The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem mondod?!

ollie
óóóó most nézem: "szívik"

David2
Elder Scroll 4, Oblivion néven?! Nézzen már valaki az euro-morrowindere! Ott van info róla, igaz franciául... Annyit sikerült kiszednem, hogy a Summerset szigeten és Vallenwoodban játszódik! Aki ért a franciául, az írjon!

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

PiszkosFred
Hja, meg nem art a legujabb peccs, hatha..

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ollie
Ja, sok ember szívik ezzel. Ez valami memória manage-elési probléma. Ha minden igaz segít, ha maximálod az fps-t a játékban, az ini file-ba kell beírni (maxfps= vagy valami ilyesmi).

PiszkosFred
Az oldalon fennvan az emailcim es a 3 kep merete, a tobbi adatlap alapjan pedig megtudod nezni milyen infok kellhetnek ha ugydontesz hogy bekuldod..

Én vagyok akkor a kivétel, meg remélem még jópáran: A Gothicot és a Morrowindet is szeretem!
Viszont lenne 1 nagy kérdésem:hol a francba van az a barlang ahol a game legjobb cipõje van/Vivec-töl Dny-ra v. Dk-re nem emléxem , de a viz alatt van a bejárata .Csak kiváncsiságbol kérdem hogy az milyen ,mert én most szereztem 1 -et ami Heavy 149?def és van rajta 4-5 speci dolog amugy a neve vmi trap boots talán amugy 1 halom zsozsot ér/250.000/azt hiszem.Ha vki tud segitsen thxxx
Nagyon szivesen de , hova? amugy a varázslonál van mármint a ládában az amu
PiszkosFred
Kuldd be a karakteredet ha eddig meg nem tetted volna meg, es persze van kedved. Erdekes lehet egy satnya ork, es egy 600kilos dunmer ;]

ez nekem is igy volt, ugyanez a sorrend! 😊) tel fyr-ben? asszem körül kell néznem ott!😊)

Csak 1 nagy baj van a játékkal mindig kidob a játékbol ez csak nálam gázz vagy, van más is igy?????????
oké a game jobban élvezem mint régen amikor megjelent,most végeztem a gothic-al ,a diablo-t mán unom , ugyhogy eloszettem a morrowind-et
-.-hááááát......tyl flyben a szigeten😊))
Hát.....ojan sokat még nem etettem .szegény pára csak gyakja az ellent.De ,sokkal jobb mint az elözö karim az 1 sötét elf volt most már hálistennek hogy több mint 600kg . bir el /minden féle cucc/és ráadásul már a pénzel sincs tul sok prblem/200.000/nem ugy mint amikor még "kezdö" voltam mindig pénz problémáim volta😞((((
hol találtad?

Találtam 1 deadric amulettet felraktam,elteleportáltam egy titkos helyre legyöztem az ellent és, a jutalmam nem maradt elD_Dmost néztem hogy demorizálja az armort is😊)))nagyon klassz sztem a játék legjobb fegyvere/sztem!!!!!/
a számomra legfontossabb skilleket raktam be.

mivan? még csak fél órát jáccottam vele, hehe!!! még ujra indithatom.😊

PiszkosFred
Ork és satnya? Csak nem fogyózik a lelkem eheh...? ;]

David2
Miféle fegyver? Találtad v. csináltattad(enhant)?

David2
Hopp, csak most nézem, egy picit elcseszted! Nem tud az Endurance mire fejlõdni!

Én most szereztem meg a legjobb/általam/long blade fegyvert .iszonytos jol néz ki és 15-40 üt+paralyz nagyon kiri.19 sz.orc bögyös maca/bár nekem kicsit satnya/D_D
elsödlegesek:
Light Armor, Marksman, Security, Alteration, Destruction
másodlagosak:
Long Blade, Acrobatics, Athletics, Speechcraft, Mercantile
ja, lvl 10-töl már lehet irtani!

David2
Nekem csak lvl 10ig kell eljutnom, aztán már sinen vagyok! Hig elf harcosnak mi?

én minnyá megnézem mik az elsödlegesek + a másodlagosok, nekem egy wood elf saját kreácio, jo kis bögyös néni! jelenleg glass armor van rajta.😊

David2
Én is új karit kezdtem! High elf Battlemage saját módon. Most jelenleg KEMÉNY lvl 2, de már vannak sikerek!: kinyirtam már DB fejvadászt minden páncél nélkül!!! király potik: restore fatigue 20 pts for 52 sec, fortify fatigue for 36 pts for 100 sec. Ja és jól kereskedem.
Elsõdleges kép.:
Block, Heavy armor, Long Blade, Mercantile, Destruction
Másodlagos kép.:
Alchemy, Alteration, Enchant, Illusion, Athletics

ok, és ijböl van deadric vagy ilyesmi? ami most van az 1-es szintü csajomnál az egy Bonemold 1-30 sebzéssel.

Outlander
nyilakat nem lehet enchantolni, legfeljebb úgy találni õket, a legjobbak a silver, glass, ebony és daedric nyilak

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

na most kezdtem egy uj karit, ijász csaj! nagyon állatul néz ki! hol lehet találni vmi jo ijjat? és ha pl tüz sebzést akarok adni a fegyverre akkor a nyilvesszöre vagy az ijjra enchantoljak? a nyilvesszök között van külömbség? (bonemold,steel,chitin) sebzés vagy vmi?

David2
Nincs...shakehead]

na megvan a nyíl?

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

David2
Igen,-igen! Berandas: Underground elágazástól jobbra, földoszlop hullában D.lándzsa és ... õ elfelejtettem! Nem baj, nézzétek meg!

Outlander
És ez így jó

jó cuccokért meg kell dolgozni...

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Outlander
Nehéz õket észre venni, mert áltlába falban vagy oszlopba van belefúródva..

David2
Ja csak tíz.

ollie
Végül is nincs olyan sok Prophylon index...

David2
Áh, dunmer strongholdban mindig lenni vmi jó! 10 van 1-et már fõtúrtam(Berandas) de ottan nem volt, de már csak 9 van! Nem, az elõzõ karimmal végigtótam a fõszálat, és Kogoruhnba sem volt. Így csak 8. Különben több erõdbe már "benéztem" de nem alaposan.

konkrétnak konkrét

Outlander
Daedric nyilak ha jól emléxem, akkor az egyik Prophylonban vannak..

na jó ez hülyeség volt,de aki keres az (elõbb-utóbb) talál

én még nem láttam,bár egyes legendák említést tesznek bizonyos halálos démoni nyilakról

David2
Ja venni, kösz nem. Amúgy az alapjátékban nincs is?

azok is vannak ottan..................szinte minden majdnem ingyen😊

David2
Mindenféle D. cuccot már találtam, kivéve szép hosszú Daedric nyilakat...
A nyilakat nem mondtad.

ollie
Ja én már tudom 😊)

hja az tényleg egy fontos dolog,egy ideig én csak azért jáccottam....
amúgy már mondtam hol lehet daedric,ebony, éssatöbbi cuccokat beszerezni,de ha ellenzed akkor keress csak.....

David2
Ellõne nem fogom õket, de tudod a gyûjteményem...

kéne?