind.esm
;Starting Cell=Pelagiad
;Starting Grid X=0
;Starting Grid Y=0
Go Jeff Go!!!!
A hatizsakom annal tömöttebb volt, ami nem tetszett :-)
Szoval igy ertettem azt az ellentmondasos dolgot, hogy üres es lelketlen de megis tul sok minden van benne.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A morrowindet jatszottam 2-3 napot, de tul nagynak, üresnek es leketlennek talaltam.
Annyi minden volt benne, hogy azt sem tudtam mi micsoda es ket nap utan annyi küldetesem volt, hogy azt sem tudtam hova menjek elöször.
Amit meg hianyoltam, az a sztori fö vonala volt. Tul elaproztak szerintem.
En az a tipus vagyok, aki szeret barangolni es minden fa möge benezni, de azert szeretem tudni, hogy mit kell következönek tennem es szeretem, ha a fejlödesemmel parhuzamosan kapom a jobb cuccokat, nem pedig egyböl tele van a batyum 30 fele itallal meg 50 fele varazstekerccsel, amit azt sem tudom mire jo es hasznalni sem tudom.
Egyszoval tul komplex volt es tul nagy volt benne a szabadsag.
A grafika az meg mindig kiraly, elismerem, de a hangulat hianyzott belöle. Legalabbis nekem.
De hat ezek az altalanos ervek az ellenzeki oldalrol. Ezeket a Morrowind-Gothic vitakat szinte minden forumon meg lehet talalni.
Ez mar csak ilyen. Aki szereti a Morrowindet, altalaban nem kedveli a Gothicot es vica versa.
Szoval nem is gyarapitom a szot :-)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Es mivel annak idejen a videokartyamhoz adtak, igy tulajdonkeppen ingyer volt, engem meg nem erdekelnek.
Eladni nem tudom, mert ha kapnek 10 eurot erte, akkor mar verhetnem a seggem a földhöz, azert meg nem eri meg ide oda rohangalni.
Igy meg legalabb valaki örül neki :-)
DVD-t nem kerek, mert nincs dvd-irom :-)
A Ghost Recon es a Duke Nukem meg megvan! :-)
Elajandekozom, mert en nem jatszok vele.
Egyszer lett telepitve.
Akit erdekel, irjon az [email protected] cimre!
Az elsö, aki cimmel es nevvel jelentkezik, az kapja.
Azonkivül van meg egy Ghost Recon es egy Duke Nukem Forever is!
Cserebe csak egy markasabb irhato CD-t kerek! (csak, hogy megterüljön a postaköltsegem)