The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hótmindegy milyen ház csak legyen egy szerény hajlékom amibe meghúzom magam és legyen benne jakuzzi meg házimozirendzser meg...na hogy kell de ha plug in akko még töltenem is kell én aztat óvastam hogy a játékon belül is lehet saját házam plug-in nékül hogyisvanez?
David2
Ha már a nagyobb módokról van szó, nem tudtok valamit a "Tamriel Rebult" tervrõl.?

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Bandew

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

PiszkosFred
Nemvanmit ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Bandew
Jippííí!!!
Köszike!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

PiszkosFred
De. Keszulget. Ha bovebb infot akarsz, akkor vedd fel a kapcsolatott Atti-val a GS Morrowind forumbol. O bennevan a csapatban.

Bandew
Middle-Earth modról nem tud senki semmit?

robotnyk
én itt találtam, de nézd meg mert nem tudom milyen verzió kell. (elég bonyolult letölteni, mert gyorsnak kell lenned 😊 a felugró installert ne telepítsd!)
nem éppen ide tartozik de más fórumokban nem vagyok otthonos:egészen véletlenül nincs valakinek egy Age of Wonders2 CD-key-e?

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

végre valaki használja a számomra oly kedves "tápolás" szót a szerepes értelemben😊
Yskam:lakóházra gondolsz?mert akkor csak egy pluginen múlik az egész
ha viszont strongholdra akkor már egy kissé bonyolultabb lesz a séta....

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

MrSpock
Ezt a Kyrian vértet megszerezni jó kis buli volt,én is mire odaértem,nemgyõztem tápolni.Végülis megvan,:-)

Go Jeff Go!!!!

na kedves barátaim mit kõ teljesíteni hogy házam lehessen?lécci vki mondja meg!
PiszkosFred
"dacolva térrel és idõvel"... +az asszony haragjával, de õ már alszik igy ha ügyes vagyok még maradhatok egy picit eheh.

Mindenesetre frissitések készen vannak, amelyeket tudtam megcsináltam. Ha valakinek a beküldött cikke, karaktere, stb lemaradt volna, kérlek szóljatok. Volt pici tech gond hétközben, és azóta nagy a káosz.

akad még itt embertársam aki dacolva térrel és idõvel vigyázó szemét ezen kopár szík sarjára veti?

éljen az élénkség!
huhh,végre sikerült megszereznem az angyalomnak a kyrian vértet😊))))
kicsit durva volt!mire odaértem a fõellenhez szószerint leverték rólam a vérteim(pedig heavy volt az összes)
a fõellennel meg addig harcoltam,hogy már a csata felénél levertem róla egy 1500-as pajzsot!
de végre a felsõ szférák lénye a felsõ szférák vértjében pompázhat je................😊

David2
Ja, és az új High elf karim 6lvl, 73int, 50alc, master's cuccok: gyengén királj potik: restore fatigue 28pts for 78sec, feather 28pts for 156sec!; restore health 8pts for 18sec; water breathing 28sec; water walking 27sec, drain fatigue 2pts for 6 sec; telekinies 20feet for 52sec.

ja, értem. akko megyek piálni! 😊

David2
A tolvajoknál lesz a küldi, hogy a Fighter's Guild vezetõit kell "megvesztegetnünk", de ha bepiálód nagyon nagy gáz lesz...

David2
Nem kell új karit kezdened, amit a kasztnál megadtál az fog emelkedni.

a Dagoth Brandy meg a Heroism meg van (meg a sárkány vért is). mire fog még ez kelleni (Bitter Cup)?

David2
Ald Redyaniában Khuultól Északra. De ez még kelleni fog. Ha mindenképpen piás vagy néz meg ezeket!: Dagoth Brandy-Creeper, Potion of Heroism- az elveszett tört erõdben, ahol a Sárkánycsont vért található.

szoval ha kezdek egy uj játékot egy uj karival akkor 2 tulajdonság 100on lesz? hol lehet ezt megtalálni?

David2
1. A kezdéskor meg kell adni 2 tulajdonságot amihez +10 adódik, nammost ezek felugranak 100ra.
2. Már egy éve olvastam az angol szöveget...

most miröl van szó? milen itóka? hol van? merre? had lássam! 😊

PiszkosFred
És ha minden igaz, a leggyengébb (legkevesebb) skill viszont csökken..

micsodi? mi lezs 100 a kezdéskor? mikor? hol?

ohhh koszönöm szépen
David2
A kupa neve Bitter Cup. Ne idd meg, mert egy késõbbi tolvajos küldihez kell majd. De ha meg iszod, a 2 kezdéskor kiemelkedõnek beállított tulajdonságod 100on lesz.

tud vki segiteni ?Ald redyania-ban találtam egy kupát vmi folydék vAN benne igyam vagy ne igyam aki már járt ott segitsen plz.koszonom/miután legyoztem 1 skeleton magus-ttaláltam nála egy vámpir gyürüt és ott volt melette a kupa lehet ha megiszom vámpir leszek és ha igen meittam azért még végig tudom jáccani a story-t ?/
Outlander
Nincs, az acél az gagyibb

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

David2
Én a számszer íjból csak Dwemert találtam. Van jobb is?

Outlander
És a számszeríjjak..

Outlander
Van daedric íj is, jókora sebzéssel, amúgy a Bonemold a második legjobb, "nem egyedi" íj, ennél, csak az "erekje" íjjak és az említett daedric jobb...

Oksa megtaláltam senkinek nem kell tovább idegeskednie
biztos hogy tel vos? és hogy nyugat /azaz balra /induljak el?mert arra nincs sem hegy amin atkéne levitálnom sem kanyon
ollie
kiráj™

PiszkosFred
Köszönjük az elismerést. A cikkeket eleinte mi csináltuk, de mostmár egész népes kis csapat írja az ismertetõket: Mythos, Ark, Khmmmm, Tutilevi, schmicu, LcE, Kimmuriel, David és még sorolhatnám a sok embert aki vette a fáradtságot és akár csak két mondattal, vagy teljes ismertetéssel, de segített. Így nekik is köszönd meg, nélkülük nem tartanánk ott ahol tartunk.

koszi megnézem/én amugy nem is mondom meg hogy hol kerestem😊)))
Hé Piszkos Fred megnéztem azt az oldalt amit ajánlottál/gumininja HQ morrowind/és.......nos, én szeretem az igényes dolgokat és ez azt hiszem hogy, felülmult minden elképzelésemet !De tényleg , nem tudom ki szerkeszti az oldalt/és hogy , folyamatos e?/de fantasztikus nagyon tetszett. És a küldetés leirások +a csaták, egyes varázstárgyak megszerzése/küldetés/mind-mind igényes /az én szerény szinvonalamnak persze/no meg az a szuper benne hogy, minden magyarul van benne/egyes küldik stb...../ugyhogy megköszönni tudom csak ,hogy neked köszönhetöen megtaláltam ezt az oldalt/kösszz/
Csemete:

Tel Vos-ból indulj el nyugati irányban, levitálj át a hegyen, abba a kanyonba (odabent déli irányban menj) jutsz ami a barlanghoz vezet.

Nemo me impune!

ollie
Megnéztem, de mivel egy szót sem tudok franciául, ezért nem is értem...

David2
De megnézted? Van ott hír róla! Lealábbis kiírták, de sztem igaz. Én reménykedek.
10bõl 1 biztosan...

ollie
Szerinted mi tudunk franciául?

David2
Az alábbi címet tessék megnézni! Ott van info a TES IV: Oblivionról-ról!

David2

Mármint a Urshilaku tábortol keletre ugye?
PiszkosFred
Passzolok, nem nagyon van rola szo sehol mashol...

Hmuda
Maga a völgy mindig ott van, de a szentély bejárata lesz a trükkös. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
A tábortól elindulsz keletre, és hamarosan megláthatod a két hatalmas kõsziklát, amik az ég felé állnak. A térképen ha még nincs felderhítve, akkor egy világos "repedés" a hegy oldalán.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

TSÁ vki plz .mondjátok mán meg hogy, a harmadik tesztnél hol találom PONTOSAN meg azt a bizonyos Valley of the Wind-et mindenutt kerestem de nincs meg!!!!!!azt tudom hogy csak bizonyos idöben nyilik meg NA DE HOL? plz help elüre is kossszzzzzzzz